Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Σχεδόν...

.........ετοιμη η φορτωτική...Ιδου το masterpiece της Πρασινομήτορος!



Υ.Γ. Επιτέλους επήρεν ο Αρχων την μεγάλη αποφαση για την θέση μου. Θα προσλάβει την τεχνικό που μου άρεσεν. Ναι δεν εχει το πακέτο που ήθελε (πτυχία τζαι να καθοδηγά προτζεκτς συν τεκνικαλ σαπόρτ για το λαπ) αλλά τουλαχιστον θα γεμώσει πολλά κενά που θα δημιουργηθούν

29 σχόλια:

  1. Καλοτάξιδες οι κούτες...οι αναμνήσεις...εσύ...
    Όλα να πάνε καλά!
    ...αχ...σε νιώθω. Σιχαίνομαι τις μετακομίσεις...

    Φιλάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τις αποφευγω τις μετακομισεις γιατι τις μισώ! Αυτη ειναι και υπερατλαντική ετσι ειναι ακόμα πιο δυσκολη!

      Σε ευχαριστώ πολυ!
      χχχχ

      Διαγραφή
  2. Prasinomitor rocks once again a;;;ante ola kala Pras mou na pane :) kalo taksidi se olous kai ola! ante kali arxi sto xrisoprasino fillo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ου αν δεν ηταν η Πρασινομήτωρ ενιξερω τι θα εγινετουν γιατι εχω τζαι τα της δουλειας πα'στην τζεφαλί μου εγω! Θενξ τζαι συντομα κοντά σας! :)))

      Διαγραφή
  3. Μια χαρά το πακετάρισμα! :))))))))))))
    Κουτιά και εργαστήρια εννοώ. Καιρός να κάνει λίγο growing up το εργαστήριο.Αλήθεια,η νέα τί ξέρει από ζαχαροπλαστικές;

    Άτε με το καλό και η επιστροφή Πρας μου!!!

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα ενιξερω αν ηξέρει που ζαχαροπλαστικη! Θα μαθουν συντομα υποθέτω!

      Ευχαριστώ πολυ Μωβ μου τζαι καλές μετακομίσεις τζαι σε σας! :)))

      Διαγραφή
  4. μα τα κουτιά μου φαίνονται λίγα!!
    we see where you get your organizing skills from..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα λία;;;Ακόμα να τελειώσουμε! Εχουμε τζαι αλλες 4 βαλιτσες τζαι 2 handbags!!!

      Nαι επήρα που τζείνην εν αλήθκεια! :)

      Διαγραφή
  5. Έτσι πληροφοριακά...πώς χρεώνεται η φορτωτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι με το volume και οχι το βάρος.... Αν θελεις συγκεκριμενες πληροφοριες μπορεις να μου στειλεις ήμεϊλ στο prasinada@gmail.com τζαι να σου πω οσες λεπτομέριες θέλεις! :)

      Διαγραφή
  6. Τέλος στα ψέματα λοιπόν. Καλό ταξίδι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολυ!! Εμειναν οι τελευταίες μετρημένες στο ενα χέρι μέρες! :)

      Διαγραφή
  7. Αφιερωμένο στην Πρασινάδα που επαναπατρίζεται! Από τα πολύ αγαπημένα μου.

    http://www.greektube.org/content/view/168758/2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ohhh!! Old time classic! Ευχαριστώ πάάάάάάάάάάάρα πολύ!! How sweet of you ντηαρ ανωνυμε! You made my day!

      Υ.Γ. Αν εισαι ενηλικας τζαι αντρας, παντρευκουμαι σε!!!

      Διαγραφή
    2. ΧΑ. Το ήξερα ότι θα σου αρέσει. Μπάι δε γουέι, είμαι ενήλικας, άντρας και δες τώρα σύμπτωση με λένε και Γιάννη. Τώρα τι να πω. Κολακεύτηκα πάρα πολύ με την πρόταση γάμου. Μου έφτιαξες εσύ την μέρα. Εν το αφήνουμε όμως καλλίττερα; Εν τζαιρός για παντρειές τωρά;

      Διαγραφή
    3. Χαχαχαχχαχαααχαχα!!! Εχεις δικαιο ρε Γιάννη! Ενεν τζαιρος για παντρειές...αλλά τζαι να ήταν, εγω ειμαι πολλά μιτσια για γάμο....Απλα εθεωρησα το πολλα cute που καποιος εβαλε ενα κομμεντ για κατι που ηξερε οτι θα μου αρεσει! Ξανα ευχαριστώ! :)

      Διαγραφή
    4. Ε να εκπλαγώ αν υπάρχει άτομο δαμέσα, που να διαβάζει το μπλογκ σου, τζαι που να μεν το ξέρει ότι αρέσκει σου ο Γιάννης.

      Εγώ πάντως κατέβασα το βίντεο κλιπ που σου έστειλα τζαι έχω το player τζαι παίζει το συνέχεια στην επανάληψη ώσπου να νυστάξω τζαι να πέσω για ύπνο.

      Διαγραφή
    5. Οντως επελλανα σας με τον συνώνοματο σου αλλα παλε το κομμεντ σου το εκτιμω γιατι περνω περίεργες τζαι δυσκολες μέρες....

      Προσφατα στο σκαλισμα των παλιών μου CD για το πακεταρισμα, ηβρα τζαι τα παλια του Γιάννη τζαι επερασα τα στο κομπιουτερ τζαι εκαμα mp3 CD για το αυτοκινητο τζαι τα ακουω καθημερινα! :)

      Διαγραφή
    6. Δεν θα έλεγα ότι μας επέλλανες. Ίσως επειδή μου αρέσει και μένα ο Γιάννης. Εν τω μεταξύ έχω το τζαι παίζει στο ριπίτ ακόμα. Εν θέλω να ακούω τίποτε άλλο. Μόλις το έκαμα τζαι ποστ στο Facebook μου.

      Τώρα τελευταία πιάνουν με τζαι μένα τα νοσταλγικά μου. Κάθε νύχτα κάθομαι στο κομπιούτερ και βρίσκω παλιά τραγούδια, που μου αρέσουν. Σήμερα ο Γιάννης, ψες ο Κηλαηδόνης, άλλος αγαπημένος μου.

      Η πρώτη μου συναυλία ήταν του Κηλαηδόνη. Δεν ξέρω πόσο χρονών ήμουν. Ακόμα πήγαινα δημοτικό και με πήραν οι δικοί να τον δούμε. Δεν μπορώ να σου περιγράψω πως ένιωθα να τον βλέπω να τραγουδά ζωντανά, μπροστά μου.

      Διαγραφή
    7. Πριν λιες μέρες ημουν στο τσακ να το βάλλω τουτο στο μπλογκ γιατι εσκεφτουμουν ποσο τελεια θα ηταν μια τεθκοια συναυλια....

      http://www.youtube.com/watch?v=0Bv4pdhxxBE

      Τελικα εν το εβαλα γιατι λαλω "Μα δεν φευγουν τα καλυτερα μου χρόνια!"

      Διαγραφή
    8. Τέλειο ρε Πρασινάδα. Τι μικροί που ήταν τότε όλοι. Το '83, εγώ τότε ήμουν μόλις 7 χρονών, αλλά μου άρεσε πολύ να τους ακούω. Δεν έχω πάει φυσικά στην συγκεκριμένη συναυλία, αλλά μου αρέσουν πολυ οι τραγουδιστές. Ωραίες παλιές καλές εποχές.

      Τελικά ε κατάφερες να με κάμεις να σταματήσω να ακούω τον Γιάννη.

      Διαγραφή
    9. Τζαι άμα θέλεις να το βάλεις στο μπλογκ σου βάλτο. Τζαι σου εύχομαι να ρτουν ακόμα καλύτερα χρόνια με τον επαναπατρισμό σου πίσω στην Κύπρο μας.

      Διαγραφή
    10. Εγω το 83 ήμουν ενός...αρα καλα σου ειπα ειμαι μιτσιά για γαμο!! Θα ηθελα παρα πολλα να επηαινα σε ετσι συναυλιες που ποιος ξερει αν θα ξαναγινουν ποτε!

      Ευχαριστώ παρα πολλα για την ευχη! Εχω λιον αγχος μπορω να πω αλλη ειμαι αισιοδοξη....

      Διαγραφή
    11. Έτσι συναυλίες εξακολουθούν να γίνονται σίγουρα, απλά όχι από αυτούς τους τραγουδιστές, αλλά από άλλους νεώτερης γενιάς. Δεν είναι το ίδιο ίσως να μου πεις, αλλά όταν ο ερμηνευτής είναι καλός, και με τέτοια τραγούδια, διαχρονικά, το αποτέλεσμα είναι από πολύ καλο εώς εξαιρετικό.

      Το άγχος είναι απολύτως φυσιολογικό. Εγώ ξεκίνησα νέα δουλειά πρόσφατα και μετακόμισα από Λευκωσία στη Λεμεσό και ένιωθα άγχος. Ήμουν όμως και πολύ ενθουσιαμένος για την νέα μου αρχή και φάνηκα και τυχερός, γιατί οι νέοι μου συναδέλφοι είναι πολύ καλοί και ταιριάξαμε αμέσως. Σκέφτου δηλαδή εσύ, που αλλάζεις ολόκληρη ήπειρο. Καμιά σχέση νομίζω.

      Ελπίζω όλα να κυλήσουν ομαλά για σένα και όπως είπα, εύχομαι τα καλύτερα σου χρόνια να είναι μπροστά σου. Εγώ εδώ θα πρέπει να σε καλυνηχτίσω, γιατί κοντέυει μεσάνυχτα και με τις αΰπνίες μου, που έχει από την Δευτέρα να κοιμηθώ, ελπίζω απόψε να τα καταφέρω να ξεκουράστώ.

      Μπάι ντίαρ!

      Νεκατώστρας χας λεφτ δε μπίλτινγ τζαι πάει μες στην στάνη να τζοιμιθεί. Γιατί τζαι τα γαιδουράκια θέλουν τον ύπνον τους.

      Διαγραφή
    12. Ω! Η αποκαλυψη στο τέλος ηταν εκπληξη!

      Για τις συναυλίες που λαλεις με βρισκεις απολυτα συμφωνη.

      Θα σου ευχηθω τοτε τζαι εσενα να συνεχισει να είναι τοσο καλη η νέα σου αρχη! Μπορει να η αποσταση Λευκωσίας-Λεμεσού να μην είναι Σικάγο-Λευκωσία, αλλα η αλλαγή εν αλλαγή......

      Καλή σου νυχτα! :)

      Διαγραφή
    13. Ναι, είδες; Είμαι ούλλο σουρπράιζες.

      Βασικά έκαμα το μπλογκ όι τόσο για να βάζω αναρτήσεις, αλλά περισσότερο για να έχω μια ταυτότητα όταν θέλω να γράψω ένα κόμμεντ. Σε μια φάση όμως ε να ασχοληθώ τζαι με τούτο. Το Σάββατο σκέφτηκα να μοιραστώ κάτι που μου συνέβηκε, αλλά αποφάσισα να μην το κάνω τελικά, γιατί το αποτέλεσμα θα ήταν κάπως αρνητικό. Και δεν ήθελα η πρώτη φορά που ανεβάζω κάτι, να μην είναι κάτι θετικό. Όΐ ότι εν να το θκιάβαζε τζαι κανένας δηλαδή.

      Τζαι παρόλο που δημιούργησα το μπλογκ, τις μισές φορές, μπαίνω ανώνυμος γιατί βαρκούμαι να κάμω λογκίν. Εμείς τα γαΐδουράκια βλέπεις, εκτός από πεισματάρικα, ενίοτε είμαστε και τεμπέλικα.

      Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου. Καλή μέρα να χεις!

      Διαγραφή
    14. Ευχαριστώ πολυ! Καλη συνέχεια τζαι σε σενα τζαι θα αναμένουμε στις οθονες μας για το μπλογκ σου! :)

      Διαγραφή