Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Σίκρετ Φιλανθρωπικός Σάντα ΙΙ - Οδηγίες συμμετοχής


Η στιγμή που όλοι περιμέναμε επιτέλους εφτασε!!!! Απο σημερα ξεκινά ο Σικρετ Φιλανθρωπικός Φαντασμαγορικός Σαντα ΙΙ!!! 

Σε γενικές γραμμές, το παιχνιδιάρικο μέρος του Σικρετ Σάντα ΙΙ θα ειναι οπως το περσινό τζαι ακολουθουν λεπτομερείς οδηγίες.  Φέτος ομως ο Σίκρετ Σαντά, έχει δύο καινουργια στοιχεία. Πρώτο, θα εχει τζαι φιλανθρωπικό χαρακτήρα τζαι δευτερο μπορούν να συμμετέχουν τζαι ατομα που δεν εχουν μπλογκ!!!! 

Φέτος λοιπόν εδημιουργήσαμεν ενα μπλογκ στο οποίο υπάρχουν οδηγίες τζαι λινκς για το πως μπορούμε όλοι μας να προσφέρουμε ο,τι μπορούμε για ενα καλό σκοπό. Να διευκρινήσω οτι οι εισφορές είναι καθαρα προαιρετικές. Μπορείτε ανετα να συμμετέχετε στον Σικρετ Σάντα αλλα να μεν καμετε εισφορά...... Με  τα λεφτα που θα μαζέψουμε, θα αγορασουμε τρόφιμα για τις εστίες του Συνδέσμου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βιας στην Οικογενεια, που φιλοξενούν ατομα-θυματα οικογενειακής βιας.  Οι μπλογκερς και μη που αναλάβαμε την οργάνωση, θα πιασουμε το ποσό που θα μαζευτεί στο τελος του παιχνιδιου τζαι θα αγοράσουμε τροφιμα τζαι θα τα πάρουμε στον Συνδεσμο. Φυσικα θα δημοσιευσουμε τα πάντα στα μπλογκ μας γιατι πάνω απο ολα ειναι η διαφάνεια! Οι εισφορές θα γίνονται δεχτές μέχρι της 24 Δεκεμβρίου οταν θα λήξει πανηγυρικά ο Σίκρετ Σάντα.  Παραπάνω πληροφορίες για το πως να κάμετε τις εισφορές σας στο Sant-a-gift, το μπλογκ που εδημιουργήσαμεν για τουτον τον σκοπο. 


Για οποιεσδήποτε απορίες για το θέμα εισφορών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Mr White (asprouliaris@gmail.com) ο οποιος ειναι υπεύθυνος για το οικονομικό μέρος του ολου θέματος τζαι για το Sant-a-gift.


Πάμε τώρα στις λεπτομέριες του παιχνιδιού! Για απορίες, please read the FAQ section ή αφηστε κόμμεντ.

Για έχοντες μπλογκ:

1 Νοεμβρίου – 10 Δεκεμβρίου: Δηλωνετε συμμετοχή στο παιχνίδι στέλνοντας ήμεϊλ στο prasinada@gmail.com. Τα ήμεϊλ θα χρησιμοποιηθούν για να «κληρωσουμε» το ποιος θα κάμει «δωρο-πόστ» σε ποιον τζαι βεβαιώνει την συμμετοχή σας. 

11 Δεκεμβρίου: Θα λάβετε ήμεϊλ που μένα με το ονομα του μπλογκερ στον οποίο θα κάμετε το δωρο-πόστ.

11 – 18 Δεκεμβρίου: Σκέφτεστε τζαι δημιουργείτε τα δωρο-πόστ σας.

19 – 24 Δεκεμβρίου: Δημοσιεύετε τα δωρο-ποστ στο μπλογκ σας τζαι γυρεύκετε να δείτε ποιος σας εκαμε εσας δώρο!!


Για μη-έχοντες μπλογκ:

1 Νοεμβρίου – 10 Δεκεμβρίου: Δηλωνετε συμμετοχή στο παιχνίδι στέλνοντας ήμεϊλ στο prasinada@gmail.com. Οι μή-εχοντες μπλογκ μπορούν να επιλέξουν μόνοι τους σε ποιό μπλογκερ θέλουν να κάμουν δώρο! Δεν χρειαζετε να μου πείτε σε αυτη την φάση σε ποιόν θα κάμετε το δώρο, απλα δηλώστε συμμετοχή για να ξέρουμε ποσους να αναμένουμε στην επομενη φάση για να οργανωθούμε καταλλήλως!

11 Δεκεμβρίου- 18 Δεκεμβρίου: Στείλτε τα δωρο-πόστ σας είτε σε εμένα είτε στην Γρούτα ( groutakleistologiou@gmail.com) για να τα δημοσιεύσουμε εμείς στα μπλογκ μας, αφου εσεις δεν εσhετε μπλογκ! Για ευκολία για τίτλο βάλτε «Δωρο-πόστ για τον/την Χ» οπου Χ ειναι το ονομα του μπλογκερ στον οποίο θέλετε να καμετε το δώρο. Επισης φροντίστε να μας διευκρινήσετε αν θέλετε το δωροπόστ να γινει με ενα παρατσούκλι ή τα αρχικά σας ή με το πραγματικό σας όνομα.

19 – 24 Δεκεμβρίου: Δημοσιεύονται  τα δωρο-πόστ σας στο Πράσινο μπλογκ ή στο Κλειστολόγιο της Γρούτας.

Frequently asked questions (FAQ):

(1) Ουυυυυυ είμαι μία/ένας μπλογκερ κατασυγχισμένη/ος! Καμνεις μου τα κουτσιά καθαρισμένα πλιζ;;;

Βεβαίως αγαπητέ/η μου! Ακου, θα παιξουμε ενα παιχνιδι που θα ανταλλάξουμε δώρα υπο την μορφή ποστ! Αν θελεις να συμμετέχεις στειλε ήμεϊλ στο prasinada@gmail.com ως τες 10 Δεκεμβρίου.  Στις 11 Δεκεμβρίου θα σου στειλω ήμεϊλ να σου πω το ονομα του συμπλογκερ στον οποίο η μοίρα το’χει να του κάμεις ποστ-δώρο! Εσυ πρεπει να ποστάρεις το ποστ-δώρο μεταξύ 19-24 Δεκεμβρίου τζαι να γυρευκεις να δεις ποιος θα σου κάμει εσένα δώρο!Βούρα στείλε συμμετοχή!

(2) Ουυυυυ ειμαι μία/ένας κατασυγχισμένος αναγνώστης που δεν έχω μπλογκ τζαι που θελω να λάβω μέρος! Καμνεις μου τα κουτσιά καθαρισμένα πλιζ;;;

Βεβαίως αγαπητή/έ μου! Στείλε ήμειλ στο prasinada@gmail.com τζαι δηλωσε οτι θέλεις να συμμετέχεις μέχρι τες 10 Δεκεμβρίου. Εχεις που τες 11 μέχρι τες 19 Δεκεμβρίου να στειλεις το ποστ-δώρο σου σε εμένα στο prasinada@gmail.com ή στην Γρούτα (groutakleistologiou@gmail.com). Σε αντίθεση με τους κανόνες για τους μπλόγκερ, τον αποδέκτη του δωρο-ποστ σου θα τον επιλέγξεις εσύ! Τα δωρο-ποστ θα τα δημοσιεύσουμεν στα μπλογκ μας η Γρούτα τζαι εγω. Αν πιασουμε πολλές συμμετοχές τοτε θα επιστρατευτουν τζαι άλλοι μπλογκερς για να φιλοξενήσουν τα δώρα σας!

(3) Εν εκαταλαβα ακριβώς τι εν τουτο το “δωρο-πόστ”.
Το δώρο σου στο παιχνίδι ειναι απλά δώρο υπο τη μορφή ποστ! Αρα μπορείς χαρίσεις  ο,τι θέλεις στον μπλογκερ στον οποίο θα κάμεις δώρο. Απο ενα ταξίδι στο διάστημα μεχρι μια διαδικτυακί τασhιηνόπιττα! Μπορεις να δεις δαμε τους περσινους συμμετέχοντες του παιχνιθκιού τζαι να ψάξεις να δεις τα ποστ-δώρα που εβαλαν πέρσι για ιδέες (Σορρυ που εν καθουμαι να εβρω τα 46 ποστ τα περσινα...ανακατωσε λιο).

(4) Ουφου ο μπλογκερ που μου έπεσεν φακκά μου! Εν θελω να του κάμω δώρο....Γκρ!
Ενεν τίποτε! Γκετ ιντου δε Κρίσμας σπίριτ ντήαρ τζαι φάνου πλάσμα ανώτερο! Καμε την καρδιά σου πέτρα, σφιξε τα δοντια τζαι καμε του ενα δωρο! Αν ομως θεωρεις οτι εν μπορείς για σοβαρούς λόγους (πχ ξερεις τον προσωπικά τζαι εισαστεν ορκισμένοι εχθροί γιατι εσhετε βεντέτα που παλιά γιατι εκλεψεν σου την Ππινού την πρώτη σου γκόμενα), στειλε μου ήμεϊλ στο prasinada@gmail.com να δουμε τι μπορώ να καμω.....

(5) Μα σαν να το παιχνίδι αρχισεν πολλά νωρις φέτος;;; Εν να μας πρήζεις δηλαδή τοσο πολύ καιρό;;;;
Σορρυ αγαπητέ/ή! Απλα επειδη φετος πρωτη φορα καμνουμε το τζαι για ενα φιλανθρωπικό σκοπό, θελουμε λιο καιρο να μαζεψουμε εισφορές τζαι να δουμε πως θα λειτουργήσει το ολο εγχείρημα. Μπλόγκερ κουράγιο!

(6) Εμμμμ εισφορές;;; Τι είσφορες;;;;
Κλικ χίαρ για να ενημερωθείς

(7) Εν τα καταφέρνω να κάμω εισφορά! Τί να κάμω;;;;
Στείλε ήμεϊλ στον Μιστερ Άσπρο στο asprouliaris@gmail.com τζαι θα σε βοηθήσει!

(8) Μα κάτι ελαλούσετε για επιτροπές τζαι πελλαρες;;; Τί γινεται ακριβώς;;; 
Οπως αντιλαμβάνεστε εν αρκετά μεγάλο και επιδοξο εγχείρημα. Περσι ειχαμε 46 συμμετοχές στο Σίκρετ Σάντα Ι. Οπως ίσως θα ξέρεις τούτη εν η εποχή που επαναπατρίζουμαι εις γην εναλίαν Κύπρο. Ετσι λοιπόν εζητησα βοήθεια τζαι επικοινωνησαν μαζι μου άτομα που θελουν να βοηθήσουν. Εχουμεν δηλαδή τον Μr White, τον οποίον και υπερευχαριστώ,ο οποίος εστησεν το ολο θέμα με τις εισφορες.  Έχουμεν την Κολόνα η οποία ανέλαβε την επικοινωνία με τον Συνδεσμο που θα δωσουμε τα τρόφιμα. Εχουμεν την Γρούτα που θα βοηθήσει στο παιχνίδι τζαι οπου αλλου μπορεί. Στην αγορά των τροφίμων τζαι την παράδοση τους στον συνδεσμο τζαι γενικά μέλη της "επιτροπής" εκτος που οσους ανέφερα, είναι η Νεράιδα, η Dagger, η Ράνια, η Κοπελλούα τζαι η επαγγελματίας μπλογκοσχολιάστρια Μπρέντα! Επισης θα εχουμε την βοήθεια της οικογένειας Πρασινωτού τζαι φυσικά οποιός αλλος θελει να βοηθήσει ενεργά ειναι ευπρόσδεκτος!

Λετ δε φαν μπιγκίν τζαι καλό μήνα σε όλους!!!!!!!!

45 σχόλια:

  1. this is so exciting!! a good thought now that im going to bed!! bravo bravo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ksekinisameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!kori Pras prepei na sou steilw mail taxa me tin symmetoxi mou;;;;;a jai erwtisi gia emas tous kousvous: enna mas valeis na kamoumen dwro me kapion pou exoume idi sto blog list mas i me opoion na nai;;;;;jai pou tha tous evrw toutous oullous sior;;;;(etsi gia na ksereis protimw tin Beatrix giati egorasa mian ppalan jai nomizw tairkazei tis) xa xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε Πρας! Πρεπει να στειλουν τζαι τα μελη της επιτροπης ιμεϊλ για συμμετοχη? Οϊ πως εν δυσκολο δηλαδη αλλα τα ευκολως εννοουμενα, ευκολως παραλειπονται? Α? Οϊ?

      Ινταλως καμνεις την κληρωση? Βαλλεις τα ονοματα μας πας σε χαρτουθκια μες σε γυαλλα τζαι τραβας?

      Εγω εν τζαι!... Απλα ρωτω, εγκυκλοπαιδικα για να καταστησω σαφες το αδιαβλητο των διαδικασιων :Ρ

      Διαγραφή
    2. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΗΜΕΙΛ ΚΟΡΟΥΔΕΣ!!!!! Τουτο γιατι βαλλω τα ήμειλ σε ενα φάιλ τζαι θα καμω "σορτ" με καποια σειρα κουτουρου για να μου φκει η σειρα ποιος θα καμει ποιου δωρο...γιαυτο στειλτε εστω τζαι οφκαιρο!

      @Dag Μπορει να σου πέσει ο οποιοσδήποτε! Αν δεν τον/την ξέρεις θα καμεις ερευνα! :)))))))

      Διαγραφή
    3. Πρασουλινα... φακελωνεις μας? :Ο

      Διαγραφή
    4. MA OI NA FWNAZEIS TIS EPITROPIS!!!!alliws enna piasw tin Grouta jai na tha kamoumen cup cakes!!

      Διαγραφή
    5. Σοβαρη απειλη τουτη :Ο
      Σχεδον εκβιασμος :Ρ

      Διαγραφή
  3. Οκ δεν μου αρέσουν οι κανόνες για τους μη-έχοντες και κατέχοντες γι'αυτό θα ανοίξω μπλογκ για σκοπούς σάντα. Τι εννοείς παρακάμπτω τους κανόνες, εν η δουλειά μου τούτη! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. and this is how it begun!!! αναμένω blog Brendas!

      ναιιιιιιιι its Christmas time when secret santa starts:))))

      Διαγραφή
    2. Παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά της μπλογκόσφαιρας ότι εγω είμαι η αιτία και αφορμή να καμει η Μπρέντα μπλογκ! Αν θέλετε μπορείτε να μου καμετε τζαι ενα αγαλμα με την φάτσα μου στην εισοδο της μπλογκοσφαιρας...εν θα επιμείνω, ΑΝ θελετε! :Ρ

      Διαγραφή
    3. Χαχα! Θα απογοητευτείτε οικτρά όταν δεν θα έχω τίποτα ενδιαφέρον να πω!
      Τέσπα καταλαβαίνω τις πρακτικες δυσκολίες αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι όλη η χαρά του πράγματος είναι η έκπληξη!

      Διαγραφή
    4. Χαχα! Συμφωνω οτι η χαρά εν η εκπληξη! Επειδη εισαι πάνγνωστη εσυ, παρόλο που δεν εχεις μπλογκ, προτείνω να συμμετέχεις με τους μπλογκερς! Ειμαι σιουρη οτι θα βρεθει καποιος να φιλοξενήσει το ποστ σου! Εγω πάντως μετα χαράς. Τι λαλείς;;;

      Διαγραφή
  4. Τί εννοείς μόνο εγώ απορώ γιατί δεν σε εβάλαν να συντονίσεις τους συντρόφους με την Τρόικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν να τους εβαλα τερμπιέν θκυο παλιές τους συντροφους!

      Διαγραφή
  5. E όι τούτον εν σκάνταλο. Γιατί ολαν όσοι ενεχουν blog να κάμουν όποιου θέλουν? Πάω να σβήσω το blog μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να ανταλλάξουμε? Ώσπου να ξυπνήσει η Πρασινάδα εν θα μείνουν κανόνες στη θέση τους

      Διαγραφή
    2. xa xa xa apanaia mou enna ta kamoume shioni pale! katse na ksipnisei na antakwsei fwnes!

      Διαγραφή
    3. Εν υπήρχε αλλη λυση νομίζω για τους μη-εχοντες μπλογκ! Γιατι μετα θα ηταν αγνωστος καλεί αγνωστό;;; Ή μπλογκερ να καμνει δωρο σε ενα τελείως αγνωστο;;; Εν εμπορουσα να σκεφτω κατι αλλου!

      Κορη Αχαπαρη, μεν σβησεις πλιζ το μπλογκ σου γιατι θα με καταραστεί ουλλη η μπλογκοσφαιρα τζαι εν κριμα ετσι κορουδα που ειμαι σαν τα κρύα τα νερα! :)

      Τζαι follow the rules people!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ ωραία πρωτοβουλία καλή επιτυχία στη διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε!!! Ελπιζουμε να εχουμε και την συμμετοχή σου! :)

      Διαγραφή
  7. Awwww it's that time of the year again. The santa-time. Count me in. Που θα πάω σπίτι θα σου στείλω μέιλ. Καρτέρα τοοοοο! Γιουυυυ χουυυ. :D xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα καρτερώ!!! Αερας δαμέ φυσά πολύς ετσι ενεν προβλημα να καρτερώ μέρα νυχτα! :ΡΡΡ

      χχχχ

      Διαγραφή
  8. υπερπαραγωγή!!! ουάο!! ατε καλές επιτυχίες:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φυσικα και θα λαβω μερος,αλλα αναρτηση θελω να παει δωρο στον αστυνομικο που τα αεριζε στα περιπτερα

    Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα Καποιος γνωστός γνωστού θα είναι (ολη η Κυπρος ενα χωριό) για να του το στείλεις! :)))

      Διαγραφή
  10. τελώ κατενθουσιασμένη με την επιλογή του τσιάριτι

    πράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρομαι ρε γιατι επιλεξαμε με κριτηριο το σκοπο...χωρις να εχουμε ουτε κονέ ουτε τίποτε. :)))

      Διαγραφή
  11. Καλήν Αρκή! Μπράβο τζαι για τη διοργάνωση του SANTA αλλά τζαι για τη σκέψη σε σχέση με το φιλανθρωπικό μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eυχαριστούμε Μιστερ Ζεστε! Αναμενουμε με αγωνία την συμμετοχή σου!! :)

      Διαγραφή
    2. Φοούμαι! Εν είμαι καλός στην επιλογή δώρων....

      Διαγραφή
    3. Κοτζάμ άντρας τζαι φοάσαι;;;;Πεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
  12. Πολλά ωράια. Επιτέλους. Μα πιος είπε σιόρ ότι εξεκίνησες γλίορα φέτος? Δηλαδή αν αρκούσες τζιάλον εμείς τί ήταν να κάμνουμε τόσο τζερό? ΧΑ?
    Οι, πολλά καλά έκαμες. Έρκετε σου ήμεηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μεν πουν τιποτε εβαλα το FAQ! Η προλυψη που ακουεις! :ΡΡΡ

      Μηνυμα και συμμετοχή εληφθην! :Ρ

      Διαγραφή
  13. γιουπιιι! ειμαι πολλα χαρουμενο πουλλακι που θα συμμετεχει φετος στο σικρετ σαντα! εθωρουν τα περσινα τζε εζηλεφκα! :( Ηρτεν η σειρα μου??? χα? χα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ειδες!! Φετος θα συμμετέχεις!!!! Θενξ για την συμμετοχη!!! Γιουπι!

      Διαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Σορρυ κόρη....ανακοινωθηκαν πιλέ...τωρα καρτερούμεν απλά τα ποστ....Του χρόνου με υγεία! :)

      Διαγραφή
  15. This site was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found something that helped me.

    Thanks!
    Visit my web-site ; latest transfer news at arsenal football club

    ΑπάντησηΔιαγραφή