Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Αποχαιρετώ το Σικάγο που αφήνω....

Ετελειώσαν τα τρεχάματα επιτέλους! Εμειναν να καμουμε το τελευταιο καθαρισμα στο σχεδόν τέλεια όφκαιρο διαμέρισμα τζαι ποψε θα εχουμε τα αποχαιρετιστήρια των κοντινών φίλων....... Ξερω οτι εχάθηκα, ουτε καν διαβαζω αλλα μπλογκς αλλα νομιζω μπορείτε να φανταστείτε ποσο δυσκολες ηταν τουτες οι τελευταίες μέρες. Ηθελα απλα να δώσω ενα σημείο ζωής....

Η πτήση μας με την Πρασινομήτωρ εν σε περίπου 24 ώρες......Ενιξερω αν θα αποχαιρετισω το Σικάγο "σαν έτοιμη απο καιρό, σαν θαρραλέα" που θα ελάλεν τζαι ο Καβάφης αλλα θα καμω οτι μπορώ. Ακομα εν το πιστευκω ότι φευκω.....ότι επαναπατρίζουμαι!

Εν ξεχάνω πως σας χρωστώ το τελευταίο επεισόδιο του Μπιγκ Λαπ Θίορι (Σπόιλερ αλερτ:  παρ'ολίγο να σhιστούν φανέλες!).......Το επεισόδιο τζαι γενικά τον απολογισμό θα τον γραψω αναλυτικα οταν φτάσω εις γη εναλίαν Κυπρο οταν θα είμαι επισήμως μια επαναπατρισμένη! 

Y.Γ. Μην ξεχνάτε τις συμμετοχές του Σίκρετ Σάντα!!! Κλικ στον Σάντα στην φώτο δίπλα! 

13 σχόλια:

  1. Αποχαιρέτα το τζιαι καλοσώρισε το καινούργιο σου κεφάλαιο με πίστη τζιαι ελπίδα...Καλόν ταξίδι αγαπημένη. Το Χρυσοπράσινο σε περιμένει...

    Φιλάκια xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμαναμου, τόσο καιρο εσοβαρομιλας χα; Πραγματικά δηλαδή, θα το κανεις;

    Ατε καλη πτήση! ;))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Πρας μη φεύγεις θα φαρμακωθώωωωω" ???

    ή

    "Πρας φύγε κρατάω βακτηρίδια" ???


    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με το δεξι να φκεις που το αεροπλανο, Πρασουλιναααα :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άτε καλούς αποχαιρετισμούς, καλό ταξίδι τζαι καλήν επάνοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό ταξίδι και καλώς να ορίσεις.
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ευχαριστώ όλους!!! Φευκω τωρα για το αεροδρόμιο!!!!! Θα τα πουμε ξανα συντομα τζαι θα επανέλθω στην μπλογκοσφαιρα δριμύτερη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή