Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Τα νέα εν συντομία....

Ουτε πως περνά η ώρα εν πέρνω είδηση! Τωρα σας γράφω γιατι ηβρα λια λεπτα ηρεμίας και ησυχίας. Εγω δουλειές στο λαπ, η μάδερ δουλειες σπιτι τζαι τες νυχτες ντίνερς ή σhοππινγκ ή αλλα βουρηστρα. Θα σας ξαναπώ ότι ενιξερω τι θα εγινετουν αν δεν ερκετουν η Πρασινομήτωρ! Ενιξερω πως θα τα επρολαβαινα τουτα ουλλα....

Εψες επίαμεν για ντινερ με την παλιά μου καθηγητρια τζαι τον άντρα της. Ηρτεν με ενα που τα κλασσικά της ταγεράκια τζαι τα σκουλαρικάκια τζαι την καρφίτσα που της εγορασα που τα Λεύκαρα τζαι εκαμα της δωρο οταν αποφοιτησα. "Αναγνωρίζεις τα ενεν;;" ειπεν μου. Ναι ειπα της τζαι εν πολλά ωραία! Επηαμεν σε ενα ωραίο κινέζικο εστιατόριο στο ΤσάιναΤάουν που ηξερεν η καθηγήτρια (εν κινέζα ετσι ξέρει που κινέζικα). Εφαμεν σουπες (εν ψόφος μπάι δε γουέι), ορεκτικά, σπρινγκ ρολς (αγαπημένα της μάμας), φαει, ηπιαν τσάι (για μένα τσάι = γιαξ/δέαξ) κτλ τζαι τα μισα εμειναν τζαι επακετάραν για "to-go".  Επιμέναν να μας τζεράσουν τζαι η μάδερ εφυρτηκεν που 4 ατομα εφαν εσπάσαν τζαι εμειναν τα μισα τζαι ο λογαριασμός (+20% τιπ ινκλουντεντ) ηταν μοοοονο $105! "Ααααχχχ απολαυσε τα αγαπούλα τα της Αμερικής πριν φύουμε" λαλεί μου η Πρασινομήτωρ!

Τα βουρηστρα μας συνεχίζονται, προσπαθουμε τζαι μεσα στο χαμό να καμουμε τζαι τα Χριστουγεννιάτικα μας ψωνια τζαι ανανέωση γκαρνταρόμπας.

Σημερα αποφοιτά τζαι ο Νεπαλέζος ο κομπιουτερας. Εγω εμουρμουρουν που την περασμένη Πέμπτη οτι πρεπει να κανονίσουμε ενα μικρό παρτούδι οπως πάντα....Τα παιθκιά ειπαν "Μεν ανησυχεις θα παραγγείλει φαγια ο Άρχων, εσυ αν μπορεις να αναλαβεις να παραγγειλεις τζαι να φερεις τουρτα." Ειπα τους παιθκιά εχω σhιλια βουρηστρα, αναλάβετε τζαι εσεις κατι καμια φορα...." Επαθαν σοκ που ακουσαν οχι που μένα αλλα ειπα τους σορρυ πρεπει να βαλλω προτεραιότητες σε τουτη τη φαση, ετσι ανέλαβε ο Μιχαλάκης.

Τωρα πριν δυο λεπτά σαν εκαθουμουν δαμέ μονη μου στο λαπ για λιγα λεπτά ηρεμίας, κτυπά το τηλέφωνο. Ηταν ο Μιχαλάκης. Λαλει μου σημερα εκοιταζεν ο Αρχων το προγραμμα του τζαι εθυμηθηκεν οτι εν επρογραμματισαμεν κατι για τον Νεπαλέζο. Λαλω του εγω που εμουρμουρουν που την Πέμπτη, ο Αρχων ειπεν του Οκλαχομά να τα αναλάβει ως ο επομενος στην σειρα οπως ηθιστε. Ετσι τωρα επιστρατεύτηκε η γυναικα του Μιχαλάκη (που αλλο που δεν θέλει να ανακατώνεται αν τζαι ιτ ις βερι νάις οφ χερ που ανέλαβε) να παει να φερει τουρτα τζαι κανενα τυρι με κρακερς κτλ....

Aυτα προς το παρόν απο το μέτωπο ετσι στα γλυορα......



8 σχόλια:

  1. το χαζι θα ειναι που εν θα βρεις τουρτα τζιε να συνειδητοποιησεις οτι εννεν ετοιμοι να σε χασουν!!
    γμτ εκαμα πρωτος σχολιο αρα ως αυριο εννα χω καμια 50αρκα ημειλς που ενναν ρισπονσες σε τουντο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Moλις ετελειωσεν το "παρτυ"για τον τον Νεπαλέζο (ο οποίος εκαμεν εξαιρετική παρουσιαση)...το μενου ειχεν μια τουρτα (βασικα κέικ με φροστινγκ που ζάχαρη) τζαι τσιπς με σαλσα τζαι κρακερς! Τζαι σαμπάνια που εφερεν ο Αρχων τζαι ο άλλος καθηγητης που τα γκρουπς μας εν μαζι.

      Υ.Γ. Εν να βαλλω αλλο ποστ αλλοπως για να μεν πιασεις κομμεντς για τουτο γιατι ειχαμεν εξελίξεις στο Μπιγκ Λαπ Θίορι

      Διαγραφή
  2. υπομονή...απλά απόλαυσε τις τελευταίες σου στιγμές...για τι γεύση τούρτα μιλούμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφα μια μπουκια για την ευχη ως ηθιστε...εν εισhεν γευση! Εσhε χαρη που ειχα ωρα να καμω καμια υπερπαραγωγη!

      Διαγραφή
  3. ρε όπως το ψέμα! τούτο λέω κάθε φορά που διαβάζω τις τελευταίες αναρτήσεις σου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ουτε εγω το πιστευκω! Το Σαββατο που θα φκιερώσει τέλεια το σπιτι θα αρχισω να το συνειδητοποιώ!

      Διαγραφή