Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

"Μα εγώ θα κάνω ταξίδι τη ζωή μου....."

Υπάρχουν στιγμές που νομίζω εν αλλαξεν τιποτε.......γιατί πολλά εμειναν τα ίδια....

Υπάρχουν αλλες στιγμές που νοιωθω οτι αλλάξαν τα πάντα....Μερικά πράματα για καλό.  Θωρώ τα τζαι σhαίρουμαι τζαι συγκινούμαι! Μερικά αλλα ομως επήραν την κατηφόρα, σε σημείο που νοιωθω οτι δεν αντικρύζω πλέον τους ιδιους ανθρώπους.

Εν διαφορετικά οταν ερκεσαι για διακοπες. Ξέρεις εκ τον προτέρον ότι εισαι απλα περαστικός. Τωρα ομως ηρτα με το σκεπτικό να μείνω. Ετσι με απασχολουν διαφορετικά πραματα, προσέχω τζαι διώ σημασία σε διαφορετικά πραματα.

Τουτα ουλλα ισχύουν για τον κοσμο γυρώ μου τζαι για το περιβάλλον γενικά, αλλά ισχύουν για μένα. Σε μερικά εμεινα η ιδια, αλλα σε πολλά αλλαξα. Εμεγάλωσα, ωρίμασα, ξερω τι θέλω, ξερω τα ορια της αντοχής τζαι της ανοχής μου.

Προβλέπεται το ταξίδι που μολις αρχισε, να εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.......


Υ.Γ. Ο τίτλος εν δανεικός που τον αγαπημένο Αλκίνοο

 

14 σχόλια:

  1. Αγαπητή μου Πρασινάδα,
    Το κόλπο εδώ δεν είναι να έχεις άλλες προσδοκίες. Είναι να έχεις διαφορετικές προσδοκίες. Οι άλλοι αλλάζουν. Κι εσύ αλλάζεις. Και όλοι μαζί σε ένα νέο σύμπαν θα κινείστε. Που το δημιουργείς εσύ η ίδια από την αρχή. Ακόμα κι εμείς εδώ, που ζούμε με τους ίδιους ανθρώπους χρόνια, πιάνουμε τον εαυτό μας να έχει αλλάξει, να φιλτράρει τα πράγματα διαφορετικά, να τα ζυγίσει να τα δέχεται και ίσως τελικά να απορρίπτει. προσπαθώ να σου πω ότι δεν υπάρχει χώρος για μεγάλες απογοητεύσεις για τους ανθρώπους και τις καταστάσεις.. αλλά χώρος για αποδοχή… όπως και να έχει… πολλές φιλοσοφίες σήμερα από μένα… καλά να περνάς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ειναι απολυτα φυσιολογικό να αλλάζουμε όλοι...Πολλά ωραίο τουτο που ειπες οτι απλά εχει χωρο για αποδοχη....Απλά επειδη τωρα παρατηρώ με αλλο σκεπτικό, εχω αναμικτα συναισθηματα του στυλ "ολα τριγύρω αλλάζουνε κι ολα τα ιδια μένουν" που λεει τζαι το ασμα....Υποθετω εν ολα στο πλαισιο της δραστικής αλλαγής περιβάλλοντος τζαι συνήθειων.

      Διαγραφή
  2. Σου δινετε μια ευκαιρια μοναδικη!να φτιαξεις απο την αρχη τον κυκλο της ζωης σου!περα απο οικογενεια(που ειναι αναποφευκτοι)να ορισεις εσυ τους κανονες,τα θελω και τα ονειρα.μην αναλωθεις στα πολλα και περιττα.μην χαθεις στους πολλους και ασχετους.σταθου απεναντι και παρατηρα.δες τι σου ταιριαζει και παρτω.προχωρα αργα και σταθερα.οτι σε πονα,οτι δεν σε γεμιζει μην το παρεις.μην το αγγιξεις καν.μην αφησεις τον εαυτο σου να μπει στον λαβυρινθο του τι λενε,τι κανουν και τι σκεφτοντε οι πολλοι.πατα γερα και αληθηνα.μην φοβηθεις.κοιτα την ψυχη σου και προχωρα.καλωσορησες και καλο ταξιδι να εχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε καλωσορίζω στο μπλογκ καταρχάς τζαι κατα δεύτερο συμφωνώ απολυτως με οσα λαλείς. Δεν συνεχιζω που τζαμέ που άφησα τα πραματα στην Κυπρο...τουτο θεωρώ θα ήταν μέγα λάθος. Καμνω οπως ειπες τζαι εσυ μια νέα αρχη στην ζωή μου. Βλέπω τα πραματα που την αρχη με καινούργιο σκεπτικό...

      Ευχαριστώ για της ευχες! :)))))

      Διαγραφή
  3. Εν πολλά διαφορετικό να έρχεσαι πίσω στην πατρίδα σου για διακοπές. Είσαι πιο ενθουσιασμένη, σε συνεπαίρνει το αίσθημα που ξαναβλέπεις την οικογένοια σου και σκέφετσαι οτι σε λίγες μέρες θα φύγεις άρα τα βλέπεις όλα πιο ωραία και ανέμελα. Ελπίζω να περνάς καλά στην Κύπρο τις 2-3 μέρες που είσαι εδώ και να περάσεις ακόμα καλύτερα στη συνέχεια:))

    anonimi X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή ανώνυμη Χ σε ευχαριστώ! Προς το παρόν περνώ καλα...αν τζαι εν μεταβατικό στάδιο τωρα μεχρι να παω δουλεια...Ειμαι ομως θετική τζαι αισιοδοξη! :))))


      Διαγραφή
  4. piase tin varka valtin sta vathia trava koupi jai men foasai simera! esheis symmaxous dame statherous pou en tha afisoun kanenan jai tipote na se peiraksei sto elaxisto. sto Chicago isoun moni sou jai ekataferes ta edw tha se noiaksei; alla nai desto san taksidi! sou euxomai kalous anemous, hliolousta prwina tziai enastra vradia :) filia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Νταγκ μου!!! Ναι θα τραβήσω κουπί....να χάσω τζαι καμιά θερμίδα! :ΡΡΡ

      :))))))))

      Διαγραφή
  5. Έπαθα το με το που ήρτα που σπουδές. Το δικό μου παράδειγμα είναι ότι τζιαμέ που ήμασταν μια παρέα με 5-6 άτομα ξαφνικά καταλαβαίνεις ότι η επικοινωνία εν ήταν η ίδια με πριν φύγεις διότι και εκείνοι αλλάξαν σε κάποια πράματα και εσύ το ίδιο και η παρέα περιορίζεται και σε άτομα και σε χρόνο που περνάς μαζί τους. Καλή νέα αρχή ότι και αν σημαίνει τούτο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλέον μονο την ikoumera εχω απο παλιες φιλες και καλες...Αλλα οκ, σιγα σιγα θα γνωρισω τζαι νεα ατομα.... Ευχαριστω! :)

      Διαγραφή
  6. Το Σαββατο, κατα πασαν πιθανοτητα, εν να' μαι Λευκωσια... στης Τατσας (οπου σιουρα, θα γινεται της τρελης...)

    Να' ρτεις να σε δουμε! (με δικη σου ευθυνην, ομως :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οπου σίουρα θα γινεται της τρελής εν για να μεν ερτω που το ειπες ενεν;;; :ΡΡΡ

      Διαγραφή
    2. Εν προειδοποιηση!
      Ο Τατσος τζι ο Γρουτος εν να καμνουν υδραυλικες εργασιες...
      Η Τατσα τζι εγω θα μαειρευκουμεν ή παουριζουμεν τους μιτσιους...
      Η αρφη μου η μιτσια θα παλαβωνει ή πας την ΤV ή πας το PC ή πας το τηλεφωνο...
      4 ροκολοι θα αναγυρνουν τον κοσμο...

      Εν πραματα τουτα να μεν σε προειδοποιησω?
      Αν αντεχεις, ελα τζι εχουμεν Πανατολ :Ρ

      Διαγραφή
    3. Πεεε τι να μου κάμουν τα πανατόλ;;; Θα πρεπει να το ριξω στα σκληρά! :ΡΡΡ

      Διαγραφή