Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Big Lab Theory - Series Finale - Coming Soon!

Τζαι επειδή τες τελευταίες μερες το μπλογκ απλα καταγράφει τα γεγονότα εν συντομια, να σας ενημερώσω ότι σημερα ειναι η τελευταία μέρα στο Αρχοντικό εργαστήριο....Το γραφειο μου τζαι το lab bench μου εν οφκαιρα τζαι λυπημένα.........Ποψε εν το γκουντμπάι πάρτυ στο σπιτι του Αρχων....Το series finale του Μπιγκ Λαπ Θίορι θα ειναι συντομα κοντα σας.

9 σχόλια:

  1. It's the end of an era Πρασινάδα μου, δικαιούσαι να είσαι λυπημένη. Απόψε όμως είναι η βραδιά σου οπόταν να περάσεις υπέροχα, να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και τα καλύτερα έρχονται! Σου στέλνω την αγάπη μου
    Υ.Γ. αν έχουμε κανένα απρόοπτο, πχ κάποιος να σιήσει τέλεια τες φανέλες του που την απελπισία του που φεύγεις ενημερώνεις μας α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε! The end of a long important era! :) Ειμαι χαρουμενη τζαι λυπημένη ταυτόχρονα! Σιγα σιγα εμαζεψα τα πραματα μου τζαι φευκω να παω να φερω την μαμα μου να παμε στο παρτυ.

      Διαγραφή
    2. Τζαι ευχαριστώ πολυ για την συμπαρασταση! :)

      Υ.Γ. χαχαχαχαχα παντως σημερα εν υπερβολικά καλός!

      Διαγραφή
  2. Ειμαι σίγουρη ότι δεν είναι εύκολο αυτο που περνάς. Είναι και ψυχοφθόρο γιατι αφήνεις την ζωή σου όπως την ξέρεις. Αλλά έρχεσαι σπίτι σου. Περιμένω τα νέα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρας το μόνο που θα σου πω είναι πως ο κόμπος σου έγινε μας κόμπος και η χαρά σου χαρά μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατε Πρας μου καλά πακκεταρίσματα και καλή νέα αρχή, αγωνιούμαι τζαι εμείς μαζί σου!!! αναμένουμε ποστ από το αρχω-ντικό πάρτυ!!

    Anonimi X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το διαμερισμά μου ρε εν σχεδον τελεια οφκαιρο....με την πρώτη ευκαιρία θα σας πω τις εξελίξεις... :)

      Διαγραφή