Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Πλησιάζει η στιγμή......

.....του επαναπατρισμού! Ωρες ωρες σκεφτουμαι το τζαι ακομα εν το πιστευκω.....

Στην αρχή, οταν επάρθηκε η απόφαση του επαναπατρισμού, τα συναισθήματα ήταν αναμικτα....Ενθουσιασμός τζαι αγωνία για το μετά, μια στεναχώρια για τους φίλους που θα αφησω πίσω τζαι μια γλυτζιά αισθηση που μου αφησε το πέρασμα των τοσων χρόνων δαμέσα. Πλέον ομως υπερισχυει τοσο πολλά ο ενθουσιασμός τζαι η αγωνία για το μυστήριο που κρυβει η μετά-Σικάγο εποχή, που ηρέμησα κάπως. Εμπηκα στην τελική ευθεία. Σε περίπου τρεις εφτομάδες ερκετε η Πρασινομήτωρ τζαι λιες μερες μετά φευκουμε.

Θα με πεις πελλή ξέρω το αλλά ειμαι ενθουσιασμένη! Τζαι τουτο γιατι ηθελα πάρα πολλά μια αλλαγή. Γενικά εν ειμαι ανθρωπος της αλλαγής, ειμαι ανθρωπος της σταθερότητας αλλα  αμαν κατι το καταφέρω τοτε νομιζω χανω το κάπως ενδιαφέρον μου. Οταν αρχισα το διδακτορικό μου ημουν μες τον ενθουσιασμό. Εδουλευκα μετα μανίας. Οταν εδημοσιευτηκε η πρωτη μου εργασία εθωρουν την τζαι δεν το επιστευκα. Η μια εργασία εφερεν την αλλη, στο εργαστήριο πλέον εν εισhεν κάτι που να μεν το ηξερα. Τζαι τοτε ηταν οταν αρχισα να βαρκουμαι.....Ενα πρωινό, ηρτεν η καθηγητρια μου μεσα στο γραφειο των φοιτητών που τζεινη την ώρα ημουν μόνη μου, τζαι λαλεί μου, ξέρεις εσhει μερες που το σκεφτουμαι αλλά θέλω να σου πω πως ο,τι ηταν να σου μάθω εγω, εμαθα σου το, ο,τι ηταν να παρεις που το εργαστήριο μου, επήρες το....αρχισε να ψαχνεις για ποστ ντοκ, εισαι ετοιμη για το επομενο βήμα! 

Μετά οταν επια στο εργαστήριο που ειμαι τωρα, επαθα πάλε πόρωση. Πολύ δουλεια, το ενα αποτέλεσμα εφεραν το άλλο, τα πραματα επιαιναν καλα τζαι μετα που 1.5 χρονο ειπεν μου ο Αρχων να αναλάβω εξ ολοκλήρου το μανετζμέντ του εργαστηριου......Ο ενθουσιασμός μου εξαναπήρεν τα πάνω του....Αρχισαν να ερκουνται οι δημοσιευσεις τζαι εφτασα στο σημειο να ξέρω οτι τουτη η δουλεια εν μια που θα μπορουσα να εχω για οσα χρονια θελω αφου μου το ειπεν τζαι ο ιδιος ο Αρχων. Ομως για ακομα μια φορα, οταν εκατακτησα οσα ηταν να κατακτήσω αρχισα να βαρκούμαι...να αναζητώ κατι αλλο....

Τωρα ειμαι σε μια μεταβατική περίοδο. Ισως εν τζεινο που ειπεν ο Καβάφης στην Ιθάκη....Αμαν φτανεις σε μια Ιθάκη, τοτε πρεπει να βάλλεις πλώρη για μια αλλη....εν πρεπει να βολευκεσαι τζαι να μεν αναζητάς το κατι παραπάνω. Μετά μεινίσκεις στάσιμος τζαι δεν αποκομίζεις ούτε νέες εμπειρίες, ουτε μαθαίνεις νέα πράματα. Πλέον ξέρω τον εαυτό μου. Μπορει να απολαμβάνω ενα Σαββατοκυρίακο που το μονο που θα κάμω ειναι να απλώνω ζάμπα, αλλα εν μπορώ να ζω μια ζωή απλώματος. Μπορώ να ξεκουραστώ, να μεν καμω τιποτε αλλα με την λιες μέρες για να φορτίσω τες μπαταρίες μου. 

Για μένα τουτο ειναι ο επαναπατρισμός. Μια νέα περιπέτεια, μια νέα προκληση που εβαλα στον εαυτό μου, τοσο σε επαγγελματικό, οσο τζαι σε προσωπικό επιπεδο. Η νέα δουλειά εν σιουρα προκληση......που τον Άρχων που εσhει ενα μπακγκράουντ φυσικής/φυσικοχημείας, σε μια δουλειά που ο περίγυρος θα είναι πολλοί γιατροί (MD's).  Μπορεί να ακουεται παραξενο στους εχτος χώρου, αλλα οι PhDάδες τζαι οι ΜDαδες, εχουν μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στα επιστημονικά θεματα. Ο τροπος εκπαιδευσης μας εν τελειως διαφορετικός. Απο το καλοστημένο τζαι φουλ εξοπλισμένο Αρχοντικό εργαστήριο, σε ενα εργαστήριο που θα το χτίσω εγω...... Τζαι που τζαμε που ειμαι ουλλη μέρα σε ενα εργαστήριο....θα βρεθώ τζαι εκτος εργαστηρίου, σε τάξη με φοιτητες! Το δασκαλιλίκη πάντα αρεσκεν μου τζαι το γεγονός οτι θα διδάσκω με πορώνει ακόμα παραπανω!

Ενεν οτι ειμαι πλάσμα ανικανοποιήτο.....καμια σχεση....Αλλα ενιξερω γιατι ρε παιδί μου πάντα αναζητω το κάτι παραπάνω. Εν οπως τους αθλητές που μόλις σπάσουν το ρεκόρ τους, αρχιζουν να σκεφτουνται πως θα το ξανασπάσουν. Γι'αυτο τζαι ο ενθουσιασμός μου ενεν ενας ονειροπαρμένος, χαζός ενθουσιασμός. Εν μια ενέργεια, μια ώθηση, μια προτροπη, μια αγωνία για κατι καινουργιο, μια νεα πρόκληση.

Τωρα για να κάμεις τον δικηγόρο του 666 θα μου πεις οτι σε λια χρονια θα βαρεθεις, θα σε πάρει που κάτω, θα θελεις κατι αλλο....Θα σου πω οτι ναι, εχεις δικαιο πολύ πιθανό να μου συμβεί! Απλά οταν συμβεί, θα βρεθει κατι αλλο για να καμω ενα επομενο βημα με μια νέα προκληση.

Είμαι πλάσμα by default αισιοδοξο τζαι θετικό (εκτος στην ομάδα αιματος!) τζαι πάντα ετσι θα παραμείνω...γιατι οπως πολλά ωραια  είπεν η Έλεν Κέλλερ τζαι το εχω μόνιμα στο μπλογκ,

No pessimist ever discovered the secret of the stars or sailed an uncharted 
land, or opened a new doorway for the human spirit.


58 σχόλια:

  1. Χαίρομαι πολλά για σένα Πρας μου :). Τα πράματα στο χρυσοπράσινο κάποτε εν δύσκολα να είσαι προετοιμασμένη. Δύσκολα που την άποψη ότι όπου δικλίσεις θωρείς την παραξενιά του άλλου, κάποτε την αδικία και άλλα πολλά μειονεκτήματα που έχουμε σαν λαός αλλα το ότι εν η οικογένεια και οι φίλοι σου εν δαμέ θα τα κάμει ούλα πιο εύκολα. Και πιστεύκω το ότι θα διδάσκεις ίσως εν τζείνο το πράμα που θα σε κρατήσει και δύσκολα θα βαρεθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, ξέρω το οτι εν θα εν ευκολα...αλλα νομιζω αν ηταν ευκολα ηταν να βαρεθώ ακομα πιο γλυορα, ετσι ισως εν για καλο....Ειμαι και ολιγον τι πεισματαρα με την εννοια οτι εν παρετω αν δεν καταφερω κατι....θα δειξει στην πορεία.... :)))

      Διαγραφή
  2. Όταν είπες ότι δε σου αρέσει η αλλαγή σκεφτόμουν "Αποκλείεται που είναι τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της?". Μετά στη φάση με τις προκλήσεις λέω "Εδώ είμαστε." Που ξέρεις η επόμενη πρόκληση μπορεί να είναι σε προσωπικό επίπεδο.

    Υποψιάζομαι που μπορεί να έπιασες δουλειά. Άντε καλό πακετάρισμα.

    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα νομιζω η υποψια σου εν σωστη....Εν θα το φανερωσω δαμέ εννοείται, αλλα privately εν εχω προβλημα...Να αφησουμε τζαι κανένα "μυστυριο" (λέμε τωρα) στο μπλογκ.

      Ατε εμαθα ακομα κατι σημερα επειδη για το ζωδια το μονο που ξέρω ειναι οτι ειμαι Διδυμος.....Το οτι δεν πιστευκω εννοειται, αλλα οπως την βρισκει ο καθε ενας....εδω ειμαστε;;; Εδω ειμαστε! :)

      χχχχχχ

      Διαγραφή
  3. Μπράβο ρε Πρασινάδα!! ΄Ετσι πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, να μην επαναπαύεται. Σου εύχομαι τα καλύτερα, και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο! :)

    Υ.Γ. Μη σου πω ό,τι υπάρχει κι ένας άγραφος 'πόλεμος' μεταξύ PhDs και ΜDs, αλλά το μυστικό είναι να αγνοείς λίγο την υπεροψία που διακατέχει τους παραπάνω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόρη καταρχας που εχάθηκες εσυ;;;; :ΡΡΡ

      Νομιζω εμεις με το επιστημονιλίκι ειμαστεν λιο ετσι....εν μπορουμε να αφηνουμε αναπάντητα ερωτήματα ενεν;;;

      Υ.Γ. Ειπα να το πω ευγενικά, αλλα ναι...υποβοσκει ενας αγραφος πολεμος....Αν ομως βρεθουν "νορμαλ" (οσο νορμαλ μπορεί να εν ενας του συναφκιού μας) νομιζω εν πολλα επικοδομητικο.... :)

      Διαγραφή
    2. δαμέ κατάγυρα Πρασινάδα μου! Διαβάζω σας ανελλιπώς απλά συμβαίνουν τόσα πολλά που από τη μια δεν ξέρω τι να γράψω γιατί έχω 100 μέτωπα ανοιχτά κι απ΄την άλλη απλά δεν έχω χρόνο. Αλλά να'σαι σίγουρη ότι εν χάνουμαι! :)

      Y.Γ. Σίγουρα είναι επικοδομητική η συνεργασία μας με τους MDs, φτάνει να υπάρχει μια ισορροπία.

      Διαγραφή
    3. Καλα να εισαι ρε τζαι τα αλλα ουλλα ενεν τιποτε! Τωρα θα περασω τζαι που ποτζει που ειδα οτι εβαλες ποστ! :)

      Διαγραφή
  4. η ζωή είναι παρτίδες πόκερ Πρας. κάποτε σου βγαίνουν κάποτε όχι. όταν σου βγαίνουν χαίρεσαι, όταν δεν σου βγαίνουν βλέπεις τι έκαμες λάθος και πας παρακάτω. δεν υπάρχει επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαυμάζω σε για πολλούς λόγους, ας μεν τους απαριθμήσω να μεν φκει σεντόνιν το σχόλο.
    Μια ευχή που λαλώ συνήθως σε κάποιο που γιορτάζει τα γενέθλια του είναι "να ζήσεις όσο θέλεις τζαι να θέλεις όσο ζεις". Εύχομαι να θέλεις μια ζωή. Κάμνεις μας ούλλους περήφανους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Την ίδια ευχή θα έλεγα: Να μην επαναπαύεσαι ποτέ!

      Διαγραφή
    2. Αμαν ρε Ινβικτους φρεντ! Κοτσινιήζω με τις "φοινικοποιήσεις" σου!!! Ευχαριστω σε πάρα πολλά τζαι να ξέρεις η εκτίμηση ειναι αμοιβαία! :))))))

      @Κολόνα
      Ευχαριστω! Τουτο προσπαθω! :)

      Διαγραφή
  6. Τούτη η δουλεια σου όπως την περιγράφεις ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα. Ειναι φανερο οτι σου αρέσουν οι προκλήσεις και τις επιζητάς, αυτο πρεπει να τροφοδοτεί τη ζωή σου με ενθουσιασμό και είναι ωραίο.

    Απόλαυσε τις τελευταίες σου μέρες με τους φιλους σου, αλλά μην ξεχνας, εδω σε περιμένουν πολλοί ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω εκαμες μια πολλά ομορφη περίλυψη του ποστ τζαι των όσων νοιωθω!!! Ευχαριστώ πολύ Σμιλί μου! :))))

      Διαγραφή
  7. Ama varkese na pianeis adeia kai na erxese se mas na allaseis perivallon kai na aplwneis zampa oso theleis.../i theia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ εχάρηκα πολλά που τα εκαταφερες τζαι εννα επαναπατριστείς, επειδή ξέρω πόσο πολλά το ήθελες. Τζαι πιστεύκω εν η καλύτερη κίνηση που εμπορούσες να κάμεις. Τζαι είμαι σίουρη ότι εννα σου κάτσει η Κύπρος.
    Επίσης γιου μέιντ μάι ντέι που θεωρείς ότι 3 βδομάδες εν πολλά σύντομο χρονικό διάστημα! Γιούπι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κόρη!!! Θα προσπαθησω να καμω οτι μπορώ...τουτο εν το μονο σίουρο!

      3 εφτομάδες εν πολλα λιος καιρος κόρη!! Ειδικα τωρα που θα αρκέψει ο αγαπημένος σου Σικρετ Σάντα! :Ρ

      Διαγραφή
  9. εν βρίσκω καθόλου κακό να βαρκέσαι και να επιζητάς κάτι καινούργιο. το να βαρκέσαι σημαίνει οτι εν σου αρέσκει η στασιμότητα και θέλεις να προοδεύεις. ό,τι καλύτερο πάντως στην καινούργια σου αρχή:) και το πιο σημαντικό είναι να είσαι σε θέση να κάμνεις εσύ τις επιλογές σου και όι να έρχονται καταστάσεις να σε βρίσκουν:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νταφ μου θα συμφωνήσω απολυτα μαζί σου!!! Σε σημειο, εγω που δεν βάλλω γλώσσα μέσα μου που λαλούν, εν εχω κάτι αλλο να πω! :Ρ

      Διαγραφή
  10. μα τι ωραίο post..αρέσκεις μου πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρασουλινα! Εσυ θα καμεις την διαφορα! Τζαι μια μερα θα σε ψηφισω για προεδρο!!!

    Τζι ειμαι σιουρη οτι ακομα τζαι τοτε, θα μας στελνεις προσωπικα, πληρη αναφορα τζαι απντεϊτς για καθε κινηση της Δημοκρατιας :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα λαλεις να βαλλω στες προεδρικες;;; Να μεν γινω πρωτα καμια υπουργός;; Να πάω ολόισια για προεδρος;;; :ΡΡΡ

      Το οτι θα σου στέλω απντέιτς εν το μονο σιουρο....μεν σου πω ως τοτε θα ξι-παιθκιώσεις τζαι θα αναλάβεις σοβαρό ποστο! :Ρ

      Διαγραφή
    2. Να μου δωσεις το Υ-φτου-ργειο Δι-χεσοσυνης και Δηλωσιας Σφαξεως! Ναι??? Γεϊ!

      Διαγραφή
    3. Είσαι σιουρη οτι εν προτιμάς το Υπ. Φροικονομικών;;;

      Διαγραφή
    4. αααααααααααχχαχαχχαχαχαχχαα

      Δωσε μου το Παινιας και Κολιτισμου! Θελω να μεταρρυθμισω το Κ(Λ)ΥΣ(Μ)ΑΤΣ :Ρ

      Διαγραφή
    5. Οποιο τζαι να πάεις, τα αρχικα ολων των υπουργείων θα τα ανανεωσουμε με εσένα υπευθυνη!

      Διαγραφή
  12. Διαχρονικότατη η Έλεν Κέλλερ! :))))))))))))

    Η αρχή θα είναι δύσκολη,η πορεία από σένα θα εξαρτάται. Εντάξει,μάλλον θα υπάρξουν φάσεις "Τί στο καλό κάνω στην Κύπρο;" και φάσεις "Εν έχει σαν την Κύπρο τελικά!".
    Φτάνει να κάνεις αυτό που θέλεις και να πληρώνεσαι ικανοποιητικά,να περνάς καλά. Και ποιός ξέρει τί άλλο θα σε περιμένει στη Νήσο! ;))))
    Και να έχεις χρόνο για κουζινικά,βεβαίως βεβαίως! :)))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως ρε Μωβ!!! Τιποτε ενεν ιδανικό, αλλα εν το overall feeling που μετρα! :)))))))

      Διαγραφή
  13. Eίναι μια πρόκληση όσο να ναι να κάνεις αυτό το βήμα! Υπομονή να έχεις να ανεχτείς μόνο όσα γίνονται εδώ.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προκλησάρα θα έλεα! Υπομονη εχω (νομίζω)....θα δειξει η πορεία! :)

      Διαγραφή
  14. ελπιζω ομως οτι τουτην την ανελιξη σου τζιε την εξευρεση νεων στοχων (εγραψα ποιηση ξερω το) να μπορεις να την συνεχισεις τζιε στην κυπρο τζιε να μεν βαρεθεις στον χρονο γιατι απλα εν εσιει κατι αλλο.
    το οτι καμνω σχολιο ως dreamer κατω που τον daydreamer τι να σημαινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι εγω το ιδιο ελπιζω...Αλλα αν βαρεθώ θα εβρω κάτι αλλο...τιποτε δεν αποκλείω....τουτο μου εμαθε η ζωή ως τωρα!

      Εσύ εισαι Dreamer παντως καιρού! H Daydreamer εν μονο της ημέρας! :Ρ

      Διαγραφή
  15. Πρας, με τους πολέμους μεταξύ PhDάδων τζαι οι ΜDαδων , νομίζω θα έχουμε νέες σειρές γραμμένες από εσένα.

    Εύχομαι οι νέες προκλησεις που θα ρθουν να σου προσφέρουν την ικανοποίηση τζαι τον ενθουσιασμό που χρειάζεται, ώστε να έχεις κίνητρα στη νέα σου εργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά! Πως θα φκάινουν τα επεισοδια του Μπιγκ Λαπ Θίορι Σάιπρους!

      Θενξ Μιστερ Ζεστε! :)

      Διαγραφή
  16. egw lew apla kalws na oriseis...eimai toso kourasmeni meta apo to dwdekawro stin douleia pou mono toso kouragio mou emeine :) kai afou eftases stin Ithaki sou ante pame gia alli! filia polla kai na sou erthoun ola volika :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Keep walking Πρας μου !!! και λάικ χόουμ νόουγουερ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά σου εύχομαι καλή τύχη, σίγουρα υπάρχουν εμπόδια αλλά θα τα καταφέρεις. Εν καλό το εξωτερικό για κάποια χρόνια, αλλά νομίζω εν σωστή επιλογή το να επιστρέψεις πίσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολυ! :)
      Το σιγουρο εν οτι θα το προσπαθησω τζαι θα καμω οτι μπορω....το εξωτερικό εν πάντα επιλογη...ξερω οτι μπορω να ζησω τζαμε...αλλα παντα ηθελα να δοκιμασω στην Κυπρο!

      Διαγραφή
  19. σιέρουμαι πολλά... :)
    αξίζεις το... τζαι εν τυχερή η επιστημονική κοινότητα της Κύπρου... :)
    (καλάν η τζοιλιά μας εν σίουρο... :ρ)

    μεν σκεφτεσαι για μετά, ότι ενά βαρεθείς κλπ κλπ...
    έλα με το καλό, δημιούργησε, τζαι που να ρτει να κλείσει τζαι τούτος ο κύκλος θορείς τζαι κάμνεις... δόξα σοι ο θεός είσαι ικανότατη τζαι θα πετύχαινες/ πετύχεις παντού... :)

    υ.γ. πόσους πόντους εψήλωσες; :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φοινίκια πότε θα βγούνε?? Την κάνατε που την κάνατε φοινικιά, να φάμε και κανένα γλυκό :p

      Διαγραφή
    2. Εν καλά που λαλει ο Μιστερ Ασπρος....Επαραφοινικοποιησετε με! Το καλο της υποθεσεις εν οτι θα εχω γιορκι φοινιτζια για τα φοινικωτα που θα καμω τα Χριστούγεννα! Το οτι η τζοιλια σας εν τυχερη εν το μονο σίουρο!

      Υ.Γ. Υπονοείς είμαι κοντή;;;; Γκρρρρ

      Διαγραφή
    3. κοντή; μια κοπέλα 1,67 εκ. εν κοντή; :ρ
      χαχαχαχα

      όι ρε, απλά υπονοούσα ότι εψήλωσες που το κόρτωμα που το χουμίσι μου... :)

      Διαγραφή
    4. Χαχαχα επροσθεσες μου 5 πόντους! Να'σαι καλα ρε!

      Ναι εκαταλαβα τι υπονούσες απλα ειπα να ανταποδωσω με αλλιώς! :)

      Διαγραφή
  20. Στην μάχη House vS Πρας ποιος θα κέρδιζε???Εγώ αυτό θέλω να μάθω...Καλή διασκέδαση με τους φίλους και χαλαρά για την επιστροφή :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Καλή ερωτηση! Ο ενας θα ηταν στο χώμα τζαι ο άλλος στην φυλακή οπως λαλει το ασμα! :Ρ

      Διαγραφή
    2. Ο House έχει μια τάση να μπαίνει στην φυλακή...άρα βρήκαμε ποιος θα ήταν στο χώμα.. :p

      Διαγραφή
    3. Να σου θυμησω οτι οι γιατροί και δη στην Κυπρο, ενεν οπως τον Χάους ετσι νομίζω παιζεται! :Ρ

      Διαγραφή
  21. .... Τζαι που τζαμε που ειμαι ουλλη μέρα σε ενα εργαστήριο....θα βρεθώ τζαι εκτος εργαστηρίου, σε τάξη με φοιτητες! Το δασκαλιλίκη πάντα αρεσκεν μου τζαι το γεγονός οτι θα διδάσκω με πορώνει ακόμα παραπανω!
    ΟΥΤΕ θυμούμαι τι άλλον εθκιάβασα!!!!!!! ΚΟΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ εν να διδάσκεις μεν σοβαρομιλάς πελλλέ ουάου ουαου τζαι γιάου νιαου τζαι όλα τα κομπλέ... κόρη εν έχω λόγια... ουαου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα κόρη οταν η Πρασινάδα διδάσκει σημαινει οι μαθητες κοφκουν φλέβες! Πριζω τους με αλλα λογια! Αν τους σκεφτεις τζεινους τοτε ενεν τοσο γουάο!χαχαχα

      Θενξ ομως για τον απεριγραπτο ενθουσιασμό σου!

      Υ.Γ. Το γιάου που την Κοράσα της Γρούτας παρακαλώ να σημειωθει οτι εγινε trend! :P

      Διαγραφή
  22. Πρασινάδα μου συγχαρητήρια για τη καινούργια σου θέση και καλή αρχή! Θέλω να σε ρωτήσω κάτι γιατί παρακολουθώ το μπλόκ σου τζαιρό τώρα και χαίρομαι για την εξέλιξη σου, το phd σου και γενικά το επάγγελμα σου έχει σχέση με ιατρική ή είσαι σε άλλο τομέα? γιατί στα ποστ που μας κάμνεις για τις πρωτείνες κτλ νομίζω εν ιατρικά θέματα.

    Anonimi X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πάρα πολυ!!! :))))

      Εμ εν θα τον ελεγες τον κλάδο μου ιατρικό....ειμαι του λεγόμενου basic research..τζαι συγκεκριμένα ασχολουμαι με τις πρωτεϊνες απο βιοχημική/βιοφυσική πλευρα κάτι που στην Κυπρο δεν ειναι καθόλου διαδεδομένο.

      Αν θελεις πιο συγκεκριμένες πληροφορίες ή οτιδηποτε αλλο, πολυ ευχαριστως να σου τα πω μέσω ήμειλ. :)))))

      Διαγραφή
    2. μπορείς να μου γράψεις το ήμειλ σου σε παρακαλώ?

      anonimi X

      Διαγραφή