Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 8

Bunsen Burner

Ευτυχώς να λαλούμεν αγαπητοί μου αναγνωστες που ο Μιχαλάκης δεν χρησιμοποιά Bunsen burner (see photo 1) στο εργαστήριο γιατι ηταν να πάρουμε φώκο τζαι να ανατιναχτεί το κτήριο στον αέρα.


Ως τωρά εσπασε 2 γυάλενα flasks των 2 λίτρων μες την βούρνα σαν τα επλύνισκε, εσπασε κατι αλλα μικροπράματα ποτζει ποδά, καθε λιο ακουεις κανένα παααττττ τζαι καμια βρισιά γιατι κατι εκαμε/εσπασε/εδιάλυσε τζαι γενικα εν πολλάααααα ατσαλος.

Το αποκορύφωμα ηταν την Παρασκευή που "εξιασε" τον θάλαμο τον -80 βαθμών Κελσίου ανοιχτο (εν εσφράγισε το χερούλι) τζαι οταν το επήραμε ειδηση 2 ώρες μετα ήταν ήδη στους -45. Εγω εσικκίρτισα γιατι καποιος είσhεν σβήσει το συναγερμό/αλάρμ που ειχαμε βαλει να κτυπά στους -70. Εξαναέβαλα το αλαρμ πανω τζαι εβαλα ανακοινωση οτι απαγορεύεται να σβηνετε τον συναγερμό. Οποιος ξανατζισει πανω στο ΨΥ(γειακο)ΣΥ(ναγιερμο) θα έσhει να κάμει μαζί μου!! Θα ειναι στο ΟΝ ειπα και ελάλησα ειπα τους!

Επισης ο Μιχαλάκης εσhόνοσεν πανω του κάτι κεμικαλς ποτένσιαλι επικίνδυνα μια μέρα τζαι επειδή εν τζαι λιο υποχονδριος επλυνε τα μάθκια του με το eye wash του εργαστηρίου τζαι μετα επιεν σπιτι του που εν 10 λεπτα μακρια περπατητός τζαι εκαμε μπανιο τζαι ηρτεν πίσω.

Το καλό του παραδέχεται οτι εν ατσαλος τζαι ασχετος τζαι μαλιστα για τον θάλαμο των -80 επαραδεχτηκε το αμέσως τζαι μάλιστα μπροστά στον Αρχων... Καλού κακου εχωσα τζαι τα 2-3 Bunsen burners αφου γοραζουμε αποστειρωμένα disposable πραματα τζαι εν τα χρειαζουμαστε, για να μεν εχουμε κινδυνο να μας πυρπολήσει γιατι της φυλακής τα σίδερα δεν ειναι για Μιχαλάκηδες.

Εν μας κανει ο Μιχαλάκης που εν ενας κινδυνος, ολιγον κατίνα, αλλά καλο παιδί κατα τα αλλα, εχουμε τζαι τον νέο τον ποστ ντοκ. Ειχα τον αναφέρει παλια ως Εξ-Φάιλ αλλα που τα τωρα τζαι να πάει θα τον αποκαλώ "ο θεούσος" γιατι ειναι πολλα θρήσκος με την σπαστική έννοια την οποία θα σας εξηγήσω. Να σας πω ομως οτι μετά που 20 μέρες στο λαπ  ο θεουσος ΦΑΚΚΑ ΜΟΥ. Εφάκαν μου που την δευτερη ημέρα αλλα ειπα να μη προτρέξω σε συμπεράσματα τζαι να δωκω χρονο στο παιδι . Τωρα ομως φακκα στους παραπάνω τζαι οτι εν σπαστικός εν φως φανάρι.

Ο θεούσος που λέτε ασπάζεται μια πίστη όι πολλά διαδεδομένη, κατι που εμας τους υπολοιπους  ουτε μας κοφτει, ουτε μας νοιάζει. Ο καθένας εσhει το δικαίωμα να πιστευκει οτι θέλει, κτλ κτλ, αλλα γιε μου ΜΕΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΙΣ!!! Εβαρεθηκα να ακουω για την θρησκεία σου, για τες νηστείες σου, για τους ναούς σας τζαι οτι αλλο σου κατεβει περι της πιστης σου. ΔΕΝ ΜΕ ΚΟΦΤΕΙ. Ειπες μας τα μια, ειπες μας τα δυό, ειπες μας τα χιλιες δεκαδυό τζαι επρησες μας. Λιβ ας αλόουν ντουντ! ΕΛΕΟΣ!

Η θρησκεία/πιστη/πορωση/εμμονή του, οτι θέλεις πε το, επιβαλει τους να ακολουθουν μια νηστεία που τζεινες τες αυστηρές. Με γεια τους, με χαρά τους. Δικαιωμα οπως ειπα του κάθενος. Τυχαια τουτη η νηστεία εν τωρα...συγκεκριμένα τελειώνει σημερα. Που την δευτερη του μερα στην δουλεια ως σημερα δεν τρώει, δεν πίνει καν νερο μετα την ανατολή τζαι πριν την δυση του ηλιου. Ως αποτέλεσμα τουτος επρησεν μας τα οτι δεν τρωει, δεν πινει γιατι οπως ειπε το κάμνει "for my spiritual awakening". Εγω είπα του οτι σεβομαι τα πιστευω του καθε ενος αλλα που τζαμέ τζαι τζει δεν ασχολουμαι με θρησκείες γιατί πρωτον οντως δεν ασχολούμαι με θρησκείες τζαι δευτερο θελουμε ουλλοι να σταματήσει να μας πελλανίσκει. Τζεινο που μας ενοχλεί εν οτι χρησιμοποια την θρησκεία του σαν προφαση για πολλά τζαι οτι αντι να μιλα για δουλεια τζαι science μιλα κατα 90% για την θρησκεία του τζαι 9% για ασχετα. Τζαι εμείς οι υπολοιποι μιλουμε τζαι καμνουμε τζαι άσχετα πράματα αλλα όι το 99% της ώρας μας.

Εν μας κανουν τουτα καμνει συνέχεια ηλίθιες ερωτήσεις. Αφου εν του κλαδου μας τζαι ταχα εξπερτ, εν επρεπε να ρωτα ετσι πράματα....Ο ΠαΣχιΦας απο ώρα σε ώρα θα πάρει το κίλλερ λουκ του τζαι θα του πει την στανταρ ατάκα του "google it bro"!!  Τζαι με το δικαιο του δηλαδή ο ΠαΣχιΦας. Καμνει απιστευτα τραγικα λάθη που δειχνουν οτι ενιξέρει τιποτε, τζαι εμένα προσωπικα δεν μου συμπεριφέρεται σωστα τζαι επροσέξαν το τζαι οι άλλοι τζαι ειπαν μου το. Νομιζει οτι ειμαι καμια τεχνικος εργαστηρίου που πρεπει να τον βουρώ πουπισω τζαι εσhει τζαι το θράσος να μου κάμνει τζαι παρατηρήσεις για το εργαστήριο γενικα. Ειπα ομως οτι εν θα τον αφήκω να μου πάρει τον αέρα τζαι ετσι βαλλω τον ευγενικα και χαμογελαστα στην θέση του. Παραπονιέται οτι εν χαμηλος ο μισθός, οτι εν ψηλοί οι φοροι...οτι το ταδε ενεν καλο, κτλ κτλ. Προχτες μετα που ενα ηλιθιότατο λαθος του, ομολογω οτι εσκέφτηκα μεγάλη κατζια...Η νηστεία όι μονο εν του εφαιρεν spiritual awakening αλλα πρεπει να του έσυρε τζαι το IQ του στα πατωματα.

Ο Άρχων νομιζω αρχισεν να πιανει κατι vibes στον αέρα αλλα νομιζω καρτερα να δει πως θα ενι τωρα που εν να τελειώσει η νηστεια του....αν συνεχίσει ετσι τουτος, τον βλέπω να τον πακετάρει ο Άρχων....

Ον αδερ νιους με τον ΠαΣχιΦά γραφουμε πυρετωδώς το δευτερο μας πέιπερ (το πρωτο μας ήδη εκυκλοφόρησε οπως επίσης τζαι ενα αλλο που συνεργάτες που εβαλαν τα ονόματα μας πάνω). Συν τοις άλλοις εχουμε τζαι νέα προτζεκτ μαζι αλλά τζαι ο καθένας μας ξεχωριστα. Ο Νεμπρασκας προσπαθει να μάθει να προφέρει το όνομα του στα ελληνικα γιατί ακούεται σέξυ λαλεί τζαι ο Οκλαχομας επιεν εχτες για μια εφτομάδα σκι στα σhόνια με τον παπά του τζαι την μητριά του (αλλά εγω καμνω πράματα στο κοινό μας πρότζεκτ για να εν ετοιμα αμαν ερτει) τζαι ο Αρχων λογω της καλοκαιρίας  τζαι του ηλιου αρχισεν να φορεί τα Χαβανέζικα του πουκάμισα... Αναμένω με αγωνία να δω αν τωρα που έγινε υπεύθυνος του τμήματος,  θα έρκετε με το σhορτ τζαι τα σάνταλα με τες κλάτσες τες αθλητικές ως το γόνατο. Ειδωμεν.

Εχω τζαι τον Χαϊχούα (τελικα εν α στο τέλος τζαι όι ι) που ερκετε καμια ωρα την εφτομάδα για ενα εξπέριμεντ....Επειδη τζεινος δεν ομιλεί γρι αγγλικά τζαι εγω δυστυχώς δεν ομιλώ κινέζικα, η επικοινωνία μας γινεται στην νοηματική τζαι μεσω ήμειλ τζαι συντομα μαλλον μεσω google translate. Τουτος εν ποστ ντοκ σε ενα λαπ για ενα προτζεκτ σε συνεργασια με το λαπ μας τζαι βοηθω κάθε τοσο. Ο Αρχων σκεφτεται να του πει να πιασει μαθηματα αγγλικων γιατι εν πάει αλλο. Το κακο εν οτι στο λαπ του το 80% εν κινέζοι ετσι εν μιλα αγγλικα.

Για το μπλογκ απο το λαπ, Πρασινάδα Πρασινωτου.

Υ.Γ1. Για οσους κατέχετε περι του θέματος τζαι θελετε να σας πω σαν τι λαθη κάμνει ο θεούσος για να γελάσετε, πε τε μου να σας πω.

Υ.Γ2. Επρησα σας τα εγώ τελικα!

14 σχόλια:

  1. Ουυυ καλά τζιαι αντέχεις τον θεούσο σοβαρά. Άμαν σου μάσhετε απλά γύριζε που την άλλη τζιαι παίζε το "αγκνόστικ" να μεν σε πρίζει. Εν πολλά σπαστικό να έσhιεις έτσι άτομα δίπλα σου. Αν του πει τζιαι τίποτε ο ΠαΣχιΦας καλό θα ήταν για να ησυχάσει νάκκουρι. Υπομονή ντίαρ τζιαι άισε να δεις τι θα γίνει τζιαι μετά τη νηστεία.

    Καλημέρες που το χρυσοπράσινο :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Η νηστεία όι μονο εν του εφαιρεν πνευματική αφύπνιση αλλα πρεπει να του έσυρε τζαι το IQ του στα πατωματα."

    Δαμέ εφύρτηκα!

    Καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπομονή ρε Πράς μου!

    σ Μιχαλάκης να μεν αγγίζει τίποτε για να μεν τα διαλύσεο ούλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάλλον θκιαλέουν τους και φέρνουν σου τους.
    Άκου νηστεία που δεν τρώει και δεν πίνει όσο τον θωρεί ο ήλιος, εν τίποτε αντροπή που τον ήλιο;
    Βάλτον στην θέση του Πρας!
    Ο Μιχαλάκης εν καταστροφάκιας α; Μάναμου ρε he can't help it άμαν εν άτσαλος όμως.
    Άτε και καλό γράψιμο του νέου πέϊπερ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν υπάρχει πιο ξενέρωτο πράμα που τους αρσενικούς που μιλούν για νηστείες θρησκείες και προσευχές. ειλικρινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας πιστεύκει και ας κάμνει ότι θέλει. Το ότι το διαλαλεί παντού εν το καταλάβωωω! Τι προσπαθεί να δείξει δηλαδή; Νευριάζουν με έτσι πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ασφάλεια του εργαστηρίου εκάμετε; :ρ
    χαχαχαχ

    @ daffodil
    νομίζω κάμνεις λάθος...
    θα μπορούσε πχ. να σου λαλεί για νηστείες, θρησκείες τζαι προσευχές τζαι όταν του πεις να αλλάξει θέμα να σου αρκέψει για τη μάμα του... :ρ χαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα
    καημένη μου Πρας, μόνο ο Πασχιφάς θα σώσει την κατάσταση...πριν το πακετάρισμα από τον Άρχοντα δηλαδή.
    Δώστε του 2-3 μέρες να φάει τις πρωτεϊνες του και μπορεί να επανέλθει σε νορμάλ για εργαστήριο επίπεδα.

    Όσο για το ψυγείο,καλά να λαλείς που το ανακαλύψετε 2 ώρες αργότερα και όχι Δευτέρα...σκέφτηκες; λυγμ γκριιιν αααααα!!!

    πολλά φιλιά -καλή δύναμη
    Είναι σέξυ το όνομα στα ελληνικά; για πες... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Λου
    Καρτερω να δω τι θα γίνει που τα σήμερα που τελειώνουν οι νηστείες του....τζαι θα δει την Πρασινάδα την μπιτς (ελπιζω να την εβρω γιατι έσhει μέρες να την δω).

    Καλημέρες που το ηλιόλουστο Σικάγο Λου!!!! χχχχχ

    @Σμιλι
    Ε μα σόρρυ ρε Σμιλουδι! Εσπασεν με τζαι ακομα να δουμε ποσο θα μας σπάσει!

    Καλημέρα!! χχχ

    @Ράνια
    Τζαι μετα λαλείς μου εν κάμνεις εσυ για το λαπ γιατι εν έσhεις πτυχείο χημείας/βιοχημείας...Ειδαμεν τζαι τον Μιχαλάκη τζαι τον θεούσο που έχουν τζαι διδακτορικο. Ουφφου!

    @Μαριλου
    Θα τον βάλλω στην θέση του και η οποία και ειναι η τιμωρία στην γωνια!

    @Ντάφοντιλ
    Μονο ξενέρωτο;;; Σπαστικο, ενοχλητικο, πρήχτικο, θελω να τον σπασω στο ξυλο....σπαστικό ειπα οτι ενι;;

    @ΑΕνιμα
    Μα ακριβως τουτο λαλω τζαι ειπα του το! Ο καθένας λαλω του μπορεί να πιστευκει οοοοοτι θελει απλα εν μου αρέσκει να τα συζητω...Νομιζω θα καμω συστημα ΠαΣχιΦα. Θα φορω ακουστικα ταχα ακούω μουσική, αλλα εν θα ακουω...απλα εν για να μεν μου μάχουνται τζαι εγω να ακουω τζαι να σπιουνίζω!

    @Νονης
    χαχαχα Κοτζαμ 25 εκατ. $$$ το κτηριο εν θα έσhει ασφάλεια...

    Προτιμω εγω πάντως να μιλα για την μαμα του παρα για προφητες, ναους, νηστειες...:Ρ

    @Μωβ
    Μα το θεμα εν οτι πριν την ανατολη τζαι μετα την δύση τρώει τ'αντερα του που λαλουμεν!
    Μεν με φουτουνιαζεις με το ψυγειο γιατι μολις ηρτεν ο Μιχαλάκης τωρα τζαι ειπα να ειμαι καλή...

    Λίο σέξυ ενι το ονομα εν η αλήθκεια...(μονο το ονομα ομως). Τζεινος βεβαια λαλει το με βραχνη φωνη τζαι λιο μιτσοκάμμημα για να γινει αισθησιακό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ε ρε κατι ψωνια που κυκλοφορουν! Πε του να κατσει την μαππα χαμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα το το ελάλουν ρε Γρουτα αλλα ο θεούσος μας δεν ηρταν καν δουλεια σήμερα τζαι εν θκυό παρα είκοσι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσχει γουστο να αρκεψεν η νηστεια της... δουλειας! ;ΡΡΡΡΡΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τέλειο και το σημερινό επεισόδιο :-)

    εσάλταρε που την πείνα αλώπως ο τύπος τζαι προσπαθεί να σας "προσυλητίσει" για να παίρνει θάρρος :-)))

    πρέπει να μας πεις το όνομα του Νεμπράσκα στα ελληνικά!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχ ρε Γρουτα τζαι θωρω τον να παιρνει σιγα σιγα τον δρομο προς το ταμείο ανεργίας....

    @Ουφ
    Αρέσκει μου που εισαι φαν της σειρας! χαχαχα Ελα να την ζήσεις που κοντα...(τζαι να παμε στο Μαραθώνιο με ποπ κορν να απολαυσουμε τα τεκνα που ανέφερες στο ποστ σου!)

    Εν σου ενι αρκετό το Νεπράσκας που παραπέμπει σε Λιθουανό μπασκετμπολίστα;;; :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή