Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 6

Η σειρά που όλοι αγαπήσαμεν (λέμε τώρα) επανέρχεται με ολοφρεσκο επεισόδιο!!

Η αφορμή του σημερινου επεισοδίου ειναι η μια σημερινή ιστορία τζαι το επεισόδιο μας θα επικεντρωθεί μονο σε τουτη.. Ο Αρχων έφερεν μας μια πολλα καλη καφετιερα για εσπρέσσο τζαι μιλκ φρόθερ (ενιξερω πως να το πω στα ελληνικα) για να καμνουμεν λάττε με γάλα με αφρο! Καθε πρωί ο Άρχων ή ο Μιχαλάκης κουρτίζουν την καφετιέρα τζαι δωστου τα λάττε ή τα σκέτα εσπρεσο. Καθε πρωί ερκετε τζαι ενα παιδί που ενα εργαστήριο δίπλα (ας τον ονομασουμε ΞαΠ (Ξανθός-Παστός) τζαι πιανει τζαι τζεινος καφέ (με την άδεια του Άρχοντα φυσικά). Σημερα ηρτεν ο ΞαΠ τζαι τυχαια επιαινα τζαι εγω με το φλυτζάνι μου για καφε. Λαλει μου "Πρας άι γουιλ μέικ κοφι φορ γιου του!" "Θενξ" λαλώ του τζαι επιασαμε καμια κουβέντα μεχρι να ετοιμαστουν οι καφέδες. Σαν καμνουμεν τους καφέδες ερκετε στο κουζινάκι ο Μιχαλάκης (του οποίο τελικα θα καμω μπέιμπι σιτ το μωρό το Σάββατο) με ενα υφάκι λιο κάπως τζαι ελαλεν μικρες κατζές τάχα χιουμοριστικά. Εγω επαιζα πελλό....Καμνουμε τους καφέδες τζαι φευκει ο ΞαΠ.

Με το που φευκει ο ΞαΠ ερκετε ο Μιχαλάκης τζαι λαλεί μου "Πρας σορρυ που ειρωνεύκουμουν πριν". Λαλώ του εγω  "Εμμμμ επηρα το για αστείο". Λαλεί μου εν τα ελάλουν για αστείο, απλα καπως εν μου γεμώνει το μάτι ο ΞαΠ" (σημειωση, ο Μιχαλάκης εν δεδομένο προ πολλού οτι εν μεγάλη κατίνα). Λαλω του  "Γιατι, μια χαρα κοπελούι εν ο Ξαπ". Λαλει μου "ένιξερω...την πρώτη φορα που εκαμε καφε, εν εξερεν να χρησιμοποια την καφετιέρα τζαι απλα αρχισεν να πατα κουμπια, επρεπε να ρωτησει." Εεεε οκ...αλλα εν λογως να του κρατάς κατζία;; Μια καφετιέρα ένι!" "Εεε ναι Πρας αλλα όι να την χαλάσει...εν κανει που ενεν του λαπ μας το παιδί....μπορει να υπερβάλω γιατι εν είμαι στα χάι μου σημερα δηλαδη αλλά ειμαι λιο θυμωμένος μαζι του για τζείνο το περιστατικο". "Οκέι" λαλώ του εγω "αλλα εφόσον η καφετιέρα εν του Άρχοντα, τζαι τζεινος εν οκέι με το να την χρησιμοποιά ο ΞαΠ εν θωρω τι εν το πρόβλημα". "Ναι εσhεις δικαιο" λαλει μου, "απλα ειδα το ΞαΠ με κακο ματι τζαι ισως πρεπει να του δωκω μια ευκαιρία....αλλα εν δυσκολο γιατι ηδη αρνητική εντυπωση". Εμπεικεν τζεινην την ώρα ο ΠαΣχιΦας τζαι ο Μιχαλάκης αλλαξεν κουβέντα.

Μετα το απόγευμα, εμφανιστηκε μια ανακοινωση στον όροφο μας οτι ο ΞαΠ ηβρεν καποια λεφτα τζαι οποιος εχασεν λεφτα να επικοινωνήσει μαζί του τζαι αν εξακριβωσει οτι εν οντως τζείνου θα του τα δώσει (εν ειδα την αφίσα αλλά έτσι εκατάλαβα οτι εγινε). Το απογευμα ερκεται ο Ξαπ στο εργαστήριο μας. Σαν περνά ο Μιχαλάκης, λαλεί του "Εισαι ο Μιχαλάκης ο τάδε ένεν;;;" Σημείωση ο Μιχαλάκης μονο το μικρό ονομα του ΞαΠ ηξερε. "Ναι" λαλεί του ο Μιχαλάκης. Ειμαι ο ΞαΠ, ο ΞαΠ Ξαππίδης, που μου έγραψες οτι εχασες λεφτα. (στο ημειλ ειχαν μιλησει τζαι ο ΞαΠ εβεβαιωθηκε οτι ηταν όντως του Μιχαλάκη. Ηταν ένα εικοσαδόλλαρο σε ενα συγκεκριμένο σημείο κτλ κτλ). Ο Μιχαλάκης λαλεί του "μα είσαι ο Ξαπ ο Ξαππίδης;;;" με ενα υφος μεγάλης εκπληξης!!! Εγω επειδή έτυχε να ειμαι τζαμε, γυριζει ο Μιχαλάκης κατα πάνω μου τζαι λαλεί μου "Oh! This is awkward!" Εδωκεν του το εικοσαδόλλαρο, ειπεν του πολλά ευχαριστώ ο Μιχαλάκης για την εντιμότητα τζαι ο ΞαΠ επίεν πισω στο λαπ του με εμενα να του λαλω οτι οι καλές πράξεις παντα ανταμοιβωνται γιατι είχα στο νου μου το περιστάτικο που μου εσυνέβηκε εμένα πέρσυ τζαι σας έγραψα δαμέ.

Με το που φευκει ο ΞαΠ ο Μιχαλάκης γυριζει τζαι θωρει με τζαι λαλεί μου "Άι νόου γουότ γιου αρ θίνκινγκ!!! Ντοντ σέι έι γουόρντ!" Εγω απλά εφυρτικα που το γέλιο..........τζαι ειπα του κάτι σε στυλ "Δατ ις τζαστ φέιτ γκέττινγκ ριβέντζ!!!" τζαι εφυρικεν τζαι τζείνος!!! Βασικά εν "σπιλ δεμ ον του γιου νάο Μάικολ (Λούθου τα ρε Μιχαλάκη) που ηθελα να του πω...αλλα είπα να μεν γινω λοστ ιν τρανσλέισhιον!

 What goes around, comes around που λαλουν τζαι οι Αμερικάνοι! Λούθου τα Μιχαλάκη!!!

Τα υπολοιπα νεάκια του λαπ στο επόμενο επεισόδιο!!

21 σχόλια:

  1. Μοιάζει πράγματι σαν να τα φερε η μοιρα έτσι που να αλλάξει η γνώμη του Μιχαλάκη. Νομίζω πολλές φορές παθαίνουμε το να αντιπαθήσουμε κάποιον για γελοιους λόγους και μετά να γίνεται κάτι και να αλλάζουμε γνώμη. Ανθρώπινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουάο ήταν τέλεια σαν επεισόδιο τούτο. Κανονικά λες τζαι ήταν σενάριο!!
    Είχε τζαι το ηθικό του δίδαγμα. Λολ Πρας μια χαρά περνάς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχα ώραιο ηθικό δίδαγμα όπως το είπε η Μαριλού.
    Άσχετο αλλά εμάς ρε Πρας μου ένα βραστήρα με τα χίλια ζόρκα να μας αφήκουν να φέρουμε μες τούντο γραφείο όι και εσπρεσιέρα. Είδες οι Αμερικές μάνα μου. Ο Άρχων εν πολλά κύριος. Καλό Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντέδρασεν άμεσα το σύμπαν, α!

    (Σήμερα εν έshει Big Bang Theory, άρα πολλά καλά έκαμες τζιαι έφκαλες εσύ επεισόδιο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειες καμια φορα, που λαλουμεν την κατζια μας? Λουνουμαστεν τα υστερα!

    Οτι αναελας, παθαινεις! λαλει τζι η μανα μου, ΟΥΛΛΗΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ;ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έλεος τούτος ο μιχαλάκης άνθρωπος των επιστημών να μάσιεται για έτσι μαλακίες για όνομα του θεού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Σμιλί
    Ναι οντως! Επειδη θεμας εβιαστηκεν να τον κρινει που ενα μικρό γεγονός!

    @Μαριλού
    Μια χαρά περνω! Εχω τζαι εντερτέινμεντ! Μορ στορις στο επομενο επεισόδιο!

    @ΑΕνιμα
    Ενεν μονο "Αμερικές μάνα μου"...εν τζαι θέμα ανθρωπου γιατι οπως ειπες ο Αρχων εν κύριως τζαι μας θεωρει σαν οικογένεια του κατα καποιο τροπο. Καλό Σ/Κ τζαι σε σενα

    @ΤΤ
    Επια με μια χαρα εψες σπιτι να δω νέο επεισόδιο τζαι εν είσhεν ετσι ειπα να γραψω εγω!

    @Γρούτα
    Ακριβώς! Ετα ούλλα τζαμέ τωρα!

    @Ντάφοντιλ
    Τζαι που είσαι να δεις αλλες ιστορίες του Μιχαλάκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πιο σημαντικόν εν μας το είπες! Ήντα μάρκα εν η καφεθκιέρα;;;; Πέμου εν καμιά Jura (βαθύς αναστεναγμός :) ) να δώκω κάτω :) Όπως λέω πάντα... ο κάθε πελλός με την λόξαν του :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Αντρέας
    Απολογούμαι που δεν ειπα το πιο σημαντικο! Η καφετιέρα μας εν τουτη δαμέ. Μολις ειδα τζαι εγω την τιμή τζαι εφύρτικα!!!

    http://www.amazon.com/DeLonghi-ESAM3300-Magnifica-Super-Automatic-Espresso/dp/B000N2YKQ0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330711515&sr=8-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "μα είσαι ο Ξαπ ο Ξαππίδης;;;"
    :-))))

    διότι ως γνωστόν, όποιος δεν ξέρει να χρησιμοποιά τη καφετιέρα συνάει εικοσαδόλαρα που βρίσκει ποτζεί ποδά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. peripaizeis mas ennen? kalokratei sas o arxon !!!! inta kala!!!! en thai thelete prosopiko na sas ftiaxnei tous kafedes na men kourazeste??? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Ουφ
    Χαχαχα σορρυ επρεπει να σκεφτω τζαι επιθετο για να μεταφέρω τα γεγονότα οπως εσυνέβηκαν!

    @Μισιρλού
    Εισhεν την στο γραφείο του τζαι ετζέρναν μας, τζαι τωρα εφερεν την ποδα στο εργαστήριο γιατι δαμέ καθετε παραπάνω ωρα παρα στο γραφείο του...Σημερα εκατσα τζαι εκαθαρισα την γιατι εκαμαν την μια σκετη αηδία! Μανα μου ρε ο Αρχων εν πολλά καλή ψυσhιη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χμμμμμμ καλή η De Longi δεν λέγω, αλλά σε Jura δεν κολλά :) π.χ. http://www.amazon.com/Jura-13422-Impressa-Automatic--Espresso/dp/B001EZCK1C/ref=sr_1_14?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1330721429&sr=1-14 (και αυτή είναι από τα φτηνά μοντέλα ααααααααααααχ). Θερμαντήρα για τα φλυτζάνια σας δεν σας αγόρασε ο Άρχων; τστστστστστσ :):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αααα εν τέλεια τουτη που θελεις! Θελω την τζαι εγω (κοντευκουν τα γενεθλια μου!!! :Ρ).Τζαι ειμαι μεγάλη φαν των λάττε!!!Αλλα οκ τζαι τουτη του Αρχων που εν μονο $800 παλε καμνει μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εν καλό τζαι το νέσκαφε στο μαικρογουειβ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ειπαμεν αγαπητέ Μαριε οτι είμαστε απλοι ανθρωποι αλλα το νεσκαφε εβαρεθηκαμεν το! Οχι άλλο νέσκαφε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλάν ένα λεπτό. Τι σημαίνει δηλαδή ότι ο ΞαΠ δικαιούται να πίννει καφέ που την καφετιέρα σας. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. Άτε τωρά.

    Ένιγουει, όσον αφορά το σύμπαν τζαι τις ανταμοιβές του, πιστέφκω το λίον.
    Μάνα μου το σύμπαν... Ώρες-ώρες μουλαρώνει, αλλά εν καλό καταβάθος. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευτυχώς που γράφεις κανένα big lap theory γιατί το κανονικό big bang theory άρχισε να κάμνει κοιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Μικρός Χειμαρρος
    αχαχαχα άρεσεν μου πολλα το "μανα μου το σύμπαν!"

    @Ράνια
    Λιγη σκεμπουδαν ουλλα καμνουν....εν λογικο! Στο δικο μας εν η σκεμπουδα του Μιχαλάκη που μεγαλώνει!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να τον λαλείς ο Μιχαλάκης Κατινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μιχαλάκης Κατινίδης ιτ ις φρομ νάο ον! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή