Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

Οιδίπους Πράσινος

Ηρτα που την δουλειά ενα πτώμα....

"Πράς, μπορείς σε παρακαλώ να κάμεις τουτο το πείραμα πριν φύεις;;"
"Μπορείς να μας κάμεις τζαι τουτα τα 5 DNA samples;;;"
"Γοράζεις μας τζαι τα ταδε πριν φυεις;;"
τζαι η λιστα συνεχιζεται...

Εν με κανούν ουλλα τα άλλα εχω τζαι 7 επισκέπτες!! Γκρρρ!!

Ηρτα που λες σπιτι....κουραση...αλλά ήθελα να κάμω κατι να ξεφυγει ο νους μου που την δουλεια τζαι τις σκέψεις, τες έγνοιες, την αγωνία για το άγνωστο μέλλον...Εκαμα ενα ριζότο για να πάρω αυριο στην δουλεια αλλα εν ηταν αρκετό για να να γεμίσει την ανάγκη μου να χρήσω 3-4 κουπες, σινιά τζαι σπάτουλες...

Τα καπ κέικς
Το πράσινωπο φρόστινγκ
Άρααααα!!! Πατώ το κουμπι να αναψει ο φούρνος για να προθερμαίνεται για να συρω πάνω κανένα κέικ ετσι στα ξαφνικα!. Αποφάσισα να κάμω το German Chocolate Cake (το οποίο εκαμα 3 φορές ως τωρά) αλλα είπα να το κάμω σε καπ κέικς.  Που πάνω αποφάσισα να κάμω το φροστινγκ με βούτηρο τζαι ζάχαρη άχνη γιατί επειδη ηταν αποφαση της στιγμής εν ειχα υλικά για το φροστινγκ του ορίτζιναλ κέικ. Τζαι έτσι για το χάζι, εκαμα το φροστινγκ πράσινο ανοιχτόχρωμο ετσι για αλλαγή....Εσυρα τζαι λιο ινδοκάρυδο που πάνω τζαι βουαλά! Θα βάλλω τες παραλλαγμένες συνταγές μου στα Ιστομαγειρέματα εαν τα σχολια των παιθκιών αυριο στην δουλειά εν καλά........

Το τελικό αποτέλεσμα.
Μετά εβαλα να δω κατι στο κομπιούτερ τζαι εσυνέχισα το νέο σhάλι που αρχισα να μπλέκω εψές. Τζαι επειδή εζήλεψα που το Σμιλί, σας παραθέτω μια φωτογραφια.

Η φωτογραφία εν πολλά σκοτεινη....στην πραγματικότητα
εν ενα καφετι με μικρους κόμπους μπεσh.
Τζαι σαν εκαθουν τζαμέ τζαι εμπλεκα επαθα αναλαμπή, εφαγα φλασιά που λαλούν τζαι στην Ελλάδα! Μπάς τζαι ντηαρ αναγνώστη εφκαλα τα μάθκια μου με τα ιδια μου τα χέρια ωσάν τον Οιδίποδα;;; Πώς να μεν μου μάσhεται η Πρασινομήτωρ οτι θέλει να γινει γιαγιά (τωρά που εν νέα, για να μην ξεχνιόμαστε);;; Πως να μεν με θεωρεί η Αχάπαρη ως την τέλεια νύφη (η Χούντα αραγέ τι γνωμη θα ειχε;;; Χμμμ). Πως να μεν μου μάσhεται ο Ινβίκτους για γάμους ασχετο αν ειμαι ελευθερη κορούδα τζαι ακόμα πολλάααα μιτσιά για γάμο;;;;;

Αφου κακά τα ψέματα, εχω το τέλειο βιογραφικό για νυφη.....
Αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!





47 σχόλια:

  1. Αγαπητη Πρασιναδα, πριν ακομα φτασω στο τελος να δω τι εγραψες, τζιαι σαν εθκεβαζα τις μαϊρκες σου, εκαμα την εξης σκεψη:

    -Θελεις να με παντεφτεις??

    Αληθκεια τωρα! Η gay γαμοι εν τζιαι της μοδας!

    Πλις παντρεφτου με! Ή εστω πιαε σπιτι διπλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. simfwnw! egw pou eimai gay kamnw sou jai episima protasi! ti allo thelw diladi;;;;kori pras metra tis meres sou! me to pou erkesai kypro pame gia bloggamo!!!!en jai glitwneis tin!!! xa xa

      Διαγραφή
    2. Κυπρούλλα μου θενξ για την προταση γάμου αλλα θα την αρνηθώ....Φοουμαι μια μερα οτι θα ξυπνήσω τζαι εσυ θα τρώεις τα καπ κέικς μου κάπου στο Μεξικο μαζι με τον Κότσιρα (μου)! :ΡΡΡ

      @Dagger
      Ω! Με τιμα και αυτή η πρόταση γάμου....Το Αμστερνταμ ακουεται μου καλη πολη...πάντα ηθελα να πάω...Υπάρχει ομως ενα μικρο, μικρό προβληματακι....μεν το πάρεις προσωπικα....αλλά εγω προτιμώ τους άντρες!

      Διαγραφή
  2. Μην μου αγχώνεσαι! Όλα έχουν το καιρο τους. Είπαμε, γαμπρο εν να κανονισει ο ινβίκτους σε συνεργασία με Πρασινομητωρ. Άγχος κανένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλω να μου φέρουν τουλάχιστον καμια 50αρκα να θκιαλέξω! Ειμαι ιδιοτροπη! χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Ντα τζιαι γω παντρέφκουμαι σε! Α εν γίνεται είμαι παντρεμένη. Ε, υιοθετώ σε καλό! Έκαμες τα ούλλα τι έξοδα να έχεις; Το γάμο λαλείς;

    Πήγα σε ένα πρόσφατα των 50 ατόμων. Πουτούτο να κάμεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχως Κολονα μου πριν 2-3 χρονάκια εκλεισα τα 18 τζαι ετσι εν μπορεις να με υοθετησεις. Σορρυ! :Ρ

      Διαγραφή
  4. Μαγειρεύεις, καθαρίζεις, κάνεις ωραία γλυκά, είσαι αυτοσυντηρούμενη με τις περγαμηνές της, ο νους σου κόβει... φυσικά το έχεις! Τη συνταγή για το ριζότο θα τη μοιραστείς μαζί μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκεφτου να εδοκίμαζες καμια δημιουργία μου!!! Προσλαμβανεσαι για την αγγελια του Ινβίκτους/Πρασινομήτωρ για να μου κάμουν προξένια!

      Το να καθαριζω βαρκουμαι το αφορητα πάντως...αλλα τι να καμω...κάμνω το...

      Το ριζότο πολλά απλο...επειραματιζουμουν με το να βαλλω κρέας μεσα. Ετσιγαρισα sweet onion μετα λιγο χοιρινο κομμενο σε κυβους. Προσθεσα μισο ποτήρι κρασι (για ποσοτητα 1 ποτηριού ρυζι), αλατι τζαι νερο τζαι μια κουταλιά παστα ντομάτας. Μετα εβαλα το ρυζι, εψηθηκεν τζαι θα το φαμεν με γιουρτούδιν σημερον στην εργασία.

      Διαγραφή
  5. Ω κοινόν αυτάδελφον Ισμήνης κάρα... ουπς τούτο εν που άλλο έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα υποθέσω εμελέτησες τουτο το βιβλιο;;;
      http://oilaomon.blogspot.com/2012/10/blog-post_8.html

      Διαγραφή
  6. Αρχίζω να πιστεύω ότι είσαι αποκύημα της φαντασίας μας...Σοβαρά τωρά χίλια μπράβο σου γιατί είσαι η απάντηση σε όλους εμάς που επιμένουμε ότι δεν μπορούμε να είμαστε καλοί σε όλα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχχα σιγά ρε μεν τα κάμνω ουλλα καλα! Οσα πραματα ξερω να κάμνω καλα, σε άλλα τοσα ειμαι κατω που την βάση! Ασε που επικεντρωνομαι σε τζεινα που καμνω καλα για να λογους αυτοπεποιηθησης! Θενξ ομως! Τζερνω σου κέικ οταν επιστρεψω! :)

      Διαγραφή
  7. Πρασουλινα τα μακρια κοντα εγινησαν! Ετο εν να' ρτεις Κυπρο οπου τζαι να' σαι! Ως τα 35 σου θα εσχεις τζαι 2 κοπελλουθκια :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμμμμ... έχει δίκαιο η Γρούτα. Μόνο έτσι η ζωή εδώ κάτω η ζωή περνά πιο εύκολα. Άντε σε περιμένουμε.

      Διαγραφή
    2. Κορουδες συνελθετε πλιζ! Τα 35 εν σε 4.75 χρονια! Σιγα μεν εχω τζαι 2 κοπελλουθκια! Τζαι να θελω (λέμε τωρα) εν προλαβαίνω! Εγω θελω τον χρονο μου....

      Διαγραφή
    3. Ο χρονος στην Κυπρο περνα αργα και συμπυκνωμενα, ιφ γιου νοου γοτ αϊ μιν ;)

      Διαγραφή
  8. τούτο εσκεφτόμουν κι εγώ οτι είσαι τέλεια νυφη!εντομεταξύ ήθελα να σε ρωτήσω, τι γίνεται με τη δίαιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε εχασα 8 κιλά τζαι εμεινα τζαμε...τωρα στοχος μου ειναι να μεινω τζαμε τζαι οταν παω πισω Κυπρο να αρχισω ξανα μια προσπαθεια μαζι με γυμναστικη για να χασω ακομα 6-7. :))

      Διαγραφή
    2. 8 κιλά εν πάρα πολλά! και πάρα πολλά καλά άμαν εσταθεροποιήθηκες! για γυμναστική που θα έρθεις είμαι μέσα κι εγω:Ρ

      Διαγραφή
    3. :)) Ναι εν εχω παραπανο...απλα θα ηθελα να χασω ακομα λια...ασε να εβρω τα ποθκια μου μολις πάω τζαι μετα θα αρκεψω τζαι καμια γυμναστικη τζαι λαλω σου :)

      Διαγραφή
  9. Κόρη αν δεν θέλεις να παντρευτείς (τι εννοείς εν θέλεις εν είσαι Κυπραία εσύ?) μπορείς άνετα τωρά ποννα επαναπατριστείς να έρτεις στη πολυκατοικία που μεινίσκω. Ξέρω πως να σε αξιοποιήσω τζιαι εγώ τζιαι η Χούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ...εν ακουεται κακη ως ιδέα...Μεν σου πω θα καμουμεν την Χουντα του σhερκου μας! (a girl can dream κορη! :Ρ)

      Διαγραφή
  10. you give (the axapares) bloggers a bad name!! νομίζω να αλλάξεις lifestyle! άρχισε τα ποτά και τα ξενύχτια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα Για να αρχισω τα ποτα και τα ξενυχτια εν δυσκολο...εως ακατόρθωτο! Δεν ισιώνει ο νούρος του σhύλου που λαλει ο σοφος (δαμέ γελουμε) Κυπριακός λαός (όι της ομονοιας, ουτε το λαγουδάκι...η σκετη λέξη λαός).

      Διαγραφή
  11. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    Ξέρεις τί συμβαίνει συνήθως: γίνονται όλα όταν δεν τα περιμένεις.
    Δώσε στην Κύπρο 6 μήνες για προσαρμογή,στον χρόνο θα σου ψάχνουμε νυφικό...άντε στα 2 χρόνια,να είσαι σίγουρη!

    Φτάνει να βρεθεί γαμπρός ισάξιος! (κι ας μην τον λένε Γιάννη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσυ τέκνο Μωβ!! Σοβαρευτου! Εν για δουλειές που πάμε στην Κυπρο!

      Ισάξιος του Γιάννη (μου)! χα χα που να βρεθεις! (Ασε που μεταξύ μας το ονομα Γιάννης εν μου αρέσκει...απολογουμαι στους Γιάννηδες)

      Διαγραφή
  12. το ίδιο δράμα ζούμε αγαπητή μου!!
    προχθές μου λέει ένας φίλος (όταν του είχα φτιάξει πιπερόπιτα μούρλια- να σου δώσω τη συνταγή να ξετρελαθείς!) 'άντε βανιλιτσα μου να σου βρούμε ένα καλό παιδί να παντρευτείς..' και του λέω 'μα τι λες;; είμαι εγώ για γάμους και για πανυγύρια;;' και μου λέει 'ε ναι! αν δεν εισαι εσύ ποιος είναι;;'
    το είπα με παράπονο στις φίλες μου και όλες μου λένε με μια φυσικότητα 'δίκιο έχει' και να σου επισημλανω ότι καμία από αυτές δεν είναι παντρεμένη, ούτε θέλει!
    αλλά δεν καταλαβαίνω.. επειδή μαγειρεύω, πλέκω και είμαι καλή οικοκυρά σημαίνει ότι πρέπει να παντρευτώ;;;
    α καλά.. σεντόνι έγραψα πάλι!!
    είναι το παράπονο καταλαβαίνεις!! πρέπει κι εγω να κλαφτώ κάπου! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Το ιδιο δράμα οντως ζουμε! Τζαι ξέρεις τι;; Ειμαστε τοσο τέλειες (χα και χα) που στο τελος εν μας κοντευκει πλάσμα! Κλαφτου άφοβα....να κλαφτούμε μαζι!

      Διαγραφή
    2. ερώτηση: αφου τα καπ κέικσ ήταν λίγο φλατ απο πάνω μετά πως 'ετρουλώσαν'??? ή μήπως είναι φρόστινγκ ούλο εκείνο το βουναλάκι???

      Διαγραφή
    3. Καλή ερωτηση!! Η συνταγη του κέικ που εχρησιμοποιησα εν για κεικ που εν πρεπει να σηκωθει γιατι πρεπει να γινουν φλατ κεικς για να τα καμεις τριπατο/διπατο κέικ. Εγω εβαλα σοδα για να σηκωθουν αλλα εν εσηκωθήκαν παρα πολλα.

      Πολλά λιο φροστινγκ εβαλα τζαι που πάνω εβαλα ινδοκαρυδο...απλα το καπ κεικ της φωτο με το φροστινγκ ηταν λιο πιο ψηλο απο τα αλλα χωρις...Εψησα σε 2 δοσεις στο φουρνο τζαι η δευτερη δοση εφκηκεν πιο ψηλη μαλλον γιατι επεριμενε το μειγμα παραπανω ωρα πριν μπει στο φουρνο...Tζεινο με το φροσντινγ εν της δευτερης δοσης ενω τα αλλα χωρις εν της πρωτης!

      Πολλά καλη παρατήρηση! :)))))

      Διαγραφή
    4. είδες το μάτι της έμπειρης μαγείρισσας;;!!!
      ..στη λεπτομέρια κάνω τη διαφορά! :)

      Διαγραφή
  13. Προς ολες τις σχολιάστριες:

    Το οτι οσοι εσχολιάσαν εν γυναικες επηρετε το ειδηση;;;; Κατα τα αλλα ειμαστε τέλεις νυφες! Εν μας κοντευκει πλάσμα καλε μου που την τελειότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήσυχα παραπονιάρα! Ετοιμάζουν τα γαμπριάτικα τους,πού να βρούν χρόνο για σχόλια;
      ;)))))))))))))))))))))))

      Διαγραφή
    2. Χαχα αφησ'το πλάσμα να καμει τζαι κανένα παράπονο...Ειπαμε εχουμεν τζαι 7 επισκέπτες (see link above) τζαι τα νευρα μας ενεν τζαι πολλα καλα! :ΡΡΡ

      Διαγραφή
  14. Φαντάζουμαι κόρη Πρας, αν δεν είσιες τους 7 επισκέπτες τζαι αν δεν ήσουν κουρασμένη, ενταμπου ήταν να κάμνεις. Εγώ άμαν είμαι σε παρόμοιαν κατάστασην γυρεύκω καναπέν να ... κατασκηνώσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικα τωρα εδειξαν σημάδι αφηξεις οι 7...οταν μπαστακωθουν για τα καλα τοτε τζαι εγω απλα απλωνω.....Ασε σημερα ειμαι πτωμα! Εψες ειχα ενεργεια...ποιος ξέρει γιατι!

      Διαγραφή
  15. Πρας....Άλλαξε το όνομα σου σε Martha Stewart...i can't keep up with the cooking, the knitting, the cleaning, the phdiing, the blogging....ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα No thanks! Τζεινη μετα εκατέλειξεν στην φυλακή τζαι ως γνωστόν της φυλακής τα σίδερα δεν ειναι για Πρασινάδες! :Ρ

      Διαγραφή
    2. Επίσης σιγά μεν μπορεί η Μαρθούλα να καμει το ρεκόρ μου στο Τεμπολ Ραν! :ΡΡΡΡ

      Διαγραφή
    3. Το τελευταίο σχόλιο ήταν hit below the belt...ακόμα πονώ!!Οι πληγές είναι νωπές...μα την Μαρθούλα κάπου την έπιασε το μάτι μου σε τούντα E που έβλεπε σε κάποια φάση η wifey...

      Διαγραφή
    4. Ε μα σορρυ! Μα να με πεις Μάρθουλα;;; Πάει πολλα! Ηταν τζαιρος τζαι περασε η Μαρθουλα!

      Διαγραφή
    5. Εν κανεί που σε κάμνω ακόμα πιο μικρή...(είδες...πως το έχω) 17 χρονών παιδούλα...όι να μου έχεις παράπονα για το όνομα.. :p

      Διαγραφή
  16. μα περιπαίζεις με κόρη μου!!! πρόταση γάμου εν σου κάμνω αλλά τουλάχιστον κόπιασε για κανένα φραπέ τζαι φέρε κανένα κεικ ή αν θέλεις συγκάτοικους, γεθσιγνώστες ή κάποια άλλη παρόμοιας φύσεως θέση δαμέ είμαι πρόθυμη να βοηθήσω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα εθυμησες μου μιαν ανιψια μου που μου λαλεί "Κορη τζαι αν ποτε ανοιξεις ζαχαροπλαστειο, αναλαμβανω υπευθυνη του τμηματος γευσιγνωσίας!" χαχα Οταν ειμαστε Κυπρο τζερνώ κέικ! :)

      Διαγραφή