Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 14 - The final countdown

Δουλειά, δουλειά...τζαι δουλεια!
Εν μου εμείναν πολλές μέρες στο Αρχοντικό εργαστήριο ετσι προσπαθώ να τελειώσω οσα παραπάνω πράματα μπορώ. Εκοψα ομως την δουλειά τα Σάββατα γιατι εν προλαβαίνω...Ο επαναπατρισμός εσhει τζαι βουριστρα....τζαι εν τζαι η παρέα που προσπαθουμε να βρεθουμαστε γιατι σιγά σιγα θα αρχισουμε να σκορπιζούμαστε....

Ο αντικαταστάτης
Αρχισαμεν τζαι τα ιντερβιους για την θέση μου....Τζαι εν ολοήμερα εβέντς. Μιτινγκ με τον Άρχων, μιτινγκ με εμένα, παρουσιαση της δουλειάς του υποψηφίου, lunch με μερικα παιθκιά που το λαπ, μιτινγκ με υπολοιπους κτλ. Η πρώτη κοπέλα που ηρτεν την περασμένη εφτομάδαν ηταν μια σκέτη απογοητευση για ούλλους....Τουτη την εφτομάδα εχουμε ακομα μια τζαι πιθανό μετα ακομα ενα τριτο υποψηφιο...Ο Αρχων ειπεν ναι μεν θα ηθελα να πιασει καποιο που να ερτει 1-2 μερες καθως ειμαι εγω τζαμέ, αλλα που την άλλη εν θελει οποιον τζαι οποιον ειπε ετσι αν δεν μας κάμνει κανένας θα συνεχισει την αναζήτηση.....Ίδωμεν...

Θεούσος ο Κατζιασμένος Πίκρης
Τον σχετικά πιο νέο ποστ-ντοκ τον Θεούσο εν τον πάω......Με το που ηρτεν στην διαισθηση μου επαίζαν αλαρμς, καμπάνες τζαι καμπανελούθκια! Οσο περνά ο καιρός σιγουρεύκουμαι ακομα παραπάνω. Ακουτε τι εκαμε ο βλαξ.

Ο Αρχων για πολλους και διαφορους λογους εν θελει να δωσει την θέση μου σε ενα που τους 2 ποστ ντοκς του λαπ. Ο ενας εν ο Θεούσος τζαι ο αλλος ο Μιχαλάκης. (Για οσους εχάσαν επεισόδια, θα παιξω πελλο τζαι δεν θα σας βάλλω τιμωρία τζαι θα σας πω οτι ο Μιχαλάκης ηταν 6 χρονια στο λαπ σαν φοιτητής, εφυεν για 2 χρονια τζαι τωρα εχει 1 χρόνο σχεδόν που ήρτεν πισω.) Ο Θεούσος ο πίκρης σαν εδουλευκαμε τζαμε αμέριμνοι στο λαπ, πετάσσετε τζαι λαλει του Μιχαλάκη, "Εσυ Μιχαλάκη, γιατι εν κάμνεις αιτηση για την θέση της Πρασινάδας;;" Εγυρισαμεν ουλλοι τζαι ειδαμεν τον με το μισό μας. Ο Μιχαλάκης ψυχραιμός λαλει του "Εμ αν ήθελεν ο Αρχων να καμω αιτηση εν θα μου ελάλεν;;; Αφου εν μου ειπεν αρα εν θέλει..." Τζαι αντι να σκάσει ο πίκρης λαλεί του "Ε καμε αιτηση τζαι εν πειράζει! Γουοτ ντου γιου χαβ του λουζ;" Ο Μιχαλάκης φανερά ενοχλημένος λαλει του "Αρχων΄ς ρεσπεκτ" τζαι εφυεν.

Δηλαδή ποσο κατζιασμένος εισαι που να φέρνεις τον συνάδελφο σου σε ετσι δυσκολη θεση μπροστά που ουλλους. Σιουρα ουλλοι εσκεφτηκαν γιατι εν προάγει καποιον ο Αρχων, αλλα εν φερνουμεν τον άλλο σε δυσκολη θέση! Τουτο εν ενα που τα αμέτρητα περιστατικα....εν το μεταξυ ο ιδιος ο Θεούσος (που κατα τα αλλα εν Θεουσος τζαι επρεπε δηλαδη να εν τζαι καλός ανθρωπος κατα τα λεγόμενα του) απλώνει ζάμπες ουλλη μέρα τζαι οταν περνά που λαπ ο Αρχων, κάμνει πως δουλευκει.

Η νέα μαθήτρια
Πριν 2 μηνες επιασαμεν μια μαθήτρια για ένα χρονο...Εν που ενα προγραμμα για ατομα που εν μαϊνόριτις ιν σάιενς τζαι θελουν ενα χρονο εργαστηριακής εμπειρίας μετα το πρωτο τους πτυχίο πριν αποφασισουν να παν για μεταπτυχιακα.....Η κορούδα εν μια παρα πολλα ευγενική, εξυπνη κοπέλα που ομως λανθασμένα ο Αρχων εβαλεν την να δουλευκει μαζί με τον Θεούσο γιατι κατα τον Αρχων το βιογραφικό του Θεούσου υστερεί σε μεντορινγκ σκιλς...Και οι Αρχοντες κάμνουν λάθη αγαπητέ αναγνωστη! Εν τον αδικο ομως γιατι παιρνει του καιρό να δει ορισμένα πραματα στο εργαστήριο αφου εν τοσο πολυάσχολος. Η κοπέλα ειπεν μου διακριτικα μερικά παραπονα της (εν μαθαινει οσα ηθελε γιατι ο Θεούσος τεμπελιάζει κτλ κτλ) τζαι εμεταδωσα τα διακριτικά στον Αρχων...Εβαλεν την να δουλεψει λιο μαζι μου τζαι ειπεν μου θα της ξαναμιλήσει τζαι αν ακομα νοιωθει το ιδιο θα την βαλλει να δουλεψει με καποιον αλλο.

Γκουντπάι Πρας
Το evite για το αποχαιρετιστήριο πάρτυ της Πρας ηδη εστάληκε απο τον Αρχοντα με τιτλο "Σελεπρέιτινγκ Πρας' νιου ποσίσhιον". Μανα μου τον ρε.... Τζαι επιτελους για πρωτη φορα εκαμα RSVP με +1!!! Μεν καμνετε χαρες οτι εγκομενιάστηκα τωρα στο τέλος....Το +1 μου θα εν η Πρασινομήτωρ που θα εχει την τιμη να παει σε ενα Αρχοντικό, νερτυ πάρτυ.

Δε φάιναλ κάουντ ντάουν
Στο Αρχοντικό εργαστήριο αρχισα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου, 2009 τζαι εφερεν τα η ζωή να εν η τελευταία μου μέρα, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, 2012. Αρκεψε να μετράς ντήαρ αναγνωστη αντίστροφα....εν εμείναν πολλές μέρες.


27 σχόλια:

  1. Wow τέλεια the final countdown. Άιστον Θεούσο τζιαμέ να πικρέφκει μόνος του. Εσύ έσhιεις more pressing matters to worry about now. Καλές τελευταίες μέρες στο Αρχοντικό λαπ τζιαι ντουόντ γουόρι αμπάουτ ε θινγκ...ούλα καλά θα πάσσιν.

    Φιλάκια πολλά xxxx :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Θεούσο χεσμένο τον εχω...απλα προχτες ενοιωσα τοσο ασhιημα για τον Μιχαλακη....

      Αμαν ερτει τζαι η Πρασινομήτωρ θα ειμαι τέλεια ανε(υ) εννοιας! :)))

      χχχ

      Διαγραφή
  2. egw pantws xairomai pou osa ekames jeimesa sto lab anagnwrizountai jai ektimountai re Pras mou! apolause loipon to party sou (oso nerdy jai na einai) jai apoxairetise to Chicago me ton pasiama pou tou aksizei :) mpainoume siga siga stin teliki eutheia e; ate me to kalo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτο προσπαθώ κόρη, να τα απολαμβάνω ουλλα τωρα στο τελος...τζαι νομιζω καταφερνω τα! :))))

      Εν το φάιναλ καουντντάουν λαλουμε!!! :)))

      Διαγραφή
  3. Καλόν επαναπατρισμό Πρασινάδα και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα. Και δυστυχώς σαν τον Θεούσο που αναφέρεις, υπάρχουν πολλοί και αμέτρητοι. Αλλά τι να κάνεις; Εν τζαι τούτοι πλάσματα του Θεού σιόρ. Τέλος πάντων, Ευλόγησον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτοι τζαι αν εν πλασματα του Θεού! Αφου διατυμπανίζουν το που μονα τους! χαχα

      Ευχαριστώ!!! :)))

      Διαγραφή
  4. άρκεψα να αγχώνουμαι. μα τι έπαθα; αγχώνουμαι για την επιστροφή σου εσένα, για τη γέννα της cake, τι συμβαίνει ρε;
    τέσπα, είμαι σίουρη ότι ο άρχων δύσκολα θα έβρει άτομο με τόσα σκιλς τζαι έννοιες, που την ώρα που μας είπες ότι ψάχνετε ριπλέισμεντ.
    καλά να περάσετε στο κουτπάι πάρτυ. αν κάμεις ποστ εν θα το θλιεβάσω γιατί όπως πάω μπορύ τζαι να φυρτώ που το κλάμαν που τη συγκίνηση!
    χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχ θενξ για το σαππορτ ρε!!

      Ασε σκεφτουμαι αν θα καμω ποστ...γιατι μπορει να φυρτώ τζαι εγω που πάνω που το λαπτοπ!

      Διαγραφή
  5. Όσοι Θεούσοι ξέρω και εγώ, τυχαίνει να είναι υποκριτές, εγωιστές και μερικοί από αυτούς και πίκριδες. Το θεουσαρκόν δεν κάνει καλό στην ψυχολογία τους αλόπως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτος εφτασε τα ορια της παρανοιας! Ευτυχως εκαταλαβεν οτι δεν μας κοφτει τζαι εν μας τα πρηζει εν ωρα δουλειας...Καθε μερα ρωτα αν θελουμε να παμε για lunch αλλα κανενας εν παει γιατι θελουμε να γλυτωνουμε το πρηξιό!

      Διαγραφή
  6. πόσο random που φεύκεις την ίδια μέρα που επήες?!

    άρα σύντομα θα έχουμε season & series finale..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλά ραντομ ενεν;;; Ουτε εγω το επιστευκα ρε Ουρανία!

      Ναι νομιζω το επομενο επεισοδιο θα εν το series finale! Το πολυ σε κανενα χρονο να καμουμε κανενα αφιερωμα με φλασh μπακς!

      Διαγραφή
  7. Αναμένω με αγωνία τη περιγραφή του "Αρχοντικού νέρτυ πάρτυ". Οι περιγραφές σου για νέρτυ πάρτυς είναι ανεκτίμητες.

    Καλά και ανώδυνα να περάσεις τις τελευταίες σου μέρες μέχρι τον επαναπτρισμό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας πω τζαι για την αντιδραση της Πρασινομήτωρ που μαλλον θα θελει να κοφκει φλέβες οταν θα συζητουμεν για κατι απλο τζαι θα το ριξουν στα μαθηματικά/χημεια/φυσικη/βιολογια για να "εξηγησουν" το θεμα!

      Ευχαριστω! :)))

      Διαγραφή
  8. Αεις τα αστεια! 16 πρεπει ναν σημαδιακο νουμερο για σενα! Παιξε το τζοκερ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αναμένουμε νέα που ούλα τα μέτωπα... :ρ

    υ.γ. θέλεις να οργανώσω κανονική υποδοχή τωρά; (δηλαδή να μεν είναι όπως την επιτροπή διερεύνησης, 1 άτομο) :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγω λαλώ να καλέσεις υποδοχη με φορτηγα γιατι εν να ερτουμεν με πολλες βαλίτσες! (τζαι η φορτωτική πιο μετα παλε θα θελει υποδοχή!).

    Υ.Γ. Ειδα σε κατι ποστ οτι εγραψες οτι ελειπες ταξίδια...θελουμε φουλ ριπορτ...Εν θα την γλυτώσεις με κανενα ποιημα 2 γραμμων α!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τώρα που να σου κατεβούν οι διπλοκαμπινιές... :ρ

      υ.γ. ήμουν για επαγγελματικούς λόγους, εμείνισκα στο Harleem, περίπου 20 λεπτά δυτικά του Άμστερνταμ, ιστορική πόλη όπως κατάλαβα, πολλά ζεστή...

      Διαγραφή
  11. ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! στην παραγραφο "νεα μαθητρια" γραμμη 6 η Πρας εσιει ορθογραφικο λαθος! Κατι παει πολλα λαθος λαλω σας!
    Απηγαγεν την καποιος που το λαπ, εκλειδωσεν την σε ενα δωματιο τζιε μπλογκαρει στην θεση της, γιανα μεν φυει. Μπορει ναν ο Αρχων για να μεν την χασει..!
    Ή τουτο ή την Πρας εκατεβαλεν την το τελος της πορειας της στο Αμερικα τζιε σιγα σιγα φαλλαρισκει. Ξεκινα με ορθογραφικα λαθη, υστερα να δειτε που εννα ειναι κανενα Σικρετ Σαντα τελια ανοργανωτο τζιε νοτ φαν.
    Βλεπω τους οιωνους αδερφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαχαχα Απαγαγαν οι δημοσιοι υπάλληλοι του ειδους που λατρεύεις! :)

      Υ.Γ. Εν συχνα που καμνω ορθογραφικα ρε...ειτε κατα λαθος απο αφηρημαδα, ειτε οχι!

      Διαγραφή
  12. άκουσα φορτηγά τζαι επεταχτηκα... Πέ μου πότε με θελεις τζαι εν να έιμαι πανέτοιμη αεροδρόμιο ή λιμάνι Λεμεσού.. 40 πόθκια καρότσα κάμνει σου οξά να βάλουμεν πιο μεγάλη?
    Επίσης υποδοχές με αψίδες νερού πάλε εν του χεριού μας...
    Όσο για όσα διαδραματίζονται στο λαπ εν παίζουνται μα άδε τον θεουσοπίκρην ααα!!! Μα τζαι ο άρχων είδες τον ήνταλόις σε έχει.. Τζαι έτσι μεταξύ μας να έβρει αντάξιο/επάξιο (ποιον εν το σωστό εν ξέρω) αντικαταστάτη λίο δύσκολο...
    αυτά.. α τζαι για να μεν ξεχνιόμαστε 16 τζαι πόψε σαν να?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν να χρειαστω τα φορτηγά οταν φτάσει η φορτοτική Κύπρο! Αψιδες νερου εν χρειαζονται....εν εχουμε τζαι νερό για πετάξιμο!

      Αλλοπως 16 αν εμέτρησεν το Περτιτζιην σωστα...Τζαι λιες μερες μετα το τελος στην δουλεια φευκω τζαι που την χωρα! :)

      Θενξ κορη για τα καλα σου λόγια! :)

      Διαγραφή