Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 7

Ωρες ώρες νομίζω οτι δουλευκω με κκιλίτζιρους εξωγήινους!!! Ουφφου!!!Θέλω να ρίξω στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ σαν την Κατερίνα Κούκα!

Ο ΠαΣχιΦάς σήμερα εμφανίστηκεν με νέα παππουτσια. Ερκετε ενας φιλος του που το διπλα λαπ τζαι λαλεί του "Μαν ντιτ γιου γκετ νιου σhούζ;;;;"Τζαι ο ΠαΣχιΦας λαλει του "Νό ντουντ, ηβρα μια κουτα μες το δρομο πανω στο πεζοδρόμιο με 2 ζευκάρκα παππουτσια τζαι επιασα τα! Εν τζαι το σάιζ μου! Ενεν τέλεια;;;"Τζαι απαντα ο αλλος ο πιο εξωγήινος, "Κουλ μαν!!" Σε συνδυασμό με τες Σχισμένες Φανέλες, ατιλαμβάνεστε!

Ο Οκλαχομάς παλε, εσhει 1 ζευκάρι παππουτσια. Κατι μποτάκια της κακιάς ωρας....Οταν εχαλάσαν εξαναγόρασε τα ίδια. Τωρα μετα που "μόνο" 2 χρόνια.....πάλε εχαλάσαν. Του ενος η σόλα εν τελεια ποφκαρμένη, κρεμμεται η γέριμη!!!! Ψυχομασhεί!!! Εσhει 2 εφτομάδες που μου λαλεί πρεπει να γοράσει παππούτσια....

Ο Νεμπράσκας φορεί καθε μέρα που τζείνες τες φανέλες που σου διουν δωρεάν. Ειτε διαφημιστικές, ειτε καποιου κλαμπ στο παλιο του πανεπιστήμιο. ΕΛΕΟΣ!

Ο νέος ο ποστ-ντοκ (τον οποίο σαν να δεν τον πάω καθόλου, μορ του καμ ον δε νεξτ Μπιγκ Λαπ Θίορι επισόουντ 8) ερκετε με τες τρυπημένες φανέλες που εν τοσο παλιες που νομιζεις ανα πασα στιγμή θα λουβήσουν τζαι θα γινουν σκόνη.

Ο ενας ο αντεργκραντ εχτες ήρτεν με ενα σhειμωνιάτικο σκουφο που πανω ηταν ραμένα κατι αυτάκια κουνελιού!

Ευτυχως ο Μιχαλάκης τζαι η σκεμπέ του τζαι ο αλλος αντεργκραντ εν "νορμαλ"!Αν τζαι του Μιχαλάκη ειδα το σπιτι του οταν επια για μπέιμπισιττινγκ τζαι ηταν ένα αχουρι....Αν ηταν η γυναικα του Κυπραία, θα το εκαμνε λαμπίκο επειδη ηταν να πάω....τουτη τιποτε! Αχούρι!

Ασε που εν τζαι ο Άρχων που έσhει 2 πουκάμισα που τα φορεί με ενα μαυρο τζιν αμα εσhει κανένα επισκέπτη ή κανένα μίτινγκ....ιδαλλιως τζαι τζείνος έσhει 5 φανέλες τζαι 2 παντελόνια.....

Εν μπορώ να τους καταλάβω σιορ! Να πεις εν εχουν λεφτα, μια χαρα μισθούς πιάνουν τζαι με το τσιγκουνιο που τους διακατέχει ουλλους (βουρούν για φρι φαϊ με καθε ευκαιρία), νομίζω λια ρουχα μπορούν να γοράσουν.....Τζαι μεν μου πεις εν σε εργαστήριο τζαι φοουνται μεν τα χαλάσουν! Καμια σχέση! Παντα τα ιδια φορουν!

Πως γινεται να εν παιθκιά με ενα αλφα IQ τζαι να εν έτσι κκιλίτζιροι! Ουφφου!!! Εγω δεν ειμαι καμια ιδιαίτερα κοκέτα, ουτε που τζεινες τες πελλές με την καθαριότητα τζαι το συγυρισμα. Αλλά τζεινοι θεωρούν με υπερβολική γιατι εχω πάνω που 2 ζευγάρια παππουτσια! Αν ειναι ποτέ δυνατόν! Τζαι να πεις ειμαι που τζεινες τες Κυπραίες που εχουν πολλά ρουχα, παππούτσια κτλ, καμια σχεση...ειμαι σε πολλά φυσιολογικα επιπεδα. Εν ειμαι ατομο που κολλά σε ετσι πραματα αλλα τουτοι επαραχέσαν το!

Σορρυ παιθκια, επρεπε να σας τα πω γιατι σημερα ηταν αποκορύφωμα το ολο θέμα των παππουτσιων.  Ετσι ερκεται μου να οργανωσω ενα ερανο για την ενδυματολογική ενισχυση του εργαστηρίου! Κατα τα αλλα λαλεί σου σοβαροί επιστήμονες!!

25 σχόλια:

  1. καλημέρα ή μαλλον καληνύκτα πρας:)
    παραδέχομαι οτι φορώ τζαι εγώ τα ιδια παπούτσια σχεδόν κάθε μέρα στο πανεπιστίμιο αλλά βολεύκουν τζαι promise εν σε πολλά καλή κατάσταση:)
    γιααααξ το να πιάσει παπούτσια που το δρόμο που ιβρε χαμε τζαι να τα φορεί;o τζαι ο αλλος να πιστεύκει οτι εν κουλ;O
    εν τους κόφτει συνήθως, έχουμε τζαι εμείς πολλούς που εν έτσι..
    προσπάθα να μεν τα βλέπεις:)
    εγω είχα την εικόνα για του ς επιστήμονες οτι εν πεντακάθαροι με σιδερομένα πουκαμισούθκια τζαι πολλά συγιρισμένοι:P μύθος τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν όντως άξιο απορίας. Από την άλλη τζαι ο δικός μου αν δεν πάω να του αγοράσω ρούχα εν ικανός να φορεί τα ίδια ώσπου να λύσουν. Εννοείται ότι αν κόψει καμιά μπλούζα του που παέι να χαλάσει, ξεφορτώνομαι την τζαι ας την γυρεύκει.

    Νομιζω απλά δεν τους νοιάζει τι εικόνα παρουσιάζουν προς τα έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Egw zilefkw tous: they are freed from desire, mind and sense is purified pou lalei tziai to asma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάμνουν focus μόνο στην επιστήμη τους. Εμμ... ή απλά εν κκιλιτζιροι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεε ακριβώς εν τους κόφτει η ένδυση τους (ίσως κακώς γιατί τούτοι φτάνουν το στ άκρα) αλλά που τη μια όκεΐ καταλάβω τους, που την άλλην εν θα έβλαφτε να μεν είχαν καβούρια στη τσέπη. Πιάνουν έτσι hefty μισθό, ας ντύνουνται λίο της προκοπής σιορ. Εσπέσhιαλλι τζίνος ο Άρχων. Τς τς τς, να τον μαλώσεις. =p

    Καλημέρες που το χρυσοπράσινο Πρασινάδα μου! :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όταν ρώτησα ένα PI στον όροφο γιατί φορεί σχισμένες φανέλες και είναι όπως τον γύφτο ενώ μπορεί να ντύνεται απλά και casual χωρίς να νομίζεις ότι επιτεθήκαν του σκύλοι στο δρόμο είπε μου ότι επειδή ήδη νιώθει ότι αρκετοί είναι intimidated by him και τάχα έτσι δείχνει ότι εν απλός άνθρωπος και προσιτός. Tι να πεις..κάποιοι ανθρώποι έχουν τα πολλά messed up μες το νου τους! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στην προηγούμενη μου δουλειά είχαμε πολλούς ερευνητές και phd-άδες και εννά συμφωνήσω οτι κυκλοφορούν σαν τους κιλίντζιρους!
    μάλλον εν ασχολούνται με τα ρούχα/παπούτσια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι εν οι άντρες.Σμιλί τζ εεμείς ενα που τα ίδια μ εσάς.
    Εν ππίσσιες εν απλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχαχα έφυρεν με τούτο το επεισόδιο!!!
    Κόρη άμα λουνούνται και εν ερκούνται βρωμεροί μια χαρά είναι. Νόου προμπλεμο.
    Και 'γω φορώ τα ίδια παπούτσια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και ρωτά και η μάμα μου γιατί κυκλοφορώ έτσι μέσα στον κόσμο. Ε μα αφού εγώ βολέφκουμε, ποιο εν το πρόβλημα; Επίσης μεν το πεις πως αν ήταν Κυπραία η γυναίκα του Μιχαλάκη θα ήταν συγυρισμένοι. Μπιλιβ μι. Άραγε να κρυβω μέσα μου κανέναν επσιτήμονα;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Άινστάιν εν εμπορούσε να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών του άρα προσπαθούν να τον ανταγωνιστούν αλώπως ;-)

    to be continued... Pras is taking Lab for shopping - the end! ;-)

    η αλήθκεια με τα παπούτσια και τα τζιν κάμνω το ίδιο πράμα, άμα με βολεύκει κάτι λιώνει πάνω μου :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σωκρατικοί;
    μάλλον όχι ειδικά αν έχουν γκάτζετς. Αλήθεια έχουν;

    Το να κρατάς κάτι που βρήκες είναι τουλάχιστον χαζό,σίγουρα αρκετά ανήθικο.
    Οπόταν ταπεινότητα καμία.

    Καλή δύναμη,τί να πεις;Αν έρχονται καθαροί τουλάχιστον κάτι είναι.

    Επίσης όχι,δεν είμαστε όλες οι Κυπραίες συγυρισμένες. Εμένα μου αρέσει να είναι κάπως ασυγύριστο το σπίτι,καθαρό μεν,ασυγύριστο δε.
    Τώρα με τον Μάρσαλ βέβαια,δεν προλαβαίνω να μαζέψω τις τρίχες και να συγυρίσω τις πελλάρες του.Δυο φορές τη μέρα σκούπισμα,σκέψου να έχεις μωρό σαν τον Μιχάλη και τη σύζυγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αχαχαχα απόλαυσα τις ατάκες σου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μα θώρε μου τον ΠαΣχιΦαν α! Ήντα δαίμοναν; Εγώ μόνον κότσιρους των shύλλων βρίσκω πας τα πεζοδρόμια...άτεμε κενωνέα που ελάλεν τζι ο Ταμτάκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @a tall girl
    Καλημέρα! (συνηθως γραφω ποστ τζαι μετα πεφτω...τα κομμεντς θωρω τα το πρωί!)
    Ρε μα τζαι εγω φορω πολλα συχνα τα ιδια παππουτσια...παντελονια κτλ...εν τζαι εχω τοοοοοοσα ρουχα...αλλα τουτοι φορουν πραματα που ουτε για ξεσκονορουχα δεν καμνουν!

    Μερικοι εν πεντακάθαροι...απλα εγω εδωκα πανω σε ενα "εργενικο εργαστήριο". Το λαπ διπλα που μας εν στην εντελεια γιατι εν γυναικοκρατουμενο τζαι οι αντρες απλα ακολουθουν!! χαχαχ

    @Σμιλι
    Μα να φορουν τα ιδια, ωσπου να λυσουν...Το θεμα ενι ως ενα σημείο. Οκέι εν τους νοιαζει, δεχουμαι το, ουτε εγω εχω υστερία με την εικόνα μου προς τα εξω...αλλα ρε παιδι μου κακα τα ψεματα, διας μια αλφα εντυπωση....οτι εν σε κόφτει, οτι εν προσεχεις τον εαυτό σου...

    @Ποστ
    Εν ωραίο που εν τους κοφτει για την εμφανιση αλλά ως ενα σημειο ρε Ποστ μου....τουτοι επαραχέσαν το!

    @ΑΕνιμα
    Καμνουν φοκους εν αλήθκεια....Αλλα θα επειραζεν να εκαμναν φοκους με παππουτσια με την σολα κολλημένη ή με φανέλες που εν λειπει ενα ολοκληρο κομμάτι;;;

    @Λου
    Οκ ενεν πολλά χεφτι ο μισθος τους αλλα λια ρουχα της προκοπης δέι καν αφορντ! Του Αρχων τουλάχιστον εν σε καλη κατάσταση τζαι τωρα που αναλαβε τα ηνια του τμηματος, εν πιο "σοβαρος".
    Καλημέρες Λου!!!! χχχχχ

    @Proud Weirdo
    Χαχαχα! Ειναι τζαι τουτο μια άποψη...οι δικοι μου ομως δαμε ενεν που αποψη!

    @Ρανια
    Οπως ειπα τζαι στα κομμεντς εν οκ να μεν ασχολουνται...αλλα ρε παιδι μου όι σε έτσι σημείο....επαραχέσαν το!

    @Τατσα
    Εσυ με τα κομμεντς σου τζαι τα ποστ σου ρε Τάτσα εν να με καμεις να μεινω αστεφάνωτη φορ έβερ....Τζαι κατίσhιη σου που την Πρασινομήτωρ!!!

    @Μαριλου
    Μεν πεις....συχνα πυκνα ενας ζολος υπάρχει....Τζαι ειμαι πεποισμένη οτι ενεν που τζεινους αλλα που τα ρουχα τους!!!
    Τζαι εγω οπως ειπα επαναλαμβανω ρουχα....το θεμα ειναι οτι τουτοι εφτασαν σε επικυνδυνα ακρα..Γενικα που τα χαρακτηριστικα σου θα σου πω οτι δεν κρύβεις ενα επιστήμονα...Αφου στα σάιενς φορ ολ παιζεις μάππα εξω που την τάξη με την Μπεστι Ουρανία.

    @Ουφ
    Σιγα μεν τους πάρω τζαι σhοππινγκ! Ασε οποτε πάρει το μάτι τους οτι εφορησα τιποτε καινουριο καμνουν το θέμα! Αλλο το βολικο, τζαι αλλο να κρέμεται η σόλα τζαι να την κωλοσύρνεις....

    @Μωβ
    Χαχαχα Μερικοι εχουν γκάτζετς....μερικοι όχι...Ο Οκλαχομας εσhει κινητο που με το ζορι εν εχρωμο τζαι απλα τηλεφωνα τζαι στέλλει σμς!
    Το καθαροί παιζεται οπως ειπα της Μαριλούς...Ενας ζολος καποτε διά μου...

    Ξερω το οτι δεν ειμαστε το ιδιο οι Κυπραίες...ουτε εγω ειμαι...απλα εν κλισhε ατάκα τζαι για σκοπους θεαματικότητας του επεισοδίου επρεπε να την βάλλω! :ΡΡΡ

    @Ντάφοντιλ
    χαχα Θενξ!

    @Ινβίκτους
    Εσυ εχαθηκες γενικα που την μπλογκόσφαιρα, αλλα ακουσες ΠαΣχιΦαν τζαι ήρτες!!! Εμας δαμέ εν εσhει κακά των σhύλλων...ουλλοι μαζεύκουν τα! Οι πιθανότητες να εβρεις κανενα γάντι, ενα σhάλι, παππούτσια κτλ εν πιο μεγάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τουλάχιστον ο δικός σας αλλάσει παπούτσια. Ο δικός μας έσιει 3 χρόνια που τον ξέρω πάντα με τα ίδια. Σακκιν ασπούμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ούλλοι οι διδακτορικοι και ποστ ντοκς που ήξερα και ξέρω ως τωρά είναι έτσι. Νομίζω ότι είναι το ethos των φοιτητών και ποστ ντοκάδων τούτο. και όι μόνο στις επιστήμες. είναι το ιμειτζ του βασανιζόμενου αιώνιου φοιτητή που έχει καλλύτερα πράματα να κάμει που να ασχοληθεί με την εμφάνιση του και τα ρούχα προσθέτουν στο να φανεί κακορίζικος όπως και η ζωἠ του σαν ερευνητής/φοιτητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Alter
    Εσhεις δικαιο...εσhει πολλους έτσι που το παίζουν κακομάζαλοι! Αλλα ρε παιδι μου ως ενα σημείο! Τουτοι εξεφύγαν! Που να εξεραν οτι σημερα εκαμεν τους τζαι ποστ ο Ινβίκτους!

    http://oilaomon.blogspot.com/2012/03/blog-post_5332.html?showComment=1331133796622#c3103378411879809939

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. A! Eksiasa na sas pw gia mia fili mou postdoc pou, portogalleza, peripoiimeni kai thiliki, kamia sxesi me sousou omws, hrte kryoxwra na doulepsei tziai eniwthen oti en tin epernan sovara: you either look good, or you are a good scientist. Etsi tin ekamnan na niwthei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Post
    Εν αλήθκεια τουτο που λαλείς κόρη! Τζαι εγω που ντυνουμαι πολλά σίμπολ αλλα καπως περιποιημένα, καμια φορα νοιωθω του γιατι θεμας προσεχουν το οι αλλοι!! Ασε που ειμαι σχετικά μιτσιά για την θεση μου τζαι ακομα ενας λογος που εν με περνουν συχνα κατι τεχνικοί στα σοβαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. (γράφω μέσα από το χαράκωμα γιατί φαντάζομαι μετά από το σχόλιο 1 πιο κάτω κάποιες θα ξαναστήσουν τον Γουσταύο ή την Dora και θα αρχίσουν να βαράνε :):):) Περισσότερα για την Dora εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Schwerer_Gustav)

    1. Ανάφερες "Αν ηταν η γυναικα του Κυπραία, θα το εκαμνε λαμπίκο επειδη ηταν να πάω." Αναφέρεσαι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν ίσως; ROTFLOL χεχεχεχε Για ρίξε μια ματιά γύρο σου στην Κύπρο του σήμερα και θα δεις ότι έχει καιρό που έχουν αλλάξει τα πράγματα. Εντάξει δεν λέω ότι είναι τα πάντα μαύρα αλλά.... :):):)

    2. Όσο για το ντύσιμο, μην ξεχνάς ότι τα πιο πολλά άτομα σε επιστημονικά εργαστήρια έχουν ένα βαθμό geekiness οπότε μην περιμένεις να έχουν σε πολύ υπόληψη τα ρούχα και παπούτσια. Είναι απλά ένα αναγκαίο κακό για το οποίο δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Αντρέας
    1. Αναφέρομαι στο παράλληλο συμπαν που ονομάζεται το σόι μου!!!! Σορρυ αλλα εγω ειμαι που οικογενεια που τα κάμνει λαμπικο τζαι κανένας να μεν πάει!! Cut me some slack που λαλουν τζαι οι Αμερικάνοι...εσhει τζαι τοσα χρονια που λείπω!

    2. Εμεις εχουμε μεγάλο βαθμο geekiness....για να μεν σου πω τον ανώτατο βαθμό! Τουτο εν σημαινει πρεπει να κυκλοφορουν ετσι....αλλο το ατιμελητο κτλ, αλλο η κατάσταση τους! Τζαι εν τζαι ειπα τους να σπαταλήσουν λεφτα....απλα να εν κόσμιοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άμμα λούνουνται τζαι μουσκομυρίζουν, νομίζω εν έσιει τζαι τόσο πρόβλημα.Οι σhισμένες φανέλες εν must αφού οι παραπάνω εν εργένηδες...
    Τώρα για τα παπούτσια, πολλές φορές πέφτουμε έξω στην αγορά τζαι φορούμε 1-2 ζευγάρκα πολυαγαπημένα!
    χαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @HeatJo
    Οπως ειπα στα κομμεντς πιο πανω, εν θα τους ελάλουν και μουσκομυρισμένους!Ενιοτε θα τους ελαλουν βρωμοζολισμένους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τούτη την πελλάρα με τα ρούχα εν και μόνο στην Αμερική που την έχουν οι προφέσορες των πανεπιστημιων!! Και στην Ελλάδα έχω δει και στην Κύπρο!!! Ειχα καθηγητή μου που ήταν όπως τον Ρίκκο τον Μάππουρο. Ττόρενες κάλτσες, σάνδαλα, κοντό παντελόνι και εσυνδίαζε τη φανέλα με την κάλτσα, ίδιο χρώμα!!:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή