Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ενας λόγος για να καταλάβεις ότι εμεγάλωσα

Καλώς ή κακώς ειμαι ενα άτομο αρκετά υπερπροστατευτικό. Ειμαι υπερπροστατευτική λόγω αγάπης τζαι θελω να πιστευκω χωρίς να ειμαι παρανοϊκή τζαι πιεστικη. Κυρίως ειμαι προστατευτική με τες αδερφές μου. Για μένα οι αδερφές μου ερκουνται πάντα πρώτες τζαι πάντα θέλω το καλυτερο για τζείνες. Το καλύτερο εν τζείνο που τες κάμνει ευτυχισμένες.

Μαζί με τον "υπερπροστατευτισμο" ερκεται τζαι η αγωνία....Για παράδειγμα, όταν η μπέιμπι σις ηταν μωρό, εν είσhεν τσανς να φκει έξω που το οπτικό μου πεδίο ή να κλάψει τζαι να μεν βουρήσω ή να μεν της καμω τα αγαπημένα της φαγιά για να μεν μεινει νυστιτζή. Οταν ηταν η αδερφή μου η Ξιπ Αμερική, αμαν εφκαινε έξω με παρέα χωρις εμένα, μια αγωνία είχα την...οκέι, όι μονο μια, τζαι θκυό τζαι τρεις. Ενεν γιατι θέλω να τες ελέγχω αλλα γιατι αν γινει/παθουν κάτι πρεπει να ειμαι τζαμε δίπλα τους. Τζεινες εμπιστευκουμαι τες, απλα εν εμπιστευκουμαι τους αλλους. Καμια φορά ξυπνά τζαι ο Κρητικός μεγάλος αδερφός με το δίκανο μέσα μου.

Γι'αυτό ειμαι περηφανη για τον εαυτό μου που εψες η μπέιμπι σις επίεν κλαπ τζαι εγω έδειξα τοση μεγάλη ψυχραιμία.....Εξεπληξα τον ίδιο μου τον εαυτό!Παλια ενομιζα θα ηταν το τελος του κοσμου....οτι θα ειμαι με μια καπαρτινα τζαι γυαλια του ηλιου σε ενα στενο να παρακολουθω ή αφου ειμαι στες ξενιθκιές, να βαλω ενα μυστικο ντεντεκτιβ με κάμερα να μου στέλει λάιβ αναμετάδοση.

Τελικα μεγαλωνουν τζαι τζείνες αλλα μεγαλώνω τζαι εγω.... Τουτο εν ενα σημάδι νομίζω που πιστοποιεί το γεγονός.

Αλλά για να μεν ξεχνιουμαστε ομως, όποιος πειράξει τες αδερφές μου, θα έσhει να καμει με μένα! Τζαι τουτο δεν ειναι απειλή, ειναι γεγονός!

15 σχόλια:

  1. Aawwwwww :)

    Αν πειράξει κάποιος κάποιαν τζιαι θέλεις βοήθειαν, let me know. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνα μου κόρη! (Έχω να πω ότι εν ήταν τίποτε το σπουδαίο το κλαπ) Εννοείται ότι το ίδιο ισχύει τζαι που μένα για σένα, έστω τζαι αν είσαι πιο μεγάλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ohhh I know exactly what you mean αν και εγώ είμαι η μιτσιά. Νομίζω το bond με τα siblings σου εν μπορεί κανένας να το καταλάβει ή να το εξηγήσει επιστημονικά!

    είσαστε πολλά τυχερές που έχετε η μια την άλλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ΤΤ
    Θενξ φορ δε οφερ αλλα καθαρίζω μόνη μου! Καμνω για χρόνια πολεμικές τέχνες!! :ΡΡΡ

    @Πελ
    (α! ευτυχως :Ρ) Τωρα που εν να σου κατεβώ αμα πάεις να σπουδασεις να δουμε τι θα καμεις! :Ρ

    @Ράνια
    Μανα μου ρε κανένας εν μπορει να μας καταλάβει εχτος εμείς που το ζουμε! Ειμαστε τζαι οι 5 (3 εμείς, 2 εσείς!) τυχερες νομίζω!! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάνα μου Πρασινάδα μου. Είσαι πολλά γλυκιά. Σοβαρά καταλάβω την αγάπη που έσhιεις για τις αδερφές σου τζιαι που αγωνιάς για τζίνες. Μπράβο σου που άρκεφκεις να αυτοσυγκρατήσαι αλλά μιαν άλφα αγωνία πάντα θα την έσhιεις. Είσαι πολλά γλυκιά, αν δεν το ξαναείπα. Καλά να περνάς Πρασινάδα μου. :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εν πράμα, κάμνω τις ίδιες ακριβώς σκέψεις για τις κόρες. Σε 4 χρονάκια η μεγαλη θα ναι 14 και θα θέλει εξόδους. Νομιζω ότι τούτο το προστατευτικό που παθαίινουμε εν λογω της απέραντης αγαπης που τους έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχα λες τζαι εν στα κάτεργα που επήε η Πελ και οϊ για να διασκεδάσει. Μάναμου ρε. Όμως το θέμα δεν είναι να σπάσεις τζίνον που να την πειράξει, το θέμα είναι να είσαι το στήριγμα της όταν θα την πειράξει κάποιος (σόρι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Λου
    Θενξ φορ δε κομπλιμεντ! Τι να καμουμε...μια αγωνια παντα θα την έχω...ουφφου! Καλα να περνάς τζαι εσύ τζαι τέικ κέαρ! :))

    @Σμιλι
    Αμαν το έσhει τζαι μέσα του το πλάσμα να εν υπερπροστατευτικο (οπως εγω) τοτε ασε....στην αρχή υποφέρεις, μετα συνηθίζεις.

    @Μαριλου
    Βεβαιως θα την στηρίξω...εννοειται! Ομως τουτο δεν σημαινει οτι εν θα παω να σπάσω τζεινο που την επήραξε. Έτερον εκάτερον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ήταν να παέι τζαι μέναν η αρφή μου κλάπ με κάτι παρέες της. Ακόμα γυρέφκει τους παρέες της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να υποθέσω από την τελευταία πρόταση ότι μόλις τέλειωσες να διαβάζεις το Achtung Panzer! του Guderian και το Πεζικό Επιτίθεται του Rommel; :):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Εύρος
    Εν θα το γλυτώσεις για πολύ....σε καποια φαση θα πάει....

    @Αντρέας
    Εν τα εθκιάβασα...αλλά που τους τίτλους ισως θα έπρεπε γιατι μαλλον θα μου φανουν χρήσιμα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχχχχ πόσο σε καταλαβαίνω!!!! Δεν υπάρχει τούτη η αγωνία ρε παιδί μου. Εμένα δεν την βλέπω να γίνεται πιο εύκολη!!! Μην σου πω ότι μεγαλώνει όσο πάει! Δεν αντέχω στην ιδέα ότι κάτι θα συμβεί στο μωρό!!!

    Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εκατάλαβα, τον καημένο που θα τες πειράξει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @M
    Σε κάποια φάση απλα βλεπεις οτι μπορεί να ειναι μωρο, αλλα με τις πράξεις του τζαι με το τρόπο σκέψεις του, εν ενα ώριμο πλάσμα με επιγνωση του σωστου/λαθους τζαι ετσι αφηνεις του χωρο τζαι δειχνεις εμπιστοσύνη. Χωρις φυσικα να μεν ανησυχεις...απλα ετσι το βλεπω εγω.

    @Μάριος
    Ηδη λυπουμαι τον/τους! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν μεν εν άλλο πιάνουν ελεημοσύνη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή