Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Ο Άρχων, η Τζένιφερ τζαι ένας διαγωνισμος.

Κορυφαίο νουμερο 1: Ο Άρχων κυκλοφορεί με μιαν κατακοκκινόμαυρισμένη μύτη λες τζαι εφαεν ξύλο σε μεγάλο γκανγκστερικό καφκα που παρολίγο να γινει "να τραβηχτουν οι ππάλες". Στην πραγματικότητα, απλά ο καημένος  εφαεν αγκωνια σαν επαιζε μάππα καθώς επροσπαθούσεν να κάμει κεφαλια σε μια κορυφαία στιγμή της ποδοσφαιρικής του καριέρας!! Μιλουμε μονο που τον θωρω γελώ γιατι εν τον κανουν τα αλλα ουλλα, πανω στην μύτη κάθουνται τζαι τα χρυσά στογγυλά γυαλιά του "τυπου Τζον Λενον" αλλά πιο μεγαλα.

Κορυφάιο νουμερο 2: Η Τζένιφερ (κλικ χίαρ φορ ρέφερενς) αποφάσισε να αρχίσει δίαιτα γιατι που τον Οκτώβρη εβαλε σε 3 μήνες καμια εικοσαρκά κιλά. Αφου οποτε πάω τσακιζει κέικ σοκολάτας ή χλαπακιάζει λιξιά γενικά!Την Κυριακή την νυχτα, βαλλει στάτους στο φέισμπουκ "Επηρα την μεγάλη αποφαση. θα συνεχισω εντατικά το γυμναστήριο τζαι αρχιζω διαιτα που τα αυριο!! Ιδού η αποδειξη." Η αποδειξη ηταν μια φωτογραφία που εγραφε οτι ηταν  το φαΐ της τζαι τα σνακς της για την επόμενη μέρα στην δουλεια (σημείωση δουλευκει 9 - 4). Η φωτογραφία εισhεν ενα τεράαααστιο σακoύλι με καρότα τζαι σέλινο, μια μεγαλη κουπα μαρουλι κομμένο, 1 μπανάνα, μια κουπα με μέσα ένα καθαρισμένο πορτοκάλι τζαι 1-2 μήλα, τζαι μια κουπα με 7 αυγά βραστα!!!!! Που κάτω εγραψεν της καποιος "Μα μόνο τουτα τα λία;;;" Φυσικά η Τζένιφερ εν επιασε το ειρωνικό σχόλιο τζαι απάντησεν "ε τι να κάμω, αφου πρέπει να κάμω διαιτα!"

Μιλουμε οταν ειδα την φώτο εφυρτικα που τα γέλια! Εθυμηθηκα την Βικη Σταυροπούλου στο "Εισαι το ταίρι μου" που ειπε "Πεινάω, ολη μέρα εφαγα μόνο ενα φρουτο". Η φιλη της ερώτησεν την "Τί φρούτο;;" τζαι τζείνη απάντησε "Ενα καρπουζι!"

Το καλο που της θέλω της Τζένιφερ να μεν έφαεν τζαι τα 7 αυγά!!!!!

Κορυφαίο νουμερο 3: Ο ΠαΣχιΦας τζαι ο αλλος φοιτητής ο Α που την Νεπράσκα, που τα τωρα τζαι να πάει "Ο Νεμπράσκας" (σαν να ακουετε ομως λες τζαι εν Λιθουανός;;) ειχαν μια κοντρα μεταξυ σοβαρου και αστείου. Αποφάσισαν λοιπόν να λυσουν το θέμα με κατι ασχετο. Ετσι αποφάσισαν να "νικησει" τζεινος που μπορεί να κλωτσήσει το ποδι του πιο ψηλα! Επισης αποφάσισαν οτι ο διαιτητής πρεπει να ειμαι εγω. Ετσι αν ακουσετε για ενα εργαστήριο που 2 μαντραχαλοι εκαμναν διαγωνισμό κλωτσίματος, τοτε εν εμείς τζαι εγίναμε διάσημοι. Εν τέλη, εγω η πάνσοφη κριτής, αποφάσισα οτι ο Νεμπράσκας κλωστα 2-3 πόντους πιο ψηλά, αλλά επειδή εν 2-3 πόντους πιο ψηλός, τοτε το σωστό και δίκαι ειναι να κηρύξω ισοπαλια. Η αποφαση μου έγινε δεκτή  ευτυχως τζαι θα την λύσουν άλλη φορά με αλλη δοκιμασία την διαφορά τους (που αμφιβάλλω αν θυμουνται τι ήταν)....ε ρε τι έχω να τραβήσω!


17 σχόλια:

  1. 7 αυγά;; 7;;; Μα έντα δίαιτα εν τούτη σιορ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ναι λέιντις εντ τζέντλεμεν...η Πρασινάδα τώρα και διαιτητής. Ώρε γλένγκια που τραβάτε μες το λαπ! =p

    Τζιαι ως γεγονός εν καλά που σου λαλεί η AEnima...μα ήντα δίαιτα εν τούτη σιόρ που τρώει 7 αφκά; Επέλλανε τέλεια;;;; Εν εξανάκουσε για ένα πράμα που λέγεται χοληστερόλη η Τζένιφερ; =S

    Καλημέρα Πρασινάδα :) xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου τουτά τρώει η Τζενιφερ στη δίαιτα φαντάζουμε τι έτρωε που δεν έκανε δίαιτα. Για να βάλει τόσα κιλά τόσο σύντομα το στόμα της εν εσταματόυσε να μασουλά. Μήπως εν ψυχολογικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τούτα τα φουτμπολ αξιτεντς εν πολλά της μόδας α; Ελπίζω πως τουλάχιστον ο Άρχων εν την έφαεν εθελοντικά την αγκωνιά!
    Και η Τζένιφερ στο αγώνα, ντάξει ο καθένας με τον τρόπο του. Μα 20 κιλά σε 3 μήνες; O M G! Μήπως να της ελάλες για την μπλογκοδίαιτα;
    Τα παιδεία παίζει σε όποιαν ηλικίαν τζαι αν είναι, τζαι σε όποιαν θέση α; Τουλάχιστον δεν βαρκέσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αχαχαχαχχαχαχαχαχαχα! ό,τι νάναι τούτο το εργαστήριο ειλικρινά!πες της τζεν οτι αν συνεχίσει τα 7 αυγά εννα πεθάνει που χοληστερόλη σε 3 μερες! εφοήθηκα την~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Άρχων με μια κόκκινη περούκα θα είναι τέλειος για τα καρναβάλια!!!

    τη συγκεκριμένη δίαιτα η Τζένιφερ πού την ανακάλυψε;;; :-)))

    επέθανα με τον Νεμπράσκας, τέλλια λιθουανικό :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εν ενα θεμαν η χοληστερολη κορες, αλλα τα (βραστα) αυκα εχουν ενα ατου στην διαιτα. Ο οργανισμος καταναλωνει περισσοτερες θερμιδες απ' οσες εσχει το αυκο, για να το χωνεψει.

    Αλλα εφτα? ΕΦΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε μπορεί να φάει μόνο τα ασπράδια η Τζένιφερ (αλλά πάλε..)

    μια χαρά σας βρίσκω με τους διαγωνισμούς..μπορεί να εμπνευστήκαν που το τελευταίο επεισόδιο big bang που ετσακώνουνταν για το γραφείο! πόσο γέλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν είσαστεν σωστό εργαστήριο. Όι.

    Κανονικά πρέπει να μετρηθεί με πειραματικές μεθόδους αρκούντως μεγάλος αριθμός υλοποιήσεων της τυχάιας μεταβλητής, προς καθορισμόν με σχετική ακρίβεια της πραγαμτικής μέσης τιμής του ύψους του κλωτσήματος.

    Εισηγούμαι την επιστράτευση κινηματογραφικού εξοπλισμού υψηλής δειγματοληψίας καρέ μπροστά απο αριθμημένο φόντο.

    Έπειτα, οι προσπάθειες μπορούν να αναρτηθούν σε σχετική ιστοσελίδα, για να κάμουμεν χάζιν !

    (εμέις δαμέ στο γραφείο προσπαθούμεν να μεν μας ακκάσει ο σhύλλος, εν οn-going διαγωνισμός.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είναι για να τα μειώνει σιγά σιγα!!! Το παρεξήγησες το κορίτσι!! 7 αυγά θα φάει μόνο το ασπράδι φαντάζομαι... Και με τόσο χόρτο και φρούτο αυτό θα είναι το εξωτικό της παρέας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έφυρες με!!! ΕΝ γίνεται, εν το πιστεύκω, τούτοι οι θκιο πρέπει να είδαν το τελευταίο (ή προτελευταίο; εν θυμουμαι!) επεισόδιο του Big bang theory!! ο Sheldon τζιαι ο αρχι-εχθρός του στο πανεπιστήμιο προσπαθούν να λύσουν μια διαφορά τους παίζοντας μπάσκετ!! Απίστευτο γέλιο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @AEnima
    Εμέτρησα τα 3 φορές! Δεν ηταν εξάδα ήταν 7! Ελπιζω να μεν ηταν δωδεκάδα τζαι να εχλαπάκιασε ηδη τα 5 που πριν! Τι διαιτα ένι;;; Σιουρα αποτυχημένη!

    @Λου
    Τι να κάμω κόρη! Ειμαι διαιτητής με την έννοια ρεφερί τζαι με την έννοια "καμνω δίαιτα"!! χαχαχαχα
    Η Τζένιφερ εν τέλεια ππππούλι! Ο νους της εν πάνω που την κελλέ της στην καλύτερη των περιπτώσεων!

    @Σμιλί
    Ενα θα σου πω. Μια φορα τον Δεκ εβρεθήκαμε στο καφέ του κτηρίου που καμνουν σάντουιτς. Εγω επιασα ενα χαμ + τυρί + ντομάτα τζαι τζεινη επιασε, ενα σαντουιτς πατωμένο με μαγιονέζες, μια σαλάτα, ενα κουτί τσιπς, ενα κουπί σουπα με κράκερ τζαι ενα αναψυχτικο! Ειπεν μου "πεινώ πολλα!"

    @Μαριλού
    Οπως τα λαλείς κόρη! Τζαι τουτη η Τζενιφερ σπάζει με γιατι ανοιει μου συνέχεια τζαι κουβέντες για άντρες! ΕΛΕΟΣ! Ενεν το μονο πράμα που υπάρχει στη ζωή! Το θεμα οτι τζεινη εν θελει να παστινει για τζεινη, αλλά για να έβρει άντρα!

    @Ντάφοντιλ
    Το καλό τα παιθκιά παρέχουν τζαι εντερντέινμεντ. Την προηγούμενη εφτομάδα ο Μιχαλάκης εκαμνε μας τζαι αφιέρωμα στη Γουίτνι Χιουστον...ελυσεν μας τα! Θα πάω σημερα στην Τζένιφερ να δω αν ζεί!

    @Ουφ
    Τι θα ντύθεί;;; Καταφατσελωμενη Πατρίσια Φιλντς ή πως το καλό τι λαλούν;;;;
    Ανακάλυψεν την μάλλον μεσα στο κοκονόσπορο που έσhει για νου! Σορρυ δηλαδή αλλα χανει!

    :)))))


    @Γρούτα
    Επαραχεσεν το η τυπισσα! Ελπιζω να μεν εν 7 κάθε μέρα!!!

    @Ράνια
    Μπέστι ετσι τους ειπα! Εθυμισαν μου το επεισόδια! Ειπα τους let's take this to the gym αλλά το κακο τους τουτους εν καλοί γιατι εν τζαι οι θκυό της γυμναστικής τζαι ήταν να ξημερωθούμε οπως τον Sheldon αλλά για τους αντίθετους λόγους!

    @Εύρος
    Μεν ανησυχεις τζαι εμερίμνησεν το ΠαΣχιΦουδι. Ως γνωστό, ο ΠαΣχιΦας εν παρτ τάιμ εφευρέτης. Πριν λίες μέρες, επιασε ενα που τζεινα τα κρανη που φορουν στις οικοδομές που ειχαμε στο εργαστήριο. Ετοποθέτησεν πανω μια κάμερα για να οπτικογραφει τα πειράματα του, για να μεν χρειαζεται να κρατα σημειώσεις λαλεί! Τωρα προσπαθει να κάμει την κάμερα ασύρματη αλλα εβαρέθηκε τζαι επαρέτησεν!

    @Κοπελλούα
    Λαλείς το 7 να εν γιατι εν σημαδιακός αριθμός. 7 θαυματα, 7 κακα της μοιρας, 7 χρονια φαγουρα, 7 (κάποιου) μήνα γιορτάζω;; Χμ...

    @Εόλικα
    Εγω μιλούμε ημουν στα πατώματα που το γέλιο κυριώς γιατι ξέρω οτι εν θωρουν το Μπιγκ Μπάνγκ τζαι εσκέφτουμουν οτι τελικά τα σήριαλ οντως εν βγαλμένα μέσα που την ζωή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχαχα
    κοίταξε αν έχει καμιά κάμερα στο λαμπ σας με την οποία συνδέουνται οι σεναριογράφοι,πόσο κλισέ μπορεί να είναι το Μπινγκ Μπανγκ; χαχαχα

    για την Τζένιδερ,τη σακούλα με τα καροτοσέλινα οκ.Όμως τη μια κούπα μαρούλι;τα φρούτα;Τα 7 αυγά; αλλά για 20 κιλά σε 3 μήνες,μπορεί να είναι και λίγη η ποσότητα,πού ξέρεις;Να κόψει του υδατάνθρακες αλλά 7 αυγά σε 7 ώρες;Ένα αυγό ανά ώρα; μήπως πρέπει να της μιλήσεις;

    Ο Άρχων μάνα μου τον...:)))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τζένιφερ!!! αν και λίγο δερ πρέπει της ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μόνο λιγο δέρ, εν πολύ δερ που θέλει τουτη με το ένα αυγό ανα ώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πε τους να βάλουν shερκές τζαι κανεί. Όσο για την Τζένιφερ, χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα τους τω πω την επόμενη φορα!! :))) Η Τζενιφερ χάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή