Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Του Μάνου τραγούδια, ν'ακούσω να μου τραγουδας!

Αν δεν ακούσετε νέα μου το Σαββατοκυρίακο, μεν ανησυχησετε. Μαλλον θα ειμαι τέζα γιατι αυριο (ποψε για σας, δηλαδή Παρασκευή νυχτα) θα κάμω μπέιμπισιττινγκ την σχεδόν δίχρονη κόρη του Μιχαλάκη που το εργαστήριο. Εζητησεν μου πριν 2 εφτομάδες αν μπορω να την προσέχω. Εγω ειδα το 2-3 φορές το μωρό, αλληλοεσυμπαθηθηκαμεν ετσι είπα το οκέι. Εν τζαι τέλια ξανθοψύρικο οπως τζεινα του σαμπου Τζόνσον, (όχι αλλα δάκρυα) τζαι με ροζ βουκούες.

Ο λόγος που θελουν με να την προσεχω ειναι γιατι θα φκουν με την γυναίκα του "ραντεβουδάκι". Θα παν σινεμά τζαι μετά για φαΐ (Ω!! Τι πρωτότυπο!) Ατε λαλω, εν κρίμαν, εν εχουν γονεις ή συγγενεις στην πόλη, τζαι για να μου πουν εμένα, μαλλον εν θα εχουν τζαι πολλους φίλους. Τζαι ενω ο Μιχαλάκης στο να κουβεντιάζει εν πρωτος, ποτε εν λαλει καμια ιστορια που δεν αφορα την γεναίκα του τζαι τωρα τζαι το μωρο.  Καμνουν τα πάντα μαζι σαν ζευκάρι τζαι απο οτι εσυγκοψα μιλουν για τα πάντα! Αφου οταν ερκετε η γυναίκα του, ξέρει με το νι και με το σίγμα το καθε τι που γίνεται στο εργαστήριο. Σημείωση εν 32 χρονων τζαι 9 χρονια παντρεμένοι!!!! Εγω το να μεν εχουν φίλους τζαι παρέες το θεωρώ πολλά μη υγιές τζαι οτι εν τους κάμνει καλο αλλά ο καθένας ζει την ζωή του οπως την θέλει τζαι δικάωμα τους να καμνουν οτι θέλουν.

Τελοσπάντων ειπα να πω το ναι γιατι εν τζαι τζεινοι πλασματα τζαι θελουν μια νυχτα άνευ τέκνου. Το θέμαν ομως εν οτι εγω εσhει να κάμω παρέα με μωρό που το τζαιρό που η μπέιμπι σις μου ηταν μωρο, τζαι τωρά εν 17.5 χρονών (λαλώ το πέρκει το χωνέψω οτι εν οντως 17.5). Αλλά εν με απασχολεί, εχω εμπιστοσύνη στες ικανότητες μου! Παλιά μου τέχνη που λαλουν!Το μονο που με προβληματίζει  ομως εν οτι εγω εν τζαι ξέρω πως ψυχαγωγείς ενα αμερικάνικο μωρο. Εγω ξέρω το "Με τα δυο χεράκια, πλάθω κουλουράκια", το "καθεται η Λιλίκα στην βεράντα", το "πανω στην βελανιδιά, κάθεται μια κουκουβάγια", τζαι αλλα τέθκοια...  Ασε που μόνο "oh no!" τζαι "oh whoa" λαλεί η μιτσια. Θα πρέπει να αυτοσχεδιάσω αρκετά νομίζω γιατί  το "η γιαγιά μας η καλή, έχει κοτες στην αυλή"  τζαι το υπόλοιπο έντεχνο ρεπερτόριο μου εν νομίζω να με βοηθήσει.   Τα τραουθκια που ξέρω τους στιχους στα αγγλικά εν μετρημένα στο ένα σhέρι. Τωρά που το σκέφτουμαι όμως ξέρω κάτι Χατζιδακικά στα αγγλικα!!! Αααααααα μπορώ να την κάμω "Χατζιδακική"!!!!! Ναι, ναι θα την κάμω φαν του Μάνου!!! Θα της βαλλω τζαι το Ποτε την Κυριακή με την Μις Πίγκι!! Τζαι να της πω τον Κεμάλ στα αγγλικά!!!  Τζαι την Περιμπανου (Noble Dame);;;; Ετσι θα κάμω αν θέλει τραγουδάκια! Οπως λαλεί τζαι ο αγαπημένος μου σε στίχους Ελένης Ζιώγα "Του Μάνου τραγούδια, ν'ακουσω να μου τραγουδάς". Ατε τωρά ελυσα τζαι το μοναδικό μου προβλημα! Ειμαι έτοιμη!  Φέρτε μου όσα Αμερικάνακια θέλετε!! Μπρινγκ ιτ ον!




Υ.Γ. Ενα εν το σίουρο ομως, ή που θα ξυπνήσει λιο το μητρικο μου ένστικτο (που κακά τα ψεματα, το "μαμαδίστικο" εχω το μέσα μου εκ γενετής) ή που θα τζοιμηθει για ακομα λιο.

18 σχόλια:

  1. μα τί καλή που είσαι... Ειλικρινά δεν ξέρεις πόσο σημαντικό είναι αυτό για ένα ζευγάρι. Χάνεσαι μέσα στην καθημερινότητα. Και αφού σου περνά, όταν έρτεις Κύπρο κόπιασε να σου γνωρίσω τα διδυμάκια! Ούτε καν νύχτα δεν θέλω μπέιμπι σίττινγκ! Μόνο μια ώρα να κοιμηθώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ μόνο ακουστά το έχω να να βγαίνεις ραντεβού με τον άντρα σου. 12 χρόνια δεν μου έχει τύχει ποτέ!

    Άτε, καλά να περασεις με την πιτσίρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατ'αρχάς μπράβο σου που βοηθάς το άμοιρο ζευγάρι να πάνε ένα σινεμά. Εγώ έχω να πάω με τη γυναίκα μου τουλάχιστον 2 χρόνια τώρα. Όσον αφορά τώρα στο μωρό, δεν έχει σημασία σε τι γλώσσα θα του μιλάς και θα του τραγουδάς, αυτό θέλει να ασχολείσαι μαζί του. Δεν μας είπες την ηλικία της μητσιάς, αλλά μην ανησυχείς. Άστην να κάνει ότι θέλει, και απλώς μίλα της. Σε ότι γλώσσα θέλεις. Τόσες χιλιάδες φιλιππινέζες σε Ελλάδα και Κύπρο είναι εγγύηση για το ότι δεν έχει σημασία η γλώσσα αλλά το ενδιαφέρον. Α, και μην τη χάσεις από τα μάτια σου. Μη ρωτάς γιατί, θα δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα πάντως με την μις Πιγκι εννα γελάσει σίουρα!! Δετε κανένα έργο καλέ μου, εν εφκάλαν και ταινία τα μάππετς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Two words: Γκουντ λακ! Όι σίριουσλι, μεν ανυσηχάς. Μιας χαρά θα τα πάεις. Κάμε τζιαμέ κανένα ψευτοσκετσάκι αν έσhιει τίποτε μπουλουκούθκια ή κούκλες τζιαι θα είσαι φάιν. Απλά μεν το αφήκεις να καταλάβει ότι θα έσhιει το πάνω σhέρι. Τραούδα του τζιαι Μάνο. Συμφωνώ με την ιδέα. Ας μάθει τζιαι έναν Αμερικανούδι λιο που ποιοτική μουσική τα γέριμα. Εν θα το βλάψει τζιαι σε τίποτε. Τζιαι άμαν του αρέσει η μουσική μπορεί να του εμφυτέψεις τζιαι την ιδέα κάποια μέρα να ασχοληθεί με την αρχαία Ελλάδα (καλά επαρατράβησα το, αλλά γιου νέβερ νόου) Καλά να περάσετε (τζιαι καλές αντοχές) :) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπιζω να σου φερουν τζαι λλια παιχνιθκια τζαι κανενα παραμυθακι, να την προσκωλυσεις.
    Εν εσχει Baby TV στην Αμερικη? Η κορη μου 2 χρονων εν εξηκολλαν, αρεσκεν της πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχα συμφωνώ με aenima εγώ! αρέσκουν μου τούτα τα ζευγάρια που παν ραντεβού ακόμα!εν τους χαλά η ρουτίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ωραία Ελένη
    Ναι μα γι'αυτό το εκαμα για να φκουν μαζι. Φυσικά οι 2-3 στην δουλειά που μας ακουσαν να συζητουσαν ηρταν να μου πουν οτι "You are too nice" τζαι επρεπε να πω όι. Τωρα αν θα μου λαλουν καθε εφτομάδα, θα λαλω όι αλλα μια φορα σιγά! Δε το θετικά ρε, η Τάτσα εσhει τρίδυμακια!!! :))

    @Σμιλι
    Κακώς ρε Σμιλί μου. Να εβρετε καποιον να κατσει μια νυχτα με τες κορες τζαι να πάτε. Μεν σου πω θα χαρουν τζαι οι κορες!!
    Ατε βάλτο στα πλάνα....

    @Ξεβράκωτος.
    Ειπα την ήλικία στην πρώτη παραγραφο! (Ειμαστε 1-1 τωρα αφου στο αλλο ποστ δεν προσεξα εγω κάτι :Ρ). Μην ανησυχεις. Αυτα που γραφω τα γραφω μεταξύ σοβαρου και αστείου. Οσον αφορα τα να μην την χάσω απο τα μάτια μου μη ανησυχεις ουτε για τουτο. Την αδερφή μου οταν ηταν μωρο, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ειναι στο οπτικό μου πεδίο συνέχεια...ειμαι κοντρολ φρικ τζαι υπερπροστατευτικη. Θα σου πω οτι ειπα τζαι στο Σμιλι.

    @Μαριλου
    Εγω πάντως σίουρα θα γελω με την (απελπισμένη για προσοχή που άντρες) Μις Πίγκι. Λαλείς να δουμε έργο;;; Να μεν με πάρει εμένα ο υπνος! Ισως καλύτερα να παίζουμε! :Ρ

    @Λου
    Ετσι εσκέφτουμουν! Κανένα σκετσάκι, καμια ιστοριουλα. Αρεσκει της τζαι να ζωγραφίζει κτλ εν να περασουμε! Ναι θα την εντάξω τζαι στην κουλτούρα! χααχαχα
    χχχχχ

    @ΑΕνιμα
    Τέλεια ιδέα! Θωρουν το τζαι οι γονείς της το Μπιγκ Μπαγκ! χαχαχαχα

    @Γρουτα
    Εν εγω που θα πάω σπιτι τους! Εν 5 λεπτα περπατημα που το εργαστήριο ετσι παιχνιδάκια πολλα.

    Υ.Γ. Θελω ποστ για την κορη σου. Επισκιάζει την το μαμοθρευτάκι τζαι νοιωθω οτι εν αδικημενη στην μπλογκοσφαιρα.

    @Ντάφοντιλ
    Ελα πάμε ολοι μαζί Soft kitty warm kitty little ball of fur!!! χαχαχα
    Μα μιλουμε μπορει να εν η πρώτη φορα που παν ραντεβου τα τελευταια 10000 χρονια! Εν λιο cheesy λογο Αγ. Βαλεντίνου (τρομάρα του) αλλα ατε, ας οψεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πε της το ten little ducks went out to play over the hill and far away, mother duck said quak quak come back...
    http://www.youtube.com/watch?v=Yaxu4seVIqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κόρη Τάτσα προλαβαίνω να το μάθω ως τα πόψε;;;;; (σημείωση μόλις ηρτα δουλεια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσχεις δικαιο Πρας, εν αδικημενο το μωρο. Τωρα τζαι να την σασω καλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γρουτίτσα καρτερώ με αγωνία το σάσμα! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τέλεια ιδέα το reflections, εν πολλά μελωδικό!!!

    λολ @ "εγω εν τζαι ξέρω πως ψυχαγωγείς ενα αμερικάνικο μωρο." :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ούλλα καλά εννα πάσιν ρε. άσε που τζιαι ελληνικά να τα λαλείς εν νομίζω να μεν έχει θετική αντίδραση! καλή δύναμην :) πόσον αγαπώ τούτον το σιντούδιν ρε.. (έφερεν μου το ο Φλέρτης :P )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εκτακτό ανακοινωθέν! Ο Αρχων είπεν να σχολάσουμε νωρίς λογω κακοκαιρίας τζαι ετσι οταν το ακουσε ο Μιχαλακης εμιλησεν με την γυναίκα του τζαι ακυρωθηκεν το μπέιμπισίττινγκ. Το αλλο γουικέντ εχουν γάμο εκτος πολής ετσι μαλλον αναβλήθηκεν για μετα που 2 εφτομάδες!

    Φτου τζαι είχα προετοιμαστεί ψυχολογικά! Τωρα εν 4:15 π.μ. τζαι ηρτα σπίτι αν είναι ποτε δυνατόν! Ευκαιρια να μαειρέψω τίποτε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν κατάλαβα πως κολλάει το ένα με το άλλο; Σχολάσατε νωρίς λόγω κακοκαιρίας. Ε και γιατί ακυρώθηκε το date του Μιχαλάκη με το wife του; Έκλεισαν και τα cinema και τα εστιατόρια; Πλίζ τέλλ άς σάμ μόρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λοιπόν, ο Μιχαλάκης ζει κοντά στο εργαστήριο (7-8 λεπτά με τα πόδια). Εγω μένω 20 λεπτα με το αυτοκίνητο μακρια. Ο boss ειπεν να σχολασουμε νωρις για να πάμε ολοι σπιτι μας σέιφλι γιατι ειχαμε χιονοθύελλα. Ετσι ακύρωσαν το μπέιμπισιττινγκ για να παω σπιτι πριν αρχισουν τα πολλά χιόνια και με την κακοκαιρία ουτε αυτοι θα μπορούσαν να παν εκει που θελουν. Ετσι θα το αναβάλουμε μεχρι το μεθεπόμενο Σ/Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή