Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΓκρικΤάουν

Αύτες είναι οι παπαρατσικές φώτος που κατάφερα να φκάλω εψές. Είναι απο κατάστημα στο ΓκρικΤάουν! Μεν φανταστείς Αστόρια, απλά καμία δεκαπενταρία ελληνικά (και ενα κυπριακό) εστιατόρια. Ήθελα να φκάλω και την άλλη ταπέλα που έγραφε Ελληνικη Πόλι, αλλα εκαταλάβαν το ορθογραφικό και εσάσαν την και γράφει Ελληνική Πόλη. Βεβαίως δεν λείπουν τα κλισέ όπως "Parking only for Greeks" ή τι-σερτς "I love my yiayia and pappou"ή "Little Greek Princess". Στους δρόμους ακόμα ακούεις έλληνικά και μπορείς να έβρεις μελομακάρονα ολόχρονα. Για αυτόυς που ζουν Ελλάδα ή Κύπρο φαίνεται πολύ μπανάλ και κλισέ αλλα για μένα τούτη η γειτονία είναι το δεύτερο σπίτι μου (το πρώτο βέβαια εν το πατρικό στην Κύπρο). Πρόσφατα επήρεν φωτιά ενα εστιατόριο και μαζί με άλλα 2 καταστήματα δίπλα έκρουσαν ολοσχερώς. Πόλλοι λεν ότι εν επίτηδες για να πιάσουν λεφτα απο την ασφάλεια και να χτίσουν κοντομίνιουμς...ίδωμεν. Ον δε μπράιττερ σάιτ όμως χτίζετε με ταχύτατους ρυθμόυς το Χελλένικ Μιουζίουμ...

Παραθέτω τις φώτο και τις αφιερώνω στην μπέιμπι σις, Πελλαμένη,  που επερνούσε  έξω που το κατάστημα  κάθε μέρα,  και κάθε μέρα εφύρνετουν με τις "Μβομβονίερες" και τα "Κανδύλια"(που να τα δείτε και τα στέφανα που εν στην βιτρίνα που τον τζαιρό του Νώε και εγίναν γκρίζα που άσπρα!)


6 σχόλια:

  1. Έφυρες με κόρη!!! Επεθύμησα τα κανδήλια, όπως και τις περίφημες μβομβονιέρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tέτοια βρίσκεις και στην Κυπρο, στην αμερικη δε θα τα βρεις; Θυμούμαι πριν καιρό που είδα στην Λεμεσό: Οδός Saixpir (κάπως έτσι ήταν αν και δεν είμαι 100% σίγουρη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλω τζι εγώ μβομβονιέρα!!!!
    αχαχαχαχαχα

    @Pellameni
    Στη Λευκωσία έshει "πλατεία Lloynt Tzortz" αλλά in reality εν απλά η ταπέλλα. Γιατί τζιαμέ που εν η ταπέλλα, η πλατεία έρεξεν τζι εν εκοράτζισεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την ταπέλλα "Halstead Street, Όδος Χαλστεδ" πούντην;

    ΑπάντησηΔιαγραφή