Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κέικ, κράμπολ, μπιφτέκια κτλ

Μιας τζαι γράφουν ουλλοι για το πως επεράσαν το τριήμερο, θα σας πω τζαι εγω τι εκαμα. Εγω που λέτε ΔΕΝ πήγα Λεμεσό το τριήμερο, ουτε Πάφο, ούτε Πρωταρά, ούτε πουποτε! Εμεινα στην Λευκωσία....στην Λευκωσία της ησυχίας και της ηρεμίας...με ελάχιστη κίνηση στους δρόμους. Εκαμα μια και μοναδική εμφάνιση σε μια πισίνα.....

Εκαμα ενα κέικ σοκολάτας που δαμέ, ενα άπολ-μπέρι κραμπολ που συνοδεύεται τέλεια με παγωτό, τζαι για μεσημεριανό το Σάββατο, εκαμα μπιφτέκια κοτοπούλου τζαι πουργούρι (το τελευταίο λινκ σας παραπεμπει στην συνταγή που μόλις εβαλα στα Ιστομαγειρέματα).

Ευτυχως που εν πρεπει να γράψω σχολική εκθεση για το πως πέρασα το Σαββατοκυρίακο γιατι η δασκάλα θα μου εβαλεν 0 (εκτος αν την εδωροδωκούσα με το λεφτ οβερ κέικ σοκολάτας).


Υ.Γ. Οποιος έβρει καρπούζι με φύλλο που κάμνει για γλυκό, παρακαλείται να το φυλάξει για να το κάμω γλυκό! Εις αντάλλαγμα θα του δώσω μια "φυζούδαν" με το επιτυχημένο ή αποτυχημένο γλυκό. Θενξ!

16 σχόλια:

  1. empika na po oti epethimisame post, kai ppa, esheis kainourio!
    Pras, me ton anagnosti, gia ton anagnosti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά ομως το καινούριο! Εν εχω πολλή (θετική) εμπνευση τούτες τις μέρες.... αλλα πάντα στις υπηρεσίες σας! :)

      Διαγραφή
    2. En i alithkeia theloumen parapano cous cous. Dose mas kai tin arnitiki sou empneusi, pale endiaferon tha'nai!

      Διαγραφή
    3. Mανα μου ρε...οκέι καποια τσόφτα θα σκεφτω! :)

      Διαγραφή
  2. φιλενάδα έχω ένα καρπούζι, του λείπει ένα κομμάτι σχετικά μικρό. Με το που το είδε η μάνα μου είπε κάμνει για γλυκό. δεν ήμουν σίγουρη τι να το κάμω, γιατί από γεύση άστα να πάνε. το θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αν δεν εν καλό το καρπούζι το φυλλο του εν να εν καλό για γλυκό;;;; Εχω πολλά βουρηστρα τουτη την εβδομάδα....αλλιως ηταν να σου πω να πεταχτω να το πιάσω....

      Διαγραφή
  3. Το κέικ βγήκε τόσο λαχταριστό όσο το φαντάζομαι; Yποθέτω πως η εμφάνισή στην πισίνα έγινε με το νέο μπικίνι μας ε? (πως καταφέρνω να το κολλώ σε κάθε post σου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηταν πανευκολότατο τζαι απέσπασε καλές κριτικές. Εκαμα το χωρίς το πουπάνω τζαι εβαλα απλα λιγη ζάχαρη αχνη ετσι ηταν τζαι οι θερμίδες πολλά πιο λίες.

      Ναι ηταν με το μπικινι μας! :Ρ

      Διαγραφή
  4. Φυλάει η μάνα μου το φύλο του καρπουζιού γιατί θέλει τζιαι τζίνη να κάμει γλυκό. Σόρρυ ντίαρ. Άμαν έσσιει παραπάνω να της πω να σου φυλάξει;;; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γλυκό καρπούζι εν το αγαπημένο μου που τα παραδοσιακά! Μόλις έβρεις καρπούζι και κάμεις το, αναμένω πρόσκληση για καφέ και γλυκό! :)
    (αλλά να είναι τσακριστό :Ρ - έχω και απαιτήσεις τρομάρα μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείται!!! Τζαι πριν πρεπει να ερτεις! Για καφέ και κέικ!

      Διαγραφή
  6. Nomnomnomnomnom γλυκό παττιχα εν το αγαπημένο μου εβερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην μιλας για γλυκα και φαγια... μου σπαραζεις την καρδια :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή