Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Έιτζεντ Πρας

Τους τελευταίους μήνες, μαζί με την Πρασινομήτωρ, εχουμε δει άπειρες εκπομπές του Investigation Discovery Channel. Εχουμε δει παπάδες να σκοτώνουν της παπαθκιές για να ζησουν με τες γκόμενες, αδερφια να σκοτώνουν αδέρφια, γυναίκες τους άντρες τους, εραστές να σκοτώνουν κόσμο μαζί, σήριαλ κίλλερς που συλλαμβάνουνται μετά που 20 χρόνια, αγνωστους να σκοτώνουν αγνώστους, εξαφανισμένους που εβρεθήκαν, εξαφανισμένους που παραμένουν εξαφανισμένοι, γυναικα που επέζησε μετα από 2 σοβαρές αποπειρες δολοφονίας που τον άντρα της τζαι ο,τι άλλο εγκληματικό συνδυασμό μπορείς να φανταστείς. Η δε αγαπημένη μας διαφημιση εκπομπής εν τζαμε που λαλεί «φερστ καμς λαβ, δεν καμς μέριτζ εντ σαμτάιμς μέρντερ!»

Σκεφτουμαι την Πόλα Ζαν να πιάνει συνέντευξη που την Σκορδέλη τζαι να την ρωτα «τελ μι ‘Ελλη, ντιν γιου γκιβ δε ορντερ φορ Αντυ’ς μέρντερ;;» τζαι την Αφροτάιτι Τζόουνς να ρωτά «σοoυ ιφ γιου ντιτ νοτ γκιβ δε ορντερ Έλλη, χου ντιτ;;; Γουάι γουντ σάμγουαν γουόντ το φρέιμ γιου φορ δε μέρντερ;;»

Εμαθαμεν να ξεχωρίζουμε ποτε είναι ένα εγκλημα από αγνωστο ατομο προς το θύμα, πότε ένα έγκλημα είναι προσωπικό ή εγκλημα μίσους κτλ. Εμαθαμε πως το πιο φαινομενικά άσχετο πράμα μπορεί να είναι τελικά η λεπτομέρεια που θα λύσει το μυστήριο.

Σε αυτό το σημείο της εντριβής μας, ειμαστε έτοιμες να μας πάρει το FBI για να βοηθούμε σε ερευνες! Ασε που εγω εχω και πειρα στα επιστημονιλίκια τζαι τα DNA μπορώ μια χαρά να τα φέρω εις πέρας. Τι δηλαδή ο τυπάς που την σειρά Ελεμένταρι εν καλύτερος που μας;;; Για να μεν πω για την Λούσι Λιού που εν σκέτη γλάστρα κατά την άποψη μου.

Που θέλω να καταλήξω;;; Νομίζω πρεπει να με εργοδοτήσει η αστυνομία! Εχτες εγινε ένα περιστατικό με την δολοφονία ενος κρεοπώλη στην Αγλαντζιά που σίουρα μπορει να γίνει επεισόδιο για το ID Channel.

40 σχόλια:

  1. τζαι εγώ μάστρος στο έγκλημα λόγο CSI τζαι Criminal Minds. δηλώνω παρούσα αν θα στήσουμε γραφείο.

    Αλλά ρε Πρας δαμέ η Σκορδέλη δεν μπορούσε να φκάλει πρόταση στα ελληνικά τζαι θα απαντήσει στα αγγλικά; στο σενάριο βάλε μεταφραστή ή να πιάνει τη συνέντευξη κανένα που τα αστυνομικά σαϊνια των κυπριακών καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πρεπει να το κάμεις Έιτζεντ Μάδερ εσυ! (εν μου φκάλει τον τόνο στο Ε στο τίτλο του ποστ τζαι ενευριασα).

      Για την Σκορδελη (εκαμα της το Ελλη εγω γιατι εν πιο ευκολο στα αγγλικα τζαι για να εχει και ομοιοκαταληξία) μεν ανησυχεις. Θα την μεταγλωττίσουμε.

      Διαγραφή
  2. Επειδή έχω τζαι εγώ ...εντριβήσει(;?) στα ίδια προγράμματα, έχω να πω ότι εν φως φανάριν ότι η δολοφονία που αναφέρεις, πρέπει να ήταν έγκλημα πάθους (δηλαδή θυμού, ζήλιας κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επισής ας αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός οτι εκαθαρίσαν την σκηνή του εγκλήματος!

      Διαγραφή
  3. που τες αγαπημενες μου εκπομπες,θα μπορουσα ανετα να ειμαι εγκληματολογος,ηταν το αγαπημενο μου μαθημα στο πανεπιστημιο,εκατσα και εδιαβασα και την αποφαση για την Σκορδελη,οι και τες 380 σελιδες φυσικα καμιαν 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά εν θα εμπορούσα να ασχολούμε με ετσι πράματα στην πραγματικότητα γιατι αν δω πεθαμένον και δη μαχαιρωμένο μπορει να φυρτώ τζαι να θελω εγω ασθενοφόρο! Αλλα στο να "λύνω" πάζολ ειμαι καλη! :)

      Διαγραφή
  4. Εγώ πάντως την ζωή της Σκορτέλλας θα ήθελα να την δω σε κυπριακή σειρά. Να την υποδυεται καμιά Μονογιού τζιαι τον Άντυ ο Κασκαούνιας. Α τζιαι να έσιει κανένα φλώρικο τίτλο του στυλ "άσπρα καράβια και μπλε όνειρα αλήτες φίλοι μου πουλιά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα προβληματίζει με ποια θα κάμει γκεστ σταρ ως την μέντιουμ που ηταν μάρτυρας τζαι ειπεν οτι η Σκορδέλη ειχεν στο μάτι και την Ελίτα.

      Διαγραφή
  5. CSI Tzipros….τα εγκλήματα που συντάραξαν την κυπριακή κοινωνία. Ti; Ποιος; Και γιατί; Εκεί όπου η αστυνομία σηκώνει τα χέρια ψηλά και η Πρασινάδα αναλαμβάνει δράση! Premiere Friday at 7:00… stay tuned!

    Στην έναρξη θα σε δείχνει εσένα στο lab, να λύνεις puzzles, πίσω απ’ το pc να γράφεις blog και βεβαίως με το μπικίνι σου στην παραλία. Μόνο έτσι, διότι στην αστυνομία θεωρώ ότι θα χαραμιστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μπικίνι εννοείται θα εν που κάτω που το lab coat! :Ρ

      Στην σειρά που περιγράφεις μαλλον θα βαλλουν αλλη να παίζει το ρόλο μου γιατι δεν ειμαι τηλεοπτικός τυπος! :Ρ

      Διαγραφή
  6. Dear CSI, Bones, Criminal minds, Castle, τζιαι ενα άλλο που εν το θυμουμαι (NYCS...κάτι), ειμαι φαν. Αν τζιαι διουν πολλές ιδεες σε κατι ψυχοπαθεις τουτες οι σειρες κατα την αποψη μου.
    Αν δεν σε κοφτουν γαίματα, άντερα, και λοιπα, γινεσαι addicted.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιουρα διουν ιδέες σε ψυχοπαθείς....Τουτο με προβληματιζει...Οσα δειχνουν πολλα παραστατικα πραματα εν τα βλεπω γιατι ενοχλουν με τα γαίματα/εντερα/εντοσθια/κομμενα μποντι πάρτς κτλ.

      Διαγραφή
    2. όχι μόνο σε ψυχοπαθείς διούν ιδέες οι σειρές.

      Δαμέ να σας πω για τη She η οποία μετά που είδε επεισόδιο CSI που δολοφόνος που εφορούσε δερμάτινη στολή τζαι ήταν κρυμμένος μέσα στο αυτοκίνητο έσφαξε μια τύπισσα την ώρα που ήταν μέσα στο πλυντήριο των αυτοκινήτων, άφησε το αυτοκίνητό της άπλυτο γιατί ανησυχεί μήπως της επιτεθεί κανένας.

      Σορι κουζ. αλλά εν ωραία ιστορία έπρεπε να την πω.

      Διαγραφή
    3. Χαχα ε ουλλοι παθαίνουμε κατι που τα θωρούμε.... Εγω θωρω παντού σκευωρίες και υπόπτους!

      Διαγραφή
  7. Εγώ νομίζω τζίνο με το κρεοπώλη εν έγκλημα μίσους που κανέναν βίγκαν. Δατς ιτ είμαι σίουρη.

    Το λοιπόν Πρας. Θα σε πέψω να πάεις ποτζί στο Κράιμ Ινβεστιγκέισιον Νιου Γορκ, να είσαι δίπλα που την Κανακαρίντις να κάμνεις εξιχνίαση εγκλημάτων. Ή αν θέλεις, κάμνουμε Σι. Ες. Αϊ Σάιπρους, τζιαι παίρνεις το λιντ ρόουλ. =D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον ομως μας βλέπω να πιανουμε αντι Έμμυ, Βατόμουρα! :Ρ

      Διαγραφή
  8. Νομίζω να σας πάρω σε κανένα ΤΑΕ καμιά μέρα να σας προσγειώσω :-Ρ

    Α και φυλακές! Μια φορά έφαα καταπληκτικές κρεπ σουζέτ πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε μεν μας χαλάς τις φαντασιώσεις πλις!Δεν θελουμε να πάμε σε ΤΑΕ! :ΡΡ

      Διαγραφή
  9. Βάλτε μου τζαι μένα κανένα ρολούι, ειμαι φαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λες? Εσχει 4-5 χρονια που επιασα τζαι μαστερ! Τι εννοεις σε ποιον πανεπιστημιο? Το καλυτερο! CSI ΚΔΣ*!

    *Και Δεν Συμμαζευεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ στη σειρά θα κάνω την serial killer.

    Προς το παρόν κάμνω πακτική με :

    kill -9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθκεια να λέγεται η κόντρα ρόλοι εν πιο ενδιαφέρον! :)

      Διαγραφή
  12. ε σόρυ τζιόλας αλλά αν έχει θέσεις εργασίας ενδιαφέρομαι τζαι εγώ τωρά που είμαστε στο αντικείμενό μου... τζαι πάρτ τάιμ κάμνει μου...

    η Μισιρλού
    χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με την επιτυχία που θα εχουμε σίουρα θα γίνει φουλ τάιμ!

      Διαγραφή
  13. Σι Ες Άι(σε ολάν τζι έννοια σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαλείς;;; Ενα δίκαιο έχεις το...που να βουρούμε τωρα μες τον λάλλαρο....

      Διαγραφή
  14. Na se do agent Scully kai mporo na pethano freely :P (peirazei pou en tou FBI??)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντως το μαλλι μου βάφω το τζεινο το χαλκινοκαφέ που ειχεν η Σκάλι ενα φεγγάρι......

      Διαγραφή
  15. ρε Πρας, σορρυ που χανω το νόημα του ποστ,αλλά πάντα είχα μιαν απορίαν με τούτες τες σειρές που εξιχνιάζουν εγκληματα. Αναρωτιόμου που λες, τι θα γινόταν αν κάποιος εγκληματίας ήταν αρκετά "έξυπνος" ώστε να άφηνε στον τόπο του εγκλήματος ενδείξεις που θα ενοχοποιούσαν κάποιον άλλο; πχ φαντάσου να αφήσεις ένα αποτσίγαρο που ήβρες στο δρομο και που έχει πάνω dna από το σάλιο κάποιου άσχετου. Μεν μου πεις ότι τα "σαϊνια" της Κύπρου ήταν να φκάλουν άκρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. easy!!! Δαμέ σε τούντο επεισόδιο θα με καλέσετε guest να μεν παν χαράμι οι σπουδές μου τζαι τόση ερευνα που έκαμα...

      Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

      Η Μισιρλού
      χχ

      Διαγραφή
  16. hahha!! «φερστ καμς λαβ, δεν καμς μέριτζ εντ σαμτάιμς μέρντερ!» couples who kill!! έμαθα πόξω τις διαφημίσεις του ID καθότι είμαι κι εγώ φαν!(φακκά μου τζίνη με το μπον απετιτ!) εγω νομίζω τον χασάπη εφάν τον οι συγγενείς, με κάθε επιφύλαξη βεβαίως!
    anonimi X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα τζεινη με το μπον απετιτ φυρνει με καθε φορα με το υφος της! Φακκα μου αλλά λατρεύω την ταυτόχρονα!

      Μα γιατι λαλείς ετσι πράματα;; Επειδη δηλαδή εξαφανίσαν ολα τα τεκμήρια που την σκηνή του εγκλήματος;;; Ε το τα πλάσματα αγαπουν την καθαριότητα! :ΡΡΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή
    2. έχω το να είμαι κακοπροαίρετος άνθρωπος:pp

      εμένα φοιτζάζει με το ύφος της! κάθε φορά που ξέρω οτι εννα το πει κλείω τα μάτια μου:p
      anonimi X

      Διαγραφή
  17. koroudes an 8a kamete grafeio h an 8a gurisete thn cyprus version 8elo na summetexo,areskoun mou csi,csi ny,miami,las vegas(dame esugxisthka lio otan epsaxa sto google to csi lv en to sketo csi?)palia pou eixe ta dikaiomata tou alpha to rik,evlepa polu ligo giati to evazan meta tis mia,meta pou to phre to sigma eporo8hka,dexter,criminal minds the closer,istories tou astunomou mpeka ennen toso aimovoro alla ida to toses polles fores pou xero poxo ta epeisodia,ektos tou oti htan kalogurismeno evlepa to gia ena logo,pras nomizo ekatalaves.epishs h 10h entoli,kai fetos o castle. to greys anatomy esiei gemata mesa alla en allh kathgoria tzeino. fusika ephreasthka,perpato k vlepo piso mou,skeftome ola ta endexomena kai ama akouo kati stis eidhseis,kamno analisi k vkalo porisma.
    anonimi tv-eglimatologos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφφου εκαταστρέψαν την αθωότητα μέσα μας τουτα τα πράματα....Τζαι εγω θωρω παντού υποπτους τζαι οι λεπτομέρειες γινονται τεκμήρια.

      Αν ανοιξουμε το CSI Nicosia θα ενημερώσω....το βιογραφικό σου φαίνεται καλο! :ΡΡΡ

      Διαγραφή
  18. Στα κυπριακά δεδομένα δηλαδης το ΤΑΜΑΣΙΑΝΑ εν το πεντάγωνο; χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απολογουμε. Παντως η σουβλα εν καλή τζιαμε. Αν τυχει και παεις με το FBI-Cyprus Division, να πιειτε την πινια σας ενω δουλέυετε. Εν εχει αντροπην. Εν δικά μας πλασματα.

      Διαγραφή