Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Not-so-secret Πρασινάδα (2)

Απο τον φίλτατο Ινβίκτους:
 Ανακαλύπτει ο Γιάννης Κότσιρας το μπλόγκ σου, βλέπει τα γραφόμενα, το βίντεο με τη συνέντευξη πάνω δεξιά και γοητεύεται. Σου στέλνει στο σπίτι μια ανθοδέσμη με 17 λευκά τριαντάφυλλα και μια κάρτα που γράφει "Σε περιμένω στη σουϊτα του τάδε ξενοδοχείου. Σε περιμένει αυτοκίνητο έξω...". Ανοίγεις την πόρτα και πράγματι, μια λιμουζίνα σε περιμένει. Ντύνεσαι, στολίζεσαι και πας στο ξενοδοχείο. Ο Γιάννης σε περιμένει με δυο ποτήρια σαμπάνιας. Long story short, καταλήγετε στο κρεβάτι και κάπου ανάμεσα στα "who's your protein", ανοίγει η πόρτα και μπαίνει στη σουϊτα ο ΠαΣχιΦάς. Τί κάνεις;


Καταρχάς ο Γιάννης (μου) αρέσκει μου γιατι τουλάχιστον οπτικά ειναι λιτός και απέριττος. Αν μου εστελνε 17 λευκά τριαντάφυλλα τζαι κάρτα τζαι λιμο κτλ, θα εξενέρωνα αφάνταστα. Επειδή ομως θα ηταν για χαρη του Γιάννη, θα επιαινα...τζαι οταν θα μου ελάλεν "who's your protein" θα του απάντουν "I do" γιατι μετα που ετσι ατακα θα τον επαντρεύκουμουν με ή χωρίς παπά με ή χωρίς κουμπάρο. Οταν ανοιξει η πόρτα τζαι μπει ο ΠαΣχιΦάς, θα του ελάλουν "θενξ αλλά εν εκαλέσαμε ρουμ σέρβις. Παρέτα μας γιατί θκυο μάθκια εγώ, θκυό μάθκια ο Γιάννης, εχουμε σύνολο τέσσερα μάθκια να φκάλλουμε!"


Απο την Αχάπαρη:
Tωρά ενευρίασα που εν το έκοψεν ο νους μου. Τεσπα θα σου υποβάλω τωρά το ερώτημα μου: με βάση την επιστημονική σου ιδιότητα πιστέφκεις οτι υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες? Αν ναι γιατί χώνουνται που εμάς? Τι τους εκάμαμε τζιαι αποφεύγουν μας? Αν ο Κοτσιρας εφόρεν κλαδωτά με ττόρενη άσπρη κλάτσα ήταν να τον αγαπάς ακόμα?

 Εμ η ζωή σε αλλους πλανήτες ενεν κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα, ενιξέρω γιατι. Πιστευκώ  υπάρχει/υπήρχε/θα υπάρξει ζωή σε αλλο πλανήτη γιατι η "ζωή" θεωρώ εν ένα κομπινέισιον χημείας και φυσικής που εδημιουργήσαν βιολογία!

Αν ο Κότσιρας εφορεν κλαδωτά με τττττόρενη ασπρη κλάτσα θα εξενέρωνα αφορητα τζαι μαλλον δεν θα τον αγαπούσα. Δεν είναι οτι κρίνω απο την εμφάνιση, πάλε ωραίο θα τον θεωρούσα. Απλά θεωρώ οτι ο τροπος που παρουσιάζουμε τον εαυτό μας αντανακλά την προσωπικότητα μας. Δεν με απασχολει αν εν μάρκα τα ασπρα πουκάμισα τζαι τα τζιν, ουτε αν εχει 30892038 που το κάθενα ή αν εχει μόνο 2. Η εμφανιση για μένα εν παιζει ρολο, αλλα ο τροπος που παρουσιάζουμε τον εαυτό θεωρώ πως λέει κατι για μας.

13 σχόλια:

  1. Ναι αλλά αν σου ελάλεν ο ΠαΣχιΦάκης: "My love for you is like diarrhea; I can't keep it in...";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχαχα μα γίνεται να ρωτούμε όποτε θέλουμε; Έχω ένσταση για την ερώτηση της Αχάπαρης διότι ούτε εμένα έκοψε το ο νους μου αλλά το ντετλαιν εν ντετλαιν και κυρία Πρας μου εσύ υποτίθεται έχεις τους κανόνες Ευαγγέλιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορη μα εν τζαι ειχα κανόνα για να με ρωτησετε εμένα (ειχα τον την περασμένη φορά γιατι εμουρμουρουσαν μερικοί που εν επαιζα εγω). Ετσι ρωτατε οτι θέλετε! Η Αχαπαρη ερωτησεν στο προηγουμενο κόμμεντ τζαι απαντησα δαμε! χαχα

      Διαγραφή
  3. τς τς τς τόση αγάπη, τόσος έρωτας, πάει... για μια κλάτσα ττόρενη, για ένα Γιάννη :ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σορρυ ρε Ουφ αλλα μια κλατσα τορρενη μπορεί να κρίνει τα πάντα! :Ρ

      Διαγραφή
  4. Xαχα! Κόρη αν το ήξερα πως θα το έκαμνες ποστ ηταν να γράψω τζιάλλες! Ασπούμεν αν η ττόρενη κλάτσα εσυνοδεύετουν απο λουστρίνι παπούτσι? Όι πάλε α.

    Υ.Γ Εχω ένσταση για την ένσταση της Brendas. Ας έγραφες τζιαι εσύ κυρία μου! Τζιαι μάνι μάνι :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ιντα που σε επιασεν με τους εξωγηινους εσενα? Επεθυμησες την πατριδα σου? :Ρ

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα άτε αποσύρω τον ισχυρισμό για το εκπρόθεσμο άνευ βλάβης και επιφυλάσσω το δικαίωμα μου να ρωτήσω ότι μου κατεβεί στο μέλλον! ;-)

      Διαγραφή
    3. @Αχάπαρη
      Αν ηταν με λουστρινι ασορτι, τοτε ενα ασθενοφορο για να με συνάξει σιουρα θα το θέλαμε!

      @Γρουτα
      χαχαχαχαχα

      @Μπρέντα
      Οκ επιφυλαξε το!!


      Διαγραφή
  5. Γελώ και με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις και τα σχόλια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή