Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Τσεκ ιν

Τούτο που κάμνουν ουλλοι τσεκ ιν παντού στα φέισμπουκ, στα τουίτερ κτλ εν μπορώ να το καταλάβω. Προχτες ενας εκαμνε τσεκ ιν οτι ήταν σε ενα συγκεκριμένο υποκατάστημα μιας συγκεκριμένης τράπεζας! Φταίω τωρα που σκέφτουμαι σενάρια;;;;;

1. Η υπάλληλος εν φόλλοουερ σου στο τουιτερ, αναγνωρίζει σε, ζητά σου αυτογραφο γιατι εσυ εχεις 286391671 φολλοουερς τζαι τζεινη μόνο 47 ταπεινούς φόλλουερς.

2. Η υπάλληλος αναγνωρίζει σε....φακκας της γιατι καμνεις τσεκ ιν παντου. Καμνει λαθος στο δάνειο σου τζαι βαλλει σου πιο ψηλο επιτόκιο.

3. Αναγνωριζει σε μια αλλη πελάτισσα που καρτερά τζαι τζεινη στην γραμμη τζαι που μόλις εκαμε τζαι τζείνη τσεκ ιν. Αλληλοαναγνωρίζεστε, θωρείτε παντού αστερούθκια τζαι καρδιούλες! Να ζησετε τζαι ο,τι ποθείτε ρε παιθκια! Γιου αρ μεντ φορ ιτς άδερ!

4. Θωρεί το τσεκ ιν σου ενας επιδοξος και ολίγον τι ηλίθιος γουόναμπι κλέφτης. Ξερει που την φώτο σου οτι εν τζαι εισαι κανένας κορμαλιάς. Βαλλει μια κουκούλα τζαι σε 3 λεπτά εν τζαμε. Εσυ εισαι ευαισθητο πλάσμα τζαι τραυματιζεσαι ψυχολογικά. Σάστα τζαι γυρασειν!

5. Θωρεί το τσεκ ιν η γκόμενα σου η οποία ήδη υποψιαζετουν οτι τα έσhεις με την ταμεία την κόρη του κύριου Γιώρκου που τα Πέρα....σάστα τζαι εγύρασειν! Εν να γινεις πάλε σινγκολ.

6. Θωρεί το τσεκ ιν ο γκόμενος σου ο οποίος ήδη υποψιαζετουν οτι τα έσhεις με τον ταμεία τον γιο του κύριου Γιώρκου που τα Πέρα...σάστα τζαι εγύρασειν! Εν να γινεις πάλε σινγκολ.

7. Θωρεί το τσεκ ιν η γκόμενα σου η οποία ήδη υποψιαζετουν οτι τα έσhεις με την ταμεία την κόρη του κύριου Γιώρκου που τα Πέρα...Τηλεφωνά του Κωστή του υπευθυνου του καταστήματος που την γλυκοθωρεί τζαι πιανει σας στα πράσα με την σεκιούριτι κάμερα.

8. Θωρώ το τσεκ ιν σου....ενα που τα πολλά....πέρνω την αποφαση να σε κάμω ανφόλλοου...όχι τιποτε αλλο αλλα πως θα σε πρίζω ενημερώνω για Σικρετ Σάντες τζαι Πίκους Απίκους;;; Εχασες τζαι που δαμε!!


Υ.Γ. Στέλλετε τις ερωτήσεις σας για του παιχνίδι μεχρι την Παρασκευή πλιζ! :)

23 σχόλια:

  1. Όσο περνάει ο καιρός τα ποστ σου αποκτούν θα έλεγα μια σαρκαστική χροιά για την κυπριακή "πραγματικότητα" και τους εκπροσώπους της... μι λάϊκ!

    ΥΓ1:K που'σαι ακόμα!
    ΥΓ2:Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τωρα που γράφω για την Κυπρο μπορειτε να καμετε relate ετσι εν καπως πιο αμεσα. Πριν όταν έγραφα για την Αμερική, καποιος που εν εζήσε τζαμε εν εμπορουσε ισως να ταυτιστεί με καταστάσεις. Ντοντ γκετ μι ρονγκ, περνω πολλά καλα στο χρυσοπράσινο, απλα εν μερικά θεματα που εν μπορώ να τα προσπεράσω ασχολίαστα!

      Καλημέρα!!

      Διαγραφή
    2. χαχαχ σωστή η παρατήρηση της Ινας αλλά και εσύ με το δίκαιο σου τα σχολιάζεις. εν απλά κάποια πράματα στην Κύπρο που η υπερβολή τους εν αδικαιολόγητη και τούτο που μόνον του εν σε αφήνει να τα περάσεις στο ντούκου και να μεν τα σχολιάσεις όπως παράδειγμα τα τσεκ ιν στις τράπεζες, στις δουλείες τους ή ακομα κι οταν παν σε ένα περίπτερο (ναι είδα το και τούτο). Ο αρνητικός σχολιασμός τους φκένει φυσικα στους περισσότερους που μας no worries. :)

      Διαγραφή
    3. Τζαι το περίπτερο ειδα το τζαι δημοσιες υπηρεσίες αλλα στην δουλειά τους εν το ειδα! Αν χτυπουν κάρτα παραπανιουνται φανταζουμαι αλλα για το τσεκ ιν εν οκέι!

      Διαγραφή
  2. Ένοχη, ομολογώ το. Τζιαι εγώ κάμνω συνήθως τσεκ ιν αλλά μόνον σε τόπους που εν για διασκέδαση συνήθως. Όι στην τράπεζα!!! Έλεος τούντον θεωρώ το υπερβολή ακόμα τζιαι για μένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα αλλο να βαλλεις καθε τοσο κατι τζαι αλλο μερικοι που μας λαλουν τζαι ποτε παν τζαμε που ως τζαι οι βασιλιάδες/βασίλισσες παν μόνοι τους!! "Ι am @Toilet doing number 2!".

      Εσένα το δαιμόνιο μου μάτι ειδεν οτι εισαι mild περιπτωση τσεκ-ινιστας! :)))

      Διαγραφή
    2. Yup, έσhιεις δίκαιο καλά έπιασε το δαιμόνιο σου μάτι. Είμαι τσεκ-ινίστας , αλλά πάντα φυσικά ρωτώ τζιαι τον περίγυρω μου αν θέλει να γίνει επίσης τσεκ-ιν. Αλλά το ομολογώ, αρέσκει μου να γράφω μες το φατσοβιβλίο τα λοκέισhιονς που πάω για διασκέδαση. Ήντα εφκάλαν με τζιαι η κουίν του τσεκ-ιν μες την παρέα. Γιαπ, δατς ε θινγκ τωρά. Λολ. Νομίζω πρέπει να σταματήσω. Λαλείς να έχω πρόβλημα;;;;;

      Τις καλημέρες μου δεν σου είπα πριν. :-p

      Διαγραφή
    3. Χαχα προτείνω να ιδρύσεις ως founding mother τους ΑΤ (Ανώνυμους Τσεκινίστες).

      Καλημέρα!! (τωρα παει γιατι ειμαστε στο ιδιο τάιμ ζόουν! χαχα)

      Διαγραφή
    4. Χαχαχαχαχ μααα σάννα και εν καλή η ιδέα σου. Θα βάλω μπρος σχέδια για την Ένωση Ελεύθερων Τσεκινιστών Κύπρου. :-p

      Διαγραφή
  3. ma kalan en anagki na xerei oulli h kupros oti epie sth trapeza? kapoia pragmata gia logous prosopikon dedomenon alla kai asfaleias den prepei kan na anaferontai sta social media. auto einai enas apo tous logous pou den exo akoma facebook oute twitter an kai se pollous tomeis ths zois mas arxisan na ginontai anagaia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζί σου τζαι με τον τροπο μου τουτο επροσπάθησα να πω με χιουμοριστικό τροπο...Εγω εχω τζαι που τα 2 αλλα τα χρησιμοποιώ στο σημειο που εγω θελω. Ποτε δεν εκαμα τσεκ ιν τζαι ποτέ δεν θα καμω! Εχασεν ο κόσμος το μέτρο!

      Διαγραφή
  4. Εμένα αγχώνει με τούτο, που ξέρουμε ποιος παρακολουθεί το προφίλ μας, ειδικά του τουίτερ που εν πιο 'ανοικτό'. Έχω ένα φίλο που το κάμνει συνέχεια, όποτε το παρακάμει, γράφω του σχόλιο 'Κλέφτης is at Filos house with two other kleftes'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα καλα καμνεις! Του τουίτερ εν τέλεια ανοιχτο και ουδεν κρυφο υπο το τουίτερ!

      Διαγραφή
  5. εν ηλίθιο και επικίνδυνο το check in όπου πάεις! βλέπω τα και εγώ στο twitter και διερωτούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ρωτήσω τι είναι τσεκ ιν τζαι σε τι χρησιμευκει εν να θεωρηθώ πολλά ηλίθια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε τι χρησιμευκει ενιξερω.......Όσο αφορα το τι είναι, εν απλα που ανακοινωνουν σε σόσιαλ μιντια που βρισκονται κάθε στιγμή.

      Διαγραφή
  7. Ούτε εγώ κάμνω check in εκτός σε πολλά εξαιρετικές περιπτώσεις που ούλλοι ξέρουν πού είμαι π.χ. όταν επήα ταξίδι μετά το γάμο κι έβαλα μια φωτογραφία που προφανώς έδειχνε ότι εν ήμουν στην Κύπρο. Όμως εν βρίσκω λόγο να ενημερώνω τον κόσμο ότι είμαι στο τάδε καφέ, εστιατόριο, τράπεζα κτλ. Άσε που πάντα φοούμαι ότι θα μπουν κλέφτες στο σπίτι μου! Εμπήκαν μια φορά πρωί ξημέρωμα που ελείπαμε στη δουλειά και που τότε έμεινε μου ο φόος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο καμια φωτογραφια κτλ κτλ τουτα εν εντος λογικών ορίων αλλα κατι του στυλ ειμαι τραπεζα, ειμαι κοινωνικές ασφαλίσεις κτλ εν υπερβολικα.

      Διαγραφή
    2. Κάποτε που θωρώ έτσι τσεκ ιν που άλλους, θέλω να απαντήσω "εν μας κόφτει", "χεστήκαμε" αλλά η αγωγή μου εν μου το επιτρέπει! :)

      Διαγραφή
    3. Τζαι εγω το ίδιο!!! Προχτες καποιος εκαμε τσεκ ιν σε σουπερμαρκετ. Ημουν ετοιμη να του πω να μου πιασει τζαι μια ματσα μαϊτανο! :Ρ

      Διαγραφή