Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Eισφορές Σίκρετ Σάντα - update 3

Η επιστολη ευχαριστίας του Συνδέσμου κατα της Βιας στην Οικογένεια προς ολους τους συμμετέχοντες του Σίκρετ Σάντα, οσους δηλαδή εσυμμετειχαν στο παιχνίδι προσφέροντας ενα χρηματικό ποσο. 

Παρακαλώ δώστε σημασία στους αριθμούς στα αριστερά. 



Την Παρασκευή που μας πέρασε πήρα στα γραφεια του Συνδέσμου μερικά πραγματα που ειχαν αναγκη για τον χωρο φιλοξενίας, οπως απλώστρες για τα ρουχα, εσωρουχα, πετσέτες κτλ.
Επέλεξα 2 καταστήματα της περιοχής μου που ξέρω οτι
εχουν καλές τιμές.


Που δαμέ αφαιρούμε €4 (γιατι επιασα κατι για μένα τζαι
εξιασα να το κτυπήσω ξεχωριστά αρα €27.20. 






Συνολο απο την δευτερη παράδοση €97.12. Συν €288.21 απο την πρώτη παράδοση = €385.33. Συνολο είχαμε 570 (με οφερ καποιον να το στρογγυλέψει στα 600) αρα μας μένουν €184.17. Η Έλενα απο τον συνδεσμο θα με ενημερώσει αν προκύψουν νεες ανάγκες αλλιως θα πάω σε 2 μήνες να πάρω και αλλα τροφιμα. 

19 σχόλια:

  1. λαλω το σε καθε σχετικο ποστ. Σιερουμε παρα πολλα τζιε εν ωραιο το φιλινγκ του να νιωθεις οτι βοηθας τζιε προσφερεις κατι στον αλλο!
    να συμπληρωσω ομως οτι εν εξερα οτι ειχαν τοσο προβλημα τζιε ηταν τοσο μεγαλοι οι αριθμοι. ειχα τζιε τους ενδιασμους μου στην αρκη τζιε εσκεφτουμουν κατα ποσο εν καλη ιδεα ο συγκεκριμενος σκοπος. turns out great!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως εν σοκαριστικά τα νουμερα. Δε τζαι τουτα που εβαλε ο Ασπρουλης κατα την διάρκεια του Σίκρετ Σάντα να φυρτεις!

      http://asproullis.blogspot.com/2012/12/blog-post_16.html

      Τζαι εγω σhαίρουμε πάρα πολλά για οτι εκαταφέραμε!!! :))))

      Διαγραφή
  2. Ομολογώ ότι τζαι εγώ τωρά μόλις εσυνειδητοποίησα πόσο σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τη βία στην οικογένεια. Τζαι ότι αναγκάζονται να θκιώξουν κόσμο. Πού εννα πάεις δηλαδή αν φοάσαι να πάεις πίσω σπίτι σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως ενι να μεν νοιωθεις ασφαλης μεσα στο ίδιο σου το σπίτι. Αν δεις τζαι τους αριθμους στο λινκ για το μπλογκ του Ασπρουλη του συνονώματου σου στην απάντηση μου προς τον Dreamer θα σοκαριστείς ακόμα παραπάνω!

      Διαγραφή
  3. no comment! pragmatika en siokaristiko touto pou edkiavasa! tou xronou akoma pio polla! mporoume re paidkia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και μπορούμε! Πλεον θα ειναι εθιμο ο Σικρετ Σαντα! :)

      Διαγραφή
  4. Μπράβο ρε Πρας μου, τελικά σήκωσες όλο το βάρος στους ώμους σου. Είπα σου εδω είμαστε αν θες να αναλάβουμε οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θενξ Μπρέντα!! Μεν ανησυχεις τζαι εβοηθήσαν τζαι η Πρασινομήτωρ τζαι η ikoumera (μου) τζαι η αδερφή μου η Ξιππασμένη! Την επομενη φορα που θα παω για ψωνια για τα υπολοιπα λεφτα, τζαι δεν θα μας πιέζει τοσο ο χρονος για να πάρουμε κατι ετσι κοντά στις γιορτες θα σου πώ.

      Διαγραφή
  5. Μπράβο σε όλους και διπλό μπράβο σε σένα για τον συντονισμό και τα τρεχάματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολυ! Να'σαι καλα.

      Υ.Γ. Δεν σε ξέχασα, απλά δεν εκανονίσαμε κάτι ακόμα. :)

      Διαγραφή
  6. αξιζει και το τελευταιο ευρω που μπορουμε να δοσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωραία!
    Μια απορία: μήπως θα μπορούσαμε να καταθέταμε το υπόλοιπο ποσό για τα 2 κοριτσάκια που έμειναν μόνα τους-πέθανε η μάμα τους προ 3τίας και ο παπάς τους χθες από ατύχημα- αντί για τον Σύνδεσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. :)

      Πολλά θλιβερο το περιστατικό που αναφέρεις Μωβ μου αλλα εγω δεν ειμαι σε θέση να πάρω τετοια αποφαση. Οσοι εδωσαν ενα ποσο το εδωσαν για τον Συνδεσμο ετσι παρ'ολο που μου αρέσει να βοηθώ οσους μπορώ, νοιωθω οτι αν πάρω αυτη την αποφαση δεν θα κρατησω μια αλλη υποσχεση που εδωσα, δηλαδη τα λεφτα να μαζευτουν για τον Συνδεσμο. Αν ξεραμε οτι θα μαζευόταν ετσι ποσο, θα επροτεινα μιας εξ αρχης να το δωσουμε σε 2-3 τοπους. Πιστευω οτι εκατάλαβες τι εννοώ. :)

      Διαγραφή
  8. Είμαι σίγουρη ότι μετά απο τη δημοσιοποίηση της επιστολής αυτής και των υπόλοιπων τεκμηρίων-αποδείξεων, η επόμενη φορά θα είναι διπλάσια σε συνεισφορές.

    Χαίρομαι πάρα πολύ που έγινε αντιληπτό σε πολλούς, ότι τα όσα γνωρίζουμε για τη βία στην οικογένεια είναι δυστυχώς απλά η κορυφή του παγόβουνου. Ειδικά σε ότι αφορά παιδιά....

    Άρα οφείλουμε και έχουμε υποχρέωση όταν παρατηρούμε κάτι, να το αναφέρουμε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και χαίρομαι πάρα πολυ για το ποσο φιλικοι και καλοι ήταν όλοι στον Συνδεσμο και ειδικά η Ελενα! :)

      Διαγραφή
  9. Προτείνω να επεκτείνεις το Secret Santa και οι bloggers να κάμνουν δώρα σε όποιον blogger έχει γενέθλια... Και να μαζεύκονται λεφτά ολόχρονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ιδέα αλλα υπάρχει ενα μικρό προβλημα. Θα πρεπει να παραιτησω την δουλειά μου τζαι να γινω φουλ τάιμ μπλογκερ πλαννινγκ μάνατζερ! :)

      Διαγραφή