Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Σόρρυ ρε Ντέιβιντ

Σήμερα επιαινα δουλειά τζαι εσκέφτουμουν ότι χωρίς να το καταλάβω εκλεισα δύο μήνες επαναπατρισμού! Δηλαδή πως περνά ο καιρός α;; "Τα χρονια φευγουν θες δεν θές",  τζαι "φευγουν τα χρόνια κι ολο βλέπω, κάποιο σημαδι εδώ και εκει", τζαι "τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα" τζαι "πως περασαν οι μέρες πως πέρασαν τα χρονια", τζαι "που'ναι τα χρόνια ωραία χρόνια που'χες λουλούδια μες την καρδιά.....".

Σαν εκαμνα που λες τζαμέ το ποτ πουρί μου με τα τραγουδια περι χρόνου τσακ πετάσσεται μπροστά μου το "ΝΑΙ η κριση θέλει ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ηγέτη". Τζαι έτσι ξαφνικά εθυμηθηκα τουτο το ποστ δαμε που εγραψα για μια μέρα που εμαγγωσα στο Σικάγο μες την κινηση τζαι μάλιστα που κάτω που το φωτοσhοπαρισμένο άσπρο σώβρακο του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Τωρά θα μου πεις απο που κι ως που εθυμησεν σου ο Μαλάς τον Ντέιβιντ;;; Ειπαμεν επέλλανα αλλα εν τον εχασα τέλεια! Επαρεξήγησες με ντήαρ αναγνώστη! Σιγά μεν μου εθυμησεν ο Μαλάς τον Ντέιβιντ! Καρτέρα να σου εξηγήσω.

Ο λόγος που εθυμηθηκα τον Ντέιβιντ εν γιατι ενοιωσα αχάριστη!Ναι, ναι αχάριστη! Να εχω  (είχα δηλαδή) τον Ντέιβιντ με το άσπρο σωβρακούδιν τζαι να παραπονιουμαι γιατι ο Ντέιβιντ κατα την άποψη μου εν γιαξ τζαι να ερκουμαι σε μια χώρα που αντι για ασπρα απλυτα σωβρακα του Ντέιβιντ, οι αφίσες να εχουν κάμποσες φοϊτσιάρικες φάτσες με άλλου είδους απλυτα. Που επαραπονιουμουν για τον ξανθοψείρη (γιαξ^2) τον Ντέιβιντ τζαι τωρά να θωρω κάποιον με ενα κουκουπούδι για μαλλι-τάχα-φράτζα ή κάποιον με μαλλι αλα something-died-on-my-head  ή αλα Τζορτζ-εκλαιε τζαι έθελεν-Κλούνει!

Αχ Ντέιβιντ μου τζαι οταν σε ειχα εν σε εκτιμούσα!!! Ναι ειμαι αχάριστη! Τζαι όι τιποτε αλλο Ντέιβιντ μου αλλα εχουμεν ακομα μπροστά μας μεχρι να κατεβουν οι αφισες. Φυσικά τοτε κατι αλλο θα με σικκιρτίσει πάλε γιατι ξερεις με. Ειπαμεν ειμαστε νέες, προοδευτικές, θέες τζαι με αποψη, αλλα ειμαστε τζαι γυναικες πως να το κάμουμε, τζαι ενα μουρμουρκών θέλουμεν το ετσι για εκτόνωση.

Τζαι τωρα που τα ειπα τζαι εφκαλα τα που μέσα μου ρε Ντέιβιντ τζαι εφκηκεν η αχαριστία μου στην φορα, νοιωθω πολλά καλυτερα. Ελπίζω τζαι εσυ Ντέιβιντ να με συγχωρέσεις σε καποια φάση. Μεν με παρεξηγήσεις, ακομα θεωρώ οτι είσαι ολιγον τι γιάξ...........ενιξερω πως να σου το πω για να μεν πάρεις πάνω σου. Εν τζαι αλλαξεν η γνώμη μου για σένα. Απλα ήθελα να σου πω ετσι ενα σορρυ τζαι οτι το μή χεί(οι)ρον βέλτιστον ρε Ντέιβιντ!

Υ.Γ. Πόσο πιο τέλεια θα εμπορουσα να ειμαι;;!!! Να καμνω ένα λαθος τζαι να ζητώ συγνωμη.

22 σχόλια:

  1. I need a χ(ο)ίρο που λαλεί τζαι η διαφήμιση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :-)))))))))

    είες; είες; :ΡΡΡ
    πάντως μεν ακούεις Καρυωτάκη με θέα τούτες τες αφίσες, εννά παιχτείς :-))) είδα / θυμήθηκα τζαι το περσινό ποστ, εννά φυρτώ!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα σήμερα ακουα Αλεξίου αλλα εφροντισα να μεν δωκει το μάτι μου πάνω στες αφισες! :)

      Διαγραφή
  3. Αυριο ποννα τελειώσουν οι εκλογές τζιαι θα γεμώσουν οι τόποι αφίσες του Μπουλά του τύπου "οσάκις το λέει ο Σάκης" να σου πω εγώ αν δεν πεθυμίσεις το Μαλά τζιαι τη συναπατζιά του :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. xa xa xasw!!!!sioura protimas to swvrako tou David sior!!!o opoios se sxesi me ta alla swvraka pou kikloforoun dakatw oi mono lampei alla deixnei kai ton dromo pros tin ektonosi!!!embrace yourself! enna deis jai alla swvraka na kremmazountai stous dromous tou xrisoprasinou! egw enna piasw mpogia jai tha tous petassw apofasisa to!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα μεν σπαταλήσουμε τζαι τα ευρω μας για μπογιάδες! Κατι πιο προχυρο εν εχουμε;;;;

      Διαγραφή
  5. Εν ειδα ακομα ουτε μιαν τεθκοια διαφημιση! Μηπως... εθελοτυφλω? :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τη πολύ όμορφη καραφλούδα; Δεν εσχολίασες την σέξικη καραφλούδα του Μίστερ Μαλάς. (εν ειρωνικό το επίθετο;;;;;;) :-P

    Υ.Γ. Συμφωνούμε για τον Ντέιβιντ. Σόρρυ Ντέιβιντ μου, η αλήθκεια εν πικρή, πληγώνουμε σε αλλά να λέμε τα σύκα σύκα τζιαι τη σκάφη σκάφη. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έ οι τζαι φαλακρα! Τζείνο το χνουδουι μπροστα εν το μετρας;;;!!!!

      Υ.Γ. Ειπες τον Ντέιβιντ σύκο;;;; :ΡΡΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  7. έτσι ένει. άμαν χάσουμε κάτι το εκτιμούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. νομίζω δεν έφταιε ο Ντέηβιντ αλλά το άσπρο σώβρακο. Πόσο χάλια η συγκεκριμένη αφίσα! Και τη Βικτώρια να πίνει σμούθι αγγουριού...δεν ξέρω,προτιμώ τις προεκλογικές αφίσες. Μάλλον επειδή δεν τις βλέπω;ή επειδή το πολύ να τους φανταστείς με άσπρη εσωτερική φανελούδα;
    χμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν η άσπρη εσωτερική φανέλα εν τελαντωτή/αμάνικι μπορει να φυρτω τζαι να θελω φιλι της ζωής που τον Κότσιρα!!

      Διαγραφή
  9. Αν έχουμεν να περάσουμεν ακόμα πολλά μέχρι τις εκλογές, λέει;;;;;

    Εννα μας λύσουν τα νεύρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδυνατώ να σχολιάσω καθότι εφαντάσθην τον Μαλά με λευκήν περισκελίδαν και τελώ εις κατάστασην σοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι πε μας τζιολας οτι θελεις να παεις πισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή