Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Eισφορές Σίκρετ Σάντα - update 2

Σήμερα η αδερφή μου η Ξιππασμένη τζαι η ikoumera επηραν την πρωτη παραδοση στον Συνδεσμο κατα της Βίας στην Οικογένεια. Χρειάστηκαν 2 αυτοκίνητα γιατι ηταν πάαααρα πολλα τα πράματα. (Ξέρω να κάμνω τζαι έξυπνες αγορές εν η αλήθκεια ετσι νομίζω αξιοποιήσαμεν τα λεφτα με σωστό τρόπο). Τα άτομα του συνδέσμου ήταν φιλικότατα, ευγενέστατα και ευχαρίστησαν τις κοπέλες χιλιες φορές. Οταν μιλησα με τα ατομα του συνδέσμου την προηγούμενη εβδομάδα τους ειπα οτι αν εχουν κάποιες αλλες συγκεκριμένες ανάγκες να μου πουν. Επιασαν με εχτες το πρωί τηλέφωνω ξανα να μου πουν οτι εσκεφτήκαν καποια πραγματα. Ετσι σήμερα εξαναπία για αγορες. Εχω ακομα λιγες αγορές να κάμω τζαι θα τα παραδώσω τζαι τζείνα την Παρασκευή εγώ η ίδια. Για τζείνα θα βάλλω update 3. Προς το παρόν, ιδου τα στοιχεια της πρώτης παραδοσης. Σήμερα η παράδοση ήταν τροφιμά (απο ρυζι, γαλα μακράς διαρκείας, οσπρια και μακαρόνια μέχρι παιδικές τροφές, καφέδες, μπισκοτα για παιδια και μεγάλους τζαι ο,τι αλλο μπορείτε να φανταστείτε), υγρα καθαρισμού, υγρά πλυντηρίου, shampoos, shower gels, χαρτιά υγείας, χαρτια κουζίνας τζαι πάρα πολλα άλλα.


Μετά που τόσες αγορές, μπορώ να σας πω
που μπορείτε να βρείτε τις καλυτερες
τιμές για κάθε αντικείμενο. Συμμαχος μου
και στα 3 καταστήματα, η μάμα μου.
Lidl, PopLife & Carrefour

Lidl €143.79 
PopLife €83.82 
Carrefour €60.60 
Σύνολο €288.21
 


Σήμερα τα πράματα εφτάσαν στα γραφεία του Συνδέσμου.



Μαζί με τα πράγματα εφτασε και
μια κάρτα.
Το update 3 την Παρασκευη οταν πάω εγω να πάρω τα πράματα που μου ειπαν ότι τα έχουν ανάγκη.

52 σχόλια:

  1. pisteukeis pragmatika oti an den evalles tis apodeikseis itan na exoume jai tin paramikri amfivolia oti ontws ekames oti eipes me ta money;;;;;;;;;lol!!!pantws se euxaristoume pou aksiopoihses me ton kalitero tropo afta pou syneisferame oloi! kai anamenoume akoma kalitera tou xronou coz we all rock! BRAVO STOUS BLOGGERS KAI MI! BRAVO SE SENA!!!eimai polla perifani en mporeis na fantasteis poso!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ρε τζαι που τες εβαλα εν σημαίνει τζαι τιποτε αν δεν μου εχετε εμπιστοσύνη. Πάντως αν ψαχνεις οτιδήποτε, πε μου να σου πω που εχει την καλύτερη τιμη! χαχα

      Τζαι εγω είμαι υπερήφανη ρε! Εν το πιστευκω οτι εμαζέψαμε ετσι μεγάλο ποσο! Του χρονου αν ολα παν καλα θα ξανακάμουμε τζαι θα εβρουμε 2-3 τοπους που να αξίζουν για να βοηθήσουμε. :))) Θενξ κορη φορ ολ δε χελπ! :))))

      Διαγραφή
    2. anytime u need anything I am here! we all are!!!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο και ολους όσους το έκαμαν από ιδέα σε πράξη και το πιο μεγάλο μπράβο σε εσένα Πρας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ατε τωρα-ατε τωρα!παλε κλαιω(πρεπει να το κοιταξω τουτον το θεμα.εν παει αλλον!εκαταντισα η μαρθα βουρτση της μπλοκοσφαιρας).Κορη μου ειπαμεν ειμαστεν τζιαι μεις δαμε.μεν τα καμνεις ουλλα μονη σου.εννα ποφκαρτεις.αγαπημενη μου πρασιναδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόρη μα εφκήκες μας κλαμούρα! Αφου το όνομα σου εν μεγαλο να σου το κάμω σκέτο Μάρθα;;; χαχαχα
      Εν τα εκαμα ουλλα μονη μου ρε. Τα ψουμνίσματα εκαμα τα με την μάμα μου τζαι εχτες τα πράματα επηρεν τα η αλμοστ επισημως κουμέρα μου τζαι η αδερφή μου! :))))

      Διαγραφή
    2. kori thalassa;;;;enna pw next time sto santa na sou gorasoume mian stoiva kleenex! synelthe lalw sou!!!xa xa

      Διαγραφή
  4. θερμα συγχαρητηρια!
    εν ασχοληθηκα με το blog πολλα φετος, ειμαι καινουργιος τζιαι εντυπωσιασμενος με την φαση τζιαι οσα καμνετε δαμε! εν να προσπαθησω να βοηθησω τζιαι εγω οσο μπορω στο μελλον! μπραβο σας.

    μια απορια. εν πολλα ωραια που εβοηθησατε τον συγκεκριμενο συνδεσμο τζιαι καθε συνδεσμος χρειαζεται βοηθεια, αλλα εν θα ηταν πιο 'ουσιαστικη' μια βοηθεια σε συνδεσμους που αντιμετωπιζουν σοβαρες/απειλητικες ασθενειες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ-Χ-Μ πιστεύκω ο καθένας μας έχει διαφορετική ιδέα για το ποιος σύνδεσμος προσφέρει παραπάνω βοήθεια, ή ποια ασθένεια είναι πιο σοβαρή/απειλητική, ή ποια κατάσταση είναι πιο τραγική. Το ωραίο της κίνησης αυτής είναι ότι μια ομάδα παιθκιών που στο κάτω κάτω εν ήταν υπόχρεοι να κάμουν κάτι πέρα από ένα απλό παιχνίδι στο ίντερνετ, εμαζέψαν ένα αξιοσέβαστο ποσό και αποφάσισαν με τες δικές τους διαδικασίες πού να τα δώσουν για να βοηθήσουν. Μπορείς να συμμετάσχεις στην επόμενη προσπάθεια, και να φέρεις τις δικές σου ιδέες, και είμαι σίγουρος θα εισακουστούν! Ή μπορείς να οργανώσεις κάτι δικό σου, και να ζητήσεις τη συμμετοχή της μπλογκόσφαιρας. Φυσικά μιλώ εκ του ασφαλούς και έξω από το χορό, απλά στο πανεπιστήμιο μου είχαμε επίσης τον ίδιο καφκά (αν και εσένα είναι εισήγηση και όχι καφκάς), και στην τελική σημασία έχει η βοήθεια να πάει κάπου που θα αξιοποιηθεί σωστά και θα φέρει χαμόγελα στα πρόσωπα κάποιων συνανθρώπων μας, όχι απλά για να ικανοποιήσει τες προσωπικές μας ευαισθησίες, αλλά κυρίως για αυτούς τους ασθενείς/θύματα/αδύναμους/(εν πρέπει να μιλώ με labels). My 2 cents.

      Διαγραφή
    2. Εκαλυψαν μα τα 2 σεντ του Άλλου Κυπραίου! :))))

      @Μ-Χ-Μ σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια τζαι την προθυμια να συμμετέχεις σε μελλοντικές μας προσπάθειες. Θεωρω οτι ο Συνδεσμος κατα της Βιας στην οικογένεια ειναι ουσιαστική βοήθεια. Εφανταστικες να εισαι θυμα βιας απο μελος της οικογένειας σου μέσα στο ιδιο σου το σπιτι;; Ειτε σωματικής βιας είτε σεξουαλικής;;; Οσο το σκεφτουμαι εγω εν αντέχω στην ιδέα. Φυσικά θα προσπαθησουμε με μελλοντικές μας προσπάθειες να βοηθήσουμε και αλλους συνδέσμους. :)

      Διαγραφή
    3. εφοουμουν λλιο να μεν παρεξηγηθω, εν ειπα οτι οποιοσδηποτε συνδεσμος προσφερει παραπανω βοηθεια που καποιον αλλο.. γι' αυτο τζιαι η ουσιαστικη βοηθεια εμπηκε σε εισαγωγικα. ουτε σε προσωπικες ευαισθησιες αναφερθηκα.

      απλα βλεποντας το αξιοσεβαστο ποσο που εμαζεψατε (τζιαι μπραβο σας, επαναλαμβανω) εσκεφτηκα οτι ισως για παραδειγμα παιδακια με καρκινο να τα ειχαν περισσοτερο αναγκη για φαρμακα κλπ.

      ελπιζω να μεν παρεξηγηθω, εν ηταν επιθεση ή παρατηρηση. μια απλη απορια που ειχα μολις ειδα το ποστ..

      καλημερα σας :)

      Διαγραφή
    4. Εγω επιστευκα οτι θα μαζέψουμε 200 ευρώ, εν τζαι ηξερα οτι θα πάμε τοσο καλα. Του χρονου θα βρουμε 2-3 τοπους. Επισης εγω προσωπικα ηθελα να βοηθησουμε τζαι κατι που ενεν τοσο "δημοφιλές" πχ στο παιδοογκολογικο λιο πολλα εχουν βοηθεια ειδικα τις γιορτες. Θα ξανακαμουμε τζαι του χρονου τζαι εχω τζαι κάτι στο μυαλο που θα το καμω συντομα τζαι θα βοηθήσουμε τζαι αλλο κοσμο μη ανησυχεις :)

      Διαγραφή
    5. Πιστευκω η συγκυρια να βοηθησουμεν τον συγκεκριμενο Συνδεσμο ηταν καλη τζαι χρησιμη την δεδομενη στιγμη γιατι αυξηθηκαν τα περιστατικα μεσα στο 2012, λογω της κρισης.

      Διαγραφή
    6. Συμφωνώ απολυτα μαζί σου ρε Γρούτα.

      Διαγραφή
    7. κρίση, ηλεκτρονικά καζίνο, τα πάντα...

      Διαγραφή
  5. Μακαρι να ημουν κοντα να σε βοηθησω τζι εγω! Εππεσε το βαρος ουλλον πανω σου Πρασουλινα...

    Να' σαι καλα :) Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θενξ Γρουτούδα! Εισαι τζαι εργαζόμενη τωρά μεν το ξεχνάς! :))))

      Διαγραφή
  6. well done Dr. Pras! Kai ta thekkious stin Xippasmenin as well.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. m-x-m, i via stin oikogenia den ine sovari/apilitiki?

    bravo se olous sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι να πω Πρας μου, μακάρι να σαι καλά που έβαλες τόση ενέργεια τζαι κόπο σε τούτο το στόχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν πολλά ωραίο που επεράσαμε τοσο καλα στον Σικρετ Σάντα τζαι εφκηκε τζαι κάτι τοσο όμορφο! Ευχαριστώ Σμιλί μου!!! :)))))

      Διαγραφή
  9. Είμαι πολλά περήφανη για ούλλους μας. Προφανώς για την όλη διοργάνωση (άτε και Ολυμπιακούς κάποια στιγμή), αλλά και για το ποσό που μαζεύτηκε. Εν το περίμενα εν η αλήθεια ότι ήταν να φτάσει έτσι ποσά, έτσι καιρούς. Μπράβο σε όλους!
    Πιστεύκω ότι του χρόνου αν αρχίσουμε λίο πιο νωρίς την έρευνα μας και έχουμε όλοι τα αυτιά μας ανοιχτά μέχρι τότε έννα έχουμε μια καλή ιδέα για το πού μπορούμε να βοηθήσουμε και τότε. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι εγω είμαι περηφανη ρε!!!Συμφωνω για του χρονου! Θα καμουμε ερευνα γιατι τωρα ξερουμε να υπολογισουμεν τζαι καλυτερα την δυναμη μας! :)))

      Διαγραφή
  10. εν φαίνεται καλά η κάρτα γράφει της Κυπριακής μπλογκόσφαιρας?!!

    μπράβο Πράς μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! χαχαχα αφου ειμαστε μια διαδικτακη ομάδα της Κυπριακής μπλογκόσφαιρας!! :)))

      Διαγραφή
  11. Μπράβο ρε Πρας μου!

    @Μ-Χ-Μ μπορώ να δω την πλευρά σου. Όμως τις πληγές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν άτομα και παιδιά που βιώνουν τη βία μέσα στο σπίτι τους είναι εξίσου σημαντικές με σοβαρά θέματα υγείας. Πολλές φορές σε αφήνουν παράλυτο με άλλους τρόπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, συμφωνω..
      εζησα τζιαι γω προσφατα ενα περιστατικο δαμε στην γειτονια μου με ενα 'κυριο' που του αρεσκει να δερνει την γυναικα του τζιαι τα μωρα του. ηταν γνωστο γενικα οτι εν ελεγχει τα νευρα του αλλα το περιστατικο που εγινε προσφατα ηταν εκτος ελεγχου τζιαι η γυναικα του εφκηκε εξω στην γειτονια φωναζοντας για βοηθεια. εχουν ενα μωρο 2 χρονων το οποιο αποφασισε να καμει αχρηστο στο ξυλο. εφκηκαμε ουλλοι εξω τζιαι εγω προσωπικα ετηλεφωνησα στην αστυνομια.
      η γυναικα εφυε για 2-3 μερες με τα μωρα αλλα δυστυχως επεστρεψε.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνω με την Ίνα.

      @ΜΧΜ
      Εχε υποψη σου οτι αυτος ο συνδεσμος εχει χωρο που φιλοξενείας για ετσι περιπτώσεις τζαι ισως η ιδια να μην το ξέρει. Γι'αυτο τζαι εμεις επροσφέραμε τοσα τοσα τροφιμα τζαι ειδη πρωτης ανάγκης. Ισως πρεπει να της το πεις να το ξερει οτι μπορει να εβρει βοηθεια τζαμε.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητή ΜΧΜ, στην περίπτωση ενήλικα δεν μπορείς σαν τρίτο άτομο να κάνεις και πολλά. Απο τη στιγμή όμως που το θύμα είναι ανήλικο και απ' οτι φαίνεται και η μάνα είναι αδύναμος χαρακτήρας, μην μείνεις μόνο στην αστυνομία. Δώσε πληροφορίες για το σπίτι και την οδό στο Σύνδεσμο για τη Βία στην Οικογένεια στο 1440 (μπορείς και ανώνυμα) και στο Γραφείο Ευημερίας για να επιληφθούν.
      Βασικά έχεις υποχρέωση να το κάνεις. Δες εδώ για παραπάνω πληροφορίες http://www.domviolence.org.cy/?lang=GR&cat=26

      Διαγραφή
    4. "Αγαπητέ" ήθελα να γράψω, σορρυ φίλε μου! :)

      Διαγραφή
    5. Πολλά σωστά ειπες ρε Κολόνα. Σε ευχαριστώ παρα πολυ! :)

      Διαγραφή
  12. Μπράβο μας. Και όχι μόνον στους Ολυμπιακούς, την επόμενη φορά, γιατί όχι και στην Eurovision!!! Εννα μεν βρεθούν 2-3 μεταξύ μας που να κουτσίσουν καμιά νότα; Το χορευτικό εννα μας το ετοιμάσει η Dagger, εννα παρουσιάσουμε θέαμαν σίησιιν!!

    Εννα 'μαστειν τζαι οικονομική αποστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα καλή ιδέα!!! Εγω αναλαμβάνω ολων των ειδών εβεντς! :)))))))

      Διαγραφή
  13. Με 225 καλαμάκια εννα ππέσουν πολλοί φραπέδες! χαχαχα

    Μπράβο ρε Πρασινάδα!!!
    Είσαι ένας καλός λόγος για να μεν χάννουμεν την πίστη μας στους ανθρώπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα επιασα ως τζαι καλαμάκια! Εγω παλε εσεφτουμουν οτι εν τζαι για τα παιδακια για γαλα σοκολατας (επιασα τους τζαι σοκολάτα σκονη για τσοκολέιτ μιλκ)! :)))))

      Επήρες το πολλά μακριά ντηαρ αλλα σε ευχαριστώ!!! :))))

      Διαγραφή
  14. μπραβο! (αν δεν τα εβαλες εν θα επιστεφκα..) :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή