Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Περιοδικά.....εν συντομία

Γραφική παράσταση με τις αυξομειώσεις των ορμονών μιας γυναίκας κατα την διαρκεια του μήνα. Βλέπετε το ανεβα-κατέβα τζαι τον χαμό που γίνεται! Προτείνω εκτύπωση τζαι με ενα μαγνήτη να τοποθετηθεί το ποστ πάνω στα ψυγεία όλων!



36 σχόλια:

  1. to soupermarket, to psigio, to periptero, to estiatorio, ton fourno, to zaxaroplastio. en jero an en p ta kala, i an en psixologiko, troo me anesthisia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγω ξέρω αν εν "που τα καλά" αλλά επειδη πασχω κάθε μηνα που PMS νομίζω εν πραγματικότητα!

      Διαγραφή
  2. Μα έχω μόνο τρεις μέρες για να πετύχω το τρίτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν είμαι ειδικός αλλα εν τζαι πολλές! Πρεπει να πετυχεις το αυγουλάκι στο σωστό σημειο.....Οπως αμαν καμνεις μελάτο. Θελεις να το προλάβεις πριν γινει "βραστό" αλλα να μεν εν τζαι ωμό. Τα χρονικά περιθώρια δηλαδή εν στενα! :ΡΡ

      Διαγραφή
  3. ετύπωσα το πιλέ! ..μια κοινωνική προσφορά της Πράς πρός ολους τους άντρες!..τυπώστε τα και ακολουθείται τις συμβουλές..ειδικά το 'μεν μου μιλάτε'!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    μόνο που τους δίνεις κι άλλο πάτημα στην άκυρη ερώτηση "πάλι έχεις περίοδο;",ενώ όχι, απλώς σου δημιούργησαν τα νεύρα με την συμπεριφορά/λάθη/βλακεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι ότι κάποτε δεν πίστευα ότι πέραν από πόνο υπάρχει οτιδήποτε τεκμηριωμένο αλλά με τον καιρό νιώθω το πάρτυ ορμονών μες στον οργανισμό μου και άρχισα να αλλάζω γνώμη! Συμφωνώ όμως και με την θάλασσα ότι δεν πρέπει να δίνουμε λαβές στους άνδρες, όποτε μας νευριάζουν να ρωτούν "πάλι θα δεις περίοδο;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω τζαι εγω με την Μωβ. Φυσικά η καθε γυναικα διαφορετικα αντιμετωπιζει το θέμα. Εχει που ουτε καταλάβουν οτι γινεται ετσι παρτυ!

      Διαγραφή
  6. xa xa xa! supermarketttt, fournoooooo, peripteroooo, spiti tis mamasssss....simfwnw me beatrix!!!se kapoies faseis malista skeftoumai na faw jai to fai tou shillou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ασε γιατι την επομενη περιοδο θα καμνω διαιτα! Νομιζω το ποτε περιοδεύω εν φανερό τζαι που το μπλογκ!

      Διαγραφή
  7. Πάντως ο Στύλλος του Σπιτιού μου, καταλάβει το πρώτος ότι περιμένω περίοδο και μου το θυμίζει. Και φυσικά έχει δίκιο διότι 5 μέρες μετά αδιαθετώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ο Στυλλος φαινεται εκραταν σημειώσεις τζαι εμαθεν πλέον! :)))

      Διαγραφή
    2. Άμα έχει τόσα χρόνια μια φορά το μήνα για περίπου μια βδομάδα είμαι από μόνη μου το κλουβί με τις τρελλές, εν να μεν μάθει το γέριμο το πλάσμα!

      Διαγραφή
    3. Χαχα εδωκες μου ιδέα! Το επομενο ποστ με θεμα τα περιοδικα θα εχει τίτλο "το κλουβι με τις τρελες"! :)))

      Διαγραφή
  8. Τζαι εμένα ο έτερος μου ξέρει πριν που εμένα πότε θα περιοδεύσω. Έγινε πιρπίνι ο γέριμος με τρεις γεναίτζες μες το σπίτι τόσα χρόνια. Μάνα μου τον ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγώ πάλι καταλαβαίνω ότι θα περιοδεύσω όταν ξεκινάνε τα 'δράματα και κλάματα'.. Δύο-τρεις μέρες πριν γίνομαι τόσο ευσυγκίνητη που κλαίω με τα πάντα, κοιτάω τηλεόραση κι ακόμη και στις διαφημίσεις, πλανταζω στο κλάματα. Μου λες 'καλημέρα' και ξεκινάω το θρήνο, 'μπουαααααααα'!! Προχθές έκλαιγα για δύο ολόκληρες ώρες (με σνιφ σνιφ, δάκρυα, μύξες και όλα τα απαραίτητα προπς) γιατί ανακάλυψα μια ντομάτα που είχα ξεχάσει στο συρταράκι του ψυγείου και έλιωσε. Και δώστου θρήνου που την κατέστρεψα και δεν της επέτρεψα να ολοκληρώσει το σκοπό της, να φαγωθεί, να γίνει υπέροχο φαγητο, αλλά την άφησα να λιώσει, μόνη και αβοήθητη μέσα σε ένα κρύο συρτάρι..
    ναι, είμαι τρελή. το ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα καημένη ντοματούδα! Εγω παλε αντι ευαισθησιες εχω νευρα!! Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ θελω να ειμαι μονη μου τζαι το καθε τι με εκνευριζει. Μολις αδιαθετησω σε 2 μερες χωρις λογο και αιτία πλέω σε πελάγη ευτυχιας!

      Διαγραφή
  10. Κύριε λέησον!!!! εσύ είσαι χειρότερη που μένα!!! 0_o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθκεια ενι ειμαι λιο περιπτωσάρα! :Ρ

      Διαγραφή
    2. όχι καλέ, εν για την βανίλια που επίενε το σχόλιο, απλώς εν εμπήκε σαν ''απάντηση''.

      Διαγραφή
  11. Τουλάχιστο η δική σας ζωή ακολουθεί ένα πρόγραμμα, μια τάξη ρε παιδί μου. Δαμέ που η κάθε ορμόνη κάμνει του νου της, άμα θέλει τζαι όποτε θέλει, τι να πούμε; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω μάνα μου κόρη! Εχεις δικαιο! Εμένα εν οργανωμένη σαν τζαι εμένα! :ΡΡΡ

      Διαγραφή
  12. είμαι στη φάση που αν δεν προσέξουμε με τον κρίνο θα μείνω έγκυος οπότε σε λίγες μέρες θα ψάχνω το θεϊκό σου ποστ :-))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι εγώ με τον κρίνο εχω ένα θέμα ρε τζαι σε καταλαβαίνω! :Ρ

      Διαγραφή
  13. Τελευταιως η σχηματικη αναπαρασταση των ορμονων μου μοιαζει παραπανω με... κρδιογραφημα, σε σημειο που νομιζω (τονιζω οτι ΝΟΜΙΖΩ) οτι ειμαι... ολιγον εγκυος :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή