Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Πολιτισμικά σοκ & ο τέλειος άντρας!

Οταν φκώ εξω τζαι πάω κάπου που εχει είτε δυνατη μουσική είτε απλά θορυβο, ποτέ μα ποτέ δεν μπορώ να πέσω ολόισhια να τζοιμηθω. Πρεπει να κατσω ειτε στο κομπιουτερ ειτε να δω κάτι στην τηλεοραση, να χαλαρώσω τζαι μετα. Τζαι να πέσω, οσο τζαι να νυσταζω δεν με πέρνει ο υπνος.Έτσι για να χαλαρώσω πριν πέσω θα σας πω για την αποψινη μου βραδια.

Εξεκινησαμε με την αδερφή μου την Ξιππασμένη (FYI now also on Twitter) 45 λεπτά πιο νωρις γιατι εθέλαμεν να πάμε..... πιο νωρις. Αλλα "πικρές οι βουλές του ηλιθιου Κυπραίου και χαμηλά τα IQ των ανθρώπων" τζαι ετσι επηξαμεν σε ενα σημείο τζαμε κοντα στο Red γιατι μια τυπισσα με IQ οπως την θερμοκρασία του Σικάγου ετσι εποχη, εμπηκε σε μονοδρομο, τζαι εθεώρησεν οτι η λυση  ηταν να μείνει τζαμε να περιμένει. Επαιζαμεν της πουρού, τιποτε. Βαλλει λιο πισινη. Φτανει σε τοπο που εισhεν χωρο να καμει στο πλευρο να περάσουμεν εμεις τζαι πολλοι που επήξαν αλλα απτόητη δεν κάμνει τιποτε τζαι αποφευγει το eye contact με εμας που ειμασταν το πρώτο αυτοκινητο στην σειρα. Τζαι ενω ημουν ετοιμη να κατεβω να την μαλλιοτραβήσω με κινδυνο να χαλάσω το δικό μου πολλα επιτυχημένα στεγνωμένο μαλλι, επεταχτηκεν ενας τυπος τζαι ελαλεν της "πάεις, πάεις, κανεί, στοπ" ετσι εκαταφεραμε τζαι επεράσαμεν.

Το προγραμμα αρχιζεν 10:30 τζαι εμεις επιαμεν η ωρα 10:20. Τελικα αρχισεν η ώρα 11:20. Οποιος μα τον θεό πει οτι αρκισεν ο Κότσιρας θα φάει πάτσο που μένα. Πως να αρχισε καλε μου και χρυσέ μου ανθρωπε αμαν ουτε οι μισοι δεν ηταν τζαμε η ωρα 10:45. 

Ο Κότσιρας τέλειος! Αγαπώ τον! Αγαπώ πολλους τραγουδιστές αλλά εχω του μια ιδιαίτερη αδυναμια (ενιξερω αν το εκαταλαβετε!) τζαι δεν το κρυβω οτι εν γιατι αρέσκει μου τζαι πολλά σαν άντρας. Αγαπώ την φωνή του, αγαπώ το 99% των τραγουδιών του. Ζω για την ημέρα που θα πάω να τον δω σε συναυλια που θα πει τα πιο ξεχασμένα δικά του (πχ. οπως το ορχηστρικο που επαιξαν στην αρχη "Η μεγάλη αποκάλυψη μην το πεις πουθενά, ειναι η αγάπη την οταν τρέμει ξανα") τζαι  Χατζιδάκι τζαι πολλά κοψοφλεβικά εντεχνα που αγαπώ. Αρεσκει μου γιατι φορει τζιν με ασπρο πουκάμισο τζαι μαυρο σακάκι. Αρεσκει μου το μαλλί, τζαι αρεσκει μου το χαμόγελο του. Εννοείται οτι αξιζε την ψυχική οδυνη που για χάρη του θα την εξαναζούσα!

Η ορχηστρα αρεσεν μου πάρα πολλά. Πολλους τους εχω ξαναδεί πολλές φορές στην ορχηστρα του Κότσιρα (τον Γιαννη (μου) πρεπει να τον ειδα 6-7 φορές σε συναυλιες με καλυτερη τζεινη στο Chicago Theater on State Street με την ολ τάιμ αγαπημένη μου Χαρούλα Αλεξίου). Την δε τυπισσα που ετραγουδαν μαζί του τουτη την φορά, την ηβρα πολλά κατω που το μέτριο. Εχω δει ετσι πιο νεαρες τραγουδιστριες με τον Κοτσιρα που ηταν πολλά καλες. Τουτη απο το ονομα καταλαβαίνω οτι εν κορη μουσικού....τζαι εγώ κορη μου ειμαι κόρη μουσικού αλλα εν πιάνω τζαι τα μικρόφωνα αφου δεν το κατέχω το αθλημα! Μουσικά ηταν μέτρια τζαι το ολο "λουκ" της (για να το πω ευγενικά)  νομίζω εν εταιριαζεν με το λουκ των συναυλιών του Κοτσιρα.

Το Red ηταν χάλια. Νομίζω εξαναπία....στον Θηβαίο οταν ηταν Συνήθης Υποπτος τζαι οταν ακόμα εν τον ηξερεν σχεδόν κανένας. Ενιξερω τι χώρους εχει η Λευκωσία για ετσι φάσεις αλλα το Red εν μου άρεσεν καθόλου. Καταρχάς εβαλαν μας πολλά κοντά ο ενας στον άλλο σε αποπνικτικό σημειο! Ευτυχως που εν εκαπνιζαν! Φιουξ φορ δατ! Σε κάποια φαση  κατα η ωρα 11:30, έρκετε ενα γκρουπ 5 ατόμων, οι οποιοι ειχαν κράτηση σε ενα τραπέζι που με το ζόρι εχωρεν 3-4. Η 2 εκ των 5 ηταν τζαι μεγαλώσωμοι ετσι αντιλαμβάνεστε. Εμένα οι διπλα μου ηταν ηδη σχεδόν πάνω μου (γιαξ). Ρωτα μας η γκαρσόνα αν μπορούμε να ερτουμε ουλλοι πιο κοντα. Εγω ειπα του "κυριου" διπλα οτι ενεν προσωπικό, αλλα οχι εν μπορουμε! Ετσι φάσεις ξυπνά η αποκτηθείσα Αμερικάνα μέσα μου. Σε κάποια φάση ακουω την μια γκαρσόνα να λαλει της αλλης "κορη πάρε τουτα τα παγάκια στους φιλους σου" τζαι τζεινη σαρπράιζ σαρπράιζ επηρεν τα στο στριμωγμένο τραπέζι. Γκρρρρρρρρρ!

Εγω επάθαινα απανωτά τα εγκεφαλικά, εναλλάξ με καρδιακές προσβολές τζαι πολιτισμικά σοκ! Νομιζω ο ορος πολιτισμικό σοκ εν λάθος! Για να πάθεις πολιτισμικό σοκ υπονοει οτι υπάρχει πολιτισμός, αλλα ποψε εν ειδα πολιτισμο, τουλάχιστον που μια μεγάλη μεριδα του κοινού. Αγαπητέ μου διπλανε, αμαν το τραγουδι δεν το ξέρεις, οφειλεις απλα να καμνεις ησυχια γιατι εσhει αλλους που το ξέρουν τζαι θελουν να το απολαυσουν. Δεν με κοφτει αγαπητή μου αν τα στρας που φορείς εκαψαν τα εγκεφαλικά κυτταρα που την αντανάκλαση, αλλα οταν ενα τραγουδι εν το ξέρεις, τζαι εν τζαι τραγουδι σοβαρο, οπως το "Ποιός την ζωή μου" θα σε παρακαλέσω να μεν τσιριλλάς τζαι να χαριεντίζεσαι τζαι να θεωρεις οτι εν η ώρα να φκαλεις φωτο που σε δειχνουν να "διασκεδάζεις".

Φωτογραφίες τζαι βιντεο δεν εχω, Εφκαλα 2 ετσι για ενθυμιο αλλα εν θολές. Ποσως με ενδιαφέρει. Οταν ειμαι καπου, θελω να ζησω την στιγμή. Τα βιντεο εν τέλεια. Τζαι εγω θωρω τα που youtube τζαι λαλώ ευτυχως που εβαλαν τζαι βιντεο για εμας που εν ειμασταν τζαμέ, αλλά ρε παιθκιά ξιχάνουμεν να ζουμε τες στιγμές. Τα βιντεο εν μονο βιντεο. Εν εχουν την μαγεία της στιγμής.

Δεν ειναι προβλημα να πάεις στην συναυλία κάποιου που δεν ξέρεις ουλλα του τα τραγούδια ή τζεινα άλλων που πιθανόν να πει. Εν τζαι εν ουλλοι σαν εμένα που ως τζαι  τους στιχους της "Φαμπρικάς" τζαι του "Ποιός την ζωή μου" ξέρω τους ποξω! Το προβλημα δεν ειναι να μεν ηξέρεις τα τραγούδια. Το προβλημα ειναι οτι ρε παιδι μου, λιγο σέβας που λαλουμεν. Σεβάστου τους αλλους. Αν κάποιο τραγουδι δεν το ξέρεις, οφειλεις να καμνεις μια εστω σχετική ησυχια τζαι να σεβαστεις τους υπολοιπους τζαι να σταματησεις να νευκεις της φιλης σου απέναντι σε στυλ "Μαρούλα μου γεια σου" τζαι να την ρωτάς αν περνά καλα! Ειμαι τζαι εγώ ισως λιο υπερβολική που μου ερκεται ετσι κάπως ο επαναπατρισμός, αλλα λιο σεβασμό ρε παιθκια! 

Ο Κότσιρας αρεσεν μου;;; ΝΑΙ!! ΕΝ ΤΕΛΕΙΟΣ! Το Red αρεσεν μου;;; ΟΧΙ! Η πλειοψηφια του κοινου εσπασεν μου τα νευρα;;;ΝΑΙΙΙΙ!!! Θα εξαναπίαινα;;; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! Οι αδυναμίες εν αδυναμίες! 

37 σχόλια:

  1. Ο Γιάννης εν τζαι ξέρει όμως τι ετράβησες για λλόου του. Πρέπει να το μάθει τζαι ουαί τζαι αλλοίμονο αν δεν έρτει μετά Κύπρο να σου κάμει πριβέ συναυλία. Ουαί τζαι αλλοίμονο. Τίποτε άλλο εν έχω να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εν τζαι φταίει ο Γιάννης γιατι εν ηταν σε θέση να βλέπει την συμπεριφορά τζαι την σορρυ που θα το πω "χωρκατοσύνη" (Λυπουμαι που εν τουτη η λέξη γιατι ουδεμία σχέση εχει αν εισαι που χωρκό η συμπεριφορα. Αντιθέτως μεν σου πω!) Εν θελω πριβέ, ουτε καμαρίνια ουτε τιποτε. Θελω να πάω να ακουσω μουσικη τζαι καποιον να τραγουδα που μου αρέσκει χωρις να ταράσσουν το νευρικο συστημα καποιοι αγενάστατοι αξεστοι.

      Αυτα! :))))

      Διαγραφή
  2. Se aftous pou sxoliases na prosthesw aftous poupane se teties sinavlies, plirwnoun kai ,pernane ooooooli tin nikta na milane gia asxeta pragmata. Tha miliseis, den lew alla oxi oli nikta. Giati den piges gia kafe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχτες ημουν στο τσακ να τους πω να καμνουν ησυχια αλλά εκαμα δυστυχως τοπο στην οργη. Εχεις απολυτο δικαιο! Ετο εν για να πουν οτι επιαν τζαι μετα θα εχουν τζαι αποψη! Ουφφου!

      Διαγραφή
  3. Welcome to Cy Pras.Ίσως άλλη φορά να δοκίμαζες το Πέραμα. Πήγα πριν λίγο καιρό και ήταν μια χαρά! Το Red δεν προσφέρεται για live εξαιτίας της διαρύθμισης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφφου ρε Ινα! Λαλείς κάποτε να σταματησω να ακουω το Welcome to Cyprus. Εσυ ξέρω εν με το δικαιο σου που το λαλείς φυσικα. Εμενα βασικα με ενδιαφερει τζεινος που θα ακουσω....τζαι αναγκαστηκα υπεστηκα τα εψεσινα.

      Διαγραφή
  4. αγαπημενη μου πρασιναδα.πρωτα εν να πω λλια ασχετα:η ασχετη τραουδιστρια εν η κορη τζινου του πασχαλη με το εξωγαμο.το red παντα ετσι τσουβαλιαζει τους θαμωνες.ο κυπραιος παντα αρκει.η αισθητικη τζιαι η ευγενεια ειναι για τους λιγους.και τωρα κατι σχετικο:ο γιαννης σου ειναι ΘΕΟΣ τζιαι τα αλλα εν λεπτομερειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιάννης (μου) θεός!!! Εν το συζητω!!! Η ασχετη οχι...κορη κάποιου μπουζουξιη...λογω φαδερ προσέχω ετσι πράματα. Οντως η ευγένεια εν για τους λιγους.

      Διαγραφή
  5. Έίσαι πολλά υπομονετική, πολλές φορές έκαμα σσσσςςςςς τζιαι τη χειρονομία με τον δείκτη στο στόμα, άλλες φορές εγύρισα τζιαι είπα στους δίπλα μου 'συγγνώμη, αφού εν θέλετε να ακούσετε γιατί ήρτετε τζαι επετάξετε τζιαι τόσα λεφτά;'. Οι φίλοι μου λεν είμαι κατζιά αλλά εν θέμα σεβασμού στον καλλιτέχνη πιστεύκω. Προχτές εσκεφτόμουν αν ήμουν ο τραγουδιστής εννα επέτασσα το μικρόφωνο κάτω τζιαι να έφευκα ή τουλάχιστον να πέτασσα καμιά μπηχτή (κάτι που εκάμαν παλιά ο Μουζουράκης και ο Στόκας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι εγώ ενεψα κάποιου να κάτσει τζαι με το πιο κατζιάρικο μου υφος τζαι μιαν αλλη ειδα την με κιλλερ λουκ τζαι εσιωπησεν για 1 λεπτο. Την επομενη φορα εν θα ειμαι τοσο υπομονετικη. Απλα εθεωρησα οτι εν τους αξίζει να χαλάσω την διάθεση μου. Ειλικρινά εν μεγάλη αγένεια προς τον καλλιτέχνη. Σε καποια φαση εσυρε τζαι ο Γιαννης σποντα. Μην σου πω εσυρε τζαι 2!

      Καλά εκαμες πάντως. Εγω μαζι σου τζαι θα συνεχίσω ακαθεκτη. Σε καποια φαση επληρωσα τον λογαριασμο τζαι εν μου εφερεν ρεστα τζαι ειπα της να μου φέρει. Φερνει μου ο τυπάς τα ρέστα τζαι πιανω τα τζαι βαλλω τα επιτηδες μεσα στην τσεντα μου! Ενεν το θεμα λια εβρω, το θεμα ειναι αρνουμαι να επιβραβεύω με οποιδήποτε τροπο συμπεριφορές αγένειας.

      Διαγραφή
  6. νομίζω τούτο θα το πριντάρω τζε θα το στείλω της μάμας μου όταν ρωτά πότε θα έρτει η ώρα του επαναπατρισμού! Τούτη η αγένεια, η ασυνέπεια, το κουλουβάχατο,το ο γνωστός του γνωστού, το δεν σέβομαι το δίπλα μου, το όλος ο κόσμος είναι δικός μου οι άλλοι δεν μας κόφτουν, είναι που ώρες ώρες αναβάλλουν τον επαναπατρισμό μου στο πιο μετά (αν θα γίνει κάποτε)! Άσχετο εγώ άκουσα το νέο του στο γιουτιουπ λαιβ εντισιον που ακόμα να κυκλοφορήσει και είναι εννοείται τέλειο!nekat0meni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επομενο μου ποστ θα ειναι μαλλον μονο για θέματα επαναπατρισμου. Εχει μέρες που το σκεφτουμαι. Καρτερα να τα τυπωσεις μαζι! :)

      Τα νεα του επαιξεν μας 4-5 εχτες. 2-3 αρέσαν μου παραπάνω που άλλα, αλλά γενικα ηταν ενδιαφερον.

      Διαγραφή
  7. Τούτο που ο κόσμος αρκεί μπορεί να εν το χειρότερο μου. Το να μεν ξέρεις να συμπεριφερτείς εν πολλά μεγάλη ιστορία αλλά το να είσαι στην ώρα σου πόσο δύσκολο είναι; Λαλούν σου η ώρα ΤΑΔΕ, γράφουν σου το, απλά ΕΛΑ τα γέριμα.

    Τωρά για τη συμπεριφορά, τζι εγώ συχνά μαλακίζομαι (σόρυ τζιόλας) σε λάιβ, αλλά λάιβ τύπου κάθε βδομάδα, όι σε τύπου συναυλίες. Νομίζω εν λογικό, κατανοητό, τζαι θεωρώ το τζαι λίο χαζό να πάεις σε λάιβ εβδομαδιαίο για να κόψεις φλέβα. Κόψε την έσσω, μόνος σου. Αλλά σε τύπου συναυλία που πάει κάποιος γιατί εν η ευκαιρία του να απολαύσει ένα τραγουδιστή μια φορά, εν γαϊδουροσύνη. Ήντα επήες εσύ στο κάτω κάτω;

    Το Ρεντ επροτιμούσα το για έτσι μικρές εβδομαδιαίες εμφανίσεις, ή στάντ απ κόμεντι νύχτες, όι για συναυλίες. Για κάποιο λόγο έκατσε τους να το προωθούν έτσι παραπάνω. Εν όβερπραϊσντ τα πάντα όταν έχουν λάιβ, και εγώ υποκλίνομαι σε τζίνους που εν το ανέχουνται πλέον τζαι προτιμούν να μεν δουν ένα τραγουδιστή που τους αρέσκει παρά να παν υπό έτσι συνθήκες. Ανακαινίσαν το που παλιά, προς το καλύτερο, αλλά πάλε νομίζω εν έπρεπε να προσφέρεται για έτσι πράματα. Κρίμα...

    Το θέμα είναι όπως σου είπα και χτες ότι αν θα πάεις σε έτσι πράμα το καλύτερο είναι να έχεις την καλύτερη διάθεση, να ξέρεις ότι θα ταλαιπωρηθείς αλλά να αποφασίσεις που πριν ότι δεν θα αφήσεις τίποτε να σε εκνευρίσει. Αλλιώς χαλιέσαι κι εσύ και "εξίκκιν σου" η νύχτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με αυτό. Το RED δεν έχει διαρρίθμιση για συναυλία, οι μισοί εν ποτζεί, οι άλλοι μισοί ποδά, τζαι χρεώνουν το ένα αλλόνα. Εγώ απήχα από συναυλία που έθελα να πάω τζαι είχα τζαι παρέα, απλά και μόνο επειδή μου την εσπάσαν που εθέλαν 35 ευρώ τζαι RED! Στο εξωτερικό βλέπεις συμφωνική ορχήστρα ή Cirque du Soleil με τόσα, σε ωραία, κλασικά θέατρα με σωστή ηχητική και αισθητική χώρου. Πάλε καλά που εν εκαπνίζαν Πρας μου. Ίσως φταιν και οι καλλιτέχνες όμως αν προτιμούν RED και Εναλλάξ (που εν καλύτερο τουλάχιστον), οπότε πρέπει να το ακριβώσουν αρκετά για να αξίζει μια νύκτα. Αν το εκάμναν σε ένα δημοτικό θέατρο, μιαν ΠΑΣΥΔΗ έστω, ένα ΡΙΑΛΤΟ, θα εμπορούσεν να έρτει παραπάνω κόσμος (αλλά εν θα υπήρχε η αβέρτα κατανάλωση αλκοόλ που ωφελεί τον επιχειρηματία παρά τον καλλιτέχνη). Βασικά το RED είναι μπουζούκια; Είναι συναυλία; Είναι live σκηνή; Τι είναι; Ωραίες συναυλίες στην Κύπρο γίνουνται στο Σκαλί το καλοκαίρι, που μπορείς να πάεις να κάτσεις μπροστά χαμαί τζαι να σιγοτραγουδήσεις δίπλα στον καλλιτέχνη και τους υπόλοιπους μιτσιούς, και μπορείς και να μείνεις πάνω μακριά, να το απολαύσεις.

      Διαγραφή
    2. Παιθκιά συμφωνώ μαζι σας!
      @Μoonlight
      Τούτο επροσπάθησα ρε. Να μεν αφηκω τους ακατανόμαστους να μου χαλάσουν την βραδιά αλλα παλε ρε παιδι μου καμνει σε να απορεις.

      @Άλλος
      Εννοείται προτιμω συναυλίες καλοκαιρινες τζαι θέατρα γενικα. Αλλα καμια φορά αμαν εν υπάρχουν επιλογές τζαι θελεις να δεις καποιον λαλείς ατε. Οπως εγω σε τουτη την περιπτωση.

      Διαγραφή
  8. Μάνα μου ρε.. Αλλή φορά να μεν διάς τόπο στην οργή τζαι να αννοίεις το στόμα σου! Μόνο έτσι αν θα αλλάξουν 5 πράματα σε τούντον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. I choose my battles τις παραπάνω φορές ρε, αλλα συνηθως ανοιω το μεν ανησυχεις! :)

      Διαγραφή
  9. Τώρα θέλω να πω πολλά αλλά εν να μου αρχίσεις πάλι ότι είμαι πολλά αρνητικός. Θα σου τα φυλάξω για εκ του σύνεγγυς συνομιλίες :) χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχ! Θα μου φυλάξεις μαζεμένα δηλαδή! Να πιο ηρεμιστικά που πριν τοτε! :ΡΡ

      Διαγραφή
  10. θα σου έγραφα τζι εγώ welcome to Cyprus αλλά είπαν το τζαι άλλοι... στο Ριάλτο παρόλο που εν πολλά "στημένα" τζαι ψυχρά τουλάχιστον ακούεις τα τραγούδια.

    Λευκωσία δεν ήρθα στο red αλλά στο εναλλάξ πέρσι στον Παυλίδη:
    εμιλούσαν ούλλοι συνέχεια.
    εφκάλλαν ούλλοι ούλλους φωτογραφίες συνέχεια.
    καθόμουν πάνω στον διπλανό μου ο οποίος ήταν αγκαζέ με τη διπλανή του -ευτυχώς δεν είχαμε σκηνές ζηλοτυπίας.
    μια ηλίθια πίσω μας εγκάριζε συνέχεια να της πει το ράδιο λόλλιποπ (το οποίο μου αρέσκει πολλά αλλά μετά που τζείνη τη νύχτα παθαίνω ψυχολογικά άμα το ακούω).
    στο πρώτο τραπέζι μπροστά του εκαπνίζαν τζαι επαρακάλεσεν τους ο ίδιος ο ΘΕΟΣ (οκ αδυναμίες :Ρ) να σταματήσουν γιατί τον ενοχλούσε τζαι εσταματήσαν για περίπου πέντε λεπτά!

    εφοϊτσιάσαμεν σε ούλλοι... :-)
    αλλά πραγματικά, φεύκεις με νεύρα αντί εκστασιασμένη!

    ώστε ήταν ωραίος ο Κότσιρας, ε; :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ριάλτο εν εξαναπια, αλλα προτιμώ ισως τα στημένα ψυχρα αν εν ετσι που απολαμβάνεις παρα τα εψεσινα.

      Ο Κοτσιρας ΘΕΟΣ εν το συζητω! Κολάζει τζαι νεκρούς! :ΡΡΡΡ

      Διαγραφή
  11. exw na paw kairo red alla akousa it sucks :) pale kala pou den epia diladi! o gamos sinexizetai! xwrkateks kala kratei pras mou! edw na deis ampalatosines! keep rolling cy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η τύπισα με τα στρας άμπα και εν η ίδια που το ποστ της Αχάπαρης και ήρτε Λευκωσία!

    το Red εν καλό για live απλά εν packed επειδή εν μικρό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα σαν να εν ειχαν το ιδιο χτένισμα με τζεινη της Αχάπαρης! :Ρ

      Το Red μονο σκηνη ειχεν ωραία...τα αλλα τα ηβρα ουλλα χάλια. Απο σπασμένα τραπεζια μεχρι αγένεια.

      Διαγραφή
  13. Πρας μου χαίρομαι πολλά που επέρασες ωραία τζαι είδες τζαι τον Γιαννή (σου)! :) Επικεντρώθου στον Γιάννη τζαι μεν διας σημασία στους σπαστικούς γυρώ σου.
    anonimi X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτο επροσπάθησα να κάμω αγαπητή Χ! Ενεν οτι πιο ευκολο φυσικα να μεν διας σημασια, ουτε η αδιαφορια εν λυση αλλα ατε....ας οψεται ο Γιάννης! :)

      Διαγραφή
  14. To Red εν ένα χάλι και μισό. Μια και μοναδική φορά που επήα για live. Που 3 άτομα που είμασταν εκάτσαμε τόσο κοντά σε μια παρέα που εγίναμε 10 τι καλά! Ήταν χάλια ειλικρινά που τότε δεν εξαναπάτησα. Εν προσφέρεται σαν χώρος δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνησω! Θα προτιμω ακομα τζαι συναυλίες σε αλλη πολη αν χρειαστεί! Εβαλα τους στην μαυρη λιστα μου!

      Διαγραφή
  15. Τυχερή! Πάλι είδες τον Γιάννη σου!!! :))))))))))))
    Σε αντίθεση με τους πλείστους εδώ, το RED μου αρέσει σαν χώρος,γενικά προτιμώ τις μικρές σκηνές γιατί είσαι κοντά στον καλλιτέχνη.
    Το τί δεν είναι ωραίο εκεί-όπως και στους πλείστους χώρους-είναι αυτή η στοιβάδα κόσμου,ο ένας πάνω στον άλλον,και οι τιμές. Να πληρώσεις τόσα χρήματα για να ακούεις τη συζήτηση της βαμμενοξανθιάς κουδουνίστρας περί νυχούδων ενώ εσύ προσπαθείς ν΄αφουγκραστείς αγαπημένα σου τραγούδια.Και πλέον,τυλφώνεσαι κι από τις κάμερες/κινητά αγνώστων. Βέβαια άνοιξε στο διαδύχτιο φώτο από συναυλία οποιουδήποτε τραγουδιστή σε στάδιο,και θα δεις εκατοντάδες μικροσκοπικά μπλε τετραγωνάκια να τον περιτριγυρίζουν.Παγκόσμιο φαινόμενο,δυστυχώς.
    Για όσους νομίζουν ότι φταίει ο μικρός χώρος,ας συγκρίνουν τις αναμνήσεις τους από μεγάλες/τεράστιες μουσικές σκηνές. Στη Θεσσαλονίκη,κράτηση 2 ατόμων,πήγαμε πολύ νωρίς για να μας βάλουν σε τραπέζι για 2 με άλλο ένα ζευγάρι.Παραπονέθηκα στο γκαρσόνι,τίποτα.Παραπονέθηκα στον μάνατζερ-με ευγένεια πάντα αλλά ύφος "δεν σηκώνω όχι"-και μας μετέφεραν σε μεγαλύτερο τραπέζι,κοντά στη σκηνή.Καθίσαμε πάλι με το άγνωστο ζευγάρι αλλά τουλάχιστον είχαμε τον χώρο ν΄αναπνεύσουμε. (Παρόμοια φάση τόσο στη Λεμεσό όσο και στη Λευκωσία αλλά...)
    Ο κόσμος στη συγκεκριμένη συναυλία πολύ διαφορετικός.Άκουγες χωρίς κανένα πρόβλημα τα τραγούδια παρά τον κόσμο.Απολάμβανες τη μουσική.Έγινε χαμός και για τον ντράμερ...ήταν ο Καπηλίδης βέβαια. Ο κόσμος διαθέτει άλλη ευγένεια,διαφορετική αισθητική.Δεν μιλούσε ούτε γκάριζε όπως το αντίστοιχο κοινό στην Κύπρο.Δεν σηκώθηκαν για "τσιφτετέλια" σε σοβαρό τραγούδι όπως είδα ουκ ολίγες φορές να γίνεται στην Κύπρο.
    Κι απορείς γιατί πάνε μερικοί μερικοί,μήπως απλά για να πούνε "πήγαμε στον Κότσιρα το Σάββατο!";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι εμένα ρε Μωβ αρέσκουν μου πολλά οι μικρές σκηνές. Τζαι ουτε θα με επείραζαν τοσο τα κινητα αν δεν με εμποδιζαν να δω τον Γιάννη! :Ρ

      Απλά ηταν τζαι γενικά ολοι ολιγο τι αγενείς, κατι που δεν αντέχω, τζαι ηταν ο κοσμος τζεινος που λαλεις τζαι εσυ οτι απορεις γιατι επιεν. Ας επιαιναν για ενα καφέ να τα πουν να ησυχάσουμε!

      Διαγραφή
  16. Ποσο θα συμφωνησω μαζι σου σε ολα!

    Εξαναπια RED για να δω τον Κοτσιρα τζιαι δεν τον απολαυσα καθολου.
    Αμαν σε κουντουν καθε 1 λεπτο για να περασουν που πισω σου, πως να τον απολαυσεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπορεις να αγνοήσεις μερικά πράματα μόνο ως ένα σημείο ενεν. Αλλά ατε! Ας οψεται ο Γιάννης!

      Διαγραφή
  17. Καιρός να δημιουργήσεις μιαν ωραιότατη μαύρη λίστα όπου θα καταχωρείς τα "never again". Υποψιάζομαι ότι ήδη άρχισες.

    Όταν υπάρχει αγένεια τζαι αμπαλατοσύνη, βλέπεις τα στον υπέρτατο βαθμό αν είσαι τζαι στοιβαγμένος ο ένας πας τον άλλον.

    Είχα πολλά παρόμοιαν εμπειρίαν (όχι στο red, σε άλλο χώρο) μόλις επαναπατρίστηκα πριν κάμποσα χρόνια, έγραψά το στη μαύρη μου λίστα τζαι έπνασα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε βεβαια τζαι εχω μαυρη λίστα! Θα φκαινουν μονο που την λιστα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης πχ αν ερτει ξανα ο Γιάννης (μου)!

      Γενικα εν να μου πάρει καιρο να συνέλθω που το πολιτισμικο σοκ!

      Διαγραφή