Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Λάιφ ιν Σάιπρους (3)

Μετά την δουλειά επερασα που το Λιντλ (απλήρωτη διαφήμιση) για 4-5 πράματα. Στο ταμείο πισω μου δυο κυριούλες με να κουντούν τζαι να μεν ξερουν τι εστι "καρτερώ την σειρά μου". Ερκετε η δική μου σειρά , βαλλω τα πράματα πανω στο ταμειο τζαι αρχιζει τζαι βαλλει τζαι η μια κυριούλα τα δικα της χωρις καν να εχει χωρο τζαι η άλλη να μου κουντά το καροτσάκι μου! Εγω να μεν μπορώ να καμω κατι γιατι μπροστά μου εισhεν άλλους. Βάλλω το διαχωριστικό τζαι συνεχιζω να βαλλω τα πραματα μου που αντι 4-5 τελικα ηταν 14-15. Συνεχιζει τζαι τζεινη. Θωρω την με το ύφος μου το σικκιρτισμένο, τζεινο που λαλεί του άλλου "μα πέ μου είσαι ηλίθιος/α";;; Συνεχιζω εγω κανονικα τζαι τζεινη μπαινει μες τον αναγεννησιακού τύπου κώλο μου. Το αριστερο μου χέρι που ηταν το κοντινότερο προς τα μούτρα της μιας κυριούλας με το ζόρι εσυγκρατήθηκε που το να της την αντινάξει!

Αρχιζει η ταμείας να κτυπα τα δικά μου πράματα τζαι βαλλω τα εγω στην τσέντα. Η κυριούλα ηταν μες την μασχάλη μου! Μα τον θεό ηταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που ευχηθηκα να ήμουν δρωμένη τζαι να εξίασα να βάλλω αποσμητικό τζαι να μεταδίδω ενα ωραίοτατο ζόλο! Τελοσπαντων, πληρώνω τζαι σαν πιάνει να μου δώσει ρεστα η ταμειας τζαι να κοψει αποδειξη, εγω εβαλα τες τσέντες (α! εξιασα να σου πω τελικα ηταν 2!), μες το καροτσάκι. Γυριζω να πιασω τα ρεστα, τζαι παρ'ολίγο να βρεθώ τετ-α-τετ με την κυριουλα γιατι ηταν κατω που το πηγούνι μου (ηταν πιο τάππος που μένα φανταστείτε!). Πιανω τα ρεστα, φευκω.

Παω στο αυτοκίνητο, ελέγχω οτι το τσεντί μου μες την τσέντα τζαι ότι οι κυριούλες εν ηταν κλέφτρες, αφήνω τα πραματα τζαι ξεκινώ. Πάω να φκω, που το πάρκινγκ τζαι τζαμέ κοντα στην είσοδο θωρώ να ξιπαρκάρουν το αυτοκινητο τους οι κυριούλες, με την σταρ-τάπο κυριούλα να οδηγά το αυτοκίνητο! Θωρώ τες πινακίδες του αυτοκινητου, ΔΟΚΙΜΗ!!! Υποπτα πράματα λαλω! Τουτες εν κακοποιά στοιχεία τζαι εκλεψαν κανενα αυτοκινητο τζαι τωρά χωρις πινακίδες πως να τες καταδώσουμε στην αστυνομια. Για να μεν πω οτι απλα αλλάξαν τες πινακιδες με πινακίδες ΔΟΚΙΜΗΣ για να μεν αναγνωριστούν! Εσκεφτουμουν να τες ακολουθήσω στο μυστικό κρυσφύγετο τους που κρυφκουν τα κλεμμενα τους! Αυριο θα είμαι στις ειδησεις ως θεά-προστάτης του απανταχού Κυπραίου τζαι μεθαύριο θα με εκάμναν αρχηγό του CSI-CK (Crime Scene Investigation-Cyprus Kypros)!!!

Τελικά αποφάσισα να μεν τες ακολουθήσω τζαι απλά να κόψω το Investigation Discovery που θωρώ καθε νυχτα με την Πρασινομήτωρ.

28 σχόλια:

  1. "Μα τον θεό ηταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που ευχηθηκα να ήμουν δρωμένη τζαι να εξίασα να βάλλω αποσμητικό τζαι να μεταδίδω ενα ωραίοτατο ζόλο!" χαχαχαχα τζαι εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ με έτσι αγενείς συμπεριφορές που συναντώ κατά τον επαναπατρισμό μου εις Κυπριστάν.. εν να αρκέψω να κουντώ τζαι εγώ πίσω άλλη φορά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεος δηλαδή! Εν ειπα να εισαι Αμερικάνος που κρατά 3 μέτρα αποσταση, αλλα 10 ποντους δωκε μου κορη μου!

      Σε καλωσορίζω τζαι στο μπλογκ! :)))))

      Διαγραφή
  2. που τα πιο εκνευριστικά γιαγιαδοφαινόμενα, κ υρίως αν αποπειρανθείς να κοινωνήσεις πάσχα τζαι χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιαγιαδοφαινομενα! χαχα Ευτυχως εγω ετσι αποπειρες δεν θα κάμω!

      Διαγραφή
  3. που τούτες τις κυριούλλες τις σπαστικούλες εν γεμάτος ο τόπος ιδιαίτερα στις εκκλησίες όπως είπε η φίλτατη moonlight.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποφασισα να ανοιω το στομα μου τζαι οποιον πάρει ο χάρος!

      Διαγραφή
  4. εγω πιστευω οτι οι κυριουλλες ειναι εξωγηινοι που ηρταν να παρατηρησουν το φαινομενο"πρασιναδα"!!!ενα εχω να τους πω:ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ απο τον αναγεννησιακου τυπου ποπο της αγαπημενης μας πρασιναδας!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xa xa xa xa!!!re ma to idio sxolio itan na grapsw!!ama reeeeeeee kamnoume polli parea telika!!xa xa xa xaxa xa

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα θελω να διευκρινήσω οτι τα χερια των κυριούλων να εν κατω! Αν εν κανένα τεκνό τοτε παρακαλώ να εξαιρείται του κανόνα! :))))))

      Διαγραφή
    3. εμμμμμ dagger...νομιζω να το κοιταξουμεν τουτον.εν λλιον φοητσιαρικον!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. ΜΟΝΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΟΝΟΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ!!!!!

      Διαγραφή
    5. Αν καρτερώ τον Γιάννη εν να γινω η οσία Πρασινάδα η Μεγαλομάρτυς!

      Διαγραφή
  5. alli fora sfixtou k klase! tha se parapepso se paleotero m post gia tropous antimetopisis kai ta etia tou fenomenou aftou:
    http://beatrixcrisis.blogspot.com/2012/07/blog-post_21.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα γιατι εν τες ακολουθησες? Ηταν να ξεσκεπασεις σιουρα σπειρα κακοποιων που ξεπλενουν βρωμικο χρημα τζαι μαλιστα στην σκαφη, οπως τον παλιο καλο καιρο :ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν είχα προχειρη μια καπαρτίνα τζαι γυαλιά του ήλιου ετσι ειπα που να βουρώ! :Ρ

      Διαγραφή
  7. tha sumfoniso me moonlight,xristougenna kai pasxa pou spilakonounte oulloi gia na koinonhsoun tziai vromozoloun skordo tziai esi na eisai sfinomeni tziai na pniese pou th murodia tziai na menei to xnoto tous mes th mouth tziai to stoma sou gia ores.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαξ & μπλιαξ!! Ευτυχως ομως τουτο εν ενα θεμα που εν θα αντιμετωπισω προσωπικα.

      Διαγραφή
  8. Εγώ πάντως περιμένω με αγωνία να θκιαβάσω έστω τζαι μιάν ανάρτησην "Λάιφ ιν Σάιπρους" που να αναφέρεται σε θετικές εντυπώσεις σου.

    Δυσκολεύκω σε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά περνώ πολλά καλα ρε! Το επομενο θα εν θετικο ποστ για να πειστεις! :))))

      Διαγραφή
  9. Αμάν ρε κουμπάρε μεν δείτε κοτζιάκαρες που σου κολλούν σαν τη φτείρα με αυτοκίνητο δοκιμή αμέσως να τες πείτε εγκληματίες! Πέρκι να είχαν κανένα κουζινομάχαιρο πουκατω που το παλτό.

    P.S ήταν που τα πιο ωραία σου ποστς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεν σου πω οτι το φονικό οπλο ηταν που τζεινο το εργαλείο που καθαριζεις τα πουμέσα κολοκουθκιών/βαζανιών για γεμιστα!

      Υ.Γ. Ωωωω θενξ! Μα σοβαρά τουτη τσοφτα;;;

      Διαγραφή
  10. Χαχαχα εγέλασα πολλά φιλενάδα! Τούτες οι κυρίες πάντα προβληματίζουν με διότι αναρωτιέμαι: αναγνωρίζουν το θράσος τους και εκμεταλλεύονται το όχι και τόσο νεαρό της ηλικίας τους για να μην τις βρίσουμε ή το dementia τους κτύπησε την πόρτα και έχουν το ακαταλόγιστο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήσουν τυχερή που ήσουν μπροστά τους στη σειρά! Εγω εκνευρίζομαι να της βρίσκω μπροστά μου στο ταμείο του σούπερμαρκετ γιατί εγγυημένα θα κάμουν 200 ώρες να βάλουν τα πράματα στις σακούλες και να πληρώσουν!! γκρρρ
    anonimi X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν μπροστά μου θα εσικκιρτουν γιατι θα εκουντούσαν την αλλη! χαχαχα

      Διαγραφή
  12. Now I know this may detta di tutti abbastanza efficace per contrastare la Cellulite di giovane formazione, quella formatasi da poco.


    My web page; cellulite procedures
    My page :: best cellulite products

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. The correct way An Audio-video Receiver Fuses With
    each of your Home Movie System

    Stop by my web page - Www.Scstudio.in

    ΑπάντησηΔιαγραφή