Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;

Κάθε φορά που πεφτει η Μποσα Νόβα του Ησαϊα στο Σι Ντι του αυτοκινήτου τζαι αναρωτιέται ο Φοίβος Δεληβορίας "Αν ζουσαμε σ'αλλη εποχή, ίσως και να'χαμε παντρευτεί, ίσως και να'χαμε ήδη παιδιά, κουμπάρους σπίτι πεθερικά", σκέφτουμαι όντως ότι αν είχα γεννηθεί στην Κύπρο 20-30 χρόνια πιο νωρίς, τουτο δεν θα ήταν υποθετικό σενάριο, αλλά η πραγματικότητα. Η μάμα μου στην ηλικία μου είσhεν 2 κόρες τζαι 22 χρόνια πιο μεγάλη μου ένι τζαι εν τέλει μια χαρα εσυνδίασε δουλειά τζαι οικογένεια.

Ο Φοίβος συνεχίζει τζαι λαλεί "ίσως να φόραγες μπικουτι, και μια ρόμπα μισάνοιχτη...." τζαι κάμπου τζαμε σκέφτουμε με νοικοκυρα τζαι συκώνουνται τα μαλλια της τζεφαλής μου ίσhια πάνω. Καταρχάς αν βάλλω μπικουτι μες το μαλλιν μου, θα πρέπει να κόψω τζείνο το μαλλι μου για να φκέι το μπικουτι..

Σοβαρά τωρα όμως εσκέφτουμουν το εψές γιατί εθωρουν 2 μαθήτριες μου στο βιβλίο προσώπου. Το τελευταιο μου σεμέστερ του διδακτορικου εδίδασκα χημεία σαν βοηθός (αχάπαρου) καθηγητή. Το μάθημα έισhεν 300 μαθητές στο λεξιερ τζαι μετα εχωρίζαν σε γκρουπς 21 μαθητών για ένα λεξιερ με τον βοηθο καθώς τζαι ένα τρίωρο μάθημα εργαστηρίου, τζαι ο κάθε βοηθός είσhεν 2 γκρουπς. Συνολο 42 -84 πράματα για διόρθωμα κάθε εφτομάδα. Μες την μια τάξη είχα 2 κορούδες. Τυχαία τζαι οι 2 που Μεξικό (κατωχωρίτισσες δηλαδή) αλλά μεγαλωμένες δαμέ στην Αμερική. Η μιά, η Λουπίτα (μεν γελάτε ήταν το πραγματικό της) ήταν μαθήτρια του άνετου Β τζαι η άλλη, ας την πουμε η Ε με το ζόρι του Γ, τζαι τουτη ήταν η δευτερη φορά της που έπιανε το μάθημα γιατί την πρώτη εν το επέρασε. Η κάθε μια είσhεν λαπ πάρτνερ, η Λουπίτα μια πολλά γλυτζια κορούδα Φιλιπινέζα, τζαι τζείνη του Β τζαι η άλλη η Ε μια Μεξικάνα που εν τέλει εν επέρασεν το μάθημα.

Στο πρώτο μάθημα (αν τζαι πολλά λιο τιτσινγκ εξπίριενς είχα ως τότε) αποφάσισα να εμφανιστώ λίο αυστηρη αλλά τζαι φιλική, για να μεν νομίζουν οτι θα μου πάρουν τον αέρα τζαι μετα να χαλαρώσω λιο. Ημουν φιλική, εξηγουσα, εσπαταλουσα πολύ παραπάνω έξτρα χρόνο για τους μαθητές τζαι έκαμνα έξτρα μαθηματα πριν τα διαγωνίσματα, έκαμνα φυλλάδια κτλ, αλλά στο διόρθωμα ήμουν αυστηρή τζαι είχα υψηλές απαιτήσεις στα λαπ ριπορτς.

Η Λουπίτα ήταν που μιας εξαρχής καλή, εσυμπαθουσεν με τζαι γενικά που τζείνους τους μαθητές που ακουν τζαι αν ήταν ουλλοι έτσι το μαθημα θα εκυλουσεν ομαλά αλλά τζαι πολλά βαρετα για σένα που διδάσκεις. Στο πρώτο λαπ ριπορτ επιασεν καλο βαθμό γιατι έκαμεν ότι ειπα. Η Ε όμως στο πρώτο ριπορτ έπιασεν 4/15. Όταν το είδεν, παρ'ολίγον να φυρτεί του κλαμμάτου. Ειδα το εγω τζαι επία τζαι ειπα της σαν εκάμναν εξπέριμεντς, να ερτει να μου μιλήσει τζαι ενεν το τέλος του κόσμου. Τζαι οι 2 τους ενομίσαν ότι ήμουν τζαι εγω κατωχωρίτισσα τζαι απογοητευτήκαν πολλά όταν τους είπα οτι δεν είμαι....(παθαίνω το συχνα να με περνουν για κατωχωρίτισσα ή που την λατινική Αμερική γενικά).

Ήρτεν να μου μιλήσει τζαι ειπεν μου οτι εν επερίμενεν να της βάλω 4/15. Ειπα της τα λάθη της ένα προς ένα, τζαι είπα της αφου τες ερωτήσεις για 5 βαθμους εν τες έκαμες καν. Εκατσα μαζι της εξήγησα της τζαι μετα επίαινεν πολλά καλύτερα. Μετα που λια μαθηματα, ήρτεν τζαι εζήτησεν μου συγνώμη γιατι στην αρχή επαρεξήγησεν με που ημουν αυστηρη αλλά είπεν μου οτι ειδεν οτι εν για καλό τζαι ότι ειμαι πολλά βοηθητική κτλ τζαι απλα εν ήταν συνηθισμένη με τιτσινγκ ασσίσταντς που να ενδιαφέρουνται για τους μαθητές. 

Στο μέσο το σεμέστερ, εγω αποφοίτησα τζαι έφυα όπως είχαμε συμφωνηθεί με το τμήμα τζαι ανάλαβε ένας Κινέζος τις τάξεις μου. Εκατακλύζουμουν που η-μειλ τζαι μηνύματα στο βιβλίο προσώπου που μαθητες που εγράφαν οτι δέι γουοντ μι μπακ τζαι οτι ο Κινέζος εν μιλά ουτε καν αγγλικά. Εγω ελυπουμουν αλλά τι να κάμω. Ήταν μιας εξαρχής συμφωνημένο τζαι εξέραν το τζαι τζείνοι τζαι εγω. Η Λουπίτα έπιασε το Β της τζαι η Ε το Γ της τζαι επέρασεν. Εν το μεταξυ, της Ε ήμουν πολλά κατανοητική μαζι της γιατι σε 2 εβδομάδες επέθανε τζαι ο παππους της τζαι ο τατάς της με τους οποιους ήταν συνδεδεμένοι. Σε έτσι πράματα ημουν κατανοητική με ουλλους τους μαθητές τζαι σε ουλλος άφηνα 1 πράμα να εν αδικαιολόγητο...

Με την Ε εβρεθηκα ακόμα μια φορα μετα όταν ήταν στο επόμενο μάθημα. Ηθελεν να της κάμω ιδιαίτερα. Εκαμα της ένα δίωρο μάθημα, εννοείται οτι εν της έπιασα λεφτα γιατι ήξερα οτι τζαι τζείνη εδουλευκεν για να τα φκάλει πέρα.Επίσης ήξερα οτι εζουσε με τον φίλο της τζαι ότι ήθελε να γίνει γιατρός. Με τροπο είπα της οτι με τους βαθμους της εν δύσκολο τζαι πρεπει να το σκεφτεί σοβαρα.....

Μετα εχαθήκαμε τζαι με τις 2 τζαι απλά κρατουμε καποιον ελάχιστη επαφη μέσο βιβλίου προσώπου.Οι κορουδες τουτες έχουν κάτι κοινό, εχτος που την καταγωγή. Η Λουπίτα είναι ανύπαντρη αλλά ζει με τον φίλο της τζαι στα 21 της έσhει κόρη σχεδόν ενός χρονού. Η Ε στα 21 της ζει επίσης με τον φίλο της αλλά εν ανύπαντρη, τζαι έσhει γιόν 40 ημερών. Σημείωση οτι εσhει γραμμένο στο προσωποβιβλίο οτι με τον φίλο της εν που το 2003, δηλαδη που τα (2011-2003= 8 ; 21-8 =) 13 της. Πιστευκω οτι τζαι οι δύο εν παντρευκουνται ενω είναι με τους πατεράδες γιατί δαμέ η κυβέρνηση διά σχετικά οκέι επιδόματα σε ανύπαντρες μητέρες. Επίσης αν τες δεις τζαι τες 2 σε φωτο με τες οικογένειες τους, εν ξεχωρίζεις ποιά εν η μάνα που τες αδερφές/εξάδερφες τους γιατί εν ουλλες τοσο κοντα σε ηλικία. Από οτι βλέπω τζαι δαμέ εν πολλά φυσιολογικό τουτο το πράμα (να εν νεαρες μητέρες, ανυπαντρες αλλά να εχουν κανονικότατα οικογένεια, έιδα πολλά παραδείγματα, μια παλια συμμαθήτρια μου στο πρώτο έτος που ήρτα Αμερική, είσhεν δίδυμα τζαι εν επαντρεύκετουν τον παπα των μωρων για να μεν χάσουν τα επιδόματα. Ένιγουέι επαραστράτησα, εν άλλον θέμα τουτο)

Εσκέφτηκα την τουτη την ιστορία γιατί τελικά εν χρειάζετε το "Αν" στο στιχο του Δεληβορια...Ζουμε σε τουτη την εποχή, αλλά υπάρχουν άτομα που στα 21 τους εχουν παιδια, κουμπάρους, σπίτι πεθερικά. Εγω στα 29 μου τζαι λαλώ μωρά;;; Είμαι ακόμα νέα! Τζαι μετα σκεφτουμαι τες τζείνες που στην ηλικία μου θα έχουν 8-9 χρονων μωρό. Ναι έχω τζαι στην Κύπρο ξάδερφη με ετσι ηλικιακη διαφορα με την κόρη της (αλλά η κόρη εν 19 τωρά) τζαι μια συμμαθήτρια μου του σχολείου που έσhει μεγάλα μωρά, αλλά εν έτη 2011 φαινεται μου παραξενο....Ξέρω οτι υπάρχουν τουτα ακόμα τζαι σημερα στην Κύπρο αλλά επειδη εν γίνουνται κοντά μου ή στην οικογένεια μου, εν το ειδα που κοντά ποτέ τζαι εν μπορώ ποτέ να το διανοηθω για τον εαυτό μου.

Απλά με αφορμή το στίχο του τραγουδιου, τουτες τες ιστορίες με τες κορούδες τζαι γενικά συζητήσεις προσφατες για μωρά τζαι οικογένειες, ήρταν μου τουτα ουλλα στο μυαλό. Για μένα το να κάμεις ένα μωρο εν μεγάλη απόφαση. Τζαι επίσης μεγάλη αποφαση είναι το με ποιον θα κάμεις ένα μωρό. Δεν θα έκαμνα μωρο ποτε, μονο τζαι μονο για να κάμω μωρό για να γίνω μάμα γιατί εν εγωιστικό. Πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτετε αν θέλω ποτέ να γίνω μάνα....Γιατί κακά τα ψεματα, αν δεν γίνω μάνα εντος των επόμενων 10-12 χρόνων, εν θα γίνω ποτέ, βιολογική μάνα δατ ις, γιατι μάνα μπορείς να γίνεις τζαι υοθετώντας. 

Τωρά περνω φάση που σκέφτουμε μωρά;;; Νόου θενξ!! Ποτέ δεν εσκέφτηκα σαν μια άλλη Δήμητρα Παπαδοπούλου, "Εγω πότε θα γίνω μάνα;;" Αλλά πιστεύκω ότι θα θέλω να γίνω μόνο εαν βρεθεί ένας άντρας να μου εμπνεύσει τουτο το συναισθημα. Που θα θέλω τα μωρά μου να έχουν τζείνο για πατέρα τζαι να του μοιάσουν (λίο) τζαι να τα μεγαλωσουμε μαζί. 

Ετω ήρταν μου τουτα γιατί τουτες τες μέρες μιλουμε με φίλες, με την Πρασινομήτωρ κτλ για μωρα, τζαι ότι το κάθε πράμα πρέπει να γίνετε στην ώρα του....Τωρά έχουμεν δουλειές, Αρχοντες τζαι εργασίες που περιμένουν δημοσίευση. Εν μεγάλο θέμα τζαι θα το ξανααναλύσω άλλη φορά.

Καλή εβδομάδα σε όλους τζαι έτον δαμέ τζαι τον Φοίβο να σας τα πει τζαι ο ίδιος τζαι μετά την Δήμητρα που αναρωτιέται πότε θα γίνει μάνα.


17 σχόλια:

  1. Ντα εγώ 24 είμαι, τζαι στα 19 μου (αλόπως) που εκάμαμε ένα ριγιούνιον του σχολείου μας, ε΄χια συμμαθήτριες κάμποσες (3-4) με ένα μωρό, τζαι μάλιστα η μια που εκάθετουν απέναντι μου που εσηκώθηκε να πληρώσει τζαι να φύει, ήταν (πολλά) έγκυος στο δεύτερο. Το τραγικό εν ότι κολώνω να ρωτήσω λεπτομέρειες γιατί νομίζω ότι εν ανεπιθύμητα τούτα τα πράματα τζαι νοιώθω ότι παίζω με τον πόνο του άλλου.... τζαι εν λαλώ τίποτε τζαι στο τέλος φαντάζουμαι νομίζουν ότι είμαι μαννή...

    Τέσπα... μακάρι να κάμνει ο κόσμος τα όνειρα του πραγματικότητα, χωρίς να καταστρέφει ζωές άλλων αθρώπων ή μωρών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πιστεύκω ότι θα θέλω να γίνω μόνο εαν βρεθεί ένας άντρας να μου εμπνεύσει τουτο το συναισθημα...the same here!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μας δαμέσα κάμνουν πολλά μιτσίες μωρά,πολλά συχνά βλέπω κοπέλες με τα μωρά τους και είμαι σίουρη ότι εν απλά οι μεγάλες τους αδερφές ώσπου ακούω το μάμι και σιοκάρουμε.Εννοείται ότι ενεν καιρός σου ακόμα να σκέφτεσαι για μωρά κλπ.Εγώ το άλλο που σκέφτουμε πολλά που βλέπω φίλες,ξαδέρφες κλπ που έχουν πολλά χρόνια σταθερή σχέση και λεω και ΄γω καλά ενθα βαρεθούν να κάμνουν την ίδια ζωή;εννοώ άμα αρκέψεις μια σχέση/οικογένεια που τα 20 σου,ώσπου να φτάσεις στα 30/40 εν βαρκέσαι;
    Εντομεταξύ το Σ'αγαπώ/Μ'αγαπάς είχα το χρησιμοποιήσει μαζί με άλλες ελληνικές κωμοδίες πρόσφατα για μια εργασία,και ένα που τα αποτελέσματα που μου είχαν φκει εν ότι η Δημητρά ενισχύει τα στερεότυπα που υπάρχουν και το πως αντιλαμβάνουντε οι γυναίκες τον ευατό τους και ότι τελικά ίσως εν τούτα τα στερεότυπα που διαμορφώνουν συγκεκριμένες συμπεριφορές.
    Ενιγούεϊ άι γκες μάι πόιντ είναι ότι ούλά με τον καιρό τους και για τον καθένα τούτος ο καιρός εν διαφορετικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Moonlight
    Εν τουτο που φοούμαι τζαι εγω για ετσι περιπτώσεις. Ότι σε κάποια φάση εν να το μετανοιώσουν...Συμφωνω απολύτος με το τελευταιο σου κόμμεντ. Στο κάτω κάτω γουοτεβερ μεικς ένιγουαν χάπι...

    @Marcella
    Καταρχας καλωσόρισες στο μπλογκ τζαι χαιρουμε που συμφωνουμε! :)

    @Μαριλού
    Μα νομίζω τουτο ουλλο ήταν το ποιντ του Σ'αγαπω-Μ'αγαπας. Η Δήμητρα ήταν ένα στερεότυπο το οποιο στην σειρά θεωρώ ότι εσατιρίζαν... Το ίδιο τζαι ο ρόλος του Θοδωρή, ενός αντρα ευθυνοφοβικού.

    Το κάθε πράμα στο καιρό του.Εννοείται ότι εν σκέφτουμαι μωρα....απλά είπα να καταθέσω την γνώμη μου περι του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόρη ξέρω το ότι εν σκέφτεσαι μωρά,άι γουλτ φρικ άουτ ιφ γιου ντιντ!
    Το θέμα μου με την σειρά εν το εξήγησα καλά.Αλλά ενιγουέϊ νεβερ μάιντ.Πάντως τζίνο που ήθελα να πω πριν και εξήχασα εν ότι γουαο για τη Λουπίτα και την άλλη που έχουν και μωρά και σπουδάζουν.Πρέπει να εν πολλά δύσκολο πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Μαριλου
    χαχαχαχα εγω να δεις τι φρικ άουτ θα έκαμνα αν εσκέφτουμουν μωρά.
    Ναι εν μπορώ να με φανταστώ να εχω μωρα τζαι να σπουδάζω...τζαι ειδικά η μια που όσον τζαι επέρνα...να δουμε τι θα κάμει τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ναι κι εγώ πότε θα γίνω μάνα; Να βουρώ τα Βου-οειδή μου γυρώ-γυρώ και να σου τα φέρνω να τους βάλλεις εξετάσεις μαθηματικών...

    Τέλοσπαντων.. που την μια θέλω ΤΩΡΑ! που την άλλη ούτε λεφτόν, ούτε μέλι!

    θα περιμένω κι εγώ την ώρα μου! αλλά το μητρικό μου ένστικτο χτυπά... λέω να πάω εθελόντρια να κρατώ βρεφούθκια που εν άρρωστα στο νοσοκομείο γιατί βοηθά στο να γιατρευτούν...κόπιασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @K.B
    χαχααχ! Φοουμαι αν παεις στο νοσοκομείο εθελόντρια, όι μονο εν θα πατήσεις σνουζ στο βιολογικο σου ρολόι, αλλά θα χτυπα τόσο δυνατά που ένιξερω τι θα πρέπει να κάμουμε μαζί σου.
    Το δικό μου όπως ξέρεις ακόμα εν εχτύπησεν καν! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρεσεν μου που είπες ότι εν θα κάνεις μωρό μόνο και μόνο για να γίνεις μάνα. Ο καθένας μας πρέπει να γίνεται γονιός όταν είναι έτοιμος να αναλάβει την τεράστια ευθύνη που είναι να μεγαλώνεις κάποιον από το μηδέν.
    Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν γονείς νέοι δεν σε υποχρεώνει κι εσένα να πράξεις το ίδιο. Κατά τα την άποψη μου είναι καλύτερα κάποιος να γίνεται γονιός όταν είναι “μεγάλος”. Έχω σου και επιχειρήματα: είσαι οικονομικά ανεξάρτητος κι έχεις μία σταθερή δουλειά, λόγω του ότι είσαι πιο ώριμος οι έξοδοι σου έχουν μειωθεί άρα θα μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο παιδί σου. Τελευταίο, δεν έχεις απωθημένα! Εμένα η μητέρα μου με γέννησε στα 23 της και πάντα την ακούω να παραπονιέται για τα πόσα πράγματα ήθελε να κάνει όμως έχασε την ευκαιρία γιατί έγινε μάνα.
    Ευτυχώς στη σημερινή κοινωνία οι γυναίκες όπου αποφασίζουν να γίνουν μητέρες μετά τα 30 είναι πολλές και πιο αποδεκτές σε σύγκριση με τα παλιά χρόνια. Αυτή την εποχή υπάρχουν τόσες ευκαιρίες για μία γυναίκα. Τώρα η γυναίκα είναι ισότιμη του άντρα και πηγαίνει πανεπιστήμιο, επιλέγει να αφιερωθεί στην επαγγελματική της καριέρα, με την μείωση των αποστάσεων μπορεί η ίδια να επιλέξει να ταξιδέψει και να ζήσει μακριά από την οικογενειακή της φωλιά.
    Δεν πρέπει να σε αγχώνει το γεγονός. Θα έρθει όταν θα έρθει. Στο λέω γιατί κι εγώ έχω μία ξαδέρφη μου όπου πέρασε τα 30 της και συνέχεια οι συγγενείς την πρήζουν για το πότε θα παντρευτεί και πότε θα κάνει παιδί. Η ίδια είναι πολύ καταξιωμένη στην δουλειά της όμως βλέπω πως όλη αυτή η πίεση και η κριτική από τον περίγυρο της την έχει επηρεάσει αρνητικά.
    Όπως και να έχει, μπορεί να είναι μία φάση για εσένα, ξέρεις σιορ, ορμόνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία τα λαλείς. Όντως το να γίνεις γονιός εν μεγάλο βήμα στη ζωή κάποιου. Εν milestone. Γι' αυτόν πρέπει να γίνεται ΜΟΝΟ υπό τις σωστές προϋποθέσεις τζαι με το σωστό timing. Τα μωρά έννεν ούτε για να φκάλουμεν τα απωθημένα μας, ούτε για να "τυλίξουμεν" τον γαμπρόν τον καλόν, ούτε για να αναθερμάνουμε τη σχέση μας, ούτε για "να έρτουμεν πιο κοντά με τον/την σύντροφο μας".

    Επειδή ξέρω τον τρόπο που σκέφτεσαι, ξέρω ότι εν θα βιαστείς τζι όταν το αποφασίσεις θα είναι συνειδητή επιλογή τζαι εννα είσαι έτοιμη για να γίνεις μάνα. Τζαι ξέρω επίσης ότι θα είσαι πολλά καλή σαν μάνα. Θα φορείς σhισμένα εσκιμώ στα μωρά κλπ...ahem, επαρασύρθην! :Ρ

    Υ.Γ: το συγκεκριμένο άσμα εν ένα που τα πιο αγαπημένα της γυναίκας μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πολλά καλά τα είπες..και εγώ έτσι το σκέφτουμαι για τα μωρά..

    παλιά ήμουν πολλά αρνητική και ελάλουν οτι εν θα κάμω ποττέ. Τωρά στα 27 μου βλέπω το πιο θετικά. Αλλά μόνο αν έβρω αυτόν που θα με κάμει να νιώσω οτι εννά το θέλω και οτι εννά τα καταφέρουμε μαζί..γιατί it's a huge responsibility..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Μαθητούδι
    Το να κάμεις μωρό μόνο τζαι μόνο για να ικανοποιησεις τον εαυτό σου για να πεις, χατε έγινα τζαι μάνα, εν πολλά εγωιστικό τζαι άδικο για το μωρό.

    Εσhεις πάντως καλά ποιντς.. Φυσικά ο κάθε ένας ας κάμει ότι θέλει, αλλά εγω συμφωνω ότι δεν ειναι το πιο ιδανικό να κάμεις οικογένεια πολλά μικρός/η.

    Εμένα μεν ανησυχείς, οι ορμόνες μου εν εχτυπήσαν κόκκινο....προς το παρον παίζω το καρίαρ γουμάν! :Ρ

    @Ινβ
    Βρίσκεις με απόλυτα συμφωνη ντήαρ. Τζαι ειλικρινα λυπουμαι τους τζείνους που φτάνουν σε έτσι σημείο για να τυλίξουν γαμπρόν, ή "εκάμαμεν τζαι τρίτο μωρό για να δωσουμε ακόμα μια ευκαιρία στον γάμο μας κλτ. Εν τα σκέφτουνται τα μωρα σιόρ;

    Το υποθετικό μωρό μου θα φορεί μόνο οτ κουτουρ(ου) εσκιμώ....που θα του τα κάμω εγω τζαι η γιαγιά του η Πρασινομήτωρ.

    Υ.Γ. Τα χαιρετίσματα μου στην Μισες Ινβίκτους. Θέλω να δω τον Δεληβοριά που κοντά τζαι αν τυχει να ερτει ποτέ σαν είμαι Κυπρο, θα πάω με την Ουφ τζαι να έρτει μαζί μας πε της.

    @Ράνια
    Αυτη ακριβως εν τζαι η δική μου άποψη. Ενεν ότι είμαι αρνητική αλλά ιτ νιτς δε ράιτ τάιμ εντ δε ράιτ πέρσον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρασινάδα να του στείλουμε πρόσκληση του Φοίβου να έρτει Κύπρο τα Χριστούγεννα :-)

    συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα γράφεις και νομίζω ότι τα περισσότερα ζευγάρια έχουν παρεξηγήσει τον λόγο που πρέπει (;) να κάνει κάποιος μωρό!

    πάντως αν ο Φοίβος θέλει, πολύ ευχαρίστως του κάνω το μωρό του ;-)

    ^δεν άντεξα να μη το γράψω! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λοιπόν, άκου τι θα κάμουμε. Θα στείλουμε πρόσκληση του Δεληβοριά....Αλλα πρώτα θα προσεγγίσουμε την Μισες Ινβίκτους για να πείσει τζαι τον Μίστερ Ινβίκτους (που ειναι πανταχου παρον και τα πάντα πληρον) να υπογράψουν τζαι τζείνοι το αίτημα μας. Η Μισες Ινβίκτους εν "κρατημένη" ετσι εν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα. Εγω, ετσι τζαι βάλει μια φίλη μου στο μάτι έναν άντρα, εγω του βαλλω Χ, αααααρα ο Φοιβος θα σου μείνει εσένα.

    Σοβαρά τωρα, έσhει κάτι πάνω του, ετσι μια μικρή ατσαλοσύνη με ένα "νερτινες" που εν πολλά χαριτωμένο! Τουτος μάλιστα, εν σωστος λόγος να θέλεις το παιδί του! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγώ σκέφτουμαι ότι εν μεγάλη υπόθεση. Δε τι ανθρώποι υπάρχουν. Τι κοινωνικά συστήματα μας καταπίνουν. Πως να μεγαλώσεις μιαν νέα ψυχή μέσα δα. Το άγχος μου εμένα εν τούτο. Κάτι που κάποιο άτομο που ήταν κοντά μου δεν εκαταλάβαινε. Όποτε το πω τούτο ακούω το περιβόητο "εννα προσπαθήσεις". Τέλοσπάντων, συνήθως εν σχολιάζω σε έτσι θέματα. Εν λαλώ άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταλάβω σε γιατί εν δυσκολες εποχές. Τα μωρα σημερα ξιχάνουν να εν μωρα, βιάζουνται τζαι μεγαλώνουν τζαι γενικά εν πολλά τα θέματα, ας μεν το σκαλίζουμε. Που την άλλη λαλώ, τζαι εμεις εμεγαλωσαμε σε δύσκολες εποχές, αλλά εφκήκαμε (σχετικά) νορμάλ (λέμε τώρα), γιατί όι τζαι τα υποθετικά μωρα μας.

    Ένιγουει όπως είπα τζαι πιο πάνω, παιδί θα σκεφτω να κάμω αμαν βρεθει κανένα άξιο παλικάρι να μου το εμπνεύση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να υπογράψουμε και να πάμε μόνο γυναίκες γιατί ο Φοίβος στις συναυλίες του έχει μια προτίμηση στις γυναικοπαρέες... όταν μας πλησιάσει θα εξαφανιστείτε όλες και θα με αφήσετε μόνη μαζί του χε χε χε

    ατσαλοσύνη και λίγο φλώρος αλλά εν πολλά σέξυ... ούφφου χέλω τον! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή