Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Big Lab Theory επεισόδιο 9 - τελευταίο

Και να που εφτάσαμεν στο τελευταίο επεισόδιο της σεζον με τίτλο "Δε γουαν γουεν ΠαΣχιΦα μπικαμς χιστορι"

Ο Αρχων είναι ιδιοκτήτης ενος Μακ Έαρ, τι ήθελα να το αναφέρω στο σνικ πρίβιου, εμάθκιασεν τον Στιβ ο Εύρος τζαι όπως με ενημερώνει το Κοιμωμένο, ο Στιβ επαρετηθηκεν...είναι να μεν σε πιάσει ο Εύρος στο στόμα του...!!!! 

Ο Άρχων βουρά πάνω κάτω ουλλη μέρα, τζαι δώστου πάσες για νέα προτζεκτς τζαι γραφειακες δουλειες. Τα μηχανήματα εν τα εσασεν σωστα ο τεχνικός που μας εχρέωσεν τα μαλλοτζέφαλα μας τζαι αυριο θα ξανάρτει. Αν δεν τα σάσει καλα, μα τον Θεον ενιξέρω τι θα γίνει. Θα δει μιαν πλευρά μου που εν είδεν ποτέ κανένας!

Ο Ραζ λείπει...επίεν Ινδία να παντρέψουν την αρφήν του με τον "άσπρο" όπως τον αποκαλουν οι γονεις τζαι το σόι του...Χατες βιον ανθόσπαρτον τζαι στα δικά μας οι ελεύθερες.

Ηρτεν επίσκεψη ο παπάς του Οκλαχομά. Ουλλα τα παιδικά του τραυματα εφκηκαν στην επιφάνεια.Ενα μαμας μποι ο Οκλαχομάς με φάδερ ισhιους.....ιτς κόμπλικέιτετ για τον καημένον.

Ο Βου ετέλειωσεν τζαι επίεν εις το καλό τζαι τελειώνει τζαι τουτην την εφτομάδα η ροτέισhιον στιουτεντ.

Αναμένετε ενα πολλά μπιζι πρόγραμμα ως τα Χριστουγεννα αλλα υγεία τζαι τα υπόλοιπα έρκουνται.

Τελευταίο αφήνω το ΠαΣχιΦα....Προσπαθούμε να στείλουμε πίσω το πέιπερ. Εν στα σhέρκα του τζείνου. Εχτες αποφάσισε να μας στείλει τα figures. Εσυζητήσαμεν τα μετα οι 3 μας με τον Άρχων. Ο Αρχων είπε μερικά πράματα εν πρεπει να μπουν μέσα. Εγω εσυμφώνησα με τον Άρχων. Ο ΠαΣχιΦα λαλεί οκέι εν με κόφτει θα κάμω ότι μου πείτε. Είπα του τζαι εγω ανοίεις φάλιες αν βαλλουμε πολλά πραματα νέα μέσα. Σκοπος ειναι να το στείλουμε πισω, να γίνει δεχτον τζαι μετα τα υπολοιπα σε αλλο πέιπερ. Ο Αρχων εσυμφώνησε. Σημερα είπεν του "λετς γκετ ιτ άουτ μπαι δε εντ οφ δε γουικ". Αμην και πότε Άρχων μου!

Μετα που καμιά ωρα στελλει τες αλλαγές που έκαμε. Μερικές εν τες έκαμε. Ο Αρχων έν ήταν τζαμέ. Λαλω του, ΠαΣχιΦα, ελα να σου πω, εξιασες την μια στο φιγκερ 4. Τί ηθελά να ανοιξω το στόμα μου άρχισε σχεδόν να μου φωνάζει τζαι εμείναν τζαι οι αλλοι χάσκοντα! Πρας άι νιου γιου γουτ σέι δατ! Ε λαλώ του αφου γιου νιου γουάι ντιτ γιου νοτ τσέιντζ ιτ. Τζαι άρχισε να μου λαλεί οτι σιγα το πράμα που εν άλλαξεν, τζαι ιτς τζαστ σαμθινγκ σμολ. Οκέι λαλώ του, εχω ακόμα ενα κομμεντ για κάτι αλλο αλλα εν θα σου πω αφου εν μπορεις να δεχτεις την αποψη μου. Λαλει μου όι να μου πεις (πάλε με ψηλο τόνο). Λαλω του όι εν θα σου πω τίποτε. Μια χαρα ξέρεις τα ουλλα που μονος σου απο οτι φαινετε τζαι εν μπορουμε να σου μιλήσουμε πλέον τζαι έφυα τζαι επία να βοηθήσω την ροτέισιον στιουτεντ που με επερίμενεν.

Μετα την νύχτα, ήρτεν ο Άρχων τζαι εσχεδιάζαμε ένα νέο προτζεκτ μαζι καμιαν ώρα ως τες 8:30 την νύχτα. Μετα λαλεί μου, "ιτς δε ράιτ κολ το ασκ ΠαΣχιΦα το μέικ δόουζ τσέιντζες ράιτ;;" Ναι λαλω του εγω τζαι ειπα του αποψη μου για τα ριβιζιονς του πέιπερ.

Σήμερα μπαινει ο κυριος ΠαΣχιΦα τζαι σαν εδουλεφκα πάνω στο κομπιουτερ να κάμνω design κάτι DNA sequences, πιάνω ένα ή-μειλ που έισhεν πάνω το πέιπερ τζαι έγραφε ένα ξερο "Please edit". Ενευρίασα. Μα σορρυ εχτες εν ήθελες να σου πω την γνωμη μου τζαι τωρα πλιζ έντιτ. Εφανηκα επαγγελματίας όμως τζαι απαντησα του ενα ξερό, "γουιλ ντου". Το απογευμα μετα που εφκαλα τα μαθκια μου ουλλοι μερα πάνω στο πέιπερ, εστειλα του τα κομμεντς μου. Εν απάντησε. Ουλλο το απογευμα ελλειπεν.

Ντηαρ φρεντς, ξέρω οτι σας αρέσκουν οι τσοφτες με τον ΠαΣχιΦα αλλά κάπου δαμε εξενέρωσα τελειως. Ναι οπως σας είπα, εν ενδιαφέρον άτομο, αλλα δατς ιτ. Τζαι αν με εβαλλετε τζαι εσεις τζαι καποιες φιλες να προσπαθησω να τον δω διαφορετικα, δεν γινετε. Εν όπως ενα πρότζεκτ στην δουλεια...αμαν εν λειτουργά τζαι ξέρεις δεν θα φέρει αποτελέσματα, αφηνεις το τζαι κάμνεις κάτι άλλο. Ο ΠαΣχιΦα εν ανωριμος τζαι θα δανειστώ τα λόγια ενός σοφού άντρα (του Ντάλλας που το Της Ελλαδος τα παιδιά) τζαι θα πω "εγω κάτι τέτοια αγοράκια, τα στέλνω στο περιπτερο να μου πάρουν τσιγάρα" τζαι για να φανταστείτε δεν καπνιζω καν, ενω ο Ντάλλας σε τζείνην την σκηνή εκάπνιζεν!

 Απο την νέα σεζον,  ο ΠαΣχιΦα θα είναι πλέον ένας ρόλος στο εργαστήριο οπως τον Ραζ, τον Οκλαχομα κτλ. Εννοείται ότι μπορουμε να λαλουμε τσοφτες για τζείνον, να αστειεφκουμεν κτλ. Αλλα εδω τζαι κατι μερες εσκεφτουμουν το θεμα τζαι εκατάληξα οτι το θέμα ΠαΣχιΦα ετέλειωσε. Τζαι είναι να μεν αποφασίσω κάτι εγω! Ασχολούμουν γιατι ήθελα να ασχοληθω με κάτι τζαι τουτο το κατι έτυχε να ηταν ο ΠαΣχιΦα. Εγω ψαχνω κάτι άλλο στην ζωη μου τζαι ακόμα να το έβρω. Ναι θα πειτε, μα ίσως υπάρχει ελξη με τον ΠαΣχιΦα τζαι ουλλα τουτα κάμνει τα γιατι εν ανώριμος, τζαι νερντ, τζαι ένιξερει να συμπεριφερθεί κτλ. Φάιν δέχουμε το. Τουτα εν πιθανό σενάριο αλλα δεν με κόφτει πλέον....Παρα είμαι καλή με τους ανθρωπος καμια φορα τζαι εν λάθος. Εν 30 χρονων πλασμα ο ΠαΣχιΦα...τζαι εγω εν είμαι μητέρα Τερέζα ουτε "γιατρος" χωρις συνορα, τζαι πρεπει να σκέφτουμαι τζαι τον εαυτο μου. Εγω είμαι άτομο της λογικής τζαι όσοι με ξέρουν, νομιζω καταλαβαίνουν τι εννοώ... Ξερω τι θέλω στην ζωη μου τζαι κανει ασχοληθηκα με το συγκεκριμενο θέμα τζαι ειλικρινα αυτες τες μερες εν το απολυτο ξενερωμα,προπάντων προς τον ΠαΣχιΦα σαν άτομο. Γιατί παρόλες τες πελλάρες που λαλω/ουμεν δαμε για τον ΠαΣχιΦα, εγω εν επιστεψα σε κάτι παραπάνω.

Ναι ξέρω τα "καλυτερα να μετανοιωνεις για κατι που εκαμες παρα για κατι που δεν εκαμες" ή το "αφου υπαρχει ελξη δωσε μια ευκαιρια" κτλ τζαι συμφωνω με τουτα, αλλα δις ις δι εντ οφ ΠαΣχιΦα ας γουι νοου χιμ. Τον τελευταίο καιρό έπεσεν τέλεια που το μάτι μου τζαι αμαν πέσεις που το μάτι μου, δυστυχως δατ ις δι εντ. Εσhει καιρό να του πάρω κάτι στο εργαστήριο για λαντς, και ουτε προκειτε να του πάρω. Κομμένα τα πάντα. Φυσικά θα ειμαι φιλικη, τζαι προφεσιοναλ, αλλα δατ ις ιτ.

Οπως τζαι στην δουλειά, έτσι τζαι στην ζωή ξέρω τι θέλω, απλά στην δουλειά το επιδιωκω ενω στην ζωη όι. Το καταλογίζω στο γεγονος ότι δεν εβρέθηκεν ο κατάλληλος άνθρωπος. Την μια φορα που ενόμιζα εισhεν βρεθει, ήταν γιατί άι ντιτ νοτ νόου ένι μπέτερ, τζαι πλας εκυνήγησεν με τζείνος. Εν τζαι απο επιλογη που είμαι  έτσι αλλα τζαι που ντιφενς μέκανισμ. Ετσι ειμαι, τι να κάμουμε.

Ηταν πάντως μια ωραία σεζον της σειράς...με τα κομμεντς σας να εν τζείνα που κάμνουν τα ποστ γεματα χιουμορ με τα αστεια τζαι τες έξυπνες ατάκες! Το Μπιγκ Λαπ Θιορι θα επανέλθει με την δευτερη σεζον, μολις υπάρξει υλικό......Προς το παρον έχω/εχουμε να γραψουμεν την συνέχεια του "Τσιζκεικ παρτυ" τζαι πολλά άλλα. Που ξέρετε μπορεί να εμφανιστεί τζαι κανένα άλλο σηριαλ....

23 σχόλια:

  1. Κοίτα, όσο φαν τζιαι να είμαι υπέρ του δράματος άμαν ο ΠαΣχιΦα σε έφερε σε τέθκοια όρια ιντίτ εν ώρα του να μείνει πίσω σαν σεκοντάρι κάρακτερ. Εν μπορεί να σε επηρεάζει έτσι αρνητικά επειδή τζίνος έσhιει ίσhους.

    Καλά όσα λέμε τζιαι σπάζουμε πλάκα αμπάουτ δε φλέρτινηκ εντ γουότ νοτ αλλά if you know it's not right, it's not right! Εν τζιαί έννα σπάσει το πλάσμα.

    Σέκοντ σίζον μπορεί να έρτουν άλλα ενδιαφέροντα άτομο στο προσήνιο. Που ξέρεις; =D

    Καλημέρες φρομ λε σhίπρε! =) χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεν στεναχωρκέσαι. Συμφωνώ με την άποψη του πάνω πατώματος. Μπορεί στη νέα σεζόν να κάμει την εμφάνισή του ο ΠαΑρτΦα (Παιδί με Αρτιμελείς Φανέλες) ή ο ΠαΣχιΠα (Παιδί με Σχισμένο Παττελόνι AKA κρυφοεπιδειξίας), πού ξέρεις τι σου ξημερώνει η Αμέρικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έν ο Ντάλας-Νταλάρας που το είπε όι η Μπουμπου σε λα κοντες.

    Ένιγουέις. Χου κκέαρς για τον ΠαΣχιΦα. Καταρχάς εν κοντός. Τζε δεύτερον εν πρίχτης :P Μπρινκ ον δε ΠαΑρτΦα!!! (ακούετε λιο σαν το πάρτα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠαΣχιΦα, αγαπώ σε εκτιμώ σε αλλά dude...εξενέρωσες με τζι εμέναν τωρά! Κρίμας τα replies που έκαμα για λλόου σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εν τον εμμάθκιασα. Εμμάθκιασεν με τζίνος τζαι τούτη εν η τιμωρία του (μαμώ το σhιστάϊ μου όμως ίντα συγχρονισμός α, φάκιν' ελλ).

    Anw, εν πολλά άσχημο να ππέφτει κάποιος που μια θέση στην οποία τον είχες βάλει. Για ότιδήποτε κ αν πρόκειται αισθηματικά, επαγγελματικά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατανοητόν πλήρως, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές. Ξέρεις ότι τώρα που ξενέρωσες και δεν ασχολείσαι, παίζει να κάνει κίνηση με το δικό του πάντα περιέργο τρόπο. Η πείρα έτσι μου έχει δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρας μου Φιαρ Νοτ: Κάτω ο ΠαΣχιΦα! κανεί τον,εν κανεί που του εκάμαμε τη χάρη και ασχοληθήκαμε μαζί του συμπεριφέρεται και σαν το μωρό.Εναφ ις ενάφ.Άτε αναμένουμε με αγωνία το Τσιζκέικ Πάρτυ Ακτ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. The Pras Manifesto!!! Χαχα να θκιαβάσζω τούτο το ποστ τζαι πουπίσω να ακούετε το Express Yourself!
    We think very much alike ρε Πρας! Να μεν ππέσει ο άλλος που τ αμματιν μου! ΠΑΕΙ! Δεαρ αρ νοου εξκιουσες:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ουυυυ εξενέρωσε με τζαι εμένα τωρα ο ΠαΣχιΦας!! τζαι είναι να μεν ξενερώσει μια γυναίκα γιατί μετά γίνεσαι χιστορι! Γκο Πρας!

    Εξηασε τις φατζες τζαι τα υπολοιπα καλούδια που τον εταίζες;;;;

    Εγω πάλε παρα ΠαΑρτΦα προτειμώ τον ΠαΣχιΠα!

    Τζαι επίσης συμφωνώ πως την τέλεια ατάκα που εγραψες είπε την Ο Νταλας και όχι η Μπουμπου στο δε ουον ουιδ δε δράκος του Καψιμή. Πλις εντιτ (!!!! νοου ππαν ιντεντετ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Lucrezia
    Συμφων΄1000% μαζί σου...Θα κάμω μονομελή επιτροπη για να καμω καστινγκ του πρωταγωνιστή τις σιζον 2!! Καλημέρες!!!

    @Ανώνυμη
    Ο ΠαΣχιΦα ήταν τζαι ΠαΣχιΠα...ετσι τωρα παμε μόνο για ΠαΑρτΦα πλιζ!!! τζαι επίσης αν γίνετε να το κάμουμε ΑνΑρτΦα...οπου Αν-αντρας...κανει με "παιθκιά"

    @Πελλ
    Κόρη σορρυ ναι.....ήμουν κουρασμένη τζαι εσυγχυστηκα...εν ο Νταλλας βεβαιως που το είπε. Θα το σάσω.

    Ναι χου κέαρς. ειδες τον τζαι που κοντά εσι...πολλά κοντα! Εν ταππος! (οκ να υπαρβάλλουμε τζαι λιο για εφεκτ)

    @Ινβ
    Μανα μου ρε...μεν ανησυχεις. Εν εχαραμιστηκαν τα ριπλάις...ξέρεις γέλιο που εκάμαμεν. Εσhισες τες τελαντωτές οξα ακόμα;;

    @Ευρος
    Ανατρίσhιασα που τον συντονισμό σας με τον Στιβ. Αν ειναι βαλλε κανένα στον ματι που εν χωνευκουμε...

    Ναι αμαν πέφτει καποιος που το μάτι σου, σαστα βράστα.

    @Ινα
    Πρινγκ ον δε άλλες πορτοκαλιές! Χμ..εν εχω πειρα στο θέμα, παιζει τουτο που λαλείς σαν σενάριο..εν το εσκέφτηκα.

    @Μαριλου
    Ναι ποψε να γράψω το παρτ 2...εκτος αν εμνευστει ο Εύρος τζαι γράψει το τζείνος....
    Εναφ ις εναφ...κανει!

    @Ροσα
    Δεαρ αρ νόου εξκιουσες...Εισhεν αρχίσει να πέφτει που τζαιρο σιγά σιγά αλλα τωρα εδωκεν την τέλεια κάτω...

    Λαλεις να εν του επαγγέλματος ο τροπος σκέψεις;;;

    @Ξιπ
    Το οτι τον ετάιζα εν γιατι εχω την αναγκη να μοιραζουμε τες δημιουργίες μου με κάποιον. Παντα υπάρχεια ετσι άτομο....τωρα γυρευκω ρεπλέισμεντ. Ποιος θέλει να του μαϊρεύκω;;;

    Ναι τέλεια ξενέρας...

    Θα σασω την ατακα...Απορω πως έκαμα το λαθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έshισα τζαι τες παντόφλες τες Dolfin πιλέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. συμφωνώ με τους προλαλήσαντες (ναι σιγά να μεν το έγραψα σωστά!)..κρίμας τα comments που εγράψαμε!

    να τον κάμεις κομπάρσο στο επόμενο season..κανεί τον!

    σιγά ολάν..εννά έβρουμε καλύτερο!

    εγώ αν ήμουν στην θέση σου ήταν να του μιλήσω..εντελώς professionally και ήρεμα ήταν να του πώ γιατί μάνα μου αντίδρασες έτσι αν έχεις κάποιο θέμα να το λύσουμε για να μην υπάξουν παρεξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ράνια
    Κομπάρσος τζαι εν τζαι πολύ του!! Πριν εμυθοποιούσεν τον η μπλογκοσφαιρα (λέμε τώρα) τζαι τωρα χέζει τον! Καλα να πάθει!

    Ναι συμφωνω ότι επρεπε να του μιλήσω προφέσιοναλι, αλλα εν ενοιωα ανετα μπροστα σε άλλους. Εν κανει που εν ουλλοι φοιτητες τζαι εγω τρομάρα μου η πιο υψηλα υφιστάμενη, εν θελω να δωκω λαθος εντυπωση τζαι εν δυσκολη η θέση μου, έτσι προτιμώ να αποφευγω ετσι καταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ου άτε..
    Καλάν, αφού σε εξενέρωσε να πάει καμπάρσος καλό να μάθει.
    Μπριγκ ον δε ΑνΑρτΦα.
    Ορ δε ΑνΣχιΠα-Do (Ινβίκτους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μίλα του privately που εν θα είναι οι άλλοι μπροστά. ναι it's tricky άμαν είσαι ενα σκαλί πιο πάνω αλλά sometimes you gotta do what u gotta do!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρασιναδίτσα είμαι μαζί σου! Είπα σου επαρατάισες τον και επήρε το πάνω του ο αμπάλ(α)ωτος!

    Ακόμα εν τον είδα όμως και θα ήθελα να τον δω... να με πάρεις καμιά ημέρα... εν θα του πω τίποτε υπόσχομαι... ούτε αρ γιου τοκινγ κραπ το μαι πρας!
    χοχο shopping therapy το σαββατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ούφφου, επερίμερα ότι έννα εν έτσι η εξέλιξη.... Εν του φαίνεται πάντως να εν 30 από ότι μας λαλείς.... ή μάλλον φαίνεται του...εν άντρας...συνήθως κοντά στα 30 αρχίζει παλιμπαιδισμός σε κάθε πτυχή του χαρακτήσα τους φαίνεται μου...

    Ένιγουεϊ, αππάρεντλι δε μπεστ ις γετ ττου κκαμ.. :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Καϊσι
    Εβαλες μου ιδέα. Θα γραψω σήριαλ με πρωταγωνιστην τον φιλτατον Ινβικτους...θα εν αστυνομικου περιεχομένου!!!

    @Ράνια
    σήμερα ήπιεν το αμίλητο νερό τζαι καθετε στο γραφειο του...εγω βουρω πάνω κάτω...αης τον τζαμέ...

    @Κ.Β.
    Θενξ φορ δε σαππορτ. Ετοιμαστου για την είσοδο σου στο Τσιζκεικ Παρτυ Ακτ 2!!!

    @Μουνλάιτ
    τζαι μετα λαλεί σου της γυναικας η καρδια ειναι μια αβυσος! Του αντρα εν σταυρολεξο για δυνατους λύτες!

    Ναι δε μπεστ ις γετ το καμ! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. διάβασα στη lifo μια ομιλία του Steve Jobs, ήταν αρκετά συγκινητική, με έβαλε σε σκέψεις!

    και αυτό που είπες εσύ: "αμαν εν λειτουργά τζαι ξέρεις δεν θα φέρει αποτελέσματα, αφηνεις το τζαι κάμνεις κάτι άλλο."

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ουφ
    Θα δω τζαι εγώ πόψε τζείνο που εκαμε ποστ η Ράνια.

    Ναι, είμαι της άποψης ότι εν υπάρχει ποιντ να σκαλίζουμε καταστάσεις τζαι να πιέζουμε πραματα που ιτ σιμς δέι αρ νοτ μεντ το μπι...εν χασιμο ενέργειας τζαι χρόνου...Τουτο έμαθα του που την δουλειά τζαι εφαρμόζω το όσο μπορώ τζαι στην ζωή, χωρις να σημαίνει περιμένω αντάλλαγμα. Απλώς σημαίνει εν επιμένω σε ασκοπα πράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ναι, είναι σωστή πιστεύω η αντιμετώπιση σου... σχετικά με τον "παιδί με τις σχισμένες φανέλες" προτείνω να τον αποκαλείς με ολόκληρο το όνομα του, κομμένα τα χαϊδευτικά :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εν ξερω αν εν του επαγγέλματος.
    Λαλείς να εν του ζωδίου; Τι ζώδιο είσαι; Χαχα!

    Γενικά σε έτσι θέματα είμαι υπέρ της θεωρίας "move the f**c on" (τζαι μεν αναλώνεσαι πάνω σε βλακείες/βλάκες etc.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Ουφ
    Κομμένα τα χαιδευτικά εσhεις δίκαιο.

    @Ροσα
    χαχαχαχα! Ναι εν του ζωδίου τζαι μεν σου πω τζαι του ωροσκόπου ή τι στο καλό το λαλούν. ΛΟΛ.
    Συμφωνω και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή