Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Εν συντομία....

Αγαπητοί εν τω Χριστώ συμπλογκερς, καταρχάς σόρρυ που εχάθηκα. Παω δουλειά, βουρώ πάνω κάτω τζαι το πολύν να προλάβω να θκειεβάσω κανένα ποστ την ώρα που τρώω το λαντς μου. Θα κάμω σιγά σιγα κατς άπ τζαι θα επανέλθω δρυμήτερη! Μετα την δουλειά, έρκουμαι σπίτι τζαι γυρίζω με τες υπόλοιπες κοπέλες της οικογένειας Πρασινωτού.

Τα πρωινά ξυπνω τζαι η Πρασινομήτωρ εν ήδη στην κουζίνα τζαι θκειεβάζει το βιβλίο της.Κάμνει μου καπήρες τζαι πλυνίσκει μου τζαι φρουτα για την δουλεια...Μανα μου την μάμνα μου! Ώσπου να ξυπνήσουν τζαι να σαστουν οι άλλες, οι Πρασινομήτωρ κάμνει τζαι δουλειές, γιατί στο τέλος της ημέρας, ναι μεν εν μοντέρνα μάμα, αλλα εν τζαι Κυπραία, τζαι δεν μπορεί να πάει ενάντια στα γονίδια της Κυπραίας μάνας. Ευτυχως δείχνει μου πρώτα ποιά πράματα θέλει να πετάξει...

Η δουλειά καλα...ετοιμάζουμε τα ριβίζιονς για το πέιπερ τζαι γενικά έχω πολλην δουλεια, τζαι την Wingdings να με βουρά. Αλλά μανα μου την....εσυμπάθησα την...Σήμερα επήρα την Πελλ που ήθελε να έρτει...τες εντυπώσεις της καλύτερα να σας τες πει η ίδια.
Κατα τα άλλα πανικός στην δουλεια αλλα δημιουργικός πανικός (προσεξε ντήαρ τον τόνο, δεν αναφέρουμαι σε κανένα Πανίκκκκον, γιον μιας μακρινής θέιας).

Ο ΠαΣχιΦα μετα που της κατζίες της Δευτέρας, τωρα παιζει μου τον καλούλην. Τζαι μιας τζαι παίζουμε παιχνίθκια του νηπιωγωγείου, αν τζαι ο συγκεκριμένος εν 30 χρονον πλάσμα ΤV , την Τρίτη έδωκα του να καταλάβει ότι ήμουν θυμωμένη μαζί του τζαι τωρα εν μες τες καλοσύνες.... Γκρόου απ γιε μου! Αλλόπως εν να αρκέψω τζαι εγω να γυρίζω στα καφέ σαν την Μαριλού μου φαίνετε μπας τζαι γνωρίσω κανένα "καφετζήν" ωραίον....

9 σχόλια:

  1. Το θέμαν χρίζει περεταίρω μελέτης. Πραγματικά όμως. Όπως μου τους περιγράφεις άρκεχα τζαι συμπαθώ τον ΠΣΦ τζαι να μου την σπάζει η μιτσιά. Ας πούμεν ο ένας εν απλά φυρμένος του έρωτα τζαι γι' αυτόν τα κάμνει ενώ η άλλη ας πούμεν απλά θέλει να εν το τττιτσερς πππππέτ τζαι το σέντερ οφ αττττένσιον(εβριουαν).

    Το ότι σε ρωτά η μάμμμμα σου τι ενννα πετάξει ΠΡΙΝ να το πετάξει εν πολλά καλό χαρακτηριστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έshεις της κανένα κκομπιούτερ αβέϊλαπολ της Πρασινομήτωρ να μας θκιεβάζει οξά έζεξες την στες δουλειές; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυπραία μάνα..φκαίνουν ούλλες στο ίδιο μοντέλλο!!

    εγώ νομίζω cut him some slack του πασχιφα..αν πάρουμε παραδείγματα απο το Big Bang Theory βλέπουμε πόσο δύσκολο είναι για τους nerds οι σχέσεις τους με τις κοπέλες...και η Penny έδωσε του πολλά chances του Leonard!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κόρη ενα συμφωνήσω με τον Εύρο και για την μιτσία και ειδικότερα για το 'εφυρμένος του έρωτα' για τον ΠαΣχιΦα!
    Εν λίο μοούντι αλλά άτε μπορει ναν το τσάρμ του τούτο,γιου νεβερ νόου.Πάντως μπράβο που του έδειξες ότι ήσουν νευριασμένη,έτσι για να μεν νομίζει!Και είδες αμέσως εσυνήλθε.
    Να πεις της Ξιπ να μας πει και τις δικές τις εντυπώσεις που το ΠαΣχιΦα για να σχηματίσουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τί έγινε με το Πασχιφά; Έσπασαν τα νεύρα του που επιμένεις να κάμνεις την πάπια; :)))))))))))))))
    :Ρ :) :Ρ :) :Ρ :) :Ρ :)
    Νομίζω πριν πετάξει τίποτα άλλο η Πρασινομήτωρ εν καιρός της να πεταχτεί στο εργαστήριο να καλέσει το Πασχιφά στο σπίτι για φαγητό.
    Και μετά ρωτάς την εσύ αν θα τον πετάξεις ή όχι! Εεεε μα πιον! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

    Θα συμφωνήσω με τον Εύρο,έχει ένα όριο μεταξύ του φιλομαθούς/φιλότιμου και του τίτσερςπετ και η μιτσιά εν πάνω του.

    Άτε τυχερούλα! Μάμμα και αδελφές κοντά σου, να περάσετε τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ευρος
    Ο ΠαΣχιΦα εν βλακας τζαι το έχουμεν εμπεδώσει...αντα άλλην μελέτη να κάμουμε;;; Την κορού επαρεξήγησες την....ενεν τιτσερς πέτ....οποτε της πω έρκετε....αλλιως καθετε τζαι θκιεβάζει ένα βιβλίο, η στελλω της ύλη του εργαστηρίου τζαι θκειεβάζει ή θκιεβάζει για εξετάσεις SAT.

    Της Πρασινομήτωρ είπα της το που μιας εξαρχής. Εν πετάσσουμε πριν ρωτήσουμε...Τζαι μανα μου την μάμμμμα μου τζαι ακουει με! :)

    @Ινβίκτους
    Μεν ανησυχεις τζαι μια χαρα θκιεβαζει σας η Πρασινομήτωρ. Ειδικα εσένα που σου έσhει τζαι μιαν άλφα αδυναμία :)

    @Ρανια
    Σλάιτ προμπλεμ, εγω εν τζαι είμαι η Πέννυ.... Είπαμε είμαι κάτι σε πιο Έιμι Φαρα Φάουλερ στο πιο φυσιολογικό βέρσιον....

    @Μαριλού
    Το ότι εν μουντι, εξερα το που παλιά. Εν τζαι πολλά κλειστόν πλάσμα....Μα σορρυ ρε! Εσhει τζαι η υπομονή τα όρια...Τωρα να δουμε ποσον θα κρατήσουν οι καλοσύνες....Η Ξιπ ήρτεν εργαστήριο αλλά είσhεν φύει ο ΠαΣχιΦα. Είδεν τον όμως εχτες η μπέιμπι σις....Να σας πει τζείνη....

    @Θαλασσα Μωβ
    Ε όι τζαι κάμνω την πάπια....Όι της Πρασινομήτωρ εν της αρέσκει ο ΠαΣχιΦα...εσπιουνίσαμεν τον που το βιβλίο προσώπου.... Έσhει πολλά σκουλαρίτζια λαλεί :Ρ
    Την μιτσια επαρεξηγήσετε την ρε....μάλλον σας έδωκα λάθος εντυπωση...Μια χαρα κορούδα ένι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τσκτσκτσκ.... αφού ο μιτσής εν ερωτευμένος πώς τον θέλει να φερτεί λογικά και ως ενήλικας;.... Δες το και επιστημονικά. Μία μελέτη που είχε γίνει στην Ολλανδία (αν δεν κάνω λάθος) πριν από 2-3 χρόνια έδειξε ότι όταν κάποιος/α είναι ερωτευμένος/η τα μέρη του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται είναι τα ίδια με της σχιζοφρένειας!!! :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Αντρεας
    Ερωτευμένος εν νομίζω....σχιζοφρενείς μπορει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. To loipon 2 ekdoxes...
    a)g en eroteumenos k en oligon t agarpos (pedin ergastiriou vlps) k dn 3erei pos na t di3ei!
    H
    b)an esi ierarxika eshis pio megali 8esi tou zileukei je fkalei xolin! END OF STORY efkala porisma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή