Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Big Lab Theory επεισόδιο 7


Μανα μου την Wingdings μου τζαι θέλω να την υοθετησω στο εργαστήριο. Πολλά ταλαντούχον μωρό. Δειχνεις της ένα πράμα τζαι καμνει το. Ειπα της να έρτει τζαι του χρόνου τζαι θα την βάλλω να κάμνει παραπάνω πράματα. Ήρτεν τζαι η μάμμα της, η κόρη του Καρλ  προχτες τζαι σήμερα ήρτεν μαζί της για να δει το εργαστηριο τζαι λαλει μου ήθελα να σε ευχαριστήσω που εδέχτηκες να έσhεις την κόρη μου μαζί σου τουτο το καλοκαιρι. Σκεφτουμαι ότι αν ήμουν Κύπρο, ο αντίστιχος Κυπραίος Καρλ (ιφ δεαρ ις σατς έι πέρσον), θα το εθεωρούσεν δεδομένο το να έχω την αγγόνισσα , η οποια αγγόνισσα μάλλον θα ήταν καμια φαντασμένη ασχετη. Τζαι σιγα μεν έρκουνταν οι γονείς της να με ευχαριστήσουν δηλαδή.  Ετα τα καλά της Γιου Ες οφ Έι. 

Τον Οκλαχομάν εν να τον λύσω. Επειδή προχτες έσπασεν ένα φλασκ γυάλενον, ιμισh εχασεν την θέληση του για δουλειά εργαστηρίου τζαι προτιμά λαλεί να πάει πίσω στους κομπιουτεράδες. Ο συγκεκριμένος εν πολλά ντραμα κουιν. 27 χρονών γαρος τζαι κάμνει όπως το μωρόν. Πιαινε τον γιο μου τζαι άις μας ήσυχους. Ως τζαι ο ΠαΣχιΦα λαλεί μου “έλεος με τον Οκλαχομάν, που πρίζει σε λες τζαι είσαι η μάμα του”. Εν εξαναείδα ντράμα κουιν τέτοιου είδους! Οκέι εν καλό παιδί αλλα ωρες ωρες εν του ματς!

Ο Βου, συνεχίζει τες βλακείες  του. Την προηγούμενη εφτομάδαν ανέλαβεν τον προσωπικά ο ΠαΣχιΦα με δική του πρωτοβουλία, αλλά εσπασεν του τζαι τζείνου τα νεύρα. Εγω για πρώτη φορά γίνουμε τόσο “μπιτσι” με κάποιον αλλα τζείνος δεν παίρνει χαπάρι. Ο ΠαΣχιΦα πρώτη φορά έκαμε τόση υπομονή με κάτι τζαι εφτασεν στο σημείο να μεν αντέχει άλλο. Έτσι πππούλλιν δεν εξαναείδεν κανένας μας. Ο Άρχων επίεν τζαι έλεγξεν τες συστατικές επιστολές του. Που το εργαστήριο του Νομπελίστα, έσhει επιστολή που έγραψε ένας ποστ ντοκ του εργαστηρίου. Ο Αρχων είπεν μου οτι εν καλή επιστολή αλλά επίσης είπεν οτι αν συνεχίσει έτσι θα τον θκιώξουν που το πρόγραμμα.  Σημείωση επειδή λείπει ο Άρχων σήμερα ήρτεν η ώρα 1 τζαι έφυεν η ώρα 5. Ο Άρχων είπεν μου ότι του είπεν ότι πρέπει να δουλευκει κανονικές ώρες γιατι στην εσχάτη πληρώνετε για τουτες τες 6 εφτομάδες που μας τζαι είπεν μου να έχω έννοια για το ποσην ώρα εν δαμέ.

Ο Αρχων επίσης ανησυχεί για τον Ραζ. Προσπαθεί να τον στριμώξει αλλά ο ατου ο Ραζ......


Με τον Ραζ τζαι με τους θκυο αντεργκραντς επαίξαμεν προχτες για κανένα εικοσάλεπτο "δε πράις ις ράιτ" δηλαδη έπρεπε να μαντέψουν την τιμή διαφόρων αντικειμένων.....του εργαστηρίου. Εννοείται ότι εκερδισεν ο ένας ο αντεργκραντ ο τέλεια μιτσης.

Ο Άρχων επίε μιαν εφτομάδα διακοπές με την φαμίλια. Φυσικά δεν πτοείται που το να στέλλει τζαι να απάντα σε ή-μειλ. Ήδη ήρταν τα πρώτα για μερικά νέα καθήκοντα.....τζαι αναμένονται τζαι άλλα. Οι άντεργκράντς μας «κτυπουν κάρτα» ονλάιν τζαι τωρα είμαι υπευθηνη για να επιβλέπω τζαι να εγκρινω τες ώρες τους. Αναμένω κάμποσα τέθκοια μιας τζαι έκαμεν με υπουργώ παρα τω Άρχω.

Ο ΠαΣχιΦα (τελικά πολλά εμπνευσμένο το όνομα που του έδωκεν η Νίρι) μετα που τες κατζίες τους εγύρισεν το στο να εν καλός. Εγω έδειξα ότι με ενευρίασεν αλλά οκέι εχουμε τζαι ένα αλφα επίπεδο. Την Παρασκευή έφυεν λίο μετά το μεσημέρι. Εκαμνα κάτι για ένα προτζεκτ μας τζαι έστειλα του ή-μειλ αν μπορεί να το κοιτάξει το Σαββατο γιατί εν θα έρτω εγω μιας τζαι εν δαμέ οι Πρασινωτές κορουδες εκ χρυσοπράσινου φύλλου. Απάντησεν μου ότι οφ κορς θα το κάμει τζαι ότι εν πολλά νευριασμένος με τον Βου τζαι ότι ήρτεν ο ξάδερφος του για το Σ/Κ γι’αυτόν έφυεν νωρίς. Είπα το άι αντερστάντ γιατι ο Βου εν πανηλίθιος. Τζαι είπα του τα νέα μου. Είπεν μου ότι εχάρηκεν για μένα τζαι ότι το αξίζω γιατί άι αμ έι γκρέιτ πέρσον το χαβ ιν δε λαπ. Ειπα του ότι τζερνώ ντίνερ ορ ντρινκς όποια μέρα θέλει τζαι είπεν μου οφ κορς γουι σhουλτ σελεπρέιτ.  Πρεπει να το εξενυχτήσαν στο εργαστήριον εψες πάντως γιατί σήμερα εν νυσταμένος

34 σχόλια:

  1. E ατε να δουμε καμετε σελαμπρειτ με τον Πασχιφα!! οι τιποτε άλλο αλλά για να προχωρά τζαι η πλοκή της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oφ κόρς, οφ κκκκκόρς... Εννα του κάμεις τζαι παγωτόν τ.κ ??? α,α, ΑΑΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. με την προαγωγήν αυξάνουνται τζι οι ευθύνες α?
    ε δώκε τίποτε του πασχιφα να κάμνει, τάχα πως τον εμπιστεύκεσαι

    πέρκι ξαπολυθεί λλίον :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ νομίζω απλά ΠαΣχί(ζει να)Φά(ει) τ.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πικτζιαρ δις:
    Βαλλεις τη μαυρη ππενσιλ φουστουδα με κανενα σεξι τοπ τζαι να παεις πας τα 12ποντα(???) να του πεις "λετς σελεπρειτ, σιοου με σαμ γκουτ ταιμ".
    Οξα εννα συγχιστουν οι ηλεκτρολυτες του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μάλιστα! προχωρα το θέμαν μας! μαρκ μαη γουέρντς, σε 2 μήνες θωρώ σε να του κάμνεις τζήζκέηκ τζιαι να του μπαλλώννεις φανέλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
    It was about time!!!! You should have seen my face when i read this "Ειπα του ότι τζερνώ ντίνερ ορ ντρινκς όποια μέρα θέλει τζαι είπεν μου οφ κορς γουι σhουλτ σελεπρέιτ."
    Next episode in Big lab theory, Pras and PaSxiFa, first non-date.
    :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρέτα Kaisi. Αν κάμει έτσι πράμα έννα πανικοβληθεί ο ΠαΣχιΦα τζαι έννα πάει η κουβέντα τρεις μήνες πίσω. Θέλει αλαβρά αλαβρά, που λαλεί τζαι ο Εύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα πόσον αλαβρα? Εν γαιμα εν τζαι παττιχόζουμον!
    Τα νερτς εντζαι να καμουν κινηση όσον αλαβρά τζαι να το πάεις.
    Νομίζω πιάσε τον ΠαΣχιΦα που τα test tubes.
    :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είχα πολλές τσιόφτες να πω τωρά αλλά πρέπει να πάω πίσω δουλειά τζαι φαρκούμαι να αναλύσω....
    Πάντως συμμερίζομαι τις απόψεις των φίλτατων συν-σχολιαστών περί τύπου σελεμπρέισιον που πρέπει να λάβει χώραν....

    Εντζόι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @kaisi
    Ο ΠασΧιΦα είναι άτομο που χρειάζεται ειδικό χειρισμό. Θέλει αλαβρά-αλαβρά τζαι όχτον-όχτον, ειδιαλλιώς εννα τον φαράσουμεν τζαι πτου ξανά π' αρκής! Είδαμεν τζι επάθαμεν να σταθεροποιήσουμεν το pH του, να μεν τα φέρουμεν ούλλα πούκουππα τωρά.

    Και όπως είπα πολλάκις ο Ινβικτάκις, είναι helium φαεινότερον ότι εδώ υπάρχει χημεία, οργανική, ανόργανη αλλά τζαι ανοργάνωτη. Δεν πρέπει να επιμένουμεν ph-Lee να μουντάρει ο ΠασΧιΦάς την Πρασινάδα διότι θα πάθει όπως τον Ραζ που το Μπιγκ Μπαγκ Θήορι τζι εννα θωρεί γεναίκαν τζαι να παθαίνει τάχτιριτι (εν θα αλλάξουν τζαι πολλά δηλαδή).

    Πρέπει με μεγάλη προσοχή να διαχειριστούμε τα love bacteria που υπάρχουν all over the lab ούτως ώστε να μεν πάει του κώλου η όλη επιχείρηση τζαι να μετατραπούν σε κωλοβακτηρίδια μετά. Άσε που μπορεί να μας τα πετάξει ο Βου τζαι να μείνουμεν χάScoda (Octavia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. :O Εν παίζεσαι ρε Invictus. Restecp (που λαλεί τζαι ο Ali G).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @εβριμποντι
    Απορώ γιατί γράφω πράματα ασχετα με τον ΠαΣχιΦα! Πρέπει να κάμνω κατ του δε τσέις γιατί τα άλλα μόνη μου τα γράφω, μόνη μου τα θκιεβάζω. Εν περιττά ενεν;;;

    @Ξιπ
    Ενιξέρω αν θα προχωρήσει η σειρά....νομίζω θα πέσει η θεαματικότητα τζαι θα μας κόψουν.

    @Ευρος
    Ο ΠαΣχιΦα εν τρώει γλυκά! Όοοοοοοομως εδοκίμασε το τ.κ μου που έκαμα σε ένα Αρχοντικό πάρτυ τζαι είπεν ήταν καλύτερο που τζείνον που μου είσhεν φέρει (σε σχήμα καρδιούλας) στα γενέθλια μου....

    @Νιρι
    Ναι ρε....η προαγωγή ουκ έρχεται μόνη....
    Εδωκα του ΠαΣχιΦα, τζαι μάλιστα τον Βου!! χαχαχαχ

    @Ινβ
    Σι αμπαβ κόμμεντ του Ευρος....

    @Καϊσι
    Αγαπητή, εγω καταρχάς δεν έχω φουστουδες τζαι 12 ποντα....πρωτον θα λατσιστώ με τα τακουνια τζαι δέυτερον έχουμε τζαι τα κιλούθκια μας..... Τζαι αν εμφανιστώ έτσι, μαλλον θα καλέσουν τες ψυχιατρικές υπηρεσίες του πανεπιστημίου.

    @Ποστ
    2 μήνες εν καλοί....να φτάσουμε τουλάχιστον το επεισόδιο 15.... να πω τωρα της Πρασινομήτωρ να μου κάμει κρασh κόρς κοπτοραπτικής.

    @Ίνα
    Χαχαχαχα! εννοείται ΑΝ πάμεν θα είναι νον-ντέιτ

    @Ντεφ
    Συμφωνω μαζί σου....μπορεί να πάθει τζαι καρδιακόν ο ΠαΣχιΦα τζαι να καταντήσουμε που Μπιγκ Λαπ σε Χάους Εμ Ντι

    @Καϊσι
    Ο συγκεκριμένος θέλει πολλά αλαβρά...εν μάτσο πο'ξω αλλά που μέσα ευαισθητούλης.

    @Μουνλάιτ
    Να επανέλθεις με τσοφτες πλιζ! :)

    @Ινβ
    Σορρυ που θα σε απογοητεύσω αλλά τα βακτηρίδια μας είναι ήδη του κώλου....σορρυ ρε....
    Θελει "ειδικό" χειρισμό, πολλά αλαβρά...να μεν τα ποκουπίσσουμεν....εν 7 επεισόδια που εθέλαμεν ως δαμέ....

    @Ντεφ
    Ο ντήαρ Ινβικτάκης εν πολυτάλαντος... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΠαΣχιΦα εν τρώει γλυκά! Όοοοοοοομως εδοκίμασε το τ.κ μου που έκαμα σε ένα Αρχοντικό πάρτυ τζαι είπεν ήταν καλύτερο που τζείνον που μου είσhεν φέρει (σε σχήμα καρδιούλας) στα γενέθλια μου....

    Σημείωστο όπως σου το λαλεί ο Ινβίκτους σήμερα ημέραν Τρίτη την 8ην του μηνός Αυγούστου τω σωτηρίω έτος 2011:

    Λίαν συντόμως θα ενεφανιστεί έμπροσθεν σου ο ΠαΣχιΦα εμφανώς αλκοολισμένος και θα σου τραγουδήσει/απαγγείλει το γνωστό άσμα που πάει κάπως έτσι...

    Θέλεις; Να πατήσω γκάζι στη στροφή του θανάτου και να πεθάνω για σένα; Πες μου, θέλεις;

    Θέλεις; Να κρεμμαστώ που τα φκιά να σούζω τα πόθκια μου; Πες μου, θέλεις;

    Θέλεις; Να κόψω τα νύσια των ποθκιών μου με το ψαροτούφεκκον; Πες μου, θέλεις;

    ...or something (που λαλούν στο Beavis & Butthead)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Invictus, you are the great Cornholio...
    Btw, εν καλή ιδέα το αλκοόλ. Έννεν ανάγκη να μεθήσει. Όσο για να μπορεί να πει ότι εμέθυσε τζαι να δικαιολογήσει έναν άτσαλο φλερτ.
    Πρας, φκάλε τον για ποτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τζι όταν λέμε "για ποτό" εν εννοούμε δοκιμαστικούς σωλήνες τζαι σταγονόμετρα α! Πηλέμου να θκιακλίσει νάκκον τον καταπιννάν του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γιου σιουλντ γιου σιουλντ :-)

    όπως στο friends με τους τίτλους κάθε επεισοδίου: the one pashifa got drunk"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δαμε εφερεν της τ/κ σε σχημα καρδούλλας!!!!!
    Τα love κολοbacteria ειναι έτοιμα για outburst.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρας εγώ θκιαβάζω τα ούλλα μεν σταματήσεις να γράφεις τα νέα του lab!!!... Αφού εσhι φορές που θέλω να σχολιάσω άλλα πραματα που τζίνα που λαλούν οι άλλοι τζαι λαλώ άστο, θα φκώ εκτός θέματος!!!

    Εν θα ξαναπώ πόσο θα ήθελα να ήμουν η αγγόνισα του Καρλ... Kαταντά βαρετό...

    BTW αν ήταν Κυπριακής νοοτροπίας η fam του Καρλ, η Windings θα ήταν μια αππωμένη, αντί στο lab θα πήεννε στο Lollapalooza με τους φίλους της (να δεί τζαι τον αγαπημένο μου Deadmau5) τζαι μετά θα έκλεε τζαι της μαμμας της ότι εβαλλες την δουλεια τζαι εκουράστηκς τζαι τελικά θέλει να φύει. Η μάμμα της τότε θα έρκετουν να σε έβρει τζαι θα σου ελάλε εστείλαμεν σου ΤΟ ΜΩΡΟ μας τζαι επόφκαλες το, τζαι εν μιτσία αιστιν να κάμει διακοπές, με την φοιτσιάσεις blah blah blah.

    Μετά που εννα πάτε για drinks με τον ΠαΣχιΦα εννα αλλάξει ο τίτλος του ποστ σου σε Lab εντ δε σιτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Ινβ
    Όι πλιζ να μεν πατήσει γκάζι να πεθανει για μένα γιατι ανακτατσιώ τα γαίματα....
    Ούτε να κρεμμαστεί που τα φκια...εσhει πολλά σκουλαρίτζια τζαι εν επολλοέμεινεν φτιν ούτε καν για να κρεμαστεί.
    τωρα για να κόψει τα νύσhια των ποθκιών του με ψαροτούφεκο, άτε να το δεχτώ...

    @Ντεφ
    Για το αλκόολ, εν γνωστός "ποτης" ο ΠαΣχιΦα ετσι ενεν δύσκολο. Πλιζ σι (Κατα)Πληκτικό παρτυ et al.,

    http://drprasinada.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html

    @δε ρετερν οφ Ινβ
    πλιζ σι ρεφερενς του Ντεφ. Θενξ.

    @Ουφ
    Πολλά καλή ιδέα σου για τίτλους επεισοδίου όπως το φρεντς. Θα το εφαρμόσο που το επεισόδιο 8! Θενξ!!!

    @Καϊσι
    Το σχήμα καρδιούλας μπορεί να εν τυχαίο. Να μεν είσhεν άλλο σχήμα τζαι να αναγκάστηκεν να φέρει την καρδιουλα. Βεβαιως όταν το εσχολίασα τζείνον επιάντον τα ντοπαλά του τζαι εν είπεν τίποτε.....

    @Ροσα
    Ρε, κάμνε κόμμεντ ότι θέλεις. Εν οι άλλοι που φκαινουν εκτός θέματος που ασχολούνται με το 1/8 του ποστ ματίριαλ :Ρ

    Συμφωνώ απολύτως για το Κυπριακό βέρσιον της φαμ του Καρλ!!! :)

    Προς το παρόν επειδη δεν το βλέπω να πιαίνουμε για τα ντρινκς έτσι θα μείνει Μπιγκ Λαπ Θίορι, τζαι σε τούτο το βέρσιον κάμνω άνετα την Έιμι Φάρα Φάουλερ. Στο Λαπ εν δε σίτι, εν να δυσκολευτω να έυρω ρόλο.....

    Επίσης πολλά ενημερωμένη σε βρίσκω!!!!! Ως τζαι για το Λόλαπαλλούζα ξέρεις ή όπως το λαλώ εγώ, "ο χορός του Παλλουζέ του Σικάγου".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Sti vrasi kolla to sidero!!!kleise poupote tziai vale to kokkino foustaniii ekeino pou se kaneiiiii na moiazeis pirkagiaaaaaaaaaaaaaaa....aaaaaaaaa perkei psilwsoun ta PH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    @invictus:ipoklinomai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ινβίχτε πρέπει να κάμεις εκπομπή "Με τον Ινβίχτο"

    Defiance: μεθήσει = μεθύσει + μαμήσει (συγχωράτε με τον βωμολόχο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Αετισια
    Ρε σόρρυ που θα σε απογοητεύσω τζαι εσένα αλλά δεν έχω κόκκινο φουστάνι......Τζαι πυρκαγιά είμαι εκ φύσεως.... :Ρ

    @Ευρος
    Συγχωρεμένος...
    Του Ινβίκτους είπα του σhίλιες φορές ότι χαραμίζετε με το ΙΤιλίκι...επρεπε να γίνει σελεμπριτι παρουσιαστής/σταντ απ κομίντιαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ααα! Τζαι εκτακτό ανακοινωθέν. Ο ΠαΣχιΦα μόλις με ενημέρωσε ότι εν θα έρτει δουλειά σήμερα...χι νιτς έι ντέι οφ.

    Μανα μου τον ρε...είσhεν μου πει ότι ξέρει ότι ανησυχω αμαν αρκεί, έτσι ενημέρωσεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. χαχαχα..εφύρτηκα πιο πολλά με τα comments! και το οτι εννά καλέσουν τες ψυχιατρικές υπηρεσίες αν πάεις με φούστα και 12-πόντα!!

    ατε περιμένουμε επεισόδιο με το non-date..πρέπει να γίνει θεαματικό το season finale!!  (ξαναλέω οτι σήμερα ανακάλυψα τα emoticons)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ήθελα να κάμω κομμέντ αλλά ο ινβίκτους και ο ντιφάιανς εφύραν με και έτσι εν εχώ τίποτε να πω παραπάνω!
    άτε να δούμε με τον ΠαΣχιΦα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @Ρανια
    Χαχαχα! ναι το ποστ εν τσοφτα...εν μου επέτυχε το επεισόδιο. Ευτυχώς εσάσαν το οι συναδελφοι συνμπλογκεριστες.

    Τζαι σόρρυ που θα σε απογοητεύσω αλλά εγω εν θωρώ τα ιμοτικονς....τζαι θέλω να μάθω να βάλλω....


    @Μαριλού
    Εγω ειπα σας το που τζαιρόν να μεν περιμένετε πολλές εξελίξεις....Ευτυχως που έσhει μπλογκερς με φαντασία! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ου καλό είμαι πολλά ενημερωμένη για τα αμερικάνικα gossip θκιαβάζω φανατικά Perez and I'm not ashamed to admit it. :p It's my thing τζαι η αδερφή moonlight εσhι να με περιπέζει. :)
    Ακουσα έβρεξε πολλά τζίνες τις μέρεςτου χορού του ππαλουζέ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αγαπώ μπικ λαπ θιορις!τουτος ο πασχιφα συγχίζει μας πολλά!κάμετε σελεπρειτ για να δούμε τι θα γίνει!πριβε αα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Διαβάζοντας για την πρόσκληση προς στον ΠΣΦ απέκτησα ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο. Και μιας και με πρόλαβαν πολλοί άλλοι/ες στα σχόλια να πω μια ιστορία για το τι συμβαίνει όταν ένα ερωτευμένο nerd βγει ραντεβού.

    Ο νεαρός ποθούσε για ένα χρόνο μία κορού αλλά δεν είχε το θάρρος να της το πει. Τελικά μετά από πολύ σπρώξιμο βγήκαν ένα "ραντεβού". Την επόμενη μέρα είχε μεγάλη διαφορά φάσης με τον υπόλοιπο κόσμο και το βράδυ θα έκανε κάποια πειράματα ρουτίνας. Είπα να μείνω μαζί του παρέα. Αν και είχε κάνει τα πειράματα τόσες φορές έκανε συνεχώς λάθη στην προετοιμασία και έπρεπε να διορθώνουμε καταστάσεις. Τελικά όλα ήταν έτοιμα και ξεκίνησε η διαδικασία (με χρήση ψηλής πίεσης, κενού, θερμότητας και διαφόρων χημικών... δεν ήθελες λάθη!). Στεκόμασταν κοντά στο μηχάνημα και ξαφνικά προσέξαμε ότι κάποιοι αριθμοί δεν άλλαζαν. Κοιτάζουμε την εικόνα από την κάμερα και αυτό που βλέπαμε εντός του μηχανήματος δεν φαινόταν εντάξει.... Λόγω ραντεβουδιακού σοκ ο νεαρός ξέχασε να βάλει μία σφραγίδα στο δοχείο κενού. Ένα ωραίο μείγμα από λιωμένα πλαστικά και άλλα χημικά βγήκε για περίπατο και κάλυψε την μία πλευρά του μηχανήματος και επεκτεινόταν στο πάτωμα. Ευτυχώς το προλάβαμε πριν να έχουμε ιστορίες με τους ομοσπονδιακούς.... Καθαρίζαμε μέχρι τα χαράματα. Ούτε καινούργιο να ήταν το μηχάνημα και το πάτωμα όταν τελειώσαμε :)

    Οπότε σιγά σιγά με τον μιτσή να μεν λιώσουν τα κυκλώματα. :):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @Ροσα
    Πεεεε πολλή ενημέρωση! Εγω εν πολλοασχολούμαι...Ειμαι του ελληνικού ρεπερτορίου. Παντως ναι, πολλά νερα στον χορό του Παλλουζε.....Τζαι γενικα αρκετα νερα τουτες τες μέρες. Αρχισεν να δροσίζει εμας.

    @Νεκατωμένη
    Χαχαχα Εμένα τζαι αν με συγχίζει ο ΠαΣχιΦα!! Εν περίπλοκον πλάσμαν! Θα σας ενημερώνω τζαι με έκτακτα δελτία αμα λάχει...Αλλά μάλλον εν να εν που εφτομάδας....που εν να έρτω πίσω που "διακοπές".

    @Αντρέας
    Δηλαδή ο έρωτας εμεταμόρφωσε τον νεαρό σε Βου (δλδ λαπ χάζαρντ);;; Δε το θετικά, ήταν ευκαιρία να το καθαρίσετε το μηχάνημα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λαλεις ο ερωτας να ειναι η απαντηση στο μυστηριο της Βου-αμαρας?
    Ετο ρε! Αυτό ειναι!
    Εν ερωτευμενος αλόπως ο Βου, επαρεξηγησετε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @Καϊσι
    Εμαθα απο Αρχοντικές πηγές ότι ο Βου εν παντρεμένος!Ερώταν με ο Άρχων αν ήρτεν η γεναίκα του γι'αυτόν τζαι εν έρκετε αρκετές ώρες στο λαπ τζαι είπα του δεν ήξερα καν ότι εν παντρεμένος.

    Σόρρυ που θα πω κατζία αλλά να δουμε αντα ηλίθια εν τζαι τζείνη για να παντρευτεί τον Βου....που εν μπάι φαρ ο πιο ηλίθιος που εγνώρισα έβερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή