Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Big Lab Theory επεισόδιο 6

Ολοι μαζί αγαπητοί αναγνώστες στον αγώνα κατα του ΠαΣχιΦα!Εν ενας πίκρης τζαι κατζάρης τζαι τίποτε άλλο. Φακκα μας***! Κανει πλέον να τον μυθοποιούμε τζαι να τον κάμνουμε φοινιτζιά τζαι έρμπαν λέτζεντ! Εν ενας βλάκας τζαι μισός! Φακκα μας!

Σήμερα ήταν μες την κατζία. Είπεν μου ουλλες τες κατζιες που εμπορουσεν να μου πει. Τζαι δεν τον εμποδιζε να τες λαλεί μπροστα σε άλλους. Εννοείται ότι αμαν τες ελάλεν εθωρεν αλλου...αλλα σημασία έσhει ότι τες ελάλεν. Ετσι έρκετε μου να τον πιάσω τζαι να του καμω τες φανέλες του σhίλια κομματούθκια τζαι να τες σύρω όσπου φτάνει η κουτάλα μου (που λαλεί τζαι η Πρασινομήτωρ).

Εν εχω απαίτηση να με υποστηρίζει πάντα, αλλά εν γίνετε ρε παιδί μου να εχω παρουσιάση, για την οποία ξέρεις ότι εχω λίο άγχος, να ξέρεις ότι έχω σhιλια σκατα στην δουλειά, να ξέρεις ότι εν δαμέ οι οικογένεια μου τζαι θέλω να περάσω λίο χρόνο μαζί τους τζαι εσύ να είσαι τοοοοοοσο κατζιάρης.....Ειδικά αμαν περιμένω τζαι τα περιοδικά μου! Δηλαδή εφουτούνιασεν με που το πρωι...που με το που εμπήκεν άρκεψεν τες κατζίες. Λες τζαι ήρτεν μανικωμένος. Την Παρασκευη που έλειπα μια χαρά εμιλήσαμεν που ή-μειλ για δουλειά τζαι σημερα άρκεψεν τες κατζίες.....ενιξερω τι εμεσολάβισεν.

 Λαλω σας το, αν δεν μου ζητήσει συγνώμη, το Μπιγκ Λαπ Θιορι θα εξελιχτει σε ιστορία ίντρικας και μίσους! Φακκά μας! Κατω οι ΠαΣχιΦάδες!


***Ο πληθυντικός εν γιατι μου συμπαραστέκεστε στον αγωνα μου κατα του ΠαΣχιΦα τζαι των απανταχού ΠαΣχιΦαδων. Είπα σας το ότι φακκά μου;;;;

18 σχόλια:

  1. Αααα μα ο ΠαΣχιΦα νομίζω πρέπει να εν τζίνος με τα περιοδικά του αλόπως. Εν εξηγείται αλλιώς. Άιστον Πρας μου. Εσύ να παραμείνεις η ψύχραιμη επαγγελματίες. Εν θα σε φκάλει που τα ρούχα σου ένας ΠαΣχιΦα. ;-)

    Καλημέρα μπάι δε γέι! =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....καλέ εδώ υπάρχει ενας έρωτας μεγάλος.

    Πι.Ες: Tαίζεις τον ποτίζεις τον τζαι τούτα εν τα χαίρκα του... Τόσον τ.κ επήεν του κώλου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεν του ξαναπάρεις lunch. Τζαι μεν τον ξαναπάρεις έσσω, ώσπου να καταλάβει το λάθος του!!!!
    Αααα γιατι ερκουμαι τζιαμε θκιο παλιές τζαι ξεκαθαρίζω την κατάσταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μα είναι πασιφανές οτι σε θέλει! typical nerd behavior who no social skills!

    Άμαν έχεις τα περιοδικά σου δικαιούσε να τον μισάς!

    Αλλά επειδή είμαστε μαζί σου..όσο καιρό σου φακκά we are in full support!

    Κάτω οι ΠαΣχιΦάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. symf me rania

    theleis je pein?

    lalw sou etarakses tou ta kranga touuuuuuuu

    alla to simantikotero en oti ESY lyshiopotheis ton!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εταράξαν τα κουσουνέττα του πλασμάτου σιόρ! Έφτυσεν πυέλλαν, πώς το λέμεν...

    αλλά...

    είπαμεν το ξανά, είναι helium φαεινότερον ότι pH-νίσκετε ο ένας για τον άλλον! Τζαι τούτα τα μους-naps* ότι φακκά σου κλπ, αλλού! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρόλο που ξέρεις ότι είναι ο πλέον αγαπημένος μου,ατε κάτω ο ΠαΣχιΦα ώσπου να κάμει απόλοτζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απ'αγαπά παιδεύκει κόρη!

    αλλά όι να σου κάμνει κατζίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Lucrezia
    Καλημέρα :) Θενξ για την συμπαρασταση...ναι εν βλακας!

    @Ευρος
    Πι Ες: Κομμενα μεχρι να απολογηθεί. Τζαι σήμερα για εκδικηση θα του στελνω συνέχεια τον Βου.....γιατί η εκδίκηση είναι ένα πιατο που τρώγεται κρύο!

    @Ροσα
    Κομμένα όπως είπα τζαι του Εύρου....Αν προλάβεις έλα...γιατί αν συνεχίσει τζαι σήμερα εν να τον καθαρίσω εγω!

    @Ρανια
    Μανα μου ρε θενξ για την συμπαράσταση! κατω οι Πα-Σχι-Φα-δες! Παντα λαλεί μου "ντοντ τέικ ιτ περσοναλλι" αλλά εχτες επαράχεσεν το....Τζείνο που με ενόχλησεν είναι που ελάλεν κατζίες ακόμα τζαι μπροστά στον Άρχων.

    @Σάικ
    Ρε το παιδίν κλίαρλι έσhει τεύχη*. Τζεινος ετάραξεν τα δικά μου τσάκρα της ήρεμης μου ζωής (νοτ). Για την τελευταία σου δήλωση "νόου κόμμεντ"

    @Ινβίκτους
    Χαχαχαχα φρεντ! Ενιξερω πως τα σκέφτεσαι τουτα τα τοπ! Μους-ναπς! χαχαχαααααααχα!!! Ρε χαραμίζεσε στο ΙΤιλίκι....επρεπε να γίνεις αρθρογράφος/σταντ απ κομίντιαν...

    @Μαριλού
    Θενξ ρε! Κατω ο ΠαΣχιΦα!! Τωρα τωρα τζαι αν δεν συρει κανενα απολοτζι σήμερα τζαι θα καλέσω την απανταχού Κυπριακήν μπλογκόσφαιρα να τον σασει καλά καλά....

    @Ποστ
    Τζαι ειδικά μπροστα στους άλλους τζαι ειδικά στον Άρχων...Παει πολλά! Ετσι τζαι πει μου σήμερα "ντοντ τέικ ίτ περσοναλι" εν να τον λύσω. Ελπιζω όταν μου κόψουν ποινή στο δικαστήριο, τα περιοδικά μου να εν ελαφρυντικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τωρα τωρα τζαι ειμαι καλη εγω για λοου του!!! Εσασεν λιο σημερα οξα;;; Αν δεν σου καμει απολοτζιαιζ κατισηει του! Η συγνωμη του ΔΕΝ θεωρειται δεδομενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Xippasmeni Λαλείς να παρακολουθεί ειδήσεις του ΡΙΚ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εν θα την γλυτωσει σήμερα....θα φάει πάτσους...Σημερα εμπηκεν στην καλύτερη διάθεση έβερ, χαμογελαστος, καλος με τα κομπλιμεντα του. Βαστατε μπλογκερς τ'αρματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχα άρεσε μου το ότι ενα του στέλλεις τον Βου γιατί 'η εκδίκηση είναι ένα πίατο που τρώγεται κρύο'
    χαχααα
    ε τελικά έφερεν τα μίλια του ή;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @rosa
    Εν τζαι ξερεις ποττε μπορει να βλεπει ρικ σαττε-λαιτ που το ιντερνετ το παιδι τζαι να του μπαινουν ιδεες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Μαριλου
    Νομίζω προσπαθεί....εν τού νάις σήμερα! Εγω όμως στο ύψος μου (τζαι ατα 160 εκατοστά μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νομίζω διακρίνω συμπεριφορά μωρού νηπιαγωγείου.
    [Δέρνω την τζαι κοντράρω την (ο παπάς μου εμένα εν αστυνομικός και έχει όπλο! ναι αλλά εμένα εν κηνυγός και έχει ένα πιο μεγάλον όπλον!) κοκ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.Τυπική συμπεριφορά ερωτευμένου nerd που δεν ξέρει τι να κάνει! Αν και σίγουρα είμαστε όλοι μαζί σου λυπούμαι τον τον μιτσήν….
    2. Αντί να του αρχίσεις βουζουνόπατσους (τζιαι εν Αμερική τζιαμέ και δεν αστειεύονται) τζιαι να του μείνουν ψυχολογικά του μιτσή εν υπάρχει άλλος τρόπος να απελευθερώνεις τα νεύρα που σου προκαλεί; Στο Βέλγιο πίσω από το γραφείο μου είχε ένα μικρό δάσος με ρυάκια, λίμνες και δίποδα και τετράποδα ζωάκια. Ότι έπρεπε να λιγόλεπτη απόδραση και αναζωογόνηση. Μέχρις ότου βέβαια γνώρισα μία χήνα που δεν με γούσταρε καθόλου. Ευτυχώς δεν είχε δόντια.... :) Από τότε έπρεπε να προσέχω να μην είναι η "φάουσα" κοντά στην αγαπημένη μου λίμνη για να πλησιάσω.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Moonlight
    Ναι ρε...30 χρονων "πλασμα" κατα τα αλλλα....

    @Αντρέας
    Δυστυχως εμενα το πανεπιστημιο περιτρυγιρίζεται που γκετο εγκληματικότητας.... Να φκω να παω στην λίμνη πρεπει να παω 5 λεπτα με αυτοκίντητο... Ετσι θα περιοριστό σους "Βου"ζουνόπατσους...Ήδη τον Βου έστειλα του σhίλιες φορές τζαι βουρά τον ΠαΣχιΦα που πισω... Ο ΠαΣχιΦα κάμνει υπομονήν αλλά που μέσα του σικκιρτα τζαι εγω απολαμβάνω το! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή