Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

10

12 Αυγουστου 2001 ήρτα Αμερική για πρώτη φορά.  Ήρτα με την μάμα μου τζαι είχα μόλις κλείσει τα 19. Θυμούμαι τα κλαματα στο αεροδρόμιο τζαι το ταξίδι που μου εφάνηκεν ατέλειωτο....

Θυμούμαι να φτάνουμε στο όφκαιρο διαμέρισμα που μας εβοήθησεν ένας γνωστός να έβρουμε τζαι να σhαιρούμαστε με την μάμα μου που ο σπιτονοικοκύρης μου είσhεν την καλοσύνη να μου βάλει μέσα ένα κρεβάτι τζαι ένα γραφείο. Εν ο ίδιος σπιτονοικοκύρης που έχω μέχρι σήμερα.

Θυμουμαι το κλάμα που έκαμα που έφυεν η μάμα μου τζαι μετα έγινε τζαι η 11η Σεπτ τζαι εφοηθήκαμεν οικογενειακώς. Μετα τον πρώτο χρόνο εμπλοκαρα τον που την μνήμη μου. Μάλλον είχα τζαι μιας μορφής κατάθλιψης. Η μάμα μου επερίμενεν με ονλάιν να μιλήσουμε κάθε νύχτα (ώρα Κύπρου) που εσχόλανα που τα μαθήματα.

Μετα συγκάτοικηση....Στην αρχή ήταν καλά, είχαμε τζαι οι 2 ανάγκη για παρέα αλλά στο τέλος ένας τσακωμός τζαι το άδοξο τέλος επήραν μαζί τους τζαι τες καλές αναμνήσεις.

Μια σχέση εξ αποστασέως, που δεν μετανοιώνω αλλά τζαι δεν θα εξανάκαμνα.

Τρίμηνα καλοκαίρια στην Κύπρο.....

Το πρώτο μου πτυχίο εν με ενθουσίασε τόοοοοσο πολλά. Ήθελα να φτάσει η στιγμή που θα μαθαίνω μόνο για πράματα που με ενδιαφέραν. Στο τελευταίο σεμέστερ είχαν μου μείνει 5 μαθήματα. Τα 2 επέσαν την ίδια ώρα. Επανικοβλήθηκα. Επία στο τμήμα χημείας τζαι είπα τους τζαι είπαν μου να κάμω αίτηση για το διδακτορικό αφου θέλω τζαι το τελευταίο μάθημα του πτυχίου να το κάμω σαν φοιτήτρια διδακτορικού. Έτσι αναγκαστηκα να μείνω στο ίδιο πανεπιστήμιο για διδακτορικο.

Αυγουστος 2005. Ερκετε η Ξιπ για να σπουδάσει τζαι τζείνη. Άλλαξεν η ζωή μου στη  Αμερική. Αρχίζω το διδακτορικο.

Στο διδακτορικό ήβρα το στοιχείο μου. Επορώθηκα. Εξαναήβρα την αγάπη μου για γνώση. Ετέλειωσα το σε χρόνο ρεκορ τζαι με επιτυχία τζαι εσιουρεύτηκα ότι τούτο θέλω να κάμω στην ζωή μου.

Καλοκαίρι του 2009. Η καθηγήτρια μου λαλεί εγω ότι είχα να σου το μάθω έμαθα σου το τζαι τωρα εν καιρός να πάεις αλλού...."έιμ χάι"

Νιοβρη του 2009 αρχίζω ποστ-ντοκ στον Άρχων. Βλέπω την έρευνα να γίνετε τζαι με άλλο τρόπο.....πορώνουμε παραπάνω.

Αυγουστος 2010. Η Ξιπ μετακομίζει Κύπρο. Μπακ το λίβινγκ αλόουν αλλά τουτη την φορά χωρίς καταθλίψεις τζαι πελλάρες. 

Αυγουστος 2011. Πιάνω προαγωγη που τον Άρχων.

Εν δύσκολο να κλείεις 10 χρόνια μακριά που το σπίτι σου. Εν είμαι έτοιμη να κάμω απολογισμο. Εθυσίασα πολλά, εκέρδισα πολλα. 

Εθυσίασα το να είμαι κοντά στην οικογένεια μου τζαι τον τόπο μου. Εκέρδισα την ανεξαρτησία, το να βασίζουμε στον εαυτό μου, το να τα καταφέρνω μόνη μου. Εβαλλα την δουλειά μου προτεραιότητα, τζαι την προσωπική μου ζωή σε δεύτερη μοίρα, αλλά τουτον τον απολογισμό ανέβαλλα τον για του χρόνου που θα γίνω 30.

Νοιώθω ικανοποιημένη με τον εαυτό μου για όσα εκατάφερα τζαι για όσα ακόμα προσπαθώ να κατεφέρω τζαι εν νομίζω να τα εκατάφερνα αν εμέινισκα Κύπρο. Αλλά θα νοιώθω για πάντα μέσα μου τυψεις που αφήνω πίσω την οικογένεια μου, αν τζαι πάντα τους είχα συμπαραστάτες.

10 χρόνια με τα καλά τους τζαι με τα κακά τους. Με απέραντες ώρες στα αεροδρόμια τζαι κλαμα, με μοναξιά, αλλά τζαι με εμπειρίες τζαι επιτυχίες. Τιποτε δεν χαρίζετε στην ζωή. Όπως ελάλεν τζαι η καθηγήτρια μου στο διδακτορικό, "δεαρ ις νο σατς θινγκ ας έι φρι λαντς". Αμερικανιά, αλλά έτσι ένι...τα αγαθά κόποις κτώνται....Γι'αυτό εστιάζω στα καλά τζαι συνεχίζω ακάθεκτη. Όσπου να αποφασήσω αν θα δοκιμάσω να πάω πίσω Κύπρο (εαν και εφόσον έβρω δουλεια) ή αν θα πάω Ευρώπη ή αν θα μείνω δακάτω....Το μέλλον θα δείξει...

50 σχόλια:

  1. Πρασινάδα μου επέρασες πολλά. Αλλά έμεινες πιστή στα θέλω σου. Ξέρεις τι θέλεις τζιαι τούτο εν το πιο σημαντικό.

    Για μένα είσαι τρούλι ικανή για τα πάντα, αν το θέλεις. Γκόου Πρας.

    Καλήμερα που τη μεγαλόνησο =) χχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μα ίντα ωραίος απολογισμός
    το σημαντικό είναι ότι τούτα ούλλα έθελες τζι έκαμες τα, ήταν δικές σου επιλογές, λογικά εν θα έσιεις απωθημένα σε σχέση με την καριλερα σου

    (ήταν να σύρω τζαι τίποτε για τον Πασχιφάν αλλά θκιαβάζει τζι η μάμα σου τζι εν αντροπή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. It sounds you did well.:-)
    Άτε τζιαί με ένα καλό παιδί και ας μην είναι παπούτσι που τον τόπο σου.:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καριλέρα ανηψιά Αγκιλέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εισαγωγικό σημείωμα: Το ποστ σου τούτο εδιάβασα το σήμερα το πρωί πριν φύγω που σπίτι για τη δουλειά τρώγοντας ένα κομμάτι τ.κ!

    Επί της ουσίας τώρα...

    Η αλήθεια είναι ότι περίμενα ένα τέτοιο ποστ από εσένα, κάτι σαν ανασκόπηση όλων αυτών των χρόνων που ζεις και εργάζεσαι εκεί. Και παρόλο που διαβάζοντας το κείμενο σου (ειδικά τη δεύτερη φορά) πέρασα από ένα μείγμα συναισθημάτων, στο τέλος μου έμεινε ένα γλυκό χαμόγελο.

    Η ουσία είναι να μπορείς να κοιτάζεις πίσω στο χρόνο και να μην μετανιώνεις για αυτά που έκανες (ή δεν έκανες). Να μπορείς να κοιτάζεις το παρον σου και να νιώθεις δικαίωση και περηφάνεια για τους καρπούς των κόπων και των θυσιών σου. Να μπορείς να κοιτάζεις το μέλλον σου και να νιώθεις αισιόδοξη. Πάνω απ' όλα όμως να πατάς γερά στα πόδια σου και να νιώθεις δυνατή.

    Έχω την εντύπωση ότι ισχύουν ΟΛΑ αυτά στη δική σου την περίπτωση. Το έχω πει και πιο παλιά, θα το επαναλάβω και τώρα...δεν σε γνωρίζω προσωπικά αλλά να ξέρεις ότι νιώθω πολύ περήφανος για σένα και για όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα στη ζωή και στην καριέρα σου. Και επειδή μέσα από τα γραφόμενά μας αφήνουμε και στίγματα του χαρακτήρα μας και των βιωμάτων μας, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλο το μέλλον είναι μπροστά σου. Και οι ορίζοντες σου είναι πλατιοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Πρας από την φτωχομάνα!
    Θενξ για το ποστ σου τούτο. Τελικά εν συνηθίζετε ποττέ το να φέφκεις να αφήνεις την φαμίλια σου.
    Αλλά το καλό εν οτι τούτα ούλλα αναταμείβουντε + η επιτυχία σου στη δουλειά σου δείχνει το. X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Sike
    Μα ήταν μέλιν ο ευλοημένος α! Όι σαν τους έποικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάνα μου πούλλα μου... πολλά συγκινητικός ο απολογισμός σου.
    Μπράβο σου, είμαι σίουρη οτι οι Πρασινογονείς εν πολλά περήφανοι για σένα, τζιαι ας τους λείπεις!
    Πολλά που τούτα που γράφεις έζησα τα τζιαι εγώ, καταλαβαίνω σε!

    ατε τζιαι είς ανώτερα!
    (τζιαι με μιαν καλήν τύχη :-p)


    Sike,
    LOL man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν ωραία να θωρείς πίσω τζιε να νιώθεις ικανοποίηση και ευχαρίστηση. Τούτο εν το σημαντικό. Ευχή μου: μετά που 10 χρόνια να ξανακοιτάξεις πίσω σου και να νιώσεις ακριβώς όπως και σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ότι εισαι μακρια απο την οικογένεια ειναι το μόνο στενάχωρο. Ευτυχώς σήμερα η τεχνολογία επιτρέπει στους ξενιτεμένους πιο καλή επικοινωνια.
    Ολα τα άλλα ομως είναι εξίσου σημαντικά. Το να κανεις κατει που σε πορώνει, που σου επιτρέπει να αναπτυχθείς διανοητικά και πνευματικα ειναι ανεκτίμητο.

    Τωρα δεν ξερω τι να σου ευχηθώ. Να παραμείνεις εκει, να βρεις εναν καλό συντροφο (οχι βλάκα :-P) και να συνεχίσεις να προοδευεις στην καριερα σου εκεί ή να γυρίσεις πίσω να εισαι κοντά στην οικογενεια μεν αλλά απο άποψη καριερας-έρευνας να μην εχεις τοσες επιλογές?

    Θα σου ευχηθώ τελικα όποιον δρομο και να πάρεις τελικά στο μελλον να σου φερει τη μεγαλύτερη δυνατη ευτυχία και αυτοπραγμάτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...and the best is yet to come!!

    Συγχαρητήρια για την προαγωγήν & καλή δύναμη για τη συνέχειαν. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πολύ συγκινητικό το ποστ σου. έχεις όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον ανοιχτά έτσι μη φοβάσαι τίποτα :-)

    πολύ ωραία αυτά που σου έγραψε ο Invictus... αναρωτιέμαι τι είχε μέσα εκείνο το τ.κ. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Πρας
    Μπράβο σου ρε Πρας μου. Κατά κάποιο περίεργο τρόπο νοιώθω τζαι εγώ περήφανος για εσένα, παρ' όλο που εν είχα να κάμω τίποτε με την πορεία σου.

    @Ina
    Φανέλα από τον τόπο σου τζι ας μεν είναι σιησμένη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ουφ!
    Το τ.κ. είχε μέσα αγνά υλικά που έτυχαν ποιοτικής επαναπροσέγγισης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πρασινάδα μου, είμαι που είμαι κλαμουρισμένη σήμερα, εξανακλαμουρίστηκα! :) Είμαι τζαι εγώ περήφανη για σένα, για όσα πέρασες τζαι εφκήκες δυνατή, επέτυχες τον σκοπό σου και συνεχίζεις να ανεβαίνεις! Αξίζει σου! Μπράβο! Μακάρι να παν ούλλα καλά, να συνεχίσεις να προοδεύεις, να κάμνεις τζείνο που σου αρέσκει και να ξεπερνάς τις προσδοκίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπημένη τι να πω,ήρτε μου ξαφνικό τούτο το ποστ μετά που τα επεισόδια του μπιγκ λαπ θίορι.Εν πολλά τα 10 χρόνια,εν μια ολοκληρή ζωή αλλά το ότι σηκώνεσαι το πρωι για να πάεις να κάμεις τζίνο που ξέρεις και αγαπάς εν πολύτιμο.Το ότι εκατάφερες να κάμεις έρευνα και να συνεισφέρεις στην γνώση παστο αντικείμενο σου εν ακόμα πιο πολύτιμο.Είσαι σπουδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. co-kou mou

    1. esigkinises me jie ennen grafeio touto na sigkinoume (eimai sto prwto)... telika itan kalytera na to dkiavasw apogevma - pros vrady me kanena potiri krasi na nostalgisw ji egw lio!

    2. thimasai sto prwto etos to MSN kai ta ateleiwta emails? pw pw kairos pou perase! thrilikes stigmes!

    3. en to speech pou enna kameis sto reunion gia ta dekaxrona? (j/k)

    keep walking pras mou
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. iKoumera: σύντομα και σε πλατφόρμες Android

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εν ωραία να κοιτάζεις πίσω τζιαι να χαμογελάς. Τζιαι νάκκο σπάνιο. Μπράβο σου Ασίσταντ Προφέσορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Λου (γίνετε να εν το νέο σου νικνέιμ;;;
    Θενξ!! Το να ξέρεις τι θέλεις ενεν τζαι πολλά ευκολο πράμα...προσπαθώ. Καλημέρα τζαι που δαμε!!!!

    @Νιρι
    Μεν ανησυχείς για την μάδερ μου. Εν ήθελε να μαθευτεί ότι θκιεβάζει για να μεν λογοκρίνετε τα κόμμεντς σας (γιατί τα ποστς μου πάλε τα ίδια θα ήταν είτε θκιεβαζει είτε όι) ετσι φιλ φρι να λαλείς ότι θέλεις :)

    Για την καριλέρα μου αποθυμένα εν έχω προς το παρών, αλλα ώσπου να κατασταλάξω έσhει ο Θεός.

    @Ίνα.
    Ντούινγκ μάι μπεστ... Ναι ρε....που να βουρώ να έβρω Αφροδίτη σhους δαμέσα!

    @Ιβάνα
    Κόρη εκατάλαβα ποια εν η Καριλέρα...ακατάχνωτα...μανι μανι να πεταχτείς!

    @Ινβ
    Αγαπητέ έκαμες με να χρειαστώ τζαι εγώ κλίνεξ που το χάραμα του φου. Σε ευχαριστώ μέσα που την καρδία μου. Ήταν ένας σύντομος απολογισμός...Ενιξέρω τί άλλο να σου πω, παρα ευχαριστώ, εν σημαντικά να λαλουν έτσι πράματα άτομα που εκτιμώ, τζαι ας μεν σε ξέρω ούτε εγω προσωπικά. Θενξ ξανα τζαι εις αναμονήν των τ.κ.

    @Ροσα
    Καλημέρα τζαι που το Γουίντι Σίτι! Εν συνηθίζετε...απλά γιου λιβ γουιθ ιτ. Ευτυχως είμαι σε ένα τόπο που η κόποι ανταμοίβωνται! :)

    @Σάικ
    Ήρτεν του λίο βαρύς αλλά από ότι λαλεί αξίζαν οι θερμίδες!

    @Ποστ
    Θενξ κορού τζαι θαυμάζω σε τζαι εσένα που κάμνεις φρεσh σταρτ! Τζαι εσυ με μια τυχη καλή! :)

    @ΑΕνιμα
    Ναι εν ωραίο, αν τζαι λαλείς ποτε επέρασαν 10 χρόνια;; Θενξ για την ευχή. Εν σημαντική τζαι την εύχομαι σε όλους.

    @Καϊσι
    Το ότι πορώνουμε με την δουλειά εν ο μόνος λόγος που είμαι ακόμα δαμέ. Ωραία η ευχή σου τζαι ότι επιθυμείς τζαι σε σενα έυχομαι.

    @μαθητούδι
    Σε ευχαριστώ τζαι σε σένα καλή δυναμή τωρα που επέστρεψες πίσω.

    @Ουφ.
    Ευχαριστώ πολύ και εσένα. Το τ.κ αλλόπως είσhεν ύποπτα φρούτα που πάνω....

    @Ντεφ
    Σε ευχαριστώ. Ιτ μινς έι λοτ το μι.

    @Ινβ ο τρίτος
    Αγνα υλικά επαναπροσέγγισης!! χαχαχαχαχα

    @Ροκ
    Θενξ τζαι με κόπο τζαι θετικότητα ούλλα γίνουνται! Γι'αυτό τζαι εσυ να ξικλαμουριστείς τζαι να συναρμολογήσεις τα κομμάθκια τζαι θα είσαι μια χαρα!

    @Μαριλου
    Τα Μπιγκ Λαπ Θίορις θα συνεχίσουν που εφτομάδας...Το να έσhεις δουλειά για την οποία σηκώνεσε το πρώι εν το πιο σημαντικό. Σε ευχαριστώ πολλά :)

    @Κουμέρα
    Πεεε τι μου εθύμησες τωρα...Πως επεράσαν τα χρόνια;;;; Ούτε που το κατάλαβα.... Μα τα δεκάχρονα εν ήταν φέτος. Είσhεν τζαι εχάσαμεν τα;; Ουπς!

    @Ανωνυμος
    Η κουμέρα εν προχώ άτομο!

    @Αππωμένη
    Θενξ τζαι στα δικά σου!!! :)

    @Εβριμποντι
    Σε ευχαριστώ ούλλος. Να ξέρετε ότι τουτο το μπλογκ εν πολλά σπέσιαλ για μένα τζαι που μαζευκούμαστε στα μπλογκς κάθε μέρα τζαι παιρνούμε καλα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ΠαΣχιΦα
    Lemme put it this way dude: pull me and if I'm crying

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπακ οφ. Αμ τέικινγκ χερ άουτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χαχα στο τελευταίο σχόλιο!

    Κόρη, είμαι σε κακή φάση των περιοδικών μου, εν έχω κανέναν να με νευριάσει σπίτι τζαι το μόνο που μινήσκει εν να κλάιω χωρίς λόγο!
    Εκλαμούρησες με τζι εσύ πουπάνω!

    Ήταν και η ξαδέρφη μου πάνω στα μέρη σας κάποτε, νομίζω σε συναφή θέματα με την ευρεία έννοια, τζαι τζίνη πορωμένη έτσι... Εν κοντά στην ηλικία σου, εδοκίμασε την Κύπρο 1-2 χρόνια, τζαι απλά μετά έφηε να κάμει ντοκτορά αλλού τζαι να δουλέψει κλπ...

    Εν λίη σας η Κύπρος μας, δυστυχώς.... Χωρίς να καταλάβω που τούτα, έτσι αντιλαμβάνουμαι...

    Μακάρι να είσαι πάντα χάππι τζαι να νοιώθεις γεμάτη που τζίνα που κάμνεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Μαρκ
    Over my dead body! I sent her email firs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νο γουέι. Γιου'ρ γουέι πας δε φρεντ ζόουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Μαρκ
    Γιου εϊντ σιν μι ντάνκ!
    Αμ δε φέϊβοριτ εντ αϊ χαβ α λότ οφ μπλόγκερς σαππόρτιγκ δατ οππίνιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. I mean ντράνκ!
    Ντέμιτ γκρικ κκήπορτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ώστε από εντώ γκοράζει φανέλες α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. χαχαχα φύρνομαι με την τροπή που επήρε η συζήτηση χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άμαν λαλώ εγώ ότι έshει ζουμίν η ιστορία με τον ΠαΣχιΦαν να μου ακούτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χα! Νάου άι καν μπάι σαμ τσιπ σιερντς του. Γιου σταντ νο τσανς νερντ-μποϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Μαρκ
    I speak no more. I shall speak to thy heart!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρας μου, το πρώτο σχόλιο του Ινβίχτου καλύφκει με τζιαι μένα, παρόλο που σε ξέρω πολλά λλιόττερο που όσο σε ξέρει ο ίδιος.

    Να συνεχίσεις να κάμνεις περήφανο τον εαυτό σου, με όποιες συνέπειες τζι' αν έσιει τούτο. Τζιαι οι ανθρώποι που σε αγαπούν, αν τους αγαπάς τζιαι είσαι ευτυχισμένη, εν νομίζω να στεναχωρκούνται τόσο πολλά που είσαι μακριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Τερτουλιανός στην Απολογία αναφέρεται στο τελετουργικό της επιστροφής νικηφόρων λεγεώνων στην Ρώμη. Υπήρχε πάντα παρέλαση με τον αρχιστράτηγο να περπατά μόνος του μπροστά από τους στρατιώτες. Δίπλα από τον αρχιστράτηγο έβαζαν ένα δούλο που του ψιθύριζε στο αυτί: "Κοίτα πίσω σου, μην ξεχνάς ότι δεν είσαι παρά ένας άνθρωπος".

    Εφόσον ότι κάνουμε είναι καλό, σωστό, και όμορφο, παρ' όλα τα σκαμπανεβάσματα, και το ταξίδι θα είναι όμορφο και το λιμάνι καλό.

    Καλό δρόμο για τα επόμενα 10 χρόνια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ΠαΣχιΦα 1
    Name the day and time dude!

    @Iνβ
    Μεν μου τον συγχίζεις τον ΠαΣχιΦα....

    @Μαρκ
    εμ άι γουιλ τράι το πουτ ιτ ας νάισλι ας άι καν. Νοτ ίβεν ιν γιουρ γουάιλντεστ ντριμς

    @Μουνλάιτ
    Ουφφου κόρη τζαι εγώ περιμένω τα περιοδικά μου τζαι εν ερκουνται! Αν είναι φκαρτα νευρα σου πάνω σε μια σhοκολάτα

    Σε ευχαριστώ τζαι εσένα :)

    @ΠαΣχιΦα
    Relax. Going out with Mark will happen over my dead body!

    @Μαρκ
    παρετα μας!

    @ΠαΣχιΦα
    Καν γιου πλιζ βισιτ http://oilaomon.blogspot.com
    Θενξ!

    @Ιβάνα
    Ου γκριστος κόρη Ιβανα....με λάθος πλάσματα κάμνεις παρέα

    @μαριλου
    χαχαχαχα! Κάποιοι έχουν ορέξεις! Τζαι καλά κάμνουν!!

    @Ινβ ο 347261987
    Που τα τωρά τζαι να πάει, ότι πεις εν διαταγή!

    @Μαρκ
    Ακόμα μάσhεσαι;;; Παρέτα γιέ μου να πάει πάσα κακό!

    @ΠαΣχιΦα
    Μίλα ρε αν είσαι άντρας!

    @Τουίστεντ
    Σε ευχαριστώ πολλά τζαι εσένα τζαι πολλά σωστά τα λόγια σου. Μακάρι στην Κύπρο να ήταν ούλλοι όπως εσας τους μπλογκερ που κάμνουμε παρέα τζαι η Κύπρος θα ήταν πολλά διαφορετικός τόπος.

    @Αντρέας
    Το ταξίδι εν το πιο σημαντικό....εν μπορώ να σκεφτώ που τα τωρά τα επόμενα 10 αλλά ευχαριστώ. Να'σαι καλα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποιός μου κλέφκει την Ιβάνα?

    Πρόσεξε Ιβάνα-Μπάρμπα-Στάθης-Αλωνεύτης να μεν σου φανιστώ.
    Τζαι ναν νύχτα.

    Τζαι πε του Ίνβικτου να το τζυλήσει.
    Πάρατζει.

    Μεν μου αναγκάσετε την Ιβάνα ορίτζιναλ να κάμνει log in κάθε φορά για να κάμει σχόλιον τζι έννεν πολλά computer-literate. Τζαι βαρκούμαι να της εξηγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μανα μου κορη!! ίνταλος περνούν τα χρόνια α...ακόμα θυμούμαι την πρώτη χρονιά που εφυες πόσο δύσκολα επεράσαμε όλοι χωρίς εσένα κοντα.

    Είσαι το μοναδικό άτομο που ξέρω που είναι τοσο αποφασισμένο για την ζωή του. Σου ευχομαι τα επόμενα 10 χρόνια να είναι ακόμα καλύτερα τζαι να κάμεις τζίνο που θεωρείς εσύ καλύτερο για τον εαυτό σου! (αλλά να ξερεις αν είναι να μείνεις αμερική εννα σου ξανα-μπαστακοθώ μόνιμα )

    @Πασχιφα
    Ρωτα την που κοντά σιορ να φκείτε ραντεβού!! Μεν είσαι τσικεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Νιρι
    Παρακαλώ, δεαρ ις πλέντι οφ Ιβάνα φορ εβριγουαν. Ενας ενας μεν κουντάτε! :Ρ

    @Ξιπ
    Ναι κόρη, είδες ανταλως περνά ο καιρός. Ενιξέρω που θα καταλήξω αλλά το ότι θα μου μπαστακωθείς το θεωρω δεδομένο. Ετσι τ.κ τζαι φαγιά ποιος να αντισταθει.

    Ο ΠαΣχιΦα εν δαμε τζαι σhαιρετά σε (νοτ). Εν είπεν κουβένταν που το πρωί....Κλασσικ. Μονο στα μπλογκ ξέρει να γράφει. Εν του γραπτού λόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μάνα μουυυυ..εφύρτηκα με το post σου (αυτά παθαίνεις άμαν διαβάζεις τα υπαρξιακά του εύρου και μετά τα δικά σου) και μετά εφύρτηκα που το γέλιο με τα comments!!

    μπράβο σου! εν πολλά σημαντικό να κάμνεις αυτό που αγαπάς..πάντα στην ζωή μας υπάρχει το opportunity cost και πάντα πρέπει να 'θυσιάσουμε' one thing or another! aim even higher I'm sure you'll get there!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @Ράνια
    Εν μου αρέσκει να γράφω μελαγχολικά ποστ, ετσι τα σχόλια ήταν ότι έπρεπε.
    Συμφωνω μαζί σου, ουλλα απαιτούν κάποιου είδους θυσίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. mana mou esigkinises me! ego 8elo na ma8o t details ts sikatikisis! oi tpt alo gia na m niotho ego idiotropi me ts peles pu epleka!etsi ine ta aga8a kopis ktontai!:) bravo k eis anotera k oti kalitero!

    ps mn paeis kipro! en krima je na marazoneis t ora k t stigmi pu epies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Νεκατωμένη
    Η ιστορία της συγκατοίκησης εν ιστορία για αγρίους! Σηκώνει πολλά ποστ...

    Κυπρο θα δοκιμάσω να πάω ΜΟΝΟΝ αν εμφανιστούν οι κατάλληλες προυποθέσεις. Προς το παρον Άρχων και ξερο ψωμί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πρασινάδα μου καλή συνέχεια, εγώ νομίζω κατάφερες πολλά, μπράβο για το θάρρος και το δυναμισμό σου, εύχομαι ό,τι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σκουλουκουιν μου σε ευχαριστω. Να΄σαι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Tora to eida touto! Sheroumai pou imoun meros tou enos tritou tis dekaetias! Ate pame gi alla kai kalitera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή