Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Μy first world problems

Αυτή την εποχή, πέραν του ότι είμαι σε μία φάση που περιμένω αλλαγές, με προβληματίζουν δύο θέματα.

1. Δεν έχω μάστερ! Αν ειναι δυνατόν δηλαδή εν έτη 2014 εις γην εναλίαν Κύπρο, οπου η κάθε μάνα λαλεί οτι το παιδι της έχει ΜΑΣΤΕΡ ενω εσυ εχεις μόνο διδακτορικούλι.
Σοβαρά ομως, που τον τζαιρό που ήρτα στην Κύπρο νοιωθω πως αρχισα να σκουριάζω λίο ετσι περνά τωρα τελευταία που το μυαλό μου η σκέψη να κάμω μάστερ. Τζαι μάλιστα σκεφτουμαι να κάμω ενα μαστερ  για κάτι που με ενδιαφερει, νοτ νεσεσάριλι κάτι που αφορά την δουλεια μου. Σκεφτουμαι κάτι σε forensic genetics, forensic anthropology, criminology, criminal justice.  Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι πρέπει επειγόντος να κόψω τα αμερικάνικα σήριαλ, το θέμα πραγματικά ενδιαφέρει με. (Επίσης πρέπει να εξαιρεθεί και το γεγονός οτι αυτή την εποχή εχω ένα θεματάκι με τον γλυκούλη 28χρονο δρ. Σουίτς στο "Μπόουνς".  <3<3<3)

2. (α) Το κελεπούρι είμαι εγω! Μεν μου λαλείς αγαπητή/έ γουόνα-μπι προξενήτρα οτι ο τάδε εν τέλειος γαμπρός, μορφωμένος, με σπίτι τζαι καλή δουλεια τζαι οτι εν ενα κελεπούρι που ανα πάσα στιγμή, θα βρεθεί μια  καπάτσα "σιεροκουτάλα" να τον τυλίξει. Στην περίπτωση μου αγαπητέ γουόνα-μπι, εγω είμαι το κελεπούρι! Εγω είμαι η μορφωμένη (αν τζαι δεν έχω μάστερ) με την καλή δουλεια! Τζαι ντύνουμε τζαι καλύτερα που την Έιμυ Φάρα Φάουλερ!

(β). Ξέρω να μαϊρέυκω, να πλέκω, να καθαρίζω (αν τζαι τουτο βαρκούμαι το), πάω στην λαϊκή αγορα του Οχι τα Σάββατα, φυτευκω μαρούλια, μπρόκολα, ντοματίνια κτλ και εχω και ενα μητρικό ένστικτο. Τουτα δεν σημαίνει οτι μόλις μου πιάσεις το χερούδι θα θέλω να σε παντρευτω. Καμία σχέση! Τουτα κάμνω τα γιατί μου αρέσκουν τζαι όι γιατι θελω να χορέψω τον χορό του Ησαΐα με τον πρώτο που θα τυλίξω. Μην βλέπετε μονο την επιφάνεια, τα φαινόμενα συχνα απατούν.

15 σχόλια:

  1. Αχχχχχχχ....Criminology...απο μικρη την ηθελα αλλα ας οψονται οι ερωτες τζιαι η μαλακυνση του εγκεφαλου!Επαρετησα τα στο τριτο ετος.Να το καμεις...τζιαι ΝΑΙ Εσυ εισαι το κελεπουρι!Ατε να δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλεις να γίνουμε συμμαθήτριες;;; Ειμαι που τζείνες τις σπασικές με την συγυρισμένη κασετίνα που περιέχει μολυβια που εν πάντα ξυσμένα, μολυβόπενες, πένες χρωματιστές κτλ.

      Διαγραφή
  2. Οκ πρώτα από όλα χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου, είμαι τσας αργοπορία αλλά κάλλιο αργά παρά Δεκέμβρη.

    1. Θα μάθεις να συστήνεσαι σαν Δρ. Πρασινάδα. Βήχας κομμένος.
    2. α. Δεν υπάρχουν κελεπούρια Πρασινάδα μου. Υπάρχουν ανθρώποι που μπορούμε να ανεχτούμε και που θα μας ανεχτούν. Ακριβώς σαν την Φάρα Φάουλερ.
    2.β. "Ξέρω να μαϊρεύκω". Μίλα μου για την μαγειρική σου. /wink /wink

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Πάνικ για της ευχες!

      1. εν μου φκαινει....ειμαι ταπεινη! :ΡΡΡ

      2.α συμφωνω! Απλα χρησιμοποιώ το ντεφινίσιον για το κελεπούρι για κάουντερ αργιουμεντ για να βγαζουν τον σκασμό! :-)
      β. Κόπιασε να σου καμω ραβιόλες (που εκαμα φρομ σκρατς) με σάλτσα ντομάτας με βασιλικό (βασιλικός απο τον κήπο μου). Για στάρτερ μια σαλάτα αλα Πρασινάδα τζαι επιδόρπιο κατι καλοκαιρινό γιατι εν λάλλαρος! :-)

      Διαγραφή
    2. can i be a fly on that plate?

      areses mou me to kelepouri, symfwnw!

      Διαγραφή
    3. Μούγια για να μας το χαλάσεις;; Καλύτερα κοπιασε να φαμεν....σαν ανθρωποι! :Ρ

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ηθελες να μετακομίσεις στον πύρουλλο της Καλιφόρνιας. Ετα ουλλα τζαμε τωρα. Σεν μείνεις στην ανεμοδαρμένη πόλη τους Σικάγου.

      Διαγραφή
    2. Τζι αννέν πυρά τί ωφελεί
      σκέττη πορτοκκαλλάδα;
      Αφού 'μαι μες την έρημο
      τζαι λείπ' η πρασινάδα!

      #diplis

      Διαγραφή
    3. τζαι #triplis να το καμεις, δεν σωζεσαι αγαπητο ΠαΣχιΦούδιν!

      Διαγραφή
  4. Εσοκαρες με - εν εshεις μάστερ? ΕΝ ΕSHΕΙΣ ΜΑΣΤΕΡ?
    Πώς κυκλοφορείς ανάμεσά μας μάνα μου μόνο με ένα δοκτορατο??
    Που εφτασεν ο κόσμος σήμερα, λαλεί τζιαι η μάνα μου (κάθε μεσημέρι, με αφορμή οποιαδήποτε κουβέντα).

    Τούτες ουλλες (οι κατινες) που σου προξενευκουν κελεπούρια, να σηκώσουν λλιον ψηλότερα την μουτσούνα τους να σε δουν καλύτερα, ή να παν οφθαλμίατρο, ή ψυχίατρο (ανάλογα τι ταιρκαζει). 'Ο(χ)ι... επήρα το πολλά προσωπικά τζιαι ενευριασα τωρα!!! Ουφ εshει τζιαι ζέστη...

    Πολλά ενδιαφέρον το criminology.
    CSI Nicosia here she comes :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεν μου νευριάζεις και απολογουμαι που σε εσόκαρα!!! Δεν τους λαμβάνω υπόψη πλεόν...... Απλα απορώ με το σκεπτικό....

      Διαγραφή
  5. Λυπούμαι που στην Κύπρο όταν γνωρίζουμε ανθρώπους, βλέπουμε μόνο την επιφάνεια :( Φαντάστου, μια κοπέλα σαν εσένα να μεν θεωρείται κελεπούρι...
    What's the matter with you people? take a closer look!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στα χαρτιά μπορεί να είμαστε κελεπούρια......αλλα τι σημασία εχει. Εν οπως οταν γνωρίζεις καποιον που πληρεί ολα τα πραματα που ψάχνεις σε ενα αντρα, αλλα δεν υπάρχει χημεία.......τότε τι τα κάμνεις τα προσοντα που εψαχνες;; Στην Κύπρο δυστυχώς ομως ειμαστε πολλά της επιφάνειας....

      Διαγραφή