Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Λάιφ ιν Σάιπρους (21)

Εχαθηκα λίο τουτες τες μέρες. Bουρω αγαπητέ αναγνωστη τζαι δεν προφτανω!Αισίως ποψε τελειώνουν τα βουριστρα περι του ikoumerikou γάμου τζαι καρτερούμεν το Σαββατο που ειναι η μεγάλη μέρα!

Σαρπράιζ χενς ντίνερ της ikoumeras τσεκ! Βιντεο με τον κουμπάρο  για το ikoumeriko ζευγος τσεκ! Φόρεμα, παππουτσια, τσάντα και γενικά το λουκ τσεκ!Αγχος της ikoumeras υπο έλεγχο, τσεκ!! Τελικά δυσκολο πράμα να προετοιμάζεσαι για θεϊκή εμφάνιση!

Συν τοις αλλοις εχω τζαι τους μάθητες! Κυρία τουτο πρέπει να το ξέρουμε για το εξάμ;;; Κυρία πόσες λεπτομέριες πρεπει να ξέρουμε για τζεινο στο slide 27;;; Kυρία, μα εν να πρεπει να καμουμε ετσι άσκηση στο εξάμ;; Κύρια πλιζ να εν ευκολο το εξαμ!

Γενικά υπάρχει κούραση, τα πρωινά δεν ξυπνώ αλλα ευτυχως εν το τετράποδο μου ξυπνητήρι που μετα τις 7 το πρωί δεν μου χαρίζει λεπτό!

Μετα το γάμο, υπάρχει άλλο προτζεκτ στα σκαριά! Αποφασίσαμεν με την Πρασινομήτωρ να παρουσιάσουμε, με την βοήθεια της αδερφής μου της Ξιπ τζαι το σαππορτ απο μακρια της μπέιμπι σις, τα εργα "δια χειρος Πρασινωτών" στο Γυναικοπάζαρο στην Λευκωσία! Γυναικοπάζαρο ονομάζεται επειδη παλια επιαιναν γυναικες τζαι επουλουσαν την πραμάτια τους. Δεν υπονοεί οτι θα πάμε για να μου εβρει γαμπρό η μήτηρ! Αρα μετα αρχιζουμε πιο εντατική δουλειά για τουτο. Στο ενδιαμεσω εχω το συνέδριο που διοργανώνω με τον μπος στην δουλεια τζαι τον γάμο του καλαδερφού μου. Αυτος ο γάμος κυρίως ενδιαφέρει την Αχάπαρη, γιατι το τραπέζωμα εν στο Τρίκκη τζαι ξέρω οτι ανυπομονεί να ακουσει τι θα εχω να πω!

Εχω τόσα πολλά τον τελευταίο καιρό που για να φανταστείτε εφερεν λία μόσφιλα ο Πρασινοφάδερ τζαι εν ηβρα καιρό να τα κάμω μαρμελάδα! Ωιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεε!


Υ.Γ. Τωρά εκολλησα με τούτο!

20 σχόλια:

  1. Μεν απορήσεις αν ανακαλύψεις ότι κρυφός στόχος της πρασινομήτωρ είναι ο γαμπρός :))).

    η ώρα η καλή για το γάμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε! Όι τζαι έτσι!!!! Ούλλα τζι ούλλα αλλά να μεν έσιει γίνει μαρμελάδα ακόμα!!!

    Η ώρα η καλή, τζαι καλή διασκέδαση. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρώτο πράμα που σκέφτηκα οταν το θκιεβασα είναι οτι στον τρίκκη μπορεί να γνωρίσεις τον άντρα της ζωής σου τζιαι να γράψεις ποστ "έρωτας πουκάτω που τα ταριχευμένα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mπορει να εχει τζαι τεκνά που "επρεπε" να παν Τρικκη οπως θα εχει και θεές (κουχου κουχου) που θα παν.

      Διαγραφή
    2. hahahaha en xanei i axapari... hahaha

      amanamou anipomono gia ton gamo ston trikki... :D :D oute serial na thorousame... fantasou na en tze gnwstoi mas pou pantrefkounte etsi mitsia pou einai i kupros kai emeis miloume sta itternei gia ta prospopika tis kathe oikogeneias...apistefto...

      :-D

      Διαγραφή
    3. Σε ετσι τοπους εν τοοοοοοοοοοσοι πολλοί οι καλεσμένοι, συν οτι η Κυπρος εν μικροσκοπικη, ε ολο και κατι "τυχαια" θα συμβει. :-)

      Διαγραφή
  4. Σταύρος Σιόλας;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; (ξέρεις εγώ που ούλα τζίνο ήβρα να σχολιάσω πρώτο) λολ

    Άτε είσαι στην τελική ευθεία. Με μου αγχώνεσε. Έλα να βάλεις τούντο τραούδι στο ριπίτ να παίζει, να εμψυχώνεσαι τζιαι ούλα μια χαρά θα πάσσιν.

    http://www.youtube.com/watch?v=MR6FXpaECY8

    Καλά παντρέματα ντίαρ. xxxx

    υ.γ. σάννα τζιαι νάκκο σπαστικούλια τα μαθητούδια οξά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν αγχωνουμε! Τωρα απλα εμειναν μερικα πραματα που απλά πρέπει να γινουν! Θενξ ντηαρεστ!! χχχχ

      Υ.Γ. μονο για το τεστ τους κοφτει τους παραπάνω....δυστυχως!

      Διαγραφή
  5. Ανυπομονω για την αναρτηση με τον Τρικκη ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ώρα η καλή στην icoumera !!! θα είναι όλα τέλεια!!!!περιμένουμε το ποστ του τρίκκη:))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς εβρεθήκαμεν..η πρώτη ανάρτηση που σχολιάζω..η ώρα η καλή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή διασκέδαση Πρασιναδούλα:)
    Με ούλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή