Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Λάιφ ιν Σάιπρους (20)

Διοργανώνω μαζί με τον μπος και μια  γραμματέα ενα συνέδριο. Πολλή δουλεια ρε παιδί μου τουτο το συνέδριο! Η θεματολογία του δεν με ενδιαφέρει καθόλου αλλα η διοργανωση τζαι το να βοηθώ τους συμμετέχοντες με τις απορίες τους (οσο ηλίθιες τζαι αν ένουν) αρέσκει μου.

Στην αλλη δουλειά της διδασκαλίας νομίζω ειμαστεν οκ. Εχτες εχάρηκα γιατι αρχισα να αντιλαμβάνομαι ποιος φοιτητης παίζει ποιο ρόλο. Ηβρα τον καλο τον φοιτητή με τις καλές ερωτήσεις, το σπάσμα που απλα μαθαίνει τα ουλλα πο'ξω, τον ξερόλα που με πρωτη ευκαιρία θελει να μας δειχνει οτι ξέρει τζαι κυρίως ηβρα την μαθήτρια που στο πρώτο μαθημα εν της εγέμωσα το μάτι. Σε τουτη την κοπέλα ειδα τον δισταγμο τζαι το υφάκι στο πρώτο μαθημα Στο δευτερο μαθημα το υφάκι ηταν το ιδιο. Στο τριτο ομως ηταν διαφορετικο. Ηταν ζεστό τζαι εσυμμετείχε και στο μάθημα! Τουτοι οι μαθητές εν οι αγαπημένοι μου! Αρεσκει μου να κερδίζω τον σεβασμό τζαι όι απλα να εν τζεινος ο ψευτικος ο σεβασμος που εχουν απλα γιατι εγω τυγχάνει να στέκουμαι μπροστα στα θρανία τζαι όι να καθουμαι πίσω που ενα.

Κατα τα αλλα εχουμε τα τρεχαματα για τον κουμεράτο γάμο, γυμναστική, τα μπλεχτά μας (νεα δημιουργήματα καμινγκ εντος των ημερών) και μολις ετελειωσεν και η περιοδεία μας αρα ειμαστε καλά!

Εχω πολλά που θέλω να πω αλλα επειδη αυτες τις μέρες βουρώ, δεν μπορώ να τα συγυρίσω μες τον νου μου για να τα γραψω.

Συν τοις άλλοις εκολλησέν μου τούτο το τραγούδι! Λατρεύω τα τραγουδια που λαλούν ιστορίες, που ακουεις τα τζαι μπορείς να κλείσεις τα μαθκια σου τζαι να τα δεις σε ταινία....

Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, Μουσικη: Θέμης Καραμουρατίδης

4 σχόλια:

  1. :)))))))))))))))))))))))))
    Life in Cyprus getting better n better θα λέγονται σύντομα αυτές οι αναρτήσεις σου!
    Μπράβο Πρας μου,
    χάρηκα πάρα πολύ με τις περιγραφές σου από τη διδασκαλία,οι φοιτητές σου θα σε υπεραγαπήσουν,είμαι σίγουρη! Άμαν κέρδισες το υφάκι! :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαμνω οτι μπορώ ρε...εχουμε και απς και ντάουνς...αλλα το παλεύω! :-)

      Διαγραφή
  2. Καλό να είσαι μπίζι Πρας μου.
    Καλές διοργανώσεις! :) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή