Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Πρωινό λαβ στόρυ #not

Θυμάστε πριν λίες μέρες που εζησα ένα πρωινό λαβ στόρυ;;; (Αν όι κλικ δαμέ, αν ναι κοντίνιου ον).

Σημερα που λές εζησα το υπέρτατο πρωινό λαβ στορυ #not! Κάπου δαμέ όμως πρεπει να ανοίξω μια παρένθεση τζαι να σου πω μια ιστορία για να μπεις στο νόημα.

Εγω ως γνωστό συχνάζω σε σουπερμάρκετ και φρουταρίες, τα οποία είναι τα αγαπημένα μου καταστήματα. Μια μέρα μετά την δουλεια επετάχτηκα σε ένα σουπερμάρκετ για να πιάσω 2-3 πράματα που ηθελα. Στο τέλος επιασα 9-10 πράματα αλλα ενεν το θέμα μας τούτο. Στο σούπερμαρκετ που λέτε I bumped in, που λαλούν τζαι στα παλιά χωρκά μου, σε μια κουμέρα μιας ξάδερφης μου, την οποία όταν ειμαστεν μιτσιές τζαι εκαμνα παρέα με την ξάδερφη μου εβλεπα την συχνά. Αρχίσαμεν τα «ω μα εμαθα το ότι ηρτες, τι κάμνεις» κτλ κτλ.  Την ξαδερφοκουμέρα ας την πούμε Μ.

Λίες μέρες μετά ειδα την ξάδερφη μου τζαι ειπεν μου ότι  επιασεν την η Μ τζαι ερωτησεν την αν γινεται να δώσει τον αριθμό τηλεφώνου μου σε ένα γνωστό της ο οποίος ειχε το κλασσικό CV καλό παιδί-μορφωμένο-στην ηλικία μου. Εγω ειπα της βαρκούμαι αφορητα τουτα τα πράματα αλλα ποδά ποτζει με την αδερφή μου κτλ επείσαν με να πω το οκ.

Την ιδια νύχτα με πιάνει τηλέφωνο ο τυπάς. Εμπήκεν ολόισια στο ψητο τζαι ειπεν μου να βρεθούμε την επόμενη για καφέ. Η αυτοπεποίθηση του στο τηλέφωνο ηταν τόση μεγάλη που εγω ενθουσιάστηκα γιατι εφαντάστηκα τον ως ένα Δίμετρο Ημίθεο (ΔΜ) τζαι αγχωθηκα λιο γιατι εγω ειμαι 1.62 μ ημίθεα της αναγέννησης τζαι η διαφορά υψους να εν τόση που αναπνέουμε αέρα μια διαφορετικό ποσοστό οξυγόνου! Τελοσπάντων ειπα οκ τζαι την επομενη μέρα επια.

Το ραντεβού ηταν στις 5, τζαι στις 4.59 εγω ήμουν τζαμέ. 5:01 εστειλε μου σμς ότι μολις επάρκαρε και ερχεται. Καλό σημάδι λαλώ. Τελικά δεν ηταν ΔΜ, 1.70 με το ζόρι θα έλεγα. Ηπιαμεν το καφέ, ιτ γουέντ οκέι τζαι υποπτεύομαι η Πρασινομήτωρ εκαμνεν πάρτυ τζαι εσυρνε κονφετί που μέσα της όταν τις το ειπα. Tης εορτάζουσας Πρασινομήτορος ειπα της οτι τουτο το συμβάν εν μήνυμα που το συμπαν που της λαλεί να σταματήσει το μουρμουρκών για τις επισκεψις μου στα σούπερμαρκετ γιατι αλλοπως εν τζαμέ η τύχη μου! Μετα που λιες μέρες εστειλεν μου ξανα να βρεθουμε…ατε λαλω ας δωσουμε μια ευκαιρία γιατι εν εφάνηκεν καλό παιδί. Ηπιαμεν τζαι δευτερο καφε…μετα ατε λαλω ας του πω εγω για καφε, ετσι ηπιαμε και τρίτο. Ηπιαμεν και τέταρτο καφέ τζαι τοτε εγω αφηκα το θεμα να ξεχαστει, έτσι δεν υπήρχε ουτε άλλος καφές ουτε σμς ουτε τίποτε. . Εγω εξενέρωσα γιατι το να εισαι καλό παιδι εν σημαίνει εισαι και ενδιαφέρον παιδι. Πιθανόν ηταν αμοιβαίο γιατι ουτε τζεινος εξαναεπικοινώνησε αν τζαι δεν μπορώ να καταλάβω γιατι, γιατι εγω ως γνωστό ειμαι η προσωποποιήση της τελειότητας.



Σημερα που λέτε σαν εκαρτέρουν σε κάτι φωτα, πετασσετε μπροστά μου ο #notΔΜ! Σε καποια φαση εβρεθηκε μπροστά μου αλλα μετα ειμασταν σε ένα μονοδρομο με 2 λωρίδες τζαι ποδά ποτζει εκαμνεν παρανομίες τζαι επροσπέρασεν με. Μετα σε καποια αλλα φωτα εβρεθηκεν δίπλα μου, μετα επατησεν του τζαι εμπηκεν μπροστα μου τζαι μετα εστριψεν ενώ εγω εσυνέχισα ισια.

Φυσικά μπορεί να μεν με ειδεν ο ανθρωπος τζαι να οδηγά ετσι σαν τον πελλο εκ του φυσικού του ή μπορεί απλα να αρκησε να πάει δουλεια….
Φυσικά όμως μπορεί απλά να φταίει η Αχάπαρη που με «εμάθκιασεν» εψες στο τουίτερ. Κόρη Αχάπαρη είσαι Σαββατογεννημένη;; Ομολόγα κόρη!!!

Φυσικά μπορεί να εν τζαι ουλλα της φαντασίας μου......

22 σχόλια:

  1. Τώρα να φταίνε οι καφέδες;
    Να φταίει η Αχάπαρη;
    Ποιος να ξέρει; Ματιάστηκες πρασινο-τελειότητα μου!
    Φιλώ σε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αχάπαρη σίγουρα φταίει για το σημερινό! Για τους καφέδες ομως δεν φερει ουδεμία ευθύνη! :))))

      Διαγραφή
  2. ουφφουυυυυ......ηρτα...τζιαι φευκω παραυτα! εννεν πραματα τουτα...εννεν πραματα τουτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθκιασμα ξεμαθκιασμα ο τύπος εν κομπλεξικος. Τέλος... εμίλησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το κλασικό "ελεύθερη-ελεύθερος" γιατί να μεν τους συστήσουμε να τους νεκατώσουμεν την ελευθερία τους; :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμενα τζεινο που με σπάζει εν το επειδη ειμαι μορφωμένη τζαι με "καλή κοπέλα" αυτοματα ταιρκάζω με ενα μορφωμένο καλό παιδί....Γκρρρρρ

      Διαγραφή
    2. Εν ξέρω πώς να το σχολιάσω τούτο τζαι να μεν ακουστώ κυνική.... προτιμάς παιδί μου ένα χώρκατο, αμόρφωτο, άσχετο, ακοινώνητο;!

      Αν ναι, πες μου να ανοίξω το καρέ μου με τους εξ μου τζαι έχω πολλούς για σένα :)

      Λαβ γιου!

      Διαγραφή
    3. Πάω να δώκω πίσω το κουμεράτο φόρεμα μου τζαι τα παππουτσια (ευτυχώς που εν επιασα τσάντα/τσέντα ακομα!).

      Απλα οπως ξέρεις εννοώ οτι δεν ειναι τουτα τα μοναδικά κριτήρια! Η λίστα μου εχει ακόμα 2847629732 κριτήρια πολλά σημαντικα!

      Λαβ γιου του! :Ρ

      Διαγραφή
  5. Αφήστε τη συμπεθερά ήσυχη εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εσιει ενα χρονο που επαναπατριστηκες. τουντα πραματα εν αναμενομενα. αλλα η τελευταια προταση υπονοει οτι εν εγινεν τιποτε που τουτα ουλλα οξα εν για το μαθκιασμα μονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! Επιτελους τζαι ενα πλάσμα που επροσεξεν την τελευταία προταση (η οποία εν παραπλανητική! χαχα!) Ουλλα εν αλήθκεια εχτος το οτι θεωρω οτι εχει σχεση με "μαθκιασμα" που την Αχάπαρη!

      Διαγραφή
  7. χριστέ μου! μάνα μου σιγά που εν σε είδε, εν κυπραίος. το μάτι του εν ραντάρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαχαχα ρε εφοήθηκα με! Τζιαι δεν είμαι καν σαββατογεννημένη. Ούτε παρασκευογεννήμενη. Νομίζω ο τύπος εν το πεπρωμένο σου. Εισηγούμαι την επόμενη φορά να παεις να δώκεις πάνω του, να πέσει βρισίδι τζιαι αστυνομίες. ώσπου να φτάσετε στον ισιωτή θα γινει love story δεν γινεται αλλιώς! Πάω να δοκιμάσω τις μαγικες μου δυνάμεις σε μιαν γνωστη μου....
    αχαπαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχα πλιζ δοκίμαστες τζαι πε μας τα αποτελεσματα...τζαι μετα οταν εβρω κανένα τεκνό μες το δρόμο θα σε ειδοποιήσω να τα καμεις τα μαγικά τζαι σε μένα! :))

      Διαγραφή
  9. Μόνο εγώ αναρωτιέμαι γιατί ο Δίμετρος Ημίθεος εν ΔΜ και όχι ΔΗ;

    Τι εννοείς δεν είναι αυτό το θέμα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή