Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ασκ Πρας

Μερικοί απο τους συμμετέχοντες του ΣΠΑ ΙΙΙ εστειλαν και ερωτήσεις για την διοργανώτρια η οποία θα προσπαθήσει να απαντήσει!

Απο Αχάπαρη:

 Άρκησες να ξεκινήσεις για δουλειά τζιαι βουράς σαν τη πελλή να προλάβεις. Σαν περνάς που μια πάροδο έρκεται ένας φουρκαστός τζιαι διά σου την πουπίσω. Φκαίνει που το αυτοκίνητο τζιαι ω τι έκπληξη εν ο γνωστός τύπος που το "morning love story". Σαν μαλλώνετε παίρνει το φτιν σου καζαντζιήδη να φκαίνει που το αυτοκίνητο του. Εν "το μερτικό μου απ' τη χαρά". Συνέχισε την ιστορία, τζιαι μεν ξεχνάς τι έγινε την προηγούμενη φορά που τον συνάφερα!


-Χίλια συγνώμη.....ενιξέρω πως έγινε! 

- Να σου πω εγώ! Εμιλουσες στο τηλέφωνο τζαι ησουν απροσεχτος τζαι εκατσες μου την! Τουτο μου έλειπε τωρα! Να προσεχετε σιόρ! Οδηγάτε τζαι μιλάτε! Τωρα που εν να ερτει η αστυνομία...

-Εεεε εν υπάρχει λόγος να καλέσουμε αστυνομία! Μεν ανησυχείτε, θα τα κανονίσουμε με τις ασφάλειες δεσποινίς...ε πως είπαμε το ονομα σας;;;

-Πρασινάδα...το δικό σας;;; 

- Άκης!

-Λοιπόν Άκη, δωσε μου τα στοιχεία σου, να σου δώσω και εγώ τα δικά μου τζαι θα περιμενω αύριο να με ειδοποιήσει η ασφάλεια σου. Τώρα καλύτερα να φύουμε γιατί κοφκουμεν την κίνηση.

Γιατί ειχα χέρια καθαράάάάάάάάάά, και μια καρδιάάάάά μεγάα ααα ααααα λη!

-Ε καλά εν τζαι εσυ τζαι τόσα πολλά αυτοκίνητα έτσι ώρα. 

♫ Θεεεεεεεεε μου την Δεύτερη φοράάάάάάά που θα'ρθω για να ζήσωωωωω 

- Ε μα εχουμε τζαι δουλειές τζαι εκαθυστέρησες με Ακη τζαι εν κανει που εν να μείνω μέρες χωρίς αυτοκίνητο τωρα. Ουφφου!

- Ξανά απολογούμαι Πρασινάδα μου....ενιξέρω πως εσυνέβηκε! 

-Εγω οπως σου ειπα Άκη, ξέρω! Εμίλας στο κινητό! Αν δεν μου τηλεφωνήσει η ασφαλεια σου αύριο τοτε θα τηλεφωνήσω της αστυνομίας! 

- Μα πολλά αυστηρή εισαι Πρασινάδα μου! Μεν ανησυχεις είπαμεν! Όπως λαλεί τζαι ο συνωνόματος μου ο Στελάρας, καλή του ώρα οπου τζαι να'ναι,  "ας παν στην ευχή τα παλια"! Μεν το σκέφτεσαι! Θα το κανονίσω.

-Το καλό που σου θέλω Ακη, αλλιώς το μερτικό σου απ'τη χαρά θα σου το πάρω εγω η ίδια!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Azimuth:
Πώς άντεξες να σπουδάζεις τόσα χρόνια? Πε μας τζιαι εμάς κανένα tip πριν να αυτομολήσουμε!

Το πρώτο πτυχίο ήταν θκιάβασμα, lab reports, ασκήσεις, εργασίες τζαι μαθηματα εκτός κλάδου που είτε εμίσησα (πχ. ψυχολογία) ή που ελάτρεψα (αρχαία ελληνικά, μυθολογίες, φιλοσοφία της επιστήμης). Ετσι εν θα εμπορούσα να συνεχίσω για παραπάνω καιρό ομως. Το διδακτορικό ηταν άλλη φάση. Εργαστήριο, πειράματα, ο ενθουσιασμός οτι κάμνεις κάτι που κανένας εν εξαναέκαμε (ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις). Το σημαντικό ειναι να το θέλεις πραγματικα! Πάντα υπάρχουν φάσεις αμφισβήτησης, κούρασης, αγανάκτησης τζαι που θέλεις να τα παραιτήσεις τζαι να αυτομολήσεις τζαι να αυτοπυρποληθείς, γιατι ανθρωποι είμαστε τζαι συν τοις άλλοις οι "παραμόρφωση" εχει και σάιτ εφέκτς!. Τα πολλά χρονια σπουδών εν εχουν σχέση με το ποσο μορφωμένος εν κάποιος. Ξερω άτομα που επηρεν τους 7 χρονια να πάρουν διδακτορικο τζαι ηταν καλοί απλα ατυχοι με το προτζεκτ τους τζαι ξέρω τζαι ατομα που τους επηρεν 7 χρονια γιατι ηταν παντελώς ασχετοι τζαι στο τελος εδωκαν τους το πτυχίο για να τους ξεφορτωθουν. Τιπς;;; Χμμμμμ...ενιξερω! Ισως το τιπ μου ειναι απλα να καμνουμε οτι μας κάμνει να νοιώθουμε καλά με τον εαυτό μας.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Blog Skepseon

1. Πόσες ερωτήσεις  περιμένεις να  πιάσεις? 
3-4 το πολύ! 

2. Μπαίνεις  πιωμένη να  ποσταρεις τζαι καταλαβαινεις οτι μόλις εκαμες delete το μπλογκ σου. Όι εν μπορεις να το επαναφέρεις πλέον. Too late and lame! Ίντα χαπάρκα? 
Πιστευκω πολλά στο there is no use of crying over spilled milk αρα απλα θα εκαμνα αλλο. Ομως εχω να σου πω οτι αν τακτά διαστηματα καμνω ενα μπακ απ το μπλογκ....γουίτς ριμάιντς μι εν καιρος να ξανακάμω. Τζαι να ξέρεις οτι αν γινει τωρα κανένας χαττα, εσυ τζαι το ματι σου θα φταίσειν! :Ρ

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Νεράιδα
Σου έρχεται ένα γράμμα. Κάθεσαι. Το ανοίγεις. Διαβάζεις.

Αγαπημένη μας Πρασινάδα,

Για να δείξουμε την αμέριστη αγάπη κι εκτίμηση για την μακρόχρονη προσφορά και παρουσία σου στη ζωή μας, σου έχουμε πάρει ένα μικρό δώρο: Ένα μήνα στην Χονολουλού. Μπορείς να πάρεις τα παρεό και τα μαγιό σου. Χωρίς τηλέφωνα, λαπτοπ, βιβλία δουλειάς.

Με αγάπη,
Οι bloggers.

Ερώτηση:  Α )  Θα έκοβες φλέβες μόνο με τη σκέψη;

                  Β )  Θα έσκιζες το γράμμα;

                  Γ )  Θα πήγαινες και θα απολάμβανες τη θάλασσα

                        την ομορφιά και δεν θα έκανες τίποτα;

                  Δ )  Θα πήγαινες και θα οργάνωνες όλους τους

                         Χονολούλουδους. Θα μάθαινες νέες συνταγές

                         στις Χονολουλουδίνες και θα έπαιζες Σικρετ

                         πίκο-απίκο με τα Χονολουλουδάκια;
 

 Χμ.....το δίλημμα να κοψω τις φλέβες θα ηταν σιουρα μεγαλο αλλα πιστευκω οτι η ζωή εν πολλά πιο απλή απο ότι νομίζουμε ετσι θα επελεγα το Γ. Ομως επειδη με ξέρω, το Γ θα εκράταν το πολύ μια εφτομάδα....τζαι θα επερνούσα στο Δ χωρίς καν να το πάρω είδηση! 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ο Άλλος Κυπραίος:
  Έκαμες το Σίκρετ Σάντα, τον ΣΠΑ, και άλλα πολλά παιχνίδια. Πιστεύεις υπάρχει χώρος για καινοτομίες στην Κυπριακή μπλογκόσφαιρα; Ποια τα επόμενα σου πλανς; 

χαχαχα Η χρήση της λέξης καινοτομία εφυρεν με! Εγω μάλλον εν κενοτομίες που καμνω παρα καινοτομίες! Η αλήθκεια να λέγεται ομως εχω νέα πλανς...εχει καιρο που το σκεφτουμαι αλλα εδωκεν μου τζαι λιο κουντημα η Δεσποσύνη. Θελω να καμω φετος ενα Σίκρετ Σάντα στον οποιο εκτος απο τις γνωστες διαδιακασίες, θα εχουμε και δημοπρασία αντικειμενων που θα δωρίσουν μπλογκερς (πχ. μπλεχτα, πινακες, βιβλία κτλ) τζαι οτι μαζέψουμε να γοράσουμε κατι για ενα καλό σκοπο, οπως πέρσι. 



--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Joy tears
Και μια ερώτηση για σένα Πρας...

Ποιος από τους δονητές της Λου αρέσκει σου παραπάνω και γιατί;; :)) 
Χαχαχχα 

Χμ...δυσκολη επιλογη γιατι there are many features that one has to take under consideration....τζαι εν τζαι δυσκολο να επιλέξεις που μια φώτο...texture is important! Αν επρεπε ομως να επιλέξω που απλά μια φωτογραφία οπως τζεινη στο ποστ, τότε σίουρα θα εδιάβαζα τα κάστομερ ριβιουζ. Τωρά θα μου πεις τι σχέση εχουν τα ριβιούζ αφου ο καθένας εν οπως την βρίσκει. Ε θα επελεγα ενα συνδυασμο, κατι με καλο ριβιου τζαι που πιστευκω θα μου αρεσκε. Σε τούτη την περίπτωση το μονο που εχει καλό ριβιου (ορ ενι ριβιου φορ δατ ματτερ) εν τζεινο που εσχολιασεν η ανώνυμη....φαινεται τζαι καλό αρα άι γουντ γκόου φορ δατ. Φυσικα ομως προτιμώ το βιολογικο προϊον.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------


Λάιτ Μπλου

Αν μπορούσες να γεννηθείς σε κάποια άλλη εποχή ποια θα διάλεγες και γιατί;
 Στην Αναγέννηση........για να με θεωρούν σέξυ!  Αλλα θα ημουν τζαι σαν γυναικα καταπιεσμένη ετσι άκυρο. Τι να καμεις το σέξυ αμαν εν μπορεις να εισαι ελευθερη να εισαι ο εαυτός σου. Επειδη εχω τζαι μια φοβία για το αγνωστο, νομίζω τζαι τουτη που ειμαι τωρα εν οκέι.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Αντι-μόκο


Έρκεται η ημέρα του γάμου σου.
Αα εν θέλω μα και ξε μα!
Μέρα του γάμου σου.
Εκανονισες τα ουλλα.
Τη άμαξα.
Τα αλογα
Την αθθοδέσμη
Τον παπά
Το οσιωμα του μαλλιου
Τις όξινες καλεσμ.. Τις κυριες επι των τιμών
Το Τρίκκης παλ.. Καλάάααν
Είμαστε στη φαση μετα που σ'εζωσασιν(μεγαλος χαμός, συγκίνηση η Πρασινωμητωρ κτλ), εσαστης κτπ και πας στην εκκλησία. Σαν πηαινεις τηλεφωνουν σου πως ο φωτογραφος ακυρωσεν τελευταια στιγμη, εν αρρωστο το κοπελλουι του με ιλαρά την ιδια ωρα που φκαινει το πέταλλον που το ποιν του αλόγου. Αμάν κακό που να βρετε να καλεσετε αλογοβοηθεια έτσι ωρα. Είσαστε τσας μακριά. Αρκεφκει  τζαι βρεσιει που Τζίνα τα τροπικά νερά, τα καταρρακτώδη, το μαλλί κατσαρώνει. Χτυπά το τηλέφωνο σου.

Ποιος ενι, τι απαντας, τι θέλει τζαι τι γίνεται υστερα;

Απόκρυψη..........Πρας μεν το απαντήσεις.....Πρας απάντα το! Πρας μεν το απαντήσεις.....Πρας απάντα το! 

-Χαλόου
- Ηθελα απλα να σου μιλήσω για τελευταία φορα
- Παύλο γιατι μου το κάμεις τουτο το πράμα....Εν με σκεφτεσαι καθόλου;;;; Τζαι ατε εμενα εν με σκέφτηκες, την αδερφη σου που εκαμε τοσο κόπο να με βάψει τζαι τωρα θα χρηστούν τα μασκάρα;;; Γεια σου Παυλο. Δεν εχουμε τιποτε να πουμε.
-Πρααααααααααααας

Cuuuuuuuuuuuuuuut! Μπράβο παιθκιά! Νομίζω εν πρεπει να το ξαναγυρίσουμε τουτο! Εχουμε ολα τα πλάνα που χρειαζουμαστε για το επεισόδειο!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πεκάτσα

Ποια είναι η καλύτερη συνταγή για chocolate chip cookies?
Χμ...εγω μονο μια εκαμα....ηταν οκ! Τιποτε το ιδιαίτερο...αλλα εχει καιρό που θελω να την δοκιμάσω τουτη. Eσhεις καμιά να προτίνεις;;;  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dreamer

Έρκεται ο Κότσιρας τζιε λαλεί σου να ζήσετε μαζί αλλά να παραιτήσεις καριέρα τζιε οικογένεια, να τον ακολουθήσεις τζιε να σαι μια γυναικούλα του σπιθκιού. Να μαειρεύκεις τζιε να προσέχεις τα κοπελλούθκια. Δέχεσαι;
Όχι! Αν καποιος αγαπά καποιον, δεν προσπαθει να τον αλλάξει! Τουτο εν σημαινει οτι δεν θα κάμω συμβιβασμούς. Απλα σημαινει οτι στους συμβιβασμούς έχω ενα όριο τζαι τουτο ξεπερνά το όριο μου!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------
 Μπεατρίξ
Δημιούργησε ένα υπουργικό συμβούλιο από τους μπλογκερς το οποίο θα μπορεί
αντεπεξέλθει στον δύσκολο καιρό της κρίσης.πλις! για να ειμαστεν φεαρ μεν με
υπουργόποιησεις ;)

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Iνβίκτους (γιατι ειμαι σιουρη ότι εχει ηδη την ομιλία για την εκλογή του έτοιμη στα ντραφτς).

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Μάνα


Υπουργός Παιδείας & Πολυτισμού: Σμιλί (για να ενταχθεί το σμιλί/σμιλες στα σχολεία!)


Υπουργός Άμυνας: Αχάπαρη (για να καταργήσει τον στρατο για να μεν πάει ο Αχάπαρος Τζούνιορ!)


Υπουργός Γεωργίας:Joy Tears (Ολοι θυμουμαστεν την ορχιδέα της που το μπλοκοπαιχνίδι)

Υπουργός Οικονομικών: Πρασινομήτωρ (οκέι ενεν μπλογκερ αλλα εχει ενα μπλογκικό υποβαθρο)


Υπουργός Τουρισμού: Πανικ Τζόιγκλόου (νομίζω θα έχει σουξέ με τις τουρίστριες)


Υπουργός Εξωτερικών: Ποστ Μπάμπυλον


Υπουργός Εσωτερικών: Εγω (για να βάλλω τα πάντα σε τερπιέν!)

Υπουργός Εμπορίου:  Μπρέντα (νοιώθω οτι μπορεί να πουλήσει ακόμα και ρύζι στους κινέζους!)


Yπουργός Δικαιοσύνης: Αλλος Κυπραίος (γιατί εν πολλά δίκαιος!)

Υπουργός Υγείας: Ροαμ

Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων: Ουφ (Λεμεσός - Λευκωσία ένωση!)

Κύπρος - Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων: Γρούτα (ετσι όχι μονο εν θα εβρει και δουλεια τζαι θα βρίσκει τζαι στους άλλους!!)



--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Δεσποσύνη


Ξέρω πόσον σου αρέσκει ο Κότσιρας. Αλλά πρέπει να ρωτήσω. Άμαν άκουσες για πρώτη φορά το επίθετο του, εν εφύρτηκες που τα γέλια; εν ενόμισες ότι εν φάρσα ή ότι πρέπει να εν πολλά καμένος για να έσιει επίθετο..κότσιρας;  

Τον Γιάννη τον επρωτογνώρισα στο ΡΙΚ2 λιο πριν το δελτίο ειδησεων των 9 που εδειχνε βίντεο κλιπς. Ηταν τότε με το "τσιγάρο". Επαθα μεγάλο κόλλημα....ομως εν θυμούμε πως αντέδρασα στο ονομα του......φυσικά ισως εν το θυμούμε γιατι μπλοκαρουμεν τα σοκαριστικά πραματα που μας συμβαίνουν για να προστατεψουμε τον εαυτό μας ψυχολογικα....


Πιασε ακόμα μια καλό, για ποικιλία:

 έστω ότι γνωρίζεις κάποιον που φαίνεται πως εννα εμπορούσε να ήταν ο άντρας της ζωής σου. έσιει τα ούλλα μιλούμεν. Έσιει τζιαι ένα αίπιν όμως. Προτιμά τα φαγιά της μάμμας του.... "Πρασινάδα μου εν πελλαμός το λουβί σου, αλλά η μάμμα μου βάλει πιο πολύ πιπέρι.. την άλλη φορά άγγελε μου μπορείς να βάλεις τζιαι εσύ;" "Πουρεκκοεπιστημόνισσα μου, (σόρυ), μιλούμεν ο μουσακάς σου εν πιάνεται. Λείπει του όμως κάτι ρε αγάαααπη. Πιάστην μάμμα μου τηλέφωνο αυριο να σου πει ίνταλοις τον κάμνει τζίνη τζιαι πετυχαίνει τον"
Εδώ σε θέλω κάστορα.
Τι κάμνεις; 


Το θέμα αγαπητή μου εν απλό! Θα τον έστελνα πίσω στην μάμα του που τα κάμνει ουλλα καλύτερα που μένα! :)

25 σχόλια:

  1. Το απόγευμα να κάμω λίστα τι να πλέξω για το σικρετ σαντα. Τούτο έλειπε να μεν κάμω εισφορα. Βιάζομαι λές;

    Όμορφες οι απαντήσεις σου, χαιρομαι που θα τον έστελνες τον κότσιρα. Αν δεν σε αγαπησουν όπως εισαι θα ειναι έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το φρονίμων τα παιδια πριν αρκέψει ο Σίκρετ Σαντα προετοιμάζονται!!! Η εισφορά σου εσένα σίουρα θα εχει σουξέ! Ποιός δεν θα ήθελε ενα "Σμιλί ορίτζιναλ"!! :)))

      Διαγραφή
  2. ε η δική μου? όχιιιιιιι, δεν έχεις απαντήσει στην δική μου, πως να το αντέξω αυτό? ¨Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος από τους δονητές της Λου αρέσκει σου παραπάνω και γιατί;; :))
    Χαχαχχα

    Το ποστ τουτο γραφεται που την δουλεια τζαι αντιλαμβανεσαι οτι στην δουλειά εχω και ενα ίμεϊτζ....




    Λούσεν απ και απάντα την που σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που σπιτι εν εχω προβλημα! Απλα εγραφα το ποστ που την δουλεια τζαι εν ειμαι μονη μου. Ενεν θεμα λουσενινγκ απ.

      Διαγραφή
    2. Ευτυχώς. Περιμένω σχετική ανανέωση του ποστακίου. ;)

      Διαγραφή
    3. ελα απάνταααααααααααααα

      Διαγραφή
    4. Εδκιάβασα σε στη δουλειά και ήθελα να διαμαρτυρηθώ που εν απάντησες και τωρά είδα ότι απάντησες!! Όπως πάντα απάντησες διπλωματικά!!

      Διαγραφή
  4. τέλειες ερωτήσεις τζαι τέλειες απαντήσεις!!! :-))

    πάω να κάμω τα σχέδια για τη σιδηροδρομική γραμμή, το τραμ, τζαι να επιβλέψω το έργο του αιώνα, τη γέφυρα Κέντρο Λεμεσού - Κέντρο Αθήνας ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λευκωσία Λεμεσός ενωση κορη! Αλλά τζαι το Αθήνα κάμνει μου!

      Διαγραφή
  5. Καταγγέλλω, τζιαι όι, εν καταγγέλλω 2 ματάκια:)
    Που εν οι ερωτήσεις μου;

    ααααχ πολλά τα πλήγματα τωρά τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ου ηταν σε άλλο ημειλ τζαι εξιασα την ερωτηση! Επροσθεσα την και απολογουμαι..... :))))

      Διαγραφή
  6. Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Iνβίκτους (γιατι ειμαι σιουρη ότι εχει ηδη την ομιλία για την εκλογή του έτοιμη στα ντραφτς).

    κλαίω!!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Btw ευχαριστώ για το υπουργείο...πάω να χώσω την πεθαμένη ορχιδέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ για το υπουργείο, εμάζεψα κάμποσα τελευταίως ;-)
    Αν νομίζεις μπορώ να πουλήσω ρύζι στους κινέζουςβπου να γνωρίσεις τη γιαγιά μου!
    Κατά τα άλλα, δεν πήρα είδηση για να σου θέσω ερώτημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ερωτηση: Πότε εν να ερτεις... ποδαττε, να φερεις τζαι κανενα γλυτζιστικο τζαι την Τζοϋ Τιαρς μαζι με το γλυτζιστικον της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή