Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

It's the final countdown!

Στην έξοδο ενος χάι-γουέι προς της γειτονιες μου σάζουν τους δρομους. Την Παρασκευή, σταματημένη μες την κίνηση, εφκαλα μια φωτογραφία της θέας.

Η θερμοκρασία ηταν περίπου 25 βαθμους Κελσίου.


Σημερα περίπου στο ιδιο σημειο, παλε μες την κινηση, εφκαλα την ιδια θέα. 18 βαθμους Κελσίου τζαι μιαν εβρέσhεν, μιαν εσταμάταν τζαι ξανα π'αρκής.



Όι εν εκρουσαμεν, ουτε εσhει κανένα εργοστάσιο που μολύνει το περιβάλλον,  εν τα συννεφα τζαι η μίνι καταιγίδα που εμπαινα μέσα.

Σημερα ημουν με τα κόνβερς τζαι τες κλάτσες τζαι τρικουδιν, τζαι ακομα εκρύωνα στην δουλεια οι πολλα θερμόαιμοι, τρομάρα τους, επεριπαίζαν με γιατι ως κλασσική γυναικα (ακου τζαι εσύ) εκρύωνα!

Σε κάποια φάση μπαίνει ο undergrad, ο Τεξανός, του οποιου θα κάμουμε αποχαιρετιστήριο πάρτυ σε λιες μερες γιατι θα πάει σε άλλο πανεπιστήμιο να καμει διδακτορικό. Μπαινει μέσα αντι με ομπρέλλα, με ενα πουτούτο.  Τζαι ομπρέλλα τζαι ελευθερία κινήσεων! Ασε που τουτος της φώτο μοιαζει του τζαι λιο (με την διαφορά οτι του δικού μας τα γυαλιά εν "κανονικα" της μυωπίας). Την ώρα που εφευκα λαλω του  "Ελπιζω να μεν εν πολλή κρυάδα έξω". Λαλει μου βρέσhει λιο αλλα αν εσhεις ομπρέλλα ή ομπρέλλα hat θα είσαι οκέι. Λαλώ του ναι εν οκέι εχω μια regular umbrella, τζαι απαντά μου "regular is always subjective"! Ειπα του δεχτό, άι τέικ δε γουόρντ ρέγκιουλαρ μπακ!

Αυριο επιστρέφει τζαι ο Άρχων που τες διακοπές του. Με εξαίρεση τον Νεμπράσκα τζαι εμένα, οι άλλοι επαίζαν πελλο. Ο Άρχων βέβαια θα έρτει τζαι θα πει "What's new?", εννοώντας τι νέα αποτέσματα έσhετε, τζαι ειμαι περιεργη να δω πως θα τα μπαλώσουν. Τουτη η νοοτροπία νηπιαγωγείου στυλ "λειπει η γάτα, χορευουν τα ποντίκια" εκνευριζει με. Γιατι να πεις εχουμε κανένα τσάρο για μαστρο, ατε να το καταπιώ, αλλα με τον Αρχων για μαστρο εν μπορώ να το κατανοήσω.  Σε ετσι πράματα ειμαι πολλά αυστηρή. 

Καλώς ή κακώς εχω τζαι γκρουπ μίτινγκ πρεσεντέισιον την Πέμπτη. Τιποτε συγκλονιστικό, εχουμε καθε λιο αφου, απλα ακομα ενα πράμα που πρέπει να καμω. Τουλάχιστον εν θα το εχω οταν ερτω πισω.

Ιν οδερ νιουζ προσπαθώ να φκιερώσω το ψυγείο. Ειχα κατι αυγά τζαι κατι κολοκουθκια τζαι λαλω ας κάμω ενα zucchini cake που ηθελα παντα, μιας τζαι εχω λιο χρόνο...εν ευκαιρια να πειραματιστώ τωρα που εχω τα πειραματόζωα του λαπ. Πάντως οσο τζαι να σας ακουετε παράξενο, δαμε ενεν καθόλου σπάνιο το ζουκίνι κέικ. Μαλιστα εν πολλα ωραία (εφα την πρό διαίτας εποχή). Το κολοκυθάκια βοηθούν το κέικ να κάμνει "keep in the moisture"! Η συνταγή εν της κολλητής μου της Στέφανης τζαι μπορείτε να την βρείτε δαμέ. Ιδου το δικό μου αποτέλεσμα, εκαμα 2 μικρά....τα κομμεντς θα σας τα πω αυριο οταν τα φαν τα λιγουρια.



 Ανοιξαν τζαι οι βαλίτσες. Εμισογεμώσαν ήδη! Ειμαι πολλά ahead of time τουτη την φορά!Μπράβο μου!

Ατε, συντομα κοντά σας!! :)

20 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο κεικ το έφτιαξα μια φορά, δεν ήταν άσχημο αλλά δεν με ενθουσίασε τόσο που να το ξαναφτιάξω.

    Εν καλο να εισαι προνοητική, εγώ κάμνω και λίστες να μην ξεχάσω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χμ...ενδιαφέρον...Για να δουμε τι θα πουν τα πειραματοζωα. Μιας τζαι φερνει το η κουβέντα, επροσεξα οτι πολλα πραματα φκαινουν διαφορετικα αμαν τα καμνω στην Κυπρο. π.χ τουτο, τα κολοκυθάκια της Κυπρου εχουν πολλα πιο εντονη γευση που τα Αμερικανικα. Γενικα επροσεξα διαφορες τζαι καθε φορα προβληματιζουμαι.....

      Τουτο το πιαινε-ελα εκαμα το τοσες φορες που πλέον εγινε μου μεγάλη συνηθεια....μια λιστα καμνω την τζαι εγω καποιες φορες....αναλογως....

      Διαγραφή
  2. Μην ξεχάσεις το σκουφί....
    της ζαχαροπλαστικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χμμμμμ.. κέικ με κολοκυθάκια;; σίγουρα;; πως ήτανε; είμαι πολύ περίεργη για το αποτέλεσμα!! :)
    υγ: δηλαδή θα είμαστε in the same place at the same time?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαμέ εν αρκετα ποπιουλαρ το ζουκίνι κέικ. Για να δουμε πως εφηκε. Θα το παρω στα πειραματόζωα τωρα στην δουλεια. Θα επανέλθω να αφησω κομμεντ με εντυπωσεις.

      Υ.Γ. Λαλείς να μεν μας χωρεί ο τόπος;;;; :ΡΡΡ

      Διαγραφή
    2. Ok! Απέσπασε θετικές κριτικές. Φιουξ!

      Διαγραφή
  4. Πάντως η πρώτη φώτο εν τέλεια λαβ Σικάγο. Γουάο!!!
    Άτε τζαι εκοντέψαν οι μέρες :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι η δευτερη εν ο ιδιος τοπος! :ΡΡΡ
      Ναι εκοντεψαν πολλά! :)))

      Διαγραφή
  5. Πρασιναδα μου το ονειρο μου να φκαλω τζε εγω μια φωτογραφια ετσι!Να ειμαι τζιαμε! Ποτε θαρτει τζινη η μερα! Εν το ονειρο μου να ζησω Νεα Υορκη! Τζε το Σικαγο καλο ενι, αλλα η Νεα Υορκη ειναι όνειρο ζωης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα ετσι λαλουν ουλλοι γιατι η ΝΥ εν τζεινη που προβαλλεται σε σειρες, ταινίες κτλ κτλ. Εν ετυχε να παω να πω την αλήθκεια.... Τζαι μεν λαλεις "τζαι το Σικάγο καλο ενι"! Ατε να δω! :ΡΡΡ Για τιμωρία θα σου βάλλω homework!

      http://drprasinada.blogspot.com/2011/10/1.html

      http://drprasinada.blogspot.com/2011/11/2.html

      http://drprasinada.blogspot.com/2011/11/3.html

      Διαγραφή
  6. ...Εγώ λαλώ να αφήκεις τα κέης για την Στέφανη...
    ΗΤ ΛΟΥΚΣ ΝΤΗΣΚΆΣΤΗΝΓΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα Οκέι επιστέψαμεν σε ρε Πεζούνι τζαι μανι μανι επετάχτηκεν μου τζαι ο Φουρνι να μου πει +1.

      -1 θα σου πω Φούρνι για να παμε πισω στο 0! :ΡΡΡ

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Κατα ενα ονλάιν λεξικό:


      1 πολύ δυνατή βροχή
      Ξέσπασε καταιγίδα.

      2 τεράστια ποσότητα από κάτι
      π.χ Δεχτήκαμε καταιγίδα τηλεφωνημάτων.
      (ή κάτι πιο επίκαιρο "Καιγίδα ηλιθιοτήτων μαστίζει την Κυπριακή κοινωνία)

      Διαγραφή