Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Ηλιοτρόπια

Ενα πράμα που συγχαινομαι  ειναι να καμνω παρατήρηση σε καποιον. Αλλα δυστυχως εν μέσα στην δουλεια. Ανεβαινοντας τα σκαλοπάτια, μεγαλωνουν οι ευθύνες. Αναποφεκτα ερχονται στιγμες που πρεπει να πεις του αλλου εκαμες λαθος, εμπειραζει ολοι καμνουμε λαθος απλα προσεχε παραπανω γιατι ενα ετσι λαθος μπορει να στοιχισει στο εργαστήριο πολλές χιλιάδες $ που προέρχονται απο τον φορολογούμενο πολίτη. Οταν ξανακαμει το ιδιο λαθος, η παρατηρηση εν ακομα πιο σκληρη. Τουτου του παιθκιου εκαμα του πολλές παρατηρησεις. Ενεν οτι εν κοφκει ο νους του, απλα ενεν συγκετρωμένος, βιαζεται συνεχεια τζαι καμνει το ενα λαθος μετα το άλλο.....Ουφφου....



Ευτυχως εισhεν φαρμερ΄ς μάρκετ σημερα τζαι εσταμάτησα ον δε γουέι, για να ετοιμαστω ψυχολογικά για την παρατήρηση που θα ακολουθησουν.

Τελικά αποφάσησα οτι τα ηλιοτρόπια εν τα αγαπημένα μου. Εχουν μια απλότητα τζαι μια αρχοντιά ταυτόχρονα.

16 σχόλια:

  1. Το αγαπημένο μου λουλούδι!
    Όταν ήμουν μιτσής μια μέρα είδα ηλιοτρόπια σε ένα γειτονικό σπίτι τζιαι είπα της μάνας μου να μου πει πως το λαλούν. Θυμάτε ακόμα ότι της είπα "να φυτέψουμε τζιαι εμείς ήλιους μες την αυλή μας"

    Τωρά, περίπου 10 χρόνια μετά, ο κήπος εν γεμάτος ήλιους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aααααα πολλάααααα ωραία!!!!! Τωρα που θα παω θα καμουμε το μικρο κηπουδι της αρφής μου τζαι θα την πεισω να βαλλουμε ηλιους αναμεσα στα αλλα.

      Διαγραφή
  2. Αμαναμου, εφαν την ο μιτσης! Δεν διαλεξες μικρές μαργαριτουλες... Εφαν την, εφαν την!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν το ατομο που θα σου καμει παρατηρηση ειμαι εγω, εισαι τυχερος. Γιατι εν μου περνά....εν τα καταφερνω...με λια λογια γλυτώνεις την μια χαρα!

      Διαγραφή
  3. Α ναι εν πολλά ωραία ιδεά τα ηλιοτρόπια, διουν μια χαρά.
    Εμένα το αγαπημένο μου λουλούδι εν οι μαργαριτούες οι άσπρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρεσκουν μου τζαι οι μαργαριτες τζαι μένα! :) Τα ηλιοτροπια ομως εν πολλα ξεχωριστα....

      Διαγραφή
  4. έκαμες την παρατήρηση?? άμαν επήες με τα ηλιοτρόπια έχασες που την αυστηρότητα! έπρεπε να πάεις με τίποτε κοντάρκα, μαστίγια κλπ!
    εμένα αρέσκει μου το γιασεμί έτσι ενημερωτικά :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ηρτα εκαμα παρατηρητη, εβαλα τα σε βαζo (flask). Τζαι εγω ενημερωτικά λαλω για τα ηλιοτρόπια! :Ρ

      Διαγραφή
  5. νομιζω εν ωραιο το να εισαι ιν τσιαρτζ σε καποιους αλλους. Εβλεπα το που το στρατο που ημουν επιλοχιας τζε ειχα παραπανω εξουσια που τους αλλους. Αλλα στη δουλεια εν νομιζω να εν τοσο ασχημο. Απλως βρισκεις ενα καλο τροπο να πεις του μιτση εκαμες λαθος. Σαστω. Νομιζεις θα προσβληθει? Ας μεν εκμανε τη ματσουτζια. ΅συ τη δουλεια σου καμνεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξιχασε κατι εχτες, εκαμα του παρατηρηση, τωρα σημερα παλε το ιδιο...η 4η φορα που του λαλω το ιδιο. Πριν λιες μερες εκαμα σοβαροτατο λαθος που θα μας στοιχισει χιλιαδες...εχτες παλε εξανακαμεν το....ε νοιωθω τζαι εγω ασhημα τα γεριμα...Αν του χρονου το καλοκαιρι (εν δαμε μονο για το καλοκαιρι) ξαναθελει να ερτει, λυπουμαι μαλλον θα πω οχι...

      Διαγραφή
  6. Να την φάει να βγαίνουμε...τα λάθη πληρώνονται και από τα λάθη μαθαίνεις...θα του περάσει,ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E ναι αλλα που τες πολλές παρατηρησεις οσο να'ναι νοιωθω ασhιημα....But we've got to do what we've got to do. Such is life.

      Διαγραφή
  7. Το βάζο σου εν ούλλα τα λεφτά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να μεν λυπασε ιντζα χρυση μου. Αν μητη (σπ?) αλλον βοηθάς τον τζιολης να γινει καλυτερος. Εισαι απροσεχτος? στο καλο τζε να μας γραφεις! Τζε που να γινεις προσεχτηκος ξανα έλα. Ειδες? διας του αφορμη να προσπαθησει να σασει! ΜΑ ΤΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουφφου εχτες ηθελα να τον πατσαρκασω....τελοσπαντων...λιες μερες εμειναν.

      Υ.Γ. Εκαμες με χρυσοπράσινη ρε Πεζουνι! :Ρ (μπάσhινγκ)

      Διαγραφή