Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

7 επισκέπτες

Είμαι πτώμα! Μέχρι να ερτει η πολυποθητη μέρα του ταξιδιού το προγραμμα μου εν φουλ! Εν με κανούν τα power point slides για το πρεσεντέισιον πριν φύω, τα πειράματα, τα βακτηρίδια που μου παν κόντρα, οι παραγγελείες στην δουλειά για να μεν τους ληψουν πολλά πράματα τζαι να με πρίζουν να τα παραγγέλω οταν είμαι στο χρυσοπράσινο, τα βαλιτσώματα, τα last-minute errands, ο Αρχων που ηρτεν που διακοπές, το αποχαιρετιστήριο πάρτυ του Τεξανού αντεργκραντ του οποίου πρεπει να γοράσω κάρτα τζαι να καμω ενα τσιζκέικ, τον αχάπαρο Ελβετό αντεργκραντ, τζαι τα αλλα σhίλια πράματα που με πονοτζεφαλιάζουν, εχω τζαι τουτους τους 7 επισκέπτες στην φώτο που μου εμπαστακωθήκαν! Ατε να φέυκετε ένας ένας γιατί εσπάσετε μου το νευρικό σύστημα! ΑΑΑΑαααααααααααααααααααααααααααααα..............................


The 7 dwarfs of PMS.




Υ.Γ. Απολογούμαι για το ασχετο περι Δεκαπενταύγουστου ποστ, αλλα δαμε με που Δεκαπεντάυγουστο, με που Πάσχα με που τιποτε περνεις χάπαρι ετσι για μενα εν μια μέρα σαν ολες τις άλλες τζαι οπως καταλαβαίνεις εχω τζαι ενα πονο να εκφράσω!

8 σχόλια:

  1. Τζιαι για 'μας μια μερα οπως τες άλλες ένι ρε Πρας μου.. δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δαμέ με που σεξ παίρνεις χαμπάρι, όι Δεκαπενταύγουστο τζαι Πάσχα μονάχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχαχα! πάλε καλά που ήρταν πριν την άφιξη σου στα πάτρια εδάφη να απολαύσεις θάλασσα!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουτο σκεφτουμαι τζαι εγω! Προς το παρον θελω να τους λιθοβολήσω τζαι τους 7 τζαι να φαω 7 κέικς!

      Διαγραφή
  4. hey... mipws uparxei ena email pou mporo na sou stilw? Tha ithela kapoies plirofories gia ton topo pou eisai kai gia panepistimia... kserw einai ligo apotomo kai parakseno epidi den gnwrizomaste..hehe... Alla anikw kai gw sto CSI apo ton iouni.. :)

    Maria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα χαίρομαι να βλέπω μέλη του CSI!!!!!! :)))))
      Για οτιδήποτε μπορείς να με βρείς στο prasinada@gmail.com
      Θα τα πουμε με ήμεϊλ τοτε! :)))

      Διαγραφή