Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Συνέντευξη μιας Πρασινάδας

Οι συμμετέχοντες του παιχνιθκιου "Σίκρετ Πίκος Απίκος" εστείλαν ερωτήσεις τζαι για μένα!!!! Ιδου λοιπόν η δική μου συμμετοχή τζαι σας ευχαριστώ όλους για τις ερωτήσεις τζαι γενικά που εσυμμετέχετε!! :)


ΟυφΤι είναι αυτό ή αυτά που θα σου λείψουν περισσότερο από το Σικάγο και την Αμερική γενικότερα όταν με το καλό επιστρέψεις μόνιμα στη Κύπρο; 

Πρασινάδα (Π): Τα cinnamon raisin bagels με cream cheese, οι τιμές στα καταστήματα, το γεγονός οτι βρισκω ρούχα να μου καμνουν τζαι να εν του στυλ μου τζαι το γεγονος οτι αμαν μιλω την γλώσσα μου κανένας σχεδόν εν καταλάβει, ανάμεσα σε πολλά άλλα! Στα σοβαρά ομως, θα μου λειψει η ανεξαρτησία τζαι η ελευθερια που νοιώθω στο Σικάγο τζαι γενικά στην Αμερική. Η αίσθηση οτι ζω σε μια κοινωνία οπου υπάρχει αξιοκρατεία, το γεγονός οτι ειμαι "ξένη" τζαι εχω μια αλλη κουλτουρα γινεται αποδεχτο χωρις κανένα προβλημα, το οτι ζω σε μια κοινωνία που με ανταμοιβει σε σχεση με ποσο κοπο τζαι μεράκι βαλλω στην δουλειά μου τζαι που μπορώ να προχωρώ με την αξια μου. Ενα χαρακτηριστικό του Σικάγου συγκεκριμένα που αγαπώ ειναι η πολυχρωμία των ανθρώπων οπως μπορείτε να δειτε δαμε. Στην Αμερική γενικά νοιωθω πιο "εγω", νοιωθω οτι ο κοσμος με δεχεται οπως ειμαι, δεν υπάρχει η κοινωνική καταπίεση ας την πουμε, που θεωρώ οτι υπάρχει στη γη εναλίαν Κύπρο.


Ράνια: Who do you admire the most and why?' - could be family/friend or someone you've never met! 
Π: Αφου με ρωτάς στα αγγλικά, ας απαντήσω τζαι εγω καταλλήλως! :) Α  rather difficult question besty....... I admire people who are not cheap with their laughter or their tears; people who give up their comforts to  help others in less fortunate situations; I admire my parents, for teaching us that good comes to those who do good and  gave us the freedom make our own choices; I admire scientists during the days science was technologically a very difficult task; I admire people whose beliefs are evident in their everyday life; I admire those who have retired  in the countryside or by the sea and say that they lived a full life.

Μάνα: Αγαπημένη μου γλυκιά Πρασινάδα. Πόσο νομίζεις θα σου βαρυφανεί όταν με το καλό επιστρέψεις για τα καλά στην Κύπρο; (αν και υποψιάζομαι πόσο πολύ το θέλεις). Διάλεξε τη σωστή απάντηση.
Α. Είμαι μαζοχίστρια είμαι σίγουρη θα το απολαύσω.
Β. Το πικρό ψωμί στην πατρίδα είναι καλύτερο από το γλυκό παντεσπάνι της ξενιτιάς.
Γ. Είναι με επιστροφή το εισιτήριο που ήρθα.
Π: Πολλά καλές οι επιλογές που μου διάς αγαπητή Μάνα, αλλα νομίζω οτι καμια που τες 3 δεν με εκφραζει απολυτα.....ισως νοιώθω λιο που την κάθε μια, τζαι που την άλλη ισως καμιά! Η επιθυμια για επιστροφή ειναι για σκοπους συναισθηματικους τζαι προσωπικούς,  γιατι απο επαγγελματική αποψη εν ισως αυτοκαταστροφικός ο επαναπατρισμος για μένα. Ομως πρεπει να ειναι τζαι αμοιβαια η επιθυμια. Προς το παρόν η πατρίδα "δεν με θέλει", τζαι σε αντιθεση με τα στερεότυπα που θελουν τις γυναίκες να κολλούν οταν τις φτύνουν, εγω παθαίνω το αντιθετο. Ετσι η επιθυμία μου παραμένει μόνο επιθυμια.  Με τουτα ουλλα που ακούω τζαι βλέπω τελευταία, ισως πρέπει να πατήσω το refresh button στα θέλω μου.

Post Babylon: Θέλεις να πείς ο Πασχιφας εν σου άρεσκεν ούτε λλίον τσας στην αρκήν; Πέμου αλήθκειαν!
*τζιαι αννεν αδιάκριτη τούτη, έχω σου ολτέρνατιβ:
Πότε ήταν η τελευταία φορά που ερωτεύτηκες; Ο Κότσιρας εν μέτρα.

Π: Θα τολμήσω να απαντήσω και στις δύο ερωτήσεις!  Χα!
Για την πρώτη the short honest answer is no. Όταν σε καποιον δεν βλεπω ουτε μισο που τα χαρακτηριστικά που ψαχνω στους ανθρωπους, δεν μπορώ να τον δω ουτε φιλικά ουτε ερωτικά, οσο κολακευμένη τζαι να νοιωσω σε καποια φάση γιατι απλουστατα δεν υπάρχει ουτε η χημεία, ουτε το "κλικ". Η όλη υποθεση με τον ΠαΣχιΦά ηταν παραπάνω στην φαντασία των άλλων. Επιεν να μου περάσει απο το μυαλό η ιδέα για να πω την αλήθκεια αλλα μολις εμπηκε, εφκηκε αμέσως. Ειμαι πολλά ορθολογίστρια για να σκεφτω ετσι σενάρια παραλόγου.
Όσο για το ποτε ήταν η τελευταία φορά που ερωτευτηκα, νομίζω ήταν το 1862 π.Κ (προ Κότσιρα)! Τζαστ κιντινγκ, απλα πάει πολύυυυυυυυυς καιρος........ Θα σου πω ομως οτι ευχομαι να μου συμβει σύντομα! :)


Dreamer: Αν οι αντρες του λαπ ηταν οι τελευταιοι στον κοσμο (τζιε εσυ η τελευταια γυναικα) με ποιον θα εκαμνες restart το ανθρωπινο ειδος; (skip the biology lesson!)
Π: Ντρίμερ, Ντρίμερ βάλλεις μου δυσκολα γιατι λαλείς να κάμω σκιπ το μπαϊόλοτζι παρτ το οποιό εν κάτι πολλά δυσκολο να καμω! Νομίζω θα εσκέφτουμουν σοβαρά να μην κάμω restart το ανθρώπινο είδος τζαι να αφήσω να ξαναεξελιχθούμε στους αιώνες! Αν ομως επρεπε να το συνεχίσω γιατι I am held at gun point θα επελεγα τεχνητη γονιμοποιηση με δοτη οποιο νερτ συνάδελφο το DNA τεστινγκ εδειχνε οτι εσhει τα καλύτερα γονίδια!
Beatrix: Για οποιοδήποτε λόγο τελειώνει ο κόσμος σου, έχεις 1 βδομαδα, τι κάνεις;"
Π: I would eat like there is no tomorrow (αφου εν εμείναν τζαι πολλά τουμόρροου) τζαι θα επερνούσα την ώρα μου με τους ανθρωπους που αγαπω....χωρίς να σταματώ να τρώω!
Καϊσί: Γαργαλιέσαι; (και άρα είσαι ζηλιαρόκαττα;)

Π: Χα χα!!  Ο συνειρμός αλά νηπιαγωγείο αποτέλειωσεν με!  Γαργαλιουμαι λιο ναι, πχ οταν πάω για πετικιουρ τζαι καμνει μου σκραπ τζαμέ που εν η καμπύλη του ποθκιου πουκάτω. Αλλά εν αναλογα με την διαθεση ετσι ενεν πάντα. Ζηλιαρόκαττα ομως εν ειμαι καθόλου. Είτε σου εχω εμπιστοσύνη, είτε οχι. Αν σου εχω εμπιστοσύνη, τοτε δεν ζηλευκω. Αν δεν σου εχω επιστοσυνη, επίσης δεν ζηλευκω γιατι ξερω εκ τον προτέρων οτι δεν σου εχω εμπιστοσύνη!



Μαριλού: 1. Αν δεν εκαμνες τουτη τη δουλεια τι θα ηθελες να καμνεις;
2. Που ουλλες σου τις σχεσεις (μη ερωτικες) ποια θεωρείς πως εν η πιο σημαντική;

Π: 1. Θα ήθελα να είμουν σεφ/μαγειρας τζαι να εχω ενα μικρό χωρο σαν μαγειρείο, with "a science touch" (εν κάμνω ελαπορέιτ τζαι να κλαπεί η ιδέα μου), στο οποίο καθε μερα θα καμνω διαφορετικα φαγια, γλυκα κτλ τζαι οποιος θέλει θα καθετε να τρώει τζαμέ τζαι οποιος θελει θα τα παίρνει τέικ άουτ.


2. Την σχέση μου με τες αδερφές μου τζαι τους γονεις μου. Για μένα εν τα πιο σημαντικά ατομα στον πλανήτη. Εν μπορώ να τους διαχωρίσω. Με τον κάθε ενα εχω μια μοναδική σχέση που εν θα την άλλαζα με τίποτε!

Πεκάτσα: Βάλουν καινούργιο χαρακτήρα στο Big Bang Theory και τον παίζεις εσύ. Περίγραψε, τον χαρακτήρα και μια σκηνή του συγκεκριμένου χαρακτήρα μαζί με τον Barry Kripke.
Π: Εννοείται οτι ειμαι πανεξυπνη επιστήμων αλλα τζαι θεά ταυτόχρονα. Εχω όλο το πακέτο που λέμε. Ειμαι  καθηγήτρια στο Χαρβαρντ τζαι ειμαι γκέστ σπίκερ στο Caltech. Καθοδόν για την αιθουσα οπου θα κάμω ομιλία για την ερευνα μου στην βιοφυσική χημεία (καλή ώρα), περνά που διπλα μου ο "Μπάγουί" τζαι θα πει με την χαρακτηριστική του πγοφογά “σόγι λέιντι μπατ δις ιν νοτ δε φγέντς λανγκουέιτζ ντιπαγντμέντ”. Εγω διώ του ένα κίλερ λουκ τζαι προχωρώ ακαθεκτη γιατι ειμαι μαθημένη σε αυτη την στερεότυπη αντιμετώπιση απέναντι μου.  Εξαλλου ποσες επιστημονισσες ξέρεις που εν νεες εξυπνες και θεές (αφου εμένα εν τζαι ειδες με που κοντά ποτέ, απ'οσον γνωρίζω τουλάχιστον! :Ρ)
Στην επομενη σκηνη, ειμαστε στην αιθουσα τζαι προλογίζει με ο Sheldon (με τον οποίο εγνωριζουμαστεν που το αντεργκραντ μας).  Ο Sheldon βεβαια χλευάζει την βιοφυσική χημεία τζαι λαλεί κατζίες χειροτερες τζαι που τζεινες που λαλεί για τον Χάουαρντ τζαι τον Λέναρντ κομπάιντ αλλα λαλει «λετς θενκ Πρας δόου μπικοζ σhι ις δε ονλι γουάν δατ άι ινβάιτετ εντ αξιουαλλι αξέπτεντ δε ινβιτέισιον». Oταν φκαίνω στο πόντιουμ τζαι θωρει ο "Μπάγουι" οτι η ομιλίτρια είμαι εγω, σοριάζεται στα πατώματα. Οταν τον συνεφέρνουν, (εσhει η Έιμυ ενα εβιάν πρόχυρο αλά Ντένη Μαρκορά) η προφορά του δεν υπάρχει πλέον τζαι μιλά κανονικά! Βουράμε που πίσω για ακόμα 5 επεισόδια αλλα εγω ειμαι πολλά δυσκολη τζαι ταΐζω του την μια χυλόπιττα μετά την άλλη.Στο 6ο επεισόδιο ομως μετα το σοριασμα του, πεφτει θυμα ληστείας. Παίζει το μάγκας με αποτέλεσμα να φάει πολύ ξυλο. Οταν συνέρχεται στο νοσοκομείο 2 μέρες μετα, η "πγοφορά" του επανέρχεται......
Δεσποσύνη: 1. Αν για οποιοδήποτε λόγο εν εμπορούσες να απασχολείσαι στον τομέα στον οποίο είσαι τωρά, τι εννα ήθελες/εμπορούσες να κάμεις;
2. Εσκέφτηκες να κάμεις ποδκάστιο (podcast);
Π: 1. Την ίδια ερωτηση εκαμε τζαι η Μαριλού τζαι απάντησα πιο πάνω! Είσαστε αλλόπως γκρέιτ μάιντς με την Μαριλούδαν!
2. Ποδκάστιο;;;  Μα τι ποδκάστιο να κάμνω;;; Τζαι τί να λαλώ;;;Όι εν το εσκέφτηκα ποτε! Φοούμαι άμπα τζαι φκουν ποδ-κάστια...δηλαδή εγω να καμνω τα κάστια σε τζεινους που θα ατυχήσουν να δουν τα ποδς!
Μισιρλού: Συμπλήρωσε τις παρακάτω προτάσεις:
    όταν οδηγώ ακούω.................Π: Αγαπημένα τραγουδια, χωρις λογοκρισία! Ειμαι μια πελλη που οδηγα στην Αμερική ακουγωντας τζαι τραγουδώντας Χατζιδάκι, Χαρουλα, Κότσιρα, Αλκίνοο, κτλ κτλ κτλ κτλ.
πριν κοιμηθώ................ Π: Ξιβάφουμαι, φκαλω φακούς επαφής, γεμωνω ενα ποτήρι νερο τζαι περνω το στο δωμάτιο μου. Πριν με παρει ο υπνος, κάμνω ενα μινι απολογισμο της ημέρας, σκεφτουμαι το προγραμμα της επομενης τζαι προσπαθω να καμνω “happy thoughts”  για να μεν δω βλακείες ονειρα.
     λατρεύω....................Π: Τα επιστημονιλίκια μου τζαι να μαειρευκω πολλά φαγια ταυτόχρονα, κατα προτίμηση σε μια μεγάλη κουζινα, με προσωπα αγαπημένα εντ/ορ με μουσική...ε τζαι φυσικά μετά να τρώω οσα εκαμα!
 σιχαίνομαι..............Π: τα φίδια, τους ψευτικους ανθρωπους, τα “μελάτα” αυγά, τα παξιμάδια βουτημένα στον καφε τζαι να σκουπίζω τα βρεμμένα μου χέρια σε χαρτι που "λιωνει"....ΓΙΑΞ!
     είμαι................Π: η Πρασινάδα και κάνω ο,τι μπορώ.
     όταν όλα πάνε στραβά................Π: Προσπαθώ να ειμαι δυνατή, να σκέφτομαι θετικά, τζαι να προσπαθώ να μεν χανω ποτέ την ελπίδα.


Κολόνα: (Σορρυ ρε Πρας αλλά θα σου βάλω δύο. Διάλεξε όποια θέλεις! Η μια εν σοβαρή η άλλη εν για χάζι!) - Ατε ρε απάντα τες και τις δύο πλιιιιις!

1.Θα τα παρατούσες όλα για να γίνεις σύζυγος και μάνα;

2. Έχεις φτιάξει ποτέ κανένα γλυκό, το πήρες με χαρά και περηφάνια και δεν το άγγιξε σχεδόν κανείς γιατί εν ετρώετουν;

Π: Χαλώ σου εγώ χατήρι;;; 1. Να τα παραιτούσα με την έννοια να κατσω σπίτι να γίνω μάνα τζαι νοικοκυρα, ποτέ των ποτών, νέβερ ιν έι μίλιον γίαρς!! Εν θα αντεχα!!! Ήταν να πελλάνω! Εν καμνω εγω για έτσι πράματα τζαι ευτυχως που εν ζω σε αλλη εποχή! 
Να τα παραιτήσω με τη έννοια να βαλλω επαγγελματικές φιλοδοξίες σε δευτερη μοιρα γιατι ειμαι με ενα άντρα που θα κάνει το ίδιο γιατι θέλουμε να καμουμε οικογένεια, ναι, νομίζω θα μπορουσα να το κάμω....Αλλα πρεπει να βρεθεί ο κατάλληλος ανθρωπος να με κάμει να το νοιωσω.

2. Οχι! Αν κατι ενεν καλο, δεν το παίρνω πουποτε! Προτιμώ να γοράσω κάτι να πάρω, παρα να πάρω κατι χάλια που εν επέτυχα. Η τελειομανία εν μεγάααααααλο κομπλεξ. Γι'αυτό παντα οταν ειμαι καλεσμένη καπου, καμνω δοκιμασμένη συνταγη. Εχουμε τζαι ένα ιμέιτζ στην πιάτσα!


Killa Flava & Her Marmite: Ποιο είναι το ένα πράμα που θα ήθελες να αλλάξει στη ζωή σου σήμερα; 
Π:  Το γεγονός οτι δεν εχω κάποιον κοντά μου να την μοιράστω.

36 σχόλια:

  1. πολλά ωραίες οι απαντήσεις σου μπέστυ και ειλικρινής!
    έφυρε με η απάντηση για το big bang!

    'θα έτρωα σαν να μην υπάρχει αύριο'!! χαχα..εν γιαυτό που είμαστε μπέστυς! επειδή ταιρκάζουμε:)

    η απάντηση σου στην ερώτηση μου εκάλυψε με πλήρως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. E με εν τζαι τυχαίο που ειμαστε μπέστυς! Ηξερα το οτι εσυ θα με καταλάβεις! :)

      Διαγραφή
  2. θάνατος στα παξιμάδια βουτημένα στο καφέ!! ΓΙΑΞ ΓΙΑΞ!!

    Και Πρας μου εν σου έδωσα ακόμα συγχαρητήρια για τις δημιουργικές σου ιδέες . Σαν αναγνώστης πάντως απολαμβάνω το δεόντως. :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαξ γιαξ, ξιου ξιου!!!

      Θενξ ΑΕνιμα!!!! Χαιρομαι που σου αρέσαν!!! :)))))))

      Διαγραφή
  3. Ωραία η συνέντευξη σου! Θα σταθώ στην τελευταία σου απάντηση και θα σου ευχηθώ σύντομα να αλλάξει τουτο στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έshεις ππέσει μες σε γκρεμό τζαι κρέμμεσαι που ένα κομμάτι φύλλο κρούστας το οποίο ήβρες τυλιμένο σε ένα κορμό δέντρου στο χείλος του γκρεμού. Το φύλλο κρούστας εν ελαφρώς σιροπιασμένο τζαι ανα πάσα στιγμή μπορεί να σπάσει τζαι να βρεθείς στο κενό. Στην πλάτη σου έshεις ένα σακίδιο (του Πουφ) γεμάτο πράματα. Πρέπει να πετάξεις κάτι για να αντέξει το φύλλο ώσπου να έρτει ο Νεμπράσκας (που άκουσεν τες παουρκές σου) να σε τραβήσει πάνω. Τί επιλέγεις να πετάξεις;

    α) Το iPhone
    β) Το MacBook
    γ) Το κουτί με τα cinnamon raisin bagels με cream cheese που εγόρασες πριν λλίο
    δ) Το κουτί με τα μελομακάρονα που σου έστειλεν η Αχάπαρη πέρσι τα Χριστούγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε φίλε, τούτο το ερώτημα που βάλεις είχε να δυσκόλευκε τζαι τον ίδιο τον Σολομώντα... :ρ χαχαχαχ

      Διαγραφή
    2. Πολλά εύκολη απάντηση.
      Τα μελομακάρονα της Αχάπαρης....
      Έτσι τζαι αλλιώς,εν θα τρώουνται, γιατί εννα τα κάψει!

      Διαγραφή
    3. Εννοείται το δ τζαι το γ θα ηταν τα πρώτα που θα φύουν....Που την άλλη ομως τα μελομακαρουνα θα με εσωζαν τζαι που κανενα εχθρο. Ενα να συρω σε κάποιον ετην την διάσηση!!! (εν διακοπές ακόμα η Αχάπαρη ενεν; :Ρ)

      Διαγραφή
    4. Λειπει η Αχαπαρη τζαι χορευκουν τα ποντικια :Ρ

      Διαγραφή
  5. συγχαρητήρια για την τέλεια ιδέα! απολαμβάνω όλες τις συνεντεύξεις ειλικρινά! και πρας μου εγώ νομίζω πως πάει σου και το σενάριο. έτσι φαντασία εν είδα ποτέ μου!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειδες ομως τι καλή ειμαι τζαι εν σας ανάγκασα να συμμετέχετε ενεν;;; :ΡΡ

      Θενξ! Χαιρομαι που σου άρεσε, ειλικρινα! :)

      Διαγραφή
  6. Στα "σιχαίνομαι" το 1, το 2 και το τελευταίο σου είμαι τέλεια έτσι!

    γενικά ωραίες οι απαντήσεις σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία γιατι το τελευταίο θα ειναι ενα θέμα στην επιχείρηση Πράσινη Κολόνα! :)))

      Διαγραφή
  7. :) ωραίες τζιαι ειλικρινείς απαντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Εν να λαλουμε τζαι ψευκιές στο ίδιο μας το μπλογκ;!

      Διαγραφή
  8. Πρασουλινα παρε τζαι μιαν που μενα:

    Ηρτες μονιμα Κυπρο, τζι ανοιξες το μαγειρείο, with "a science touch", το οποιον γνωριζει μεγαλην επιτυχια. Μιαν μερα γινεται σου μια προταση για να δουλεψεις σε μιαν πολλα καλη θεση στον τομεα των σπουδων σου ή σαν καθηγητρια στο πανεπιστημιο... Τι εν να καμεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία τσάλεϊντζινγκ ερώτηση. Κοιτα τες μαγειρικές μπορεις να τα καμνεις ως χομπυ, τα επιστημονιλίκια λιο δυσκολο. Θα επελεγα να παω στην καλή θεση, τζαι να διατηρησω το μαγειρίο ον δε σάιντ, με βοηθεια απο ατομα εμπιστοσύνης :)

      Διαγραφή
    2. Ε ειες εν ναιν καλα που την εδιατυπωσα γιατι εν εσχει ουσιαστικο διλημμα...

      Επρεπε να πω οτι παραλληλα με το μαγειρειο, εισαι παντρεμενη τζι εσχεις μιαν φαουσα κοπελλουθκια, γιατι εισαι πολλα καρπερη, αφου τζι οι 2 εγκυμοσυνες σου ηταν τριδυμες :))))

      αχαχχαχαχχα εδω σε θελω καβουρα!

      Διαγραφή
    3. Αν το πρωτο σου ερωτημα εισhεν λιον ρεαλισμό, τουτο εν τελεια παράλογο! Αν εκαμνα μια εγκυμοσύνη με τρίδυμα (καλη ωρα οπως την αρφή σου) λαλεις να εξαναεμείνισκα εγκυος;;;;; Γιου νόου μι μπέτερ δαν δατ! :Ρ

      Διαγραφή
    4. Αμαν σπασει ο "εξω απο δω" το ποϊ του τζαι το... προφυλακτικο το λατεξ του, μεινισκεις τζαι καλομεινισκεις! (πτου πτου να μεν σ' αμμαθκιασω!)

      Διαγραφή
    5. Πτου πτου τζαι μακριά που μας! Θα περνουμε τρεις-τρεις τις μεθόδους αντισύλληψης!

      Διαγραφή
  9. " I would eat like there is no tomorrow (αφου εν εμείναν τζαι πολλά τουμόρροου)"

    :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Hi thеre just wanted tο give yοu а quick heаds up.
    The words in your post seem to bе running off
    thе scrеen in Oρera. I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with web browser compatibility but I figured I'd
    pоst to let уοu know. The design and stуle loοκ great
    though! Hope you get the іssue rеsοlveԁ soon.
    Mаnу thankѕ

    Also visіt my web sіtе; how to get rid of heartburn fast

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Appгeciatіng thе timе and effort you put into your wеbsite аnd
    іn deρth infoгmation you prеsent.
    It's awesome to come across a blog every once in a while that isn't the same outdated rеhashed matеriаl.
    Eхcellent rеad! I've bookmarked your site and I'm aԁԁing yοur RSS feeds
    to mу Google account.

    Feel fгee to vіѕit mу blog - how to make your own solar panel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αt thiѕ time іt looκs like Drupal iѕ the ρreferred blogging platfοrm
    out there right nοw. (from what Ι've read) Is that what you're using on уour blog?


    My web рage - taller stretching exercises to increase height
    my web page > growing taller for idiots

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. This design iѕ stеller! You сertaіnly knοw hoω to keеp а гeader еnteгtаinеd.
    Βetween your wіt аnd yοuг vidеοs, ӏ
    ωаs almoѕt moνеԁ to
    start my own blog (well, almοst...HaHa!

    ) Great ϳob. I reallу loved what you had to saу, and moге than thаt, how
    you ρrеsentеd it. Τoо cool!


    my ωeb page ... how to get bigger boobs naturally

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηaѵe you еvеr consideгеd writing an еbook oг guest аuthoгing on
    otheг websiteѕ? Ӏ havе a blog
    baseԁ upon on the same informatіon you
    discuss and would reallу likе to haνе you
    share somе ѕtoгies/information.
    I knοw my гeaders would value youг woгκ.
    If you're even remotely interested, feel free to shoot me an e-mail.

    Take a look at my web site :: how to get bigger boobs naturally

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Hmm it аppeaгs lіke your sitе ate my fіrst comment (it
    was extremely long) so I guеss I'll just sum it up what I submitted and say, I'm
    thoгoughly enjоying your blog. I as wеll
    am an aspігіng blog writer but I'm still new to the whole thing. Do you have any tips for rookie blog writers? I'd defіnіtеly
    аppreciate it.

    Here іs my site; natural breast enlargement

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Do you mind if I quote a few of your articlеs aѕ
    long as I ρroνide crеdit and
    ѕources back tο your webpage?
    Мy blog ѕite іs іn the very ѕamе niche as yours
    and mу vіsitors would really benefit from some οf the infοгmation you ргovide
    here. Ρlease let mе know іf thіs oκ with you.
    Thanκs а lot!

    Hеre is my page - grow breasts

    ΑπάντησηΔιαγραφή