Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Ανασυγκρότηση

Ευτυχώς που η χαλια μου ψυχολογία με βρίσκει σε εποχή που στην δουλειά τα πραματα παν καλα. Εχω αφάνταστα πολλή δουλεια. Νεους μαθητες που παιζουμε ουλλη μέρα μαζί τες "δάσκαλες", τον Αρχων που μου δια νέα προτζεκτς, δουλειες ποτζει ποδά γιατι πρεπει να στειλουμε τα proposal μας για την ανανέωση της χρηματοδότησης του εργαστηρίου τζαι εχουμε τζαι τες εργασίες μας που εν στο σταδιο που τες γραφουμε για δημοσιεύση.

Μεσα στον πανικό ομως, ο ρόλος του Αρχων ήταν καταλυτικος τουτη την εβδομάδα. Γιατι χωρις να ξερει οτι περνώ μια δυσκολη φαση, ειπεν μου πολλα καλα λογια την σωστή στιγμή τζαι ένοιωσα καλυτερα. Πολλά σπουδαίο πράμα η εκτιμήση των αλλων οταν δεν ειναι δεδομένη αλλά εκέρδισες την με τον κόπο σου. Εν το λαλώ ουτε για να χουμιστώ, ουτε τίποτε...λαλω το για να το καταγράψω δαμέ τζαι να το θωρώ της μέρες που χάνω το νόημα της παρούσας φάσης της ζωής μου.

Στα πλαίσια της προσωπικής ανασυγκροτησης ειναι λοιπόν η εργασιομανία. Την Τετάρτη ειχαμε γενική καθαριότητα του εργαστηρίου τζαι ο Αρχων εβαλλεν τους ουλλους τερμπιέν ετσι ως τζαι κάτι ΠαΣχιΦάδες ετρίφκαν παγκους! Στα πλαίσια επισης της ανασυγκρότησης, εριξα το στην μαγειρική. Επήρα τους 2 ντουζίνες που τούτα τα μπράουνι καπ κέικς.

Στα πλαίσια επίσης της ανασυγκρότησης, εγορασα λια ρουχα τζαι παππουτσια τζαι θα πιάσω τζαι άλλα γιατι μεσα μεσα χρειαζεται να εισαι λιο ρηχός τζαι επιφανειακός ανθρωπος.

Επίσης εκαμα τζαι Twitter (you can follow me from the link on the top right) γιατί the more the poskolia, the merrier.

Επίσης επαραγγειλα που το Άμαζον ενα που τούτο τζαι ετοιμάστου αγαπητέ αναγνώστη να σου τα πρήσω με φώτος με πισκοτούθκια σαν τουτα δαμε που δίπλα που ηβρα στο ιντερνετ. Θα αναστενάξουν οι βούτηροι οι ανάλατοι τζαι οι ζάχαρες οι άχνες!!! Ως τοτε σκεφτουμαι να μαρμελαδώσω κανένα φρούτο για να το εχω για ντεκορ τζαι για να ενώνει θκυό θκυό τα πισκοτούθκια.


Γιατί δεν πρέπει να ξεχνούμεν ποτέ αγαπημένε μου αναγνώστη οτι τίποτε δεν μπορεί να γινει, αν δεν το θελήσεις τζαι να το προσπαθήσεις εσυ ο ίδιος.



Τζαι φάιναλλι στα πλαίσια της ανασυγκρότησης, αναδόμησης, ανακαίνησης κτλ κτλ, το μπλογκ θα επανέλθει στην κανονική, αλλοτε τσοφτικη, αλλοτε λιο πιο σοβαρή, ροή του. Θενξ φορ λίσενινγκ.

20 σχόλια:

  1. έχω να σου πω ότι τζαι εγώ έκαμνα τη δασκάλα στο εργαστήριο τζαι η μια μου η μαθήτρια ήταν Κινέζα του Καναδά που ήρτε ως exchange student για ενα μήνα!!! Καλά τζαι μπορείς. Λίο εκουράζουμουν αλλά ευτυχώς ήταν καλά μωρά τζαι ήβραμεν τα. Α τωρά που εθυμήθηκα έκαμα τζαι μάθημα τζαι ενός παιθκιού που τη Σιέρα Λεόνε!!!
    Είσαι σε καλό δρόμο για την ανασυγκρότηση πάντως.... :) Keep walking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνέχισε έτσι...
    πάεις τα μια χαρά... :)

    όσο δύσκολα τζαι να παν τα πράματα πάντα ενά πιστεύκω ότι ούλα γίνουνται για ένα λόγο τζαι ότι ο καθένας στο τέλος ενά ανταμοιφθεί... ;)

    υ.γ. 2η σειρά, 6ο σχήμα, εν για τούτο που λαλούν ο έρωτας περνά που το στομάσιη; :ρ χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υ.γ.2 περιμένουμε σε το καλοτζαίρι α... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρασινάδα μου , νομίζω σε ανύποπτο χρόνο τζιαμε που είμαστε σκατά έρχεται πάντα ένας άνθρωπος και τονώνει μας την αυτοπεποίθηση μας, στην περίπτωση σου βλ. Αρχων ! και η εργασιοθεραπεία ειδικά αμαν αγαπάς τη δουλειά σου εν η καλύτερη θεραπεία για να νιώσεις καλύτερα, όπως και το σχιοππινγκ,το τουταρισμα & μαγειρικη !! καλή ανασυγκρότηση και όλα θα πάνε καλά (λαλω το ως τζαι γω η βασίλισσα του αυτομοληματος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαίρομαι που σε βρίσκω αισιόδοξη. Τούτο το μηχάνημα για τα μπισκοτούθκια έχει το η πεθερά μου τζαι κάμνει τα ειδικά για τις κόρες που τα κάμνουν ανάρπαστα! Καλα μεγειρέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γουαο είσαι πολλά μπίζι!!!!
    Μπράβο, 12 πόιντς για την επιστροφη της αισιοδοξίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ροσα
    Τωρα ειχα για 3 εφτομάδες μια high school student (την εγγονη ενος καθηγητή που εγραψα που ηρτεν τζαι πέρσι) τζαι εδω και 1 μήνα εχω ενα που ετέλειωσε πρώτο έτος πανεπιστημίου τζαι ηρτεν για το καλοκαίρι που Ελβετία. Τζαι εχουμε τζαι τους αλλους 2 αντεργκράντς μας φουλ τάιμ! Αλλα βοηθα το να ειμαστε απασχολημένες νομίζω.

    @Νόνης
    Εν υπάρχει αλλη επιλογή παρα τους life goes on.

    Υ.Γ. Λαλείς να βάλλω κανέναν στο ματι τζαι να του καμνω μπισκοτα μπας τζαι ρίξω τον;;; :ΡΡΡ

    @Δε ριτερν οφ Νονης.
    Εν την γλυτώνετε θα έρτω...

    @Αυτομολημένη
    Ναι τονώνει μου την αυτοπεποίθηση μου ο Αρχων, αλλα ενεν η αυτοπεποίθηση μου το προβλημα...εχω νομιζω που τζεινη..... Ναι...ειμαι τζαι εγω σιουρη οτι ολα εν φορ δε μπεστ απλα καμια φορα εν λογικο να επηρεάζει τζαι τους πιο αισιόδοξους. :)

    @Σμιλι
    Δεν υπάρχει αλλη επιλογη Σμιλί μου....I cannot afford που λαλουν τα αμερικανάκια, να καμω αλλιως.
    Ελπιζω να τα πετύχω τζαι εγω τα πισκοτουθκια!

    @Μαριλουδα
    Εργασιομανια....ιτ χελπς. Ενεν οτι μου επέρασε αλλα προσπαθω.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ότι έχω γίνει καταπράσινη απο τη ζήλεια μου και θέλω κι εγώ! τρελαίνομαι για κάτι τέτοιαααααα!!!
    σε φθονώ!!!
    ότι κάποια μέρα θα φτάσω στο σημείο να ονειρεύομαι κουζινικά μασκαραλίκια, δεν με φανταζόμουνα ποτέ!
    υγ: βρήκες τη συνταγή για τα κουλουράκια πορτοκαλιού που ήθελες ή να στην στείλω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πεθανισκω για κουζινικά! Θελω τα παντα αλλα εν εχω αρκετο χώρο...... Σε κατανοώ!! Επια εχτες να εβρω σε ενα καταστημα αλλα εν ειχαν πλεον λαλει τζαι ετσι επαράγγειλα το.

    Υ.Γ. Εν εψαξα ιδιαιτερα...οταν παω κυπρο θα εβρω καμια που καμια θεία. Αλλα αν την έσhεις ήδη γραμμένη τζαι μπορεις να την στείλεις πολύ ευχαρίστως :) prasinada@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε μπέστυ έχω και εγώ τούτα τα μπισκοτό-cutters! actually η μηχανή χρονολογείται! η mother έκαμνε κάθε χρόνο παστούες (thats what she called them!) με τούτα:))

    πολλά ωραίο post..έτσι είναι..life goes on..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α!! Τζαι οι γιαγιαδες μου παστούες τα ελαλουσαν τωρα που το λαλεις! Παστούες ιτ ις λοιπον! Ατε μπεστυ μια ζυμη ενι, να καμνεις τζαι εσυ!

    Life goes on πάντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. και η μαμα μου τις ελεγε παστούες!!
    και έφτιαχνε το 2 και το 10 και αναμεσα σε δύο έβαζε μαρμελαδα!
    τι μου κανεις βραδιατικα;;; θέλω κι εγώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρούχα και παπούτσια ώστεεε; Να μας φκαλεις καμιά φώτο τζιαι από αυτά για να διαπιστώσουμε πόσο καταναλωτική έγινες! Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. You bounced up pretty well. I'm so happy for you my darling dearest (grafo sta English gt eimai pas to iPad). Jinta cupcakes s skotonoun me. Mes to peirasmo full! Kali eudomada na exeis Prasinada mou! :-) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Welcome back Pras! :)

    Υ.Γ: Λευτεριά στες όρνιθες! (Peace-κότα that is...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ατε ρε Πρας μου! Καμνε μανι μανι γιατι μας ελειψες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το να αγαπάς τη δουλειά σου και να είσαι καλός στη δουλειά σου εν πολλά σημαντικό πρας μου. πολλές φορές υποτιμούμε την αξία της.. επομένως να νιώθεις τυχερή:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @vanilla
    Αν σε παρηγορεί, θα τα καμω τζαι δεν θα φάω....... Ατιμη δίαιτα!

    @Κολόνα
    Πιστεψε με οσο τζαι να προσπαθήσω εν μπορώ να γινω πολλά καταναλωτικό ατομο....ετο ειπα να ανανεωσω τα καλοκαιρινά μου....

    @Λου
    I am trying ρε....Καλη εβδομάδα τζαι σε σένα! χχχ
    Υ.Γ. Εσhει τζαι ελληνικά το iPad :PPPPPP

    @Invictus
    Προσπαθω να επανέλθω ντηαρ οσο μπορώ...Θενξ! :)))

    @Πατάτα
    Ή το τουίτερ θα μας ταράξει εμας....Ενα που τα θκυό....:)

    @Γρουτα
    Τωρα προσπαθω να σκεφτω καμια συνέχεια του CSI Pras να αλλαξει η διάθεση... :)))
    Για σένα εν ρωτω γιατι ειδα το ποστ για το potty training....ειπα να μεν σου γραψω ακομα μια φορα οτι το βιολογικο μου ρολόι επατησε snooze για επ'αόριστο!

    @Νταφοντιλ
    Εσhεις απόλυτο δικαιο τζαι σε τουτο νοιώθω τυχερη εννοείται! Απλα σε καποια φαση θελεις τζαι κατι αλλο....εν λογικό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. repeat το comment της ρανιας. εξυπνησες μου παιδικες αναμνησεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή