Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Σι Ες Άι Πρας (2)

Πρίβιουσλι ον Σι Ες Άι Πρας.

Δυστυχώς ο έρως με το τίμιο αστυνομικούδιν δεν εκράτησε για πολύ. Οταν τον εγνώρισα ηταν ενα τιμιο παλικάρι, με σπάνιο ήθος και αξιοπρέπεια. Στο Σικάγο εισhεν έβρει δουλειά στο Σικάγο Πολίς Ντιπάρτμεντ (ΣΠΝ). Ενας συνάδελφος του στην Αθήνα, είσhεν μια δεύτερη ανιψιά που η κόρη της εζουσε στο Σικάγο τζαι ο άντρας της ήταν υψιλα υφιστάμενος στην Αστυνομία τζαι ετσι εκανονισεν να τον πιασουν γιατι ετσι βιογραφικό τζαι ετσι αστυνομικό δαιμόνιο δεν το αφήνουν οι Αμερικάνοι να πάει χαμένο.

Ουλλα εδείχναν οτι το αστυνομικούδιν θα εγινετουν αστυνόματσος του Σικάγου. Θα εκυκλοφόραν τζαι με το αλεξίσφαιρο γιλεκο που τζαι τον πιο ξερόπαστον καμνει τον να φαινεται οτι έσhει κορμοστασία αιμοβόρου Κρητικού. Τα όνειρα τζαι οι ελπίδες μου ομως συντομα εγιναν σταχτη και Burberry μπούρμπερη! Το ΣΠΝ εβαλεν τον απλα να περιπολεί κατι φτωχογειτονιές του Σικάγου.....βλέπετε τα αγγλικά του ήταν οπως του Χριστόφια. Ειπαν του να μαθει αγγλικά τζαι θα του αλλάξουν ποστο. Σιγα σιγα όμως, η ανία στις περιπολίες τζαι η συνηδειτοποίηση οτι δεν του άρεσκε η ξενιτεία εκαμαν τις βάρδιες του να κατέλήγουν απλα σε φαγοπότι στα φαστφουντάδικα τζαι σε ντονατς με μαρμελάδα. Στα μαθηματα των αγγλικών εν εγράφτηκε ποτέ....Παραμένουν οπως του Χριστοφια μέχρι σήμερα.

Ο τιμιος αστυνομικός αλά Στάθης Θεοχάρης εγινεν αγνωριστος. Εβαρκέτουν τα πάντα και τους πάντες...ακόμα τζαι εμένα.... Μια καλήν ημέρα σαν εμίλαν της μάνας του που Σκάιπ, ειπεν του η άμοιρη η κυρία Τασία, "πως έγινες ετσι παιδί μου; Δεν σε αναγνωρίζω" Ηρτεν του ξαφνικά ο ουρανός σφονδύλι τζαι αποφασίζει να πάει πίσω στην Αθηνα. Κάμνει την καρδιά του πέτρα τζαι φευκει τζαι αφήνει με.....

Έξι μήνες μετά στελλει μου με whatsapp μια φωτο του ντυμένο γαμπρο τζαι με ουλλα τα κιλά που τα ντόνατς να αποτελούν πλέον παρελθόν. Εγω σαν ανώτερος ανθρωπος εχάρηκα, γιατι εκαταλαβα οτι στην Αμερική ηρτεν μονο για χάρη μου εμένα. Τζαι ενώ οταν εφυεν τζαι άφηκε με, ειχα πει οτι αν ποτέ παντρευτει θα του κάμω δώρο ενα τεστ πατρότητας για το πρώτο του παιδι για να φανώ κατζιά τζαι πίκρισσα, τελικα εστειλα τους  τούτο το εργαστηριακά εμπνευσμένο κόκτεϊλ σετ τζαι λιες μέρες μετα εστειλεν μου φωτο να πινουν με το γυναικάκι του τα μοχίτος τους που μέσα στα test tubes.


Τζαι για να κάμω τζαι εγώ μια νέα σελίδα στην ζωή μου αποφάσισα να δεχτώ μια πρόταση που ειχα για να πάω κανένα μήνα στο Λος Άντζελες να εξιχνιάσω μια υπόθεση.....



Συνεχίζεται........................

15 σχόλια:

  1. Θέλω το σετ για την αποφοίτησή μου του χρόνου α, να το θυμάσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εν ηταν αληθινή η αγάπη του ή ελύγισεν τον η ξενιτιά. Εν πειράζει, ειμαι σιγουρη οτι στα παρακάτω επεισόδεια θα υπάρξει ανατροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εεε ίσως το Ελ.Έι να σου κάμει καλό, να πνίξεις το πόνο σου (ή τζιαι τον ίδιο αν ήταν ακόμα τζικάτω) μες τες παραλίες του Σάντα Βαρβάρα. Άτιμος ο Στάθης, άτιμος.
    (τέλειο σκριπτ μπάι δε γουέι, τζίνο με το Burberry έφιρε με)

    Καλημέρες Πρασινάδα μου :) xxxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλάν, γιατί ένε πήενε να μάθει λία αγγλικά;

    πάντως εν τον ξηγράφω εντελώς... :ρ

    υ.γ. το σημερινό θυμίζει μου κάποια βίντεο που κάμνουν πριν αρκέψει η νέα σεζόν που μας δείχνει σε συντομία τι εγίνηκε μεταξύ της παλιάς τζαι της νέας σεζόν... κάτι σαν γέφυρα μεταξύ των 2 σεζόν... έτσι για να κρατάς το κοινό σε αγωνία... :ρ
    υ.γ.2 Λος Άντζελες ακούω τζαι εν μου αρέσκει... :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο ελ.ει εν και ο Γιωργούλης!!! spoiler alert:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχα μες την αξιοκρατία και η Αμερική βλέπω.Εν πειράζει στο LA θα είχαμε ανατροπές υπολογίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιαννης, ρε κουμπαρε, ο Γιαννης! Ποτε θα ερτει στο προσκηνιο?
    Μηπως να καμει μια περιοδεια στον ελληνισμο του ΕλΕϊ πον να' σαι τζαι συ τζιαμαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άξια!!!!!!! Άξια!!!!!!! Που την μια σκέφτουμαι πως χαραμίζεσαι στα λαπς, που την άλλη φαίνεται να βοηθούν επειδή το σάηενς που χρησιμοποιείς στην παπακαλιατιάδα εν πολλά πιο ρεαλιστικό με τούντον τρόπο :P Περιμένουμε με πολλήν αγωνία το επόμενον ππάρτ τζαι τσιακκάρισκε το ππήτζιον χόλ σου επειδή εννα σου στείλουμεν το συμβόλαιο συνεργασίας σούν!!!

    Υ.Γ: Awesome shot glasses... Νομίζω εν άδικο που τα έπιασε δώρον ο αφιλότιμος.... αλλά ας όψεται που σαν σωστή παπακαλιατιαδο-ηρωίδα έσσιεις ανωτερότηταν τζαι γκρήκ φιλότιμο....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχαχαχαχ! αχαχαχαχαχ! ε μα άμαν έγινε βόρτος τι να τον έκαμνες πρας??? καλύτερα στην αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχαχαχαχαχα!!! εννα επιστρέψω με ένα πιο ουσιαστικό κόμεντ όταν σταματήσω να γελώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @VK
    H επιθυμία σου εκαταγράφτηκε.....($35 ενι...συμφερει μου θέμας σαν δώρο! :Ρ)


    @Σμιλί
    Μαλλον εν γιατι το ψωμί της ξενιτειάς ειναι πικρό που λαλει και το γνωστό λαϊκό ασμα!

    @Λου
    Αχχχ επιεν τζαι το αστυνομικουδην (για το πρωτο κύκλο τουλάχιστον! χαχαχ)
    Καλημέρες Λου!!

    @Νονης
    "καλάν, γιατί ένε πήενε να μάθει λία αγγλικά;" Το ιδιο ισχυει τζαι για τον Χριστόφια.....

    υ.γ.Βασικα επρεπε να τον "φκαλω που την μέση" για να συνεχίσει η ροή της ιστορίας......αλλα εν ηθελα να τον πεθάνω, μπας τζαι τον ξαναχρειαστώ για την μελλοντική πλοκή!

    @Ρανια
    ΣΠΟΙΛΕΡ ΑΛΕΡΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ!!!!!!!!!!!!!!!! Ουφφου κορη! :Ρ

    @Αενιμα
    Θα σου πω τι λαλει η φιλη μου η VK πιο πάνω. Τζαι στην Αμερικη εσhει "μεσο". Απλα δαμε ονομαζεται networking. Η αληθκεια να λεγετε οτι υπάρχει παραπανω αξιοκρατεια παρα Κυπρο, Ελλαδα κτλ κτλ. Αλλα εν τζαι εν τζαι τέλεια! Ανατροπές θα έχουμε σιουρα (αν τζαι ακομα να σκεφτω την συνέχεια!)!

    @Γρούτα
    Κόρη ο Γιάννης θα εν ο απο μηχανής θεος στο τέλος.....που θα ζησουμε μαζι ευτυχισμένοι μέσα στο ηλιοβασίλεμα.......

    @Marmite
    Το ππητζιον χολ μου αναμένει τα συμβόλαια!!! Που θα πάει, μια μέρα θα περάσει η κρίση τζαι θα μας τηλεφωνήσει το ΜΕGA για συνεργασία.....εστω η ΕΡΤ (απλα εν να πρεπει να καμουμε slow down το action στην ΕΡΤ αλλα υγεία!).

    Υ.Γ. Εν το γκρη φιλοτιμο ρε....εν τζαι εν καστομ μέιντ...εν που το ιντερνετ που του τα επιασα! :Ρ

    @Νταφοντιλ
    Μα εν εγινετουν βορτος που τες μαγειρικές τζαι τες ζαχαροπλαστικές τες δικές μου εν θα είσhεν προβλημα....Αλλά ο γέριμος εξεροστάλιαζε στα φαστφουνταδικα......Να παει που τζαμε που ηρτεν κυριολεκτικά αμαν εν έτσι! :Ρ

    @Μαριλου
    Ις δέαρ σατς έι θινγκ ας ουσιαστικό κομμεντ σε ετσι ποστ;;;; Αρα μεν το σκεφτεσαι! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. sorry ρε μπέστυ..εν αντέξα να μεν το πώ! βλέπω τον Γιωργούλη και τρέχουν τα σάλια μου:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπεστυ πάντως εψες που εγραφα το ποστ εβαλα στην αρχή Χαβάη....τζαι μετα εσβησα το τζαι έβαλα ΛΑ γιατι λαλω θα ανακατώσω τον Αλέξη στην υποθεση! χαχαχα Great minds! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι!! στα τσακίδια!! :Ρ

    οκ, και τώρα που ηρέμησα θα σε λυπήσω γιατί θα σου πω ότι ο Αλέξης είναι στη Κύπρο και ανεβάζει θεατρική παράσταση με τζείνη την τύπισσα που έπαιζε στους γυμνούς αγγέλους (όι εν το έβλεπα αλλά μας έπριξαν στις διαφημίσεις) τζαι το εισιτήριο είναι 20 ευρώ τζαι για τους vip 45 ευρώ για να τσιμπήσουν όλες οι θεατρόφιλες λουί βιτό της Κύπρου ;-)

    κάπως άσχετο με το επεισόδιο, σόρυ :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα κατι επηρεν το φτι μου οτι εν Κύπρο....Οκέι οι το φτι μου, το μάτι μου στα διαφορα σάιτ....

    Τωρα λογω σπόιλερ αλερτ τζαι λογω απουσίας του Αλέξη που κρύβεται στην Κύπρο παρα "πίσω απο της λέξεις" που θα ελάλεν ο Πασχάλης, τον φκάλω που το μελοντικο καστ. Σορρυ Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή