Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Big Lab Theory Σίζον 2, επεισόδιο 11 - Το σώβρακο

Επειδή η αγωνία μου συνεχίζεται, ειπα να μου αποσπάσω λίο την προσοχή με ενα Μπιγκ Λαπ Θίορι. Εξαλλου το σημερινό συμβαν εν αδύνατον να προσπεραστεί. Ε τζαι μετα το επεισόδιο 10 που είσhεν θέμα τις κλάτσες, τι πιο σχετικό, παρα ενα επεισόδιο 11 με θέμα ενα σωβρακο τζαι ένα παντελόνι.

Εχτες σε κάποια φάση, ο Νεμπράσκας, ο Οκλαχομάς, ο Τεξανός (ενας αντεργκραντ)  τζαι εγώ εκαθουμασταν στα γραφεια μας που εν κοντά κοντα. Ξαφνικά λαλει ο Τεξανός, "παιθκιά είδετε που στην τουαλέτα των ανδρών στον όροφο μας έσhει ενα παντελόνι τζαι ένα σώβρακο;;;""Ναι ναι" λαλει ο Νεμπράσκας, "εσυζητούσαμεν το πριν με τον φίλο μου που το δίπλα εργαστήριο. Απ'οτι φαίνεται συζητούν το πολλοί, εν τζαμέ που τα εχτες." "Ε μα σορρυ δηλαδή" πετάσσεται ο Οκλαχομας, "ενα παντελόνι τζαι ενα σώβρακο διπλα που τον νιπτήρα ενεν ότι πιο φυσιολογικο". Εγω ημουν στο τσακ να του πω, ποιος εμιλησεν για "φυσιολογικά πράματα" αλλα εσυγκρατήθηκα τζαι ευχαριστησα τους για την ενημέρωση αφου η ίδια εν θα μπορέσω να δω το "θέαμα".

Σήμερα το σωβρακο ήταν ακόμα τζαμέ ατάραχο. Ετσι αποφασήσαν, με αρχηγο τον Τεξανό, να αναρτήσουν μια κόλλα στο αποχωρητήριο, η οποία κολλα θα γραφει πάνω 3 πιθανά σενάρια για το θέμα "ποιού ειναι το σώβρακο τζαι πως εβρέθηκε δαμε" τζαι εζήτουσαν που τους επισκέπτες της τουαλέτας να ψηφισουν ποιο σενάριο προτιμουν. Εδύσαν τζαι πάνω στην κολλα μια πένα για ευκολία της καταγραφης ψήφων, με την ελπίδα βέβαια οτι θα πλυνίσκουν τα σhέρκα τους τζαι μετα θα ψηφίζουν.

Επειδή εχω εν θα επίαινα στην τουαλέτα ανδρων να ψηφίσω, εκαμαν μου την τιμή να ψηφίσω πρώτη πριν καν πάρουν την ανακοίνωση. Εψηφισα το σενάριο 1 που ήταν  "Το σώβρακο εν ενός κατάσκοπου της KGB τζαι το οπόιο σώβρακο εν καλωδιωμένο  για τουαλετικές συζητήσεις για το cutting edge research που κάμνουμε. Αν τζαι εθεώρησα το σεξιστικο (εμεις στις τουαλέτες των γυναικών εν συζητουμε για cutting edge research δηλαδή;;;;;;) εντούτοις εψήφισα το.  Το σενάριο 2 ηταν τσόφτα τζαι εν το θυμούμαι τζαι το σενάριο 3 εγραφε οτι επέρασεν ο Hulk τζαι αφηκεν το για σουβενίρ. (Κάπου δαμε εμπηκε μου η ιδέα, σε συνδυασμό με το σημερινό ποστ της Αχάπαρης, οτι το σωβρακο ήταν πράσινο).

Μετα που 3-4 ώρες, σαν ηταν τζαι ο Μιχαλάκης τζαι ο Άρχων στο εργαστήριο, λαλει ο Οκλαχομας "μα εμαζεψεν αρκετους ψηφους η δημοσκόπηση". Πετάσσετε ο Άρχων τζαι λαλεί, "μα είδετε που εξαφανιστηκε σήμερα όμως το παντελόνι τζαι το σώβρακο;;;;" Μετά πετάσσετε ο Μιχαλάκης τζαι λαλεί προς τους άλλους "Μα εν εκαταλαβετε ποιού ηταν;;;;" Οι άλλοι απαντήσαν ότι εν εχουν ιδέα ποιου ήταν αλλα υποπτεύουνται τον Γιώργο που το παραδίπλα εργαστήριο.

Ο Μιχαλάκης τοτε εφύρτηκε στα γέλια....λαλει τους "Μα σοβαρομιλάτε οτι εν εκαταλάβετε;;; Ποιός φορεί ενα κλασσικό μαυρό τζιν παντελόνι;;;"

Τοτε επετάχτηκεν ο Άρχων  τζαι λαλεί "οκέι οκέι άι γκιβ απ! Παραδεχουμαι! Φορω χρωματιστα σώβρακα τζαι ηταν δικά μου!!!"

Ολοκληρο το λαπ εφύρτηκεν που το γέλιο. Λαλει μετα "σορρυ παιθκια, επία να αλλάξω ρούχα για να πάω να παιξω μάππα μετα την δουλεια οπως κάμνω συνήθως. Αφηκα τα τζαμέ να πλύνω τα σhέρκα μου τζαι εξήχασα τα. Εχτες εγυριζα που μίτινγκ σε μιτινγκ τζαι εν επία στις συγκεκριμένες τουαλέτες. Ε σήμερα ειδα τα τζαι εθυμήθηκα!"

Εμεις ουλλοι φυρμένοι στα γέλια.....Παλια τζαι αν με αντρέπετουν λίον ο Άρχων επειδη είμαι γένους θυληκού τζαι ένιξερεν πως να το χειριστεί,  τωρα πλεον εξιαντράπηκε τελεια.

Ο Μιχαλάκης εσυνέχιζε να λαλεί "εν πιστεύκω οτι εν το αναγνωρίσετε το παντελόνι!". Τοτε εγύρισεν ο Νεμπράσκας στον Άρχοντα τζαι λαλεί του με σοβαρό ύφος "Σορρυ Αρχων που εν αναγνώρισα το παντελόνι σου. Απλά εγω, σε αντιθεση με τον Μιχαλάκη, οταν σου μιλώ θωρώ σε στα μάθκια τζαι όι κάπου αλλου!"

Εγελουσαμεν ουλλοι για πάνω που δεκάλεπτο.....

997 σχόλια:

  1. Άσπρα, Κόκκινα, Κίτρινα, Μπλε... είναι τα σώβρακα του Άρχοντα καλέ!

    Χμμμ... Τζαι εγώ συνήθως εν θωρώ τον άλλο μες τα μάθκια. Λαλείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα. Νομίζω μπαίνει μες το top3 των καλύτερων επεισοδίων τούτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. xaxaxaxa φαντάζουμαι σας τζιαι γελώ

    Έχουν πλάκα τούτες οι φάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα..συμφωνώ με ΑEnima! μες τα top επεισόδια!

    ε πόσα πράματα μες την κελλέ του τούτος ο Άρχων?..εξίχασε τα ρούχα του το πλάσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχ
    πρέπει ναν πολλά αστείο να θορείς τον Διευθυντή/ αφεντικό σου να σου παραδέχεται έτσι πράμα... :ρ


    υ.γ. τι χρώμα ήταν; πολύχρωμο ή μονόχρωμο; :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχχαχχα
    Κατι ηξερα που αποφασισα να θκιαβασω το ποστ σου πριν οποιοδηποτε αλλο!
    Εφτιαξες μου τη μερα, ειδικα η τελευταια φαση χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. lolll!!!!καλά το σώβρακο γιατί έπρεπε να το βκάλει?!?!:P εγώ πάντως θα εψήφιζα ως σενάριο οτι κάποιος έκαμε σεξ μες τις τουαλέτες. ή εν υπήρχε μέσα στις επιλογές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αχαχαχαχαχα ναι σίουρα τοπ3!!!!!!!
    Ειδικά το σενάριο 1 τοπ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχω να δηλώσω ότι έπαιξα μάππα με τον Άρχων, και εβούραν καλλύττερα που δύο 25άρηδες! Οπότε χαλάλι που εξήχασεν τα σώβρακά του στην τουαλέτα, για την ομάδα ρε γ***ώτο! Αλλά όντως έshει χάζι το επεισόδιο αυτό! Η σχέση σας επέρασε σε άλλο level πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εθύμισες μου μια φορά που ήβραμε στη βιβλιοθήκη, μἐσα στα moving stacks του τέταρτου level κἀτω από τη γη (ελέγετουν D-level, και για μας ήταν το 'Dungeon' όντας κακομοίρηδες humanities διδακτορικοί), ένα τεράστιο γυναικίο δαντελωτό βρακί. Και ήταν τζιαμέ για μέρες πολλές. κάτι exciting μάλλον εσυνέβηκεν...!

    Υ.Γ. Γεια που το χρυσοπράσινο φύλλο. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αχ χα χα χα χα! Νεμπράσκας 12 πόντοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @HeatJo
    Η θεωρεία μου ειναι οτι ηταν πράσινα, ετσι προτείνω να παραλλάξεις λιο τα χρώματα στο γνωστό ασμα.

    Εμ...συ είπας!

    @ΑΕνιμα
    Χαχαχαχα λαλεις να καμουμε ψηφοφορία αναδειξης τοπ επεισοδίων;;;;!!! :)))

    @Νεράιδα
    Προσπαθα ομως να πεισεις τουτους οτι εν να ερτουν για επιθεώρηση τζαι πρεπει να συγυρισουμε λιο.....ειδα τζαι έπαθα!

    @Ράνια
    Η αλήθκεια να λέγετε αν δεις το προγραμμα του θα φρικάρεις. Ανοιει το iCal τζαι εν ουλλο γκρίζο που τα ραντεβού τζαι παει τζαι συχνά ταξίδια για δουλεια..... (ελπιζω σε τουτα ουλλα να φορεί σωβρακα!)

    @Νόνης
    Σε τουτη την φάση δεν με εκπλήσει τιποτε πλέον! Τα έχω δει ολα.

    υ.γ. η θεωρεια μου εν οτι ήταν πράσινα....αλλα μετα την αποκάλυψη του ιδιοκτήτη, εν θα ρωτησω ποτέ και αρα θα παραμείνει μυστύριο.

    @Γρούτα
    Τζαι σκέφτου εν ειπα για τον προχτεσινο "διαγωνισμό" που εκάμναν. Ποιός μπορεί να βαλλει ενα ολοκληρο μπισκότο αστερακι που εκαμε η αξιαγαπητη Πρασινάδα σωστο μες το στομα του τζαι μετα να το μασήσει! Εγω εν τζαι εν σε εργαστήριο που ειμαι, εν δασκαλα σε νηπιαγωγείο!

    @Ντάφοντιλ
    Απο ότι εκαταλαβα απο τα λεγομενα, οταν παει τζαι παίζει μαππα, φορει short με αλλα "ειδικα" σωβρακα! Τι να πω... Τουτο το σενάριο εν υπήρχε....μεν ξεχνας τα σεναρια που ποιούς εγραφτήκαν.....

    @Μαριλου
    Πρεπει σημερα να μαθω πως επίεν η ψηφοφορία τζαι να σας πω! χαχαχα

    @Αλλος Κυπραίος
    Ναι σε ενα λέβελ στο twilight zone........για την ομάδα ρε!

    @Αλτερ Ίγκο
    Μα σαν να τζαι εμας στα πανεπιστήμια, η ζωή μας έν έσhει πολύ action για να καμνουμε ετσι σενάρια οξά εν η ιδέα μου! :ΡΡ

    υ.γ. εσκεφτουμουν τζαι λαλω πρεπει να επιες ηδη....Θα σου γραψω ημειλ εντος των ημερών. Να περνάς καλα! :))))

    @Κολόνα
    Του Νεμπράσκα ειπα του το πολλές φορες. Που τον τζαιρο που ήρτεν στο εργαστήριο, εκαμα κυλιακους που το γέλιο. Ασε που οτι πάρω καταβροχθιζει το! Εχτες ειπεν μου χαλαλι το γυναικείο μουρμουρκω μου στο εργαστήριο.....αμαν πέρνω ετσι μπισκότα τζαι καπ κέικς, δια μου το ελευθερο να μουρμουρώ όσο θέλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρασιναδα μου, σε ευχαριστω για το γελιο που εκαμα, εχρειάζουμουν το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πίστεψε με ρε Σμιλί μου αλλα τζαι εγω ειχα το αναγκη εχτες! Ηταν ότι επρεπε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. υπάρχει θέση στο εργαστήριο για νέα όμορφη έξυπνη εργατική ανερχόμενη γιατρό;
    μου φαίνεται ότι περνάτε πολύ ωραία! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό ρε vanilla!! Tζαι αν δεν εχουμε, μολις ακουστει το συνθηματικό "Κύπρος" θα κάμουμε θέση! :Ρ
    Σε προειδοποιώ οτι εμεις εν ειμαστεν "κανονικοί" γιατροι....τζαι με τουτο ερκεται μια μεγάλη δοση πελλάρας/ψυχασθένειας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. και με τους κανονικούς γιατρούς μια ψυχασθένεια επιβάλλεται. μην ανησυχείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. νομίζω να το πουλήσεις σε κανένα κανάλι... το The Office εν καλλύττερο νομίζεις; :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @vanilla
    Προσλαμβάνεσαι!! :)
    Εν τζαι φανταζουμαι να σε πειράζει να διασχίσεις εναν μικρούλη Ατλαντικό ενεν;;

    @Ουφ
    Επροτεινα τους παλια να καμουμε μια σειρα με τίτλο "The lab". Ο Νεμπράσκας επιμένει στο τίτλο "Lab Drama" τζαι καθε τρεις και λίγο καμνει τα τρέιλερ "Next episode, on Lab Drama....τζαι συνεχίζει με διαφορες ιστορίες που φκάλει που τον νου του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νομισα οτι θα γινοταν ερυνα για την εξαφανιση.. Πρωτοι υποπτοι θα ταν ο Οκλαχομας και ο Πασχιφας αλλα αλοπως ετοιμαζει την αντιδραση του για του Τιτσιρου τα νεα ποτζει στου Ινβικτους...
    Πολλα κοπελλιν ο Αρχων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στον Ινβικτους φοούμαι να καμω κλικ σε ετσι ποστ!!!

    Ναι οντως εν κοπέλλιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μεν εισαι φοϊτσαρα ετσι εν το ονομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Με έτσι τίτλους τζαι ονομάτα βεβαιως τζαι φοούμαι γιατί επήρεν το το μάτι μου στην δουλεια...εχουμε τζαι ένα ίμεϊτζ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχαχαχα τέλειο!!! Κορυφαίος ο Άρχων!
    @Ντάφοντιλ
    σόρυ αλλά ποιός εννά κάμνει σεξ σε τουαλέτες εργαστηρίου; Αφού εν ούλλοι nerds!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  26. 130ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    Καλωσήρθατε στο ιστολόγιό μας!

    Αρχική σελίδα
    Το σχολείο μας
    Προσωπικό
    Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων
    Προγράμματα
    Δραστηριότητες-επισκέψεις

    Προσωπικό
    Σχολικό έτος 2012-2013
    Διευθύντρια: Κοντιζά Μαρία
    Υποδιευθύντρια: Μπιζιλιώτη Φώφη
    Εκπαιδευτικοί τάξεων
    Α1: Τσόκου Αργυρώ
    Α2: Μπέμπελος Γεώργιος
    Β1: Θανοπούλου Άννα
    Β2:Ηλιάδη Αναστασία
    Γ1: Μπιζιλιώτη Φώφη
    Γ2: Γερμανού Χριστίνα
    Δ1:Τσουρούλα Παυλίνα
    Δ2: Σταθοπούλου Ελένη
    Ε1: Παληοκαρύτης Δημήτρης
    Ε2: Μορτάκη Πόπη
    ΣΤ1:Σιαντίκου Αγγελική
    ΣΤ2: Ελ ράντυ Νίκος
    Ολοήμερο: Αθανασιά Φωτεινή
    Εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων:
    Αγγλικών: Καραντζίνα Ιωάννα
    Μουσικής: Παπάζογλου Δέσποινα
    Φυσικής Αγωγής: Νικολαϊδου Κατερίνα, Λιάπα Ελένη
    Εικαστικών: Θεοδούλου Αλέξανδρος

    Αρχική σελίδα
    Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)

    Καιρός
    ετικετεσ

    ανακοινώσεις
    ανακοινώσεις Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
    εκδηλώσεις
    επισκέψεις
    προγράμματα-διαγωνισμοί

    Αρχείο

    Μεταφραζω το ιστολογιο
    Με την υποστήριξη της Μετάφραση

    ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΑ

    Συνδεσμοι

    Μικρός αναγνώστης
    Εκπαιδευτική τηλεόραση
    Ηλεκτρονικό λεξικό
    Λογισμικά του Π.Ι.

    Ιστολογια

    ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


    X-Steel - Working In Background
    Picture Window πρότυπο. Powered by Blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το σχόλιο δεν πρέπει να είναι κενό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. http://ts.sch.gr/repo/online-packages/dim-mathimatika-a-b/d04/cd/maths/startup.swf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  33. 130ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    Καλωσήρθατε στο ιστολόγιό μας!

    Αρχική σελίδα
    Το σχολείο μας
    Προσωπικό
    Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων
    Προγράμματα
    Δραστηριότητες-επισκέψεις

    Προσωπικό
    Σχολικό έτος 2012-2013
    Διευθύντρια: Κοντιζά Μαρία
    Υποδιευθύντρια: Μπιζιλιώτη Φώφη
    Εκπαιδευτικοί τάξεων
    Α1: Τσόκου Αργυρώ
    Α2: Μπέμπελος Γεώργιος
    Β1: Θανοπούλου Άννα
    Β2:Ηλιάδη Αναστασία
    Γ1: Μπιζιλιώτη Φώφη
    Γ2: Γερμανού Χριστίνα
    Δ1:Τσουρούλα Παυλίνα
    Δ2: Σταθοπούλου Ελένη
    Ε1: Παληοκαρύτης Δημήτρης
    Ε2: Μορτάκη Πόπη
    ΣΤ1:Σιαντίκου Αγγελική
    ΣΤ2: Ελ ράντυ Νίκος
    Ολοήμερο: Αθανασιά Φωτεινή
    Εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων:
    Αγγλικών: Καραντζίνα Ιωάννα
    Μουσικής: Παπάζογλου Δέσποινα
    Φυσικής Αγωγής: Νικολαϊδου Κατερίνα, Λιάπα Ελένη
    Εικαστικών: Θεοδούλου Αλέξανδρος

    Αρχική σελίδα
    Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)

    Καιρός
    ετικετεσ

    ανακοινώσεις
    ανακοινώσεις Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
    εκδηλώσεις
    επισκέψεις
    προγράμματα-διαγωνισμοί

    Αρχείο

    Μεταφραζω το ιστολογιο
    Με την υποστήριξη της Μετάφραση

    ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΑ

    Συνδεσμοι

    Μικρός αναγνώστης
    Εκπαιδευτική τηλεόραση
    Ηλεκτρονικό λεξικό
    Λογισμικά του Π.Ι.

    Ιστολογια

    ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


    X-Steel - Working In Background
    Picture Window πρότυπο. Powered by Blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.youtube.com/results?search_query=%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%B3%CE%BA&page=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.youtube.com/watch?v=CJjIdlpnRpY&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  41. 130ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

    Καλωσήρθατε στο ιστολόγιό μας!

    Αρχική σελίδα
    Το σχολείο μας
    Προσωπικό
    Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων
    Προγράμματα
    Δραστηριότητες-επισκέψεις

    Προσωπικό
    Σχολικό έτος 2012-2013
    Διευθύντρια: Κοντιζά Μαρία
    Υποδιευθύντρια: Μπιζιλιώτη Φώφη
    Εκπαιδευτικοί τάξεων
    Α1: Τσόκου Αργυρώ
    Α2: Μπέμπελος Γεώργιος
    Β1: Θανοπούλου Άννα
    Β2:Ηλιάδη Αναστασία
    Γ1: Μπιζιλιώτη Φώφη
    Γ2: Γερμανού Χριστίνα
    Δ1:Τσουρούλα Παυλίνα
    Δ2: Σταθοπούλου Ελένη
    Ε1: Παληοκαρύτης Δημήτρης
    Ε2: Μορτάκη Πόπη
    ΣΤ1:Σιαντίκου Αγγελική
    ΣΤ2: Ελ ράντυ Νίκος
    Ολοήμερο: Αθανασιά Φωτεινή
    Εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων:
    Αγγλικών: Καραντζίνα Ιωάννα
    Μουσικής: Παπάζογλου Δέσποινα
    Φυσικής Αγωγής: Νικολαϊδου Κατερίνα, Λιάπα Ελένη
    Εικαστικών: Θεοδούλου Αλέξανδρος

    Αρχική σελίδα
    Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)

    Καιρός
    ετικετεσ

    ανακοινώσεις
    ανακοινώσεις Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
    εκδηλώσεις
    επισκέψεις
    προγράμματα-διαγωνισμοί

    Αρχείο

    Μεταφραζω το ιστολογιο
    Με την υποστήριξη της Μετάφραση

    ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΑ

    Συνδεσμοι

    Μικρός αναγνώστης
    Εκπαιδευτική τηλεόραση
    Ηλεκτρονικό λεξικό
    Λογισμικά του Π.Ι.

    Ιστολογια

    ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


    X-Steel - Working In Background
    Picture Window πρότυπο. Powered by Blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Το σχόλιό σας δημοσιεύτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή