Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

It's the most wonderful time of the year!

Επειδή τα Σι Ντι του αυτοκινήτου μου έμαθα τα πόξω τζαι ανακατωτά, σήμερα ειπα να ακούσω λίο ράδιο. Με το που ανάφκει το ράδιο ακούετε η φράση "Have yourself a merry little Christmas now"! Μα που τα τωρά αρκέψαν τα Χριστουγεννίατικα;;;;;; Μέτα έβαλλε το "It's the most wonderful time of the year"...Τούτον όμως  άλλαξε μου την διάθεση!

Τούτην την εφτομάδα χτυπώ δωδεκάωρα στην δουλεία...πάω σπίτι ενα πτώμα. Τρώω, θωρώ κανένα επεισόδιο καμιάς σειράς και πέφτω. Ήταν όμως μια επικοδομητική εφτομάδα. Έφκαλα καλά αποτελέσματα (άρα πίεση για παραπάνω). Αν εξαιρέσουμε εναν στην δουλειά (τζεινου του αργόσχολου που του έκαμα την τιμή να του αφιερώσω ολόκληρο ποστ) ήταν μια καλή εφτομάδα. Εχτές παρολίγο να βρεθει ο συγκεκριμένος στο χώμα και εμείς οι άλλοι στην φυλακή! Αλλά επειδή της φυλακής τα σίδερα δεν ειναι για χαμπολ σάιεντιστς, είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή.

Τό "It's the most wonderful time of the year" όμως εκαμεν με να σκεφτώ ότι σε 1 μήνα πάω Κύπρο! Έχει 9 χρόνια να πάω Κύπρο που τόσο νωρίς. Το καλοκαίρι δεν έπιασα άδεια για να πάω τωρά παραπάνω μέρες! Θα με περιμένουν να στολίσουμε το δέντρο και η θεία μου δίπλα με περιμένει να κάμουμε τις μαγειρικές μας! Να πω την αλήθκειαν ανυπομόνω! Εμέις να στολίζουμε το δέντρο και κάποιος να το ξιστολίζει και να φακκά γύρους με ενθουσιασμό!
Η μάμα να λαλεί άτε τζαι δεν θα σας αφήκω να μεσομερκάσετε μες τα κρεβάθκια, η ώρα 10 το αργότερο θα σας φωνάξω, και το άλλο πρώι να ακούω "Πρασινουλάκι, ξύπνα, εν 10.45 η ώρα, και να νοιώθω ότι είμαι 18 χρονών ξανά!  Να φεύκω τζαι να με ρωτά ι η μάμα αν έπιασα κλειδί και και ο παπας αν έπιασα λεφτά, αν και κλείω 10 χρόνια μακριά τους. Ο παπάς να μου φέρνει τα αγαπημένα μου φρούτα και φαγιά και να μιλούμε με την Πελλαμένη ως αργά μες το κρεβάτι για τα πάντα! Το πρώι ~8 να έρκετε κάποιος να χτυπά την πόρτα και να θέλει να πέσει μαζί μου στο κρεβάτι.... Όσο και να μου αρέσκει το καλοκαίρι και η θάλασσα, φέτος εν επια γιατι τα Χριστούγεννα αρ δε μοστ γουάντερφουλ τάιμ οφ δε γίαρ!!!!!

Ιδού και το cheesy τραγουδάκι!



Υ.Γ. 12 του Νίοβρη εν πολλά νωρίς για Χριστουγεννιάτικα...και κάθε χρόνο νευριάζω που τα βάλλουν κάθε χρόνο και πιο νωρίς αλλα φέτος νομίζω εν θα με πειράξει!!

6 σχόλια:

  1. Παρόλο που τα χριστούγεννα έχουν χάσει σε μεγάλο βαθμό το νόημά τους και έχουν γίνει μια γιορτή καταναλωτισμού και ξοδέματος, καταλάβω τι εννονείς, έχουν κάτι ωραίο όταν τα περνάς με την οικογένειά σου και ανθρώπους που αγαπάς. Πάντα το σπίτι μας θα είναι το σπίτι της μάμας μας, όσα σπίτια κι αν αλλάξουμε, όπου κι αν ζήσουμε, γιατί εκεί ζήσαμε ωραίες στιγμές και μας έδωσαν πολλή αγάπη. Καλά χριστούγεννα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακριβώς όπως τα λες είναι!! Συμφωνώ 100000%!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάμε υπομονή και κοντεύκουν οι μέρες να ξεκουραστείς και να δεις τους δικούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Perimenoume se Prasinada!! na xanagemosei to spiti mas!! 1 minas emine!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ όμορφο ποστ :-)
    με το καλό να μας έρθεις :-)

    μια άσχετη ερώτηση: τι σχέση έχουν οι πολικές αρκούδες με τα χριστούγεννα; και ακόμα πιο άσχετο, τι σχέση έχουν οι πολικές αρκούδες με τα χριστούγεννα στη Κύπρο, για όνομα!!! :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ουφ
    θενκς :)

    Καλές οι απορίες σου. Προχτές που άκουα το Κριστμας Τσανελ εσκεφτουμουν ότι τα παραπάνω Ξμας σονγκς είναι τελείος αχρηστα για χωρές που τα Ξμας εν καλοκαίρι...(λιαν συντόμως φαντάζομαι θα ανοίκει και η Κύπρος σε αυτές...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή