Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο μήνες μετά.

Απο την ημέρα που επαραιτήθηκα που την παλιά μου δουλειά, ηρεμήσαν τα μονίμως σπασμένα μου νεύρα. Επιντωσα τζαι την αρκετή άδεια που ειχα με αποτελεσμα να κάτσω 2 μηνες! Ειμαι έτοιμη ομως για την επιστροφή στα θρανία. Η κασετίνα μου που τα Τζάμπο ειναι ηδη γεμάτη με μαρκαδόρους και κόκκινες πέννες,  γιατι εβαρεθηκα να καμνω την νοικοκυρα τζαι την περσοναλ σόππερ του παππού μου, ο οποίος στα σχεδον 80 του αποφασισε να μην ανανεώσει την αδεια οδηγού του. Ο παππους μου μαγειρεύει για την οικογένεια Πρασινωτου καθε μεσημέρι ετσι το να εισαι η περσοναλ σοπερ του εν φουλ τάιμ δουλεια. Ασε που σε ενα παράλληλο σύμπαν ο παππούς ειναι κριτής σε τηλεοπτικό σόου. I am sorry, Pras. You are being chopped. You chose the worst louvi possible and the pears you brought me were tasteless.

Εις αλλα νέα επια διακοπες σε ενα χωριό λίγο εξω απο το Ηράκλειο. Επερασα παρα πολλά ωραία, ειδα εναν αγαπημένο φίλο, ερωτευτηκα το γκρίζο αναμαλλιασμένο μαλλι του Γιάννη Χαρούλη το οποιο ειδα στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου. Θα επρεπε καπου δαμέ να απολογηθω στο μαλλί του Γιάννη Κότσιρα αλλα μετα απο τοσα χρονια που τρώω χυλοπιττα, νομιζω εχω το δικαίωμα να γυρευτώ αλλου!

Εγινα μια μεγάλη μαρμελαδοποιός με την μαρμελάδα νεκταρίνι να ειναι το σουξέ του καλοκαιριού. Ευχαριστώ την κυριούλα της Λαϊκής του Όχι που μου το επρότεινε και που ειχεν ζουμερά νεκταρίνια 1 ευρώ το κιλό.

Περνώ ωρες με τον τετράποδο φίλο μου. Πριν λίες μέρες αντι να πάμε το πρωίνο μας περίπατο στις 7:30, επιαμε μια ωρα πιο μετα και μια γειτονισσα (ανταποκρίτρια του Ρόιτερ της γειτονιας) ειπεν μου "μα αρκήσετε σήμερα".

Θεωρώ θαυμα το γεγονός που στους 2 αυτούς μηνες δεν εβαλα ουτε 1 κιλό, αν τζαι εκαμνα τροφικές παρανομίες. Το χαριτωμένο μου πωπουδάκι εν εκαθετουν ενα τοπο (εκαμα και μαστερ στην κηπουρική) ετσι εφκηκε μου σε καλο.

Για να πω την αλήθκεια, εχει 2 μήνες να ανοιξω το μπλογκ μου ή να διαβάσω μπλογκς. Ειπα πολλές φορές οτι μαλλον ηρτεν ο καιρός να το κλείσω. Τελικά αποφάσισα να μεν το κλεισω. Θα το αφήσω ανοιχτο δαμέ, και οποτε εχω εμπνευση να γράψω, θα γραφω.

17 σχόλια:

  1. Ανεφάνην το κορίτσι μας, κόρη γραφε μας αλλά μην μας γράφεις:))) Αναμένομεν τα νέα σου από την δουλειά και χαίρομαι που ξέφυγες από την δουλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζαι εγω καρτερω την Δευτέρα! Μπορει να καμνω μαρμελάδες, να μπλεκω κτλ αλλα το να ειμαι νοικοκυρα σπιτι με πληττει αφορητα! χχχχ

      Διαγραφή
  2. Αρκετες αλλαγες κυρια πρασιναδα! Σου ευχομαι καλη νεα σχολικη χρονια! Τζιαι να μας γραφεις α!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλώς την! Όι να μεν το κλείσεις! Να το αφήκεις δαμέ και να (μας) γράφεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνήθως όταν δε γράφουμε, σημαίνει ότι έχουμε πολλά πιο ενδιαφέροντα πράματα να κάμουμε. Όμορφα τα νέα σου,καλό ξεκίνημα Πρας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενιξερω αν τα αλλα εν πιο ενδιαφεροντα, απλα ισως αρεσκει μου να αναζητώ και νέες ασχολιες. Ευχομαι και σε σενα να εν ολα καλα! :-)

      Διαγραφή
  5. "Θα επρεπε καπου δαμέ να απολογηθω στο μαλλί του Γιάννη Κότσιρα αλλα μετα απο τοσα χρονια που τρώω χυλοπιττα, νομιζω εχω το δικαίωμα να γυρευτώ αλλου!"

    :-))))))))))))))))))

    τέλος εποχής φιλενάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η νέα σου επιλογή με βρίσκει σύμφωνη. ήταν καιρός να προχωρήσεις. Τζιαι ο Χαρούλης εν καλός:)

      Δεσποσύνη approves twerking
      :)))

      Ο σίκρετ Σάντα παραμένει; (δαμέ ήδη εσιειωμώνιασε τζιαι αρχισα να σκεφτουμαι χριστούγεννα....)

      Διαγραφή
    2. Ρε, νοιωθω οτι αν καμουμε Σικρετ Σαντα φετος, θα εχει 3 συμμετοχές....ισως πρεπει να σταματουμε οταν ειμαστε στο μαξιμουμ της δοξας. Μετα καταντουμε σαν την Λάμψη και το Καλημέρα Ζωή! :Ρ

      Ηταν ναι οντως καιρός να προχωρήσω...εξαλλου τωρα τελευταια αρχισαν να μου αρέσκουν και πιο νέοι αντρες! αχαχα!

      Καλα να περνας! :) χχχ

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείς Πρασινάδα Πρασινωτού;
      ότι φέτος θα έχει λίγες συμμετοχές; Μίλα καθαρά επιτέλους!
      Πες μου τι εννοείς.

      Θες να πεις πως δεν θα έχει κόσμο ο σίκρετ σάντα; Κοίτα με στο πρόσωπο και πες μου τί εννοείς Πρασινάδα Πρασινωτού

      (έτσι στυλ Καλημέρα Ζωή; )

      Διαγραφή
    4. :-)))) τα γέλια για τον Καλημέρα Σίκρετ Σάντα Ζωή!!

      αρχή άλλης ναι, χαρούλλιας :-)

      Διαγραφή
  6. Wynn Las Vegas & Encore - HotelMap.com
    Wynn Las Vegas and Encore is situated right 군포 출장안마 across from each other on 속초 출장샵 the Las Vegas Strip. The two resorts feature luxurious hotel 구리 출장안마 rooms 삼척 출장샵 with air-conditioned Distance to airport: 5.6 kmLocation rating: 8.6Nearest airport: McCarran International Airport Rating: 9/10 · ‎1,181 reviews · ‎Price range: $231 per night (Latest starting price for this 성남 출장안마 hotel)

    ΑπάντησηΔιαγραφή