Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Υπαρξιακές ανησυχίες.



Eχαθηκα ξέρω το…... Αλλά αυτές τις μέρες τα υπαρξιακά μου προβλήματα με έσπρωξαν στο γράψιμο για ακόμα μία φόρα έτσι είπα να κάμω και εγώ ένα καμ-μπακ*. Άκου να δεις** αγαπητέ αναγνώστη τον πόνο μου. 

Στο Voice ήμουν με τον Άλεξ Οικονόμου. Λίο η φωνή που τζαι να θέλει να χάσει μια νότα δεν μπορεί, λιο το ότι he is a Paphitis man in New York, λιο το ότι ετελειωσεν το Berklee με 3.7, λιο το λόου πρόφαιλ τζαι λιο το γεγονός ότι ακόμα τζαι με ροδακινί κουστούμι τον έβρισκα cute με εκαμαν μια μεγάλη φαν. Η πικρή αλήθεια είναι όμως ότι με ανησυχεί λιο το τελευταίο πόιντ στην λίστα που μόλις ανέφερα, γιατί καταρχάς μπλιαξ τα ροδακινί κουστούμια και κατά δεύτερο, που πότε βρίσκω cute εγώ κάποιον που εν γέννημα του 1988;;;;; Και κάπως έτσι έπαθα μια κρίση ταυτότητας. Εγώ σε γενικές γραμμές προτιμώ τους άντρες που έχουν πάνω από τουλάχιστον 27.5 άσπρες τρίχες***.  Αντιλαμβάνεσαι τι υπαρξιακή κρίση έπαθα όταν είδα ότι ο Αλεξ είναι του 1988. Φορ Γκοντς σέικ όταν εγγενηθηκε εγώ επιαινα δημοτικό! Για να φανταστείτε, εγώ η Π. Πρασινωτού δηλώνω δημοσίως ότι για πρώτη φορά εψήφισα σε έτσι πράμα!****  Εκνευρίστηκα βέβαια με τον Ρέμο γιατί ήταν φανερό ότι  απλά ήθελεν τον άλλον (ο οποίος μερικές νότες που εχασεν ακόμα γυρεύκει τες αν και κατά τα άλλα μου ήταν γενικά συμπαθής) και που μου έφερνε τον Ρόκκο. Φέρε σιορ το Αλεξ μας μια Ζουγανέλη! Μετά ετοποθέτησα της ελπίδες μου στον κοτσινοχωρκάτη Γιούρι, αλλά εδεχτηκα ακόμα ένα χτύπημα.

Και αφότου ηρέμησα ηρτεν ο τελικός που για μένα ειχεν τόσο ενδιαφέρον, όσο και η ευρωεκλογές. Δηλαδή μηδέν. Εξάλλου δεν είχα ξεπεράσει ακόμα τον ημιτελικό. Αν μήτε άλλο εκερδισεν η Μαρία Έλενα (που με ένα Άννα μπροστά και χωρίς το πρώτο Ε στο Έλενα, μπορεί να πάει και Γιουροβίζιον) γιατί αν εκερδιζεν η Αρετή θα έπιανα την Cablenet να της πω να αφαιρέσει τον ΑΝΤ1 από τα κανάλια που εχουμεν.

Μετά είδα και την Γιουροβίζιον. Δράμα! Δεν μου άρεσε καθόλου. Καταρχάς γίνεται Γιουροβίζιον χωρίς το «Λα Γκρες ντουζ πουά», χωρίς ένα Χάματσο να δώσει τους βαθμούς;;; Ευτυχώς που εκαμεν ένα αφιέρωμα και είδα λιο Γιουροβίζιον οφ δι 80ς-90ς τζαι επήρα την δόση μου. Χάματσε καμ μπακ του Γιουροβίζιον! Τα παιθκια του Rise up αρεσαν μου…. Το Σάββατο είχα πάει τζαι σε παιδικά γενέθλια σε παιδότοπο όπου πολλά μωρά εχοροπηδουσαν σε τραμπολινο αλλά μετά την νύχτα τα παιδιά της Λα Γκρες άλλαξαν την εντύπωση που είχα για τα τραμπολίνα……….Αδικηθηκαν τζαι τούτα, (μαζί με τα παιθκιά)…….. Αλλά τι να πεις…… Η βραδιά Γιουροβίζιον του Your face sounds familiar ειχεν πιο πολύ ενδιαφέρον.  

Κάθε Κυριακή πάντως ανυπομονώ να δω τον Σαββιδακη…..Θυμίζει μου τα ένδοξα «Της Ελλάδος τα παιδιά»! Κάθε φορά εν τόσο διαβασμένος τζαι τόσο τέλειος! Ευτυχώς έχει πάνω από το 27.5 άσπρες τρίχες τζαι έτσι σημαίνει μπορώ να αφήσω της ανησυχίες μου για τα γούστα μου για πιο μετά.



Υ.Γ. Σε εσένα που όσον εθκιεβαζες τούτο το ποστ εσκεφτεσουν, «Πρας γκετ έι λάιφ»,  θα πω ότι έχεις δίκαιο. I should get one.


*Η Άντζελα εν καλύτερη μου;;
**Τούτο το «άκου να δεις» ποτέ εν το εκαταλαβα.
***Θέλω να τονίσω ότι δεν κάμνω διακρίσεις στους έχοντες ή μη έχοντες μαλλί. Απλά αν έχουν μαλλί, αρέσκει μου να εν έτσι ολιγον τι γκριζαρισμένο.
****Μια ψήφο μόνο γιατί εχουμεν και ένα όνομα σε αυτή την άτιμη κοινωνία.

28 σχόλια:

  1. "που πότε βρίσκω cute εγώ κάποιον που εν γέννημα του 1988;;;;;"
    τούτο ναι, σηκώνει πολλήν υπαρξιακή ανησυχία, been there done that dear :/

    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hahaha..aplws ithela na sou pw oti kathe savvatokyriako vlepoume merika epeisodia apo tin seira Tis Ellados ta paidia kai ta eksadelfia sou kanoun oti akrivws kanate kai eseis, diladi mathenoun atakes apeksw. /I theia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χεχε βρα επεθυμήσαμε σε!
    Ελπίζω του χρόνου το ρικ να κάμει εθνικό τελικό για τη γιουροβίζιον με το Χάματσο να έρτουμε στα ίσια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ειναι να πάμε και κοινό στο στουντιο με πανό με την φάτσα του Λουκα! :)

      Διαγραφή
  4. Εν παραπανω ανησυχιτικό (εν ετσι που γράφετε? anw) το ρορακινι κοστουμι νομιζω. Το οτι εν γεννημα του 88΄ εν legal μεν φοασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ροδακινί θέλω να πιστευκω οτι του το εδωκαν και εφορησεν το και οτι δεν θα το επελεγε το γέννημα του 88.

      Διαγραφή
  5. Μια χαρα σε βρισκω φιλεναδα.Γουελκαμ πακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρας μου καλοσώρισες. Πάντως τα νέα παιδιά είναι όλα τα λεφτά. Τζιαι τι αν εν του 1988 συμφωνώ με Κυπριοπούλα το ροδακινί να σε ανυσηχεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ροδακινι ευχομαι να ηταν κατι σαν το εξωγαμο του Πασχάλη....δηλαδή στιγμιαίο λάθος!

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχααχαχαχ στιγμιαίο λάθος!! Έβαλε την καταλάθος, όπως και ο ενδυματολόγος φαντάζομαι στον Άλεξ! (για το κουστουμί μιλώ βεβαίως βεβαίως!)

      Διαγραφή
    3. :-)))))) Κατα λαθος το εφορησεν σίουρα! :Ρ

      Διαγραφή
  7. "Μην εμπιστεύεσαι κάποιον που δεν έχει δει μασημένη κασέττα"

    Κομφούκιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα εχεις δικαιο! Αλλα σιγα σιγα γινουνται ολο και πιο μεγάλοι σε ηλικια οσοι πληρούν αυτο το προσόν.

      Διαγραφή
  8. Εν εκατάλαβα!!! Η κάθε πετσιά cougar εν καλύτερη που κυκλοφορά με τα τεκνά??? Άλεξ και πάλι Άλεξ τζι ας εν και του 99. Τζι εμένα άρεσκεν μου πολλά. Πάρα πολλά. Το μόνο ανησυχητικό εν το ροδακινί κοστούμι. Τίποτε άλλο. Και ναι επεθυμήσαμεν σε. Καμ-μπακ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ποιάν ηλικία τζαι πάνω θεωρούμαστε κουγκαρς;; Εγκυκλοπαιδικά που ρωτώ! :Ρ

      Και εγω επεθύμησα σας! :)

      Διαγραφή
    2. Τώρα νάρτει η Αχάπαρη να σας διαφωτίσει επί του θέματος :D

      Διαγραφή
    3. 37 αλλά έχουμε χρόνια εμείς ως τότε. Κάποιοι άλλοι πάλε εν εχουν.

      Διαγραφή
  9. μια χαρά κοπέλλα είσαι!
    άμαν τους βρίσκεις μόνο "cute" είσαι πολλά καλή!
    άμαν προχωρήσει το θέμα έλα να σου παρατζείλω

    btw, we love YFSF, Σαββιδάκης, Δόξας, Λευτέρης και Πλασγκακηδφγθςτης (εν το βρίσκω ποττέ το όνομα του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμαν προχωρησει το θεμα θα ειδοποιήσω! :)

      Στο YFSF εβαλες τους και με την ιδια σειρα που θα τους εβαλα και εγω....

      Διαγραφή
    2. Αρέσκει μου και μένα πολλά το YFSF!!! Love Δόξας!!!

      Διαγραφή
  10. pou ksereis oti eteliose to berklee me 3.7?

    epidi k egw ekama to research m alla etsi pliroforia en ibra... ampa kai en lio parapanw pou cute?? hahah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ennow gia to 3.7. Gia to berklee ekame dilosi kseroumen to emeis oi grouppies..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καπου το εθκιαβασα το 3.7 τζαι εσυγκρατησα το.....σε ενα βιογραφικο καπου....αν το εβρω ξανα θα σπυβαλλω δαμε το λινκ. :-))

      Διαγραφή
  12. And yes ladies and gentlemen she is alive and back!
    Πολλά υπαρξιακά μαζεμένα πάντως. Ο έρωτας χρόνια δε κοιτά λένε και αφού σ ου αρέσουν οι γκρίζοι κρόταφοι, το 88 δεν αποτελεί επιλογή. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που είσαι ακόμα! Σκεφτουμαι να ξαναποσταρω! :-)))) Ατε σειρα σου!

      Διαγραφή