Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

❤❤❤❤

Σήμερα είναι μια μέρα δύσκολη. Κυρίως γιατι εν Παρασκευή τζαι εν περνά η ώρα στην δουλεια. Ειναι ομως τζαι μπλογκικά δύσκολη. Αν γράψεις ποστ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σύρεις τζαι καμια καρδιουλα, κανένα τριαντάφυλλο τζαι κανενα σοκολατάκι ετσι για εφφε, θα θεωρηθείς πολλά mainstream. Μη κακόν να σε πουν μέινστριμ! Σαν και εμένα καμιά! Κύριε ελέισον! 

Αν πάλε γράψεις ποστ σε στυλ "καλός ο Άγιος αλλά  την αγάπη πρέπει να την εκφράζεις κάθε μέρα" τοτε θα είσαι, στην καλύτερη των περιπτώσεων, κλισέ.

Αν γράψεις ένα ετσι χαρτ-κορ ΑντιΒαλεντινιακό ποστ, θα θεωρηθείς ……………..εμμμμμμ πώς να το πω ευγενικα…………ένας μίζερος/η σίνγκολ που τα λαλεί ενώ μέσα του/της ξέρει πως πολύ θα ήθελε να επιανε εστω και μια τσικνίθα που ένα κήπο ή ας εν τζαι μια μάτσα αγριέλια τζαι δύο αυγα. 

Αν γράψεις για ένα θέμα τελείως ασχετο με τον Άγιο Βαλ, τότε θα ερωτηθείς για την τοποθεσία στην οποία ζεις! Μα που ζεις κύριε/α μου! Εν του Αγίου Βαλεντίνου, μεγάλη η χάρη του, τζαι εσυ γράφεις μου για το φαινόμενο του θερμοκηπίου! Αφήστε τουτα για αυριο καλέ μου τζαι ελατε να αγαπηθούμε ντάρλινγκς!

Θέλει αρετή και τόλμη να γράψεις ποστ έτσι μέρα. Ο,τι γράψεις can be used against you in a court of law! 

Δεν θα σου γράψω αγαπητέ αναγνώστη ότι δεν μου αρέσκει η σημερινή μέρα. Θεωρω ότι αν με διαβάζεις τουτο θεωρείς το δεδομένο. Αν δεν το θεωρείς δεδομένο, τοτε για τιμωρία πρεπει να θκιεβάσεις ουλλο το μπλογκ μου.Μεν ανησυχεις….ενεν δυσκολο εγχείρημα. Αν εξαιρέσουμε τουτο το ποστ που το διαβάζεις τωρά, τότε σου έχουν μείνει μόνο ακομα 399 ποστ. Κάμε θκυό καπήρες, μια κούπα σιταροπούλες τζαι εισαι έτοιμος/η. Αν δεν εισαι σίνγκολ, τοτε θα περάσει τζαι τούτη η αποφράδα μέρα χωρίς να πάρεις είδηση!

Δεν θα σου γράψω  ένα φεμινιστικο του τύπου «αν μου κάμει δώρο καποιος καμια τούρτα σε σχήμα καρδιούλας, θα του την πετάξω στα μούτρα» γιατι θα ήταν ψέμα. Την τούρτα θα την έτρωα πολύ ευχαρίστως! Εξάλλου τζει’μέσα που θα πάει το σχήμα της εν παίζει ρόλο!!!

Θα σου πω όμως για μια απορία που ειχα εδώ και καιρό και σήμερα επιτέλους αποφάσισα να ρωτήσω τον κολλητό μου τον Google για να μου δώσει τα φώτα του.  (Η λέξη φώτα παρακαλώ να μην θεωρηθεί ότι έχει σχέση με τις απεργίες της ΑΗΚ σήμερα………εν απλή συμπτωση #not). Η απορία μου λοιπόν είναι η εξης. Ουλοι ξέρουμε τούτη την καρδία τζαι ούλλοι ξέρουμεν την τζαι τούτη.  Πως γίνεται τουτα τα δύο πράματα να έχουν το ίδιο όνομα. Ευτυχως ο κολλητός μου έδωσε την απαντηση τζαι με ευγένια με εστειλε στην φίλη μου την Wikipedia δαμε. Στα ιντερνετικά χρόνια που ζουμε ηρτεν και η διαδικτυακί <3  καρδιουλα βέβαια.

Τέλος επειδή η κουμέρα μου συχνά λαλεί ότι η λογική μου είναι τετράγωνη, θελω να της πω, ότι η αγαπημένη μου καρδιούλα εν τουτη δαμε. Μεν ανησυχεις ομως, ξέρεις οτι δεν φτάνω σε εξτριμ καταστάσεις


Υ.Γ. Ευχαριστώ την Wikipedia για το κοπι-πέισ, το οποίο μου επέτρεψε να βάλλω αυτό τον λαμπρό τίτλο στο ποστ.

23 σχόλια:

  1. διερωτούμαι.
    ισχύουν τα παραπανω τζιαι για τες απαντήσεις;
    αν σου πω "χάπι βάλενταινς" εννα ειμαι μέινστριμ;
    αν σου πω "να αγαπάς κάθε μέρα" εννα ειμαι κλισέ;
    αν σου πω "Έφκαλεν τους γύψους η Πρασινομήτωρ;" εννα είμαι εκτός θέματος;

    εν πολλά τα ερωτήματα που εγείρονται.
    Άσε. εν θα σχολιάσω σε τούτο το ποστ:)

    καλό σαββατοκυριακο Πρασιναδούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ να δεις πόσα ερωτηματικά έχω! Καλό Σαββατοκυρίακο και σε σένα! χχχ

      Διαγραφή
  2. Κατάφερες και έγραψες το πιο ουδέτερο ποστ της ημέρας... χα χα... δεν θα κατηγορηθείς από κανένα για τίποτα :))))

    Εγώ πάντως σου εύχομαι να ζεις την αγάπη κάθε μέρα σε όλα τα πλάτη, μήκη και βάθη της.... ακόμα και σε extreme, έτσι για αλλαγή :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχ ευτυχως οντως δεν υπήρξαν κατηγρίες! :-)))

      Ευχαριστώ για την ευχη! ο,τι καλύτερο και σε σένα!

      Διαγραφή
  3. χαχαχαχαχαχα......μα τι εξυπνο παιδι εχουμε εμεις μες τα μπλοκ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το λοιπόν να κάτι διαφορετικό που ελπίζω να σου αρέσει τζιαι είναι στα μέτρα σου:

    παίρνοντας την εξίσωση (x^2+y^2-α)^3-x^2y^3=0

    όπου το α είναι ο αριθμός και συμβολίζει την αγάπη σε μια σχέση.

    όταν: α = 1 τότε είναι η αρχή, ενθουσιασμός και έρωτας. Σχηματίζεται η τέλεια καρδιά.

    όταν: α → 1/9999 → 0 τότε η σχέση σχέση είναι στο τέλος της, ο ενθουσιασμός μηδενίζεται και το σχήμα μοιράζεται συμβολίζοντας τα δύο άτομα που παίρνει ο καθένας τον δρομο του.

    όταν όμως α → 9999999^99999 → ∞ τότε η αγάπη μια σχέσης είναι άπειρη, ανιδιοτελές, απόλυτη δίχως γωνίες δίχως τέλος και αρχη το απόλυτο σχημα της σφαίρας στις δύο διαστάσεις. Ένας κύκλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τούτα τα κομμεντς να τα βλέπουν οσοι θέλουν να ρίξουν επιστημόνισσες because this is how you do it! :-))))

      Διαγραφή
  5. Οι καφέδες του πρωινού εισηγούμαι όπως μεταφερθούν σε απογευματινές ώρες της Παρασκευής έτσι ώστε να αποφεύγονται τα ποστ τετράγωνης λογικής.

    Τα σέβη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή βασικά, μπρος γκρεμμός και πίσω βέλος. Το ρεζουμέ της ανάρτησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πεεε τωρά το εχασκιάστηκα το ποστ. Περιττό να αναφέρω ότι εφίρτικα 500 φορές. Εεε ήταν μια ήμερα τζιαι επέρασε. Τωρά πάμε να αγοράσουμε all those chocolates that are -50% off. Ahahaha :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σε σκέφτηκα χτες όταν έβλεπα ένα παλιό επισόδειο του The Big Bang Theory και η Amy Farrah Fowler είπε: "Did you know that the iconic Valentine's heart shape is not actually based on the shape of a human heart, but rather on the shape of the buttocks of a female bending over?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή