Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Σύνδεσμος Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ)

Φέτος ομολογώ δεν εκαμα καθόλου καλή δουλειά στο να μαζέψω χρήματα μέσω του Σίκρετ Σάντα για τον Σύνδεσμο Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ). Ενω πέρσι μαζέψαμε 600 ευρώ, φέτος εμαζέψαμε 220 και μάλιστα μονο απο 4 άτομα τα οποία και ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο ΣΠΑΒΟ με ενημέρωσε για τις ανάγκες του χώρου φιλοξενίας τις οποίες και αγόρασα. Με την βοήθεια μιας μπλογκικής φίλης τα πράγματα παραδώθηκαν στον συνδεσμο την Δευτέρα. Ο Συνδεσμος μαζί με τις ευχαριστίες του, μας ζήτησε να προωθήσουμε τον ΣΠΑΒΟ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον ΣΠΑΒΟ λοιπον μπορείτε να τον βρείτε στο Φέισμπουκ κάνωντας κλίκ εδώ και στο twitter account SPAVO1440.

6 σχόλια:

  1. Φετος δεν ειναι το "περσι".Η "κριση" αγγιξε ολους τους τομεις της ζωης μας,οποταν Πρασιναδα μου και τα 220 ευρω ειναι και παλι πολυτιμα για τον σκοπο τους.Μπραβο!Θενξ για το λινκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερωτούσα προχτές τι έγινε με την κουβέντα τζείνη. Εν δύσκολα τα πράματα, τζαι το ποσό που μαζέψατε εν είναι αμελητέο. Ίσως με λίο παραπάνω τρέξιμο να ανέβαινε παραπάνω, αλλά εν νομίζω να έφτανε τα περσινά. Σε κάθε περίπτωση, μπράβο, μπράβο, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thanks! Ναι δεν ειναι αμελητέο....τζαι να σκεφτεις 4 ατομα εδωσαν λεφτα μόνο!

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Πρας μου γιατί εν η πρωτοβουλία σου που έδωσε τούτα τα λεφτά για τούτον το σκοπό!!! Και πάλι μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θενξ!!!! Μπράβο βεβαίως αξιζουν τζαι σε τζείνους που εδωσαν λεφτα για τον σκοπο! :)

      Διαγραφή