Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Σίκρετ Σάντα ΙΙΙ - Σημαντική ανακοίνωση

Μετά απο απαίτηση του κοινού, επανέρχονται και φέτος, στον δρόμο που χάραξε ο Σίκρετ Σάντα ΙΙ, οι εισφορές μέσω Paypal. Καντε κλικ στο "Donate"  στα δεξιά του μπλογκ. Oσα λεφτά μαζέψουμε θα τα χρησιμοποιήσω για να αγοράσω τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τον Σύνδεσμο  Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένια. 

Πέρσι καταφέραμε να μαζέψουμε €600 με τα οποια αγορασα τρόφιμα, απορρυπαντικά, καθαριστικά, πραγματα για παιδιά κτλ τα οποία πήρα σε 3 φάσεις στο συνδεσμο. Ηταν τοσο μεγάλο το ποσο που πηγα 3 φορές ετσι επαιρναν απο εμας πράγματα μέχρι τον Μάρτιο!!! Για παραπάνω πληροφορίες καντε κλικ στο tag Σικρετ Σάντα στο τέλος του ποστ για να δείτε τα περσινα ποστ.

Αρα ο Σίκρετ Σάντα, μετα απο εισηγήσεις πολλών μπλογκερ και φίλων θα γίνει οπως πέρσι. Δηλώνετε συμμετοχή μέχρι της 14 του Δεκέμβρη. Πέρσι είχαμε 49 συμμετοχές! Φέτος μέχρι τωρα εχουμε 6. Μπορείτε να καμετε οικονομική εισφορά χωρις να συμμετέχετε αλλα και να συμμετέχετε χωρις να κάνετε εισφορα. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσο για εισφορα. Ο καθε ένας ο,τι μπορεί και οτι θέλει.

Χρονοδιάγραμμα:

- Μέχρι το Σάββατο 14  Δεκεμβρίου μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στον Σικρετ Σάντα στο prasinada@gmail.com

- Κυριακή 15 Δεκεμβρίου θα σας στείλω το ονομα του/της μπλόγκερ στον/στην οποιο/α θα κάνετε το ποστ-δώρο

- Δημοσιεύουμαι τα ποστς-δώρα απο τις 22-24 Δεκεμβρίου!

3 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ατε...ξεκινουμε...και ο θεος της μπλοκοσφαιρας ας ειναι μαζι μας!τζιαι επειδη φετος πρασιναδα μου ο ελευθερος σου χρονος ειναι πολυ λιγοτερος θυμηθου οτι ειμαστε τζιαι εμεις δαμε για οτι βοηθεια χρειαστεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα θα παν καλα αγαπημένη Μία!!! Μολις επιασα και το ήμειλ για την συνεισφορά σου και σε ευχαριστώ παααααααααααααααααααρα πολυ και θα σου πω σιγουρα αν χρειαστώ βοήθεια! :)))))))))))))))))))

      Διαγραφή